Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Bodkin

#15776 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje. :oops:
Kako rekoh, apsolutno je nebitno. Znas ti sve svakako :D
Bodkin

#15777 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacin

ne znam da je normalno,ja sam drzavljanin bih,ne drzavljanin hrvatske
Ok,tebi nije. Al pisaj ga. Eno pjanic ga zakucao iz slobodnjaka. Odoh gledati dalje, dosta gluposti
LBVIEW

#15778 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje. :oops:
A ne, necemo tako, jesi rekao, nemoj se sad izvlaciti. :D
kakavdanakneiskustvu

#15779 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

ajd bar priznas za te gluposti
Fudo387

#15780 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacin
Pa da, revitalizacija agresije iz srbije i hrvatske na BiH.
Ubjedjujes frajera iz Zenice, bosanskog Hrvata, kako mu je najbolje da ga brani Hrvatska, a kad je popis ti lafo Bosanac. Tctctc...stvarno si rijedak slucaj provokatora, cak i za ovaj forum.
LBVIEW

#15781 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

:lol:
A, pazi stvarno, ja ne znam nijednog Binasr na forumu da mu nije normalno sto se Srbija petlja u unutrasnja pitanja susjednih zemalja, a sve pod izgovorom zastite "ugrozenih" precana.
Danas je obljetnica napada srpskih pobunjenika na Pakrac, gdje je SDB Srbije svojedobno "branio" bracu.
Last edited by LBVIEW on 03/03/2019 21:20, edited 2 times in total.
insomnia78

#15782 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše

kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
Sto bolan letis pred rudu
LBVIEW

#15783 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:
Ubjedjujes frajera iz Zenice, bosanskog Hrvata, kako mu je najbolje da ga brani Hrvatska, a kad je popis ti lafo Bosanac. Tctctc...stvarno si rijedak slucaj provokatora, cak i za ovaj forum.
Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica. :D
Last edited by LBVIEW on 03/03/2019 21:08, edited 1 time in total.
Bodkin

#15784 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:
Dobro bolan, boli me kurko sta ti mislis ili pises. Rijetko pokvarena osoba, cak i za ovaj forum tako ajde i ti lagano na blok. Dosadu u americi ubijaj na nekom drugom
kakavdanakneiskustvu

#15785 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:
insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše

kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
Sto bolan letis pred rudu

a kao nisi na mene mislio?
Bodkin

#15786 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
A ne, necemo tako, jesi rekao, nemoj se sad izvlaciti. :D
Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljeno :D ludilo
Bodkin

#15787 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote: Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica. :D
Evo ga, to je to. Znas ti naravno. A dva posta ranije napisao da se ne mora oruzjem braniti.

Ali ja sam ludji. Svaki put pomislim da nisi na forumu samo da frustracije lijecis ali kurko :D
Fudo387

#15788 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:
Dobro bolan, boli me kurko sta ti mislis ili pises. Rijetko pokvarena osoba, cak i za ovaj forum tako ajde i ti lagano na blok. Dosadu u americi ubijaj na nekom drugom
Aha, bezi, da te ne uvate! :D
Maraschino

#15789 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
LBVIEW

#15790 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote: Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljeno :D ludilo
Pa, znas, nisi onako direktno upotrijebio poznatu sintagmu iz produkcije RTS, ali si nedvosmisleno
pokazao da si na tom fonu, damu pod bubrege drugdje. :izet:
Fudo387

#15791 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Maraschino wrote:...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
Nakbolje je bilo na olimpijadi, kad je pric’o kako je crnca prangijo, i kao od tad navija za srbiju u kosarci. :lol:
Bodkin

#15792 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote: Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljeno :D ludilo
Pa, znas, nisi onako direktno upotrijebio poznatu sintagmu iz produkcije RTS, ali si nedvosmisleno
pokazao da si na tom fonu, damu pod bubrege drugdje. :izet:
:lol: ok
LBVIEW

#15793 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote: Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica. :D
Evo ga, to je to. Znas ti naravno. A dva posta ranije napisao da se ne mora oruzjem braniti.

Ali ja sam ludji. Svaki put pomislim da nisi na forumu samo da frustracije lijecis ali kurko :D
Pa zakljucak se sam namece, na Balkanu niko nikoga nije branio niti ce braniti bez oruzja, sto bliska proslost pokazuje. U miru i nekako kroz blokade, ucjene i razjebavanje drzave, u ratu svi znamo kako, nemoj se praviti blesav.
LBVIEW

#15794 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote:
Nakbolje je bilo na olimpijadi, kad je pric’o kako je crnca prangijo, i kao od tad navija za srbiju u kosarci. :lol:
Sve lafo Bosanci, a niko za Bosnu ne navija dok ne zaigra protiv Turske. :D
Maraschino

#15795 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

Fudo387 wrote:
:lol: :lol:
LBVIEW

#15796 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

A i tamo ne gumo izrzati pa se prospu k'o drug Kenjac s izjavom o "dimijama, sargijama.."
Kako ono rece onaj masni stio'klepac iz Vojvodine - "narod bez sportista, glumaca, pesnika..."
animals

#15797 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Kad jednom svatite da nema Bosanaca, vec samo Srba , Hrvata i Bosnjaka..
bit ce bolje za sve..mi jesmo svi gradjani BIH, ali nemojmo se pretvarati da smo Bosanci..
ko onomad Jugosloveni..
Point.

#15798 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

Što se ođe zak'ualo.
animals

#15799 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Point. wrote:Što se ođe zak'ualo.
Ma nije..
uobicajno.. :D
General War

#15800 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

LBVIEW wrote:
Fudo387 wrote: Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem. :D
:pisnuo:
Jebo majku, ne bih se zacudio da uskoro postane i clan SDA, te zajebe Desnicu Radivojevica. :D
Samo, solidarnost s hrvatskim Srbima ga odaje(kao i Zivojinovica :D ), ne moze prevaliti preko usta kako su oni svo sranje i zapoceli da si pita. :D
Vidi ti gdje su se Mumini sastali da ogovaraju forumase :mrgreen: ...pa sad ti reci da se nije tesko navike otarasiti :lol:
Post Reply