Odavne se ovako ne nasmijah, cuj nije 100% fokusiran na trke? Jok, 13% samo..._BataZiv_0809 wrote:Pa svakom objektivnom posmatracu ce biti fascinantno da vozac koji nije 100% fokusiran samo na trke i bolide ostvaruje to sto je on ostvario. Ili je to jednostavno nova formula 1 u kojoj vozac vise ne odnosi prevagu?Industrialyzer wrote:Ma na stranu sve, ali ako se objektivno gleda, vrlo malo je vozaca tipa Hamiltona, rodjeni sampion koji lovi svaki cm staze, je***a kad nervira ljude jer se slika tamo po nekakvim modnim revijama, promovise neke brendove i dodje na grid i je*e mame svimaA da bi bio sampion, pored svega se mora imati srece
Jer Sumi je maksuz u po sezone potezao sa svih krajeva svijeta do Italije, da vrti krugove po Fioranu cim bi mu testni vozaci tipa Luciano Burti dojavili da ima i najmanja mogucnost napretka i izvlacenja dodatnih sekundi iz bolida.
Cijeli zivot, od kad ni sam svoje bale nije brisao je u programu za pravljenje sampiona... Izadje iz UK na modnu reviju u Pariz? Izvede koku na veceru u Rim? Ode do Hamburga da snimi pjesmu u Bitlis studio? Veliki mu to problem, sjedne u Learjet ili Gulstream, i odlete ga dje oce za vrijeme koje nama treba da odemo do Pazarica po tuljumbe... Svaka budala nadje sebi zanimaciju... U skladu sa interesima/mogucnostima...
Da je danas dozvoljeno testiranje kao u Michaelovom slucau koji si spomenuo, mislis da Balo ne bi vrtio krugove?
Ja sam siguran da bi, ma koliko ga ja ne volio, ne mogu reci da nije profesionalac i da zivi samo to, dobar je u tome, i ne zadovoljava se jos, jos ima vatre i zelje za jos... To postujem jako...
Ne testiraju na simulatorima svakave teorije i strategije? Planove ne probavaju? Ih, ne zezaj... I ona gara ga je napucala kad je skontala da se mora 3 sedmice ranije najaviti u kalendar za randes...