Kako rekoh, apsolutno je nebitno. Znas ti sve svakakoLBVIEW wrote:O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje.
Desavanja u Hrvatskoj
-
Bodkin
#15776 Re: Desavanja u Hrvatskoj
-
Bodkin
#15777 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ok,tebi nije. Al pisaj ga. Eno pjanic ga zakucao iz slobodnjaka. Odoh gledati dalje, dosta glupostikakavdanakneiskustvu wrote:Bodkin wrote:Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
ne znam da je normalno,ja sam drzavljanin bih,ne drzavljanin hrvatske
- LBVIEW
#15778 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A ne, necemo tako, jesi rekao, nemoj se sad izvlaciti.Bodkin wrote:Kako rekoh, apsolutno je nebitno. Znas ti sve svakakoLBVIEW wrote:O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje.
-
kakavdanakneiskustvu
#15779 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ajd bar priznas za te gluposti
-
Fudo387
#15780 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa da, revitalizacija agresije iz srbije i hrvatske na BiH.Bodkin wrote:Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Ubjedjujes frajera iz Zenice, bosanskog Hrvata, kako mu je najbolje da ga brani Hrvatska, a kad je popis ti lafo Bosanac. Tctctc...stvarno si rijedak slucaj provokatora, cak i za ovaj forum.
- LBVIEW
#15781 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A, pazi stvarno, ja ne znam nijednog Binasr na forumu da mu nije normalno sto se Srbija petlja u unutrasnja pitanja susjednih zemalja, a sve pod izgovorom zastite "ugrozenih" precana.
Danas je obljetnica napada srpskih pobunjenika na Pakrac, gdje je SDB Srbije svojedobno "branio" bracu.
Last edited by LBVIEW on 03/03/2019 21:20, edited 2 times in total.
- insomnia78
#15782 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sto bolan letis pred rudukakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše
kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
- LBVIEW
#15783 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica.Fudo387 wrote:Pa da, revitalizacija agresije iz srbije i hrvatske na BiH.Bodkin wrote:Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Ubjedjujes frajera iz Zenice, bosanskog Hrvata, kako mu je najbolje da ga brani Hrvatska, a kad je popis ti lafo Bosanac. Tctctc...stvarno si rijedak slucaj provokatora, cak i za ovaj forum.
Last edited by LBVIEW on 03/03/2019 21:08, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#15784 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobro bolan, boli me kurko sta ti mislis ili pises. Rijetko pokvarena osoba, cak i za ovaj forum tako ajde i ti lagano na blok. Dosadu u americi ubijaj na nekom drugomFudo387 wrote:Pa da, revitalizacija agresije iz srbije i hrvatske na BiH.Bodkin wrote:Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
-
kakavdanakneiskustvu
#15785 Re: Desavanja u Hrvatskoj
insomnia78 wrote:Sto bolan letis pred rudukakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše
kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
a kao nisi na mene mislio?
-
Bodkin
#15786 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljenoLBVIEW wrote:A ne, necemo tako, jesi rekao, nemoj se sad izvlaciti.Bodkin wrote:Kako rekoh, apsolutno je nebitno. Znas ti sve svakakoLBVIEW wrote:O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
-
Bodkin
#15787 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Evo ga, to je to. Znas ti naravno. A dva posta ranije napisao da se ne mora oruzjem braniti.LBVIEW wrote: Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica.
Ali ja sam ludji. Svaki put pomislim da nisi na forumu samo da frustracije lijecis ali kurko
-
Fudo387
#15788 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Aha, bezi, da te ne uvate!Bodkin wrote:
Dobro bolan, boli me kurko sta ti mislis ili pises. Rijetko pokvarena osoba, cak i za ovaj forum tako ajde i ti lagano na blok. Dosadu u americi ubijaj na nekom drugom
- Maraschino
#15789 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
- LBVIEW
#15790 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa, znas, nisi onako direktno upotrijebio poznatu sintagmu iz produkcije RTS, ali si nedvosmislenoBodkin wrote: Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljenoludilo
pokazao da si na tom fonu, damu pod bubrege drugdje.
-
Fudo387
#15791 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nakbolje je bilo na olimpijadi, kad je pric’o kako je crnca prangijo, i kao od tad navija za srbiju u kosarci.Maraschino wrote:...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
-
Bodkin
#15792 Re: Desavanja u Hrvatskoj
LBVIEW wrote:Pa, znas, nisi onako direktno upotrijebio poznatu sintagmu iz produkcije RTS, ali si nedvosmislenoBodkin wrote: Sta sam rekao? Pazi konstrukcije, fakticki malo zakukuljenoludilo
pokazao da si na tom fonu, damu pod bubrege drugdje.
- LBVIEW
#15793 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa zakljucak se sam namece, na Balkanu niko nikoga nije branio niti ce braniti bez oruzja, sto bliska proslost pokazuje. U miru i nekako kroz blokade, ucjene i razjebavanje drzave, u ratu svi znamo kako, nemoj se praviti blesav.Bodkin wrote:Evo ga, to je to. Znas ti naravno. A dva posta ranije napisao da se ne mora oruzjem braniti.LBVIEW wrote: Pa njemu je vjerovatno normalno i sto su Crvene beretke, Arkanovci i ostale picke materine sa brda oko Sarajeva "branile" Srbe u istom 90-tih. Do Zenice nisu dobacili, al' nem sumnje da bi i to bilo ok, treba sacekati ocitovanje Zivojinovica.
Ali ja sam ludji. Svaki put pomislim da nisi na forumu samo da frustracije lijecis ali kurko
- LBVIEW
#15794 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sve lafo Bosanci, a niko za Bosnu ne navija dok ne zaigra protiv Turske.Fudo387 wrote:Nakbolje je bilo na olimpijadi, kad je pric’o kako je crnca prangijo, i kao od tad navija za srbiju u kosarci.Maraschino wrote:...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
- Maraschino
#15795 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Fudo387 wrote:Nakbolje je bilo na olimpijadi, kad je pric’o kako je crnca prangijo, i kao od tad navija za srbiju u kosarci.Maraschino wrote:...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
- LBVIEW
#15796 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A i tamo ne gumo izrzati pa se prospu k'o drug Kenjac s izjavom o "dimijama, sargijama.."Maraschino wrote:...i tako, ili pocinju ili zavrsavaju na sportu.
Kako ono rece onaj masni stio'klepac iz Vojvodine - "narod bez sportista, glumaca, pesnika..."
- animals
#15797 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kad jednom svatite da nema Bosanaca, vec samo Srba , Hrvata i Bosnjaka..
bit ce bolje za sve..mi jesmo svi gradjani BIH, ali nemojmo se pretvarati da smo Bosanci..
ko onomad Jugosloveni..
bit ce bolje za sve..mi jesmo svi gradjani BIH, ali nemojmo se pretvarati da smo Bosanci..
ko onomad Jugosloveni..
- Point.
#15798 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Što se ođe zak'ualo.
- animals
#15799 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma nije..Point. wrote:Što se ođe zak'ualo.
uobicajno..
- General War
#15800 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vidi ti gdje su se Mumini sastali da ogovaraju forumaseLBVIEW wrote:Fudo387 wrote: Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem.![]()
Jebo majku, ne bih se zacudio da uskoro postane i clan SDA, te zajebe Desnicu Radivojevica.![]()
Samo, solidarnost s hrvatskim Srbima ga odaje(kao i Zivojinovica), ne moze prevaliti preko usta kako su oni svo sranje i zapoceli da si pita.