Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve vise citam o ovom LVG i izgleda da on ne voli imati zvijezde u timu. Ako bi kojim slucajem jedan tim uzeo Ronalda i Mesija + doveli LVG ova dvojica se ne bi fino proveli. Takodjer se ne slaze sa igracima iz Juzne Amerike. A navodno ni da sa golmanima nije bas u najboljim odnosima. Ima knjiga o Robertu Enke i izmedju redova pise da su mu najgori dani bili u Barci za vrijeme LVG.
Na sta je ovaj United spao. Ljudi nece da igraju za njih, i oni koji dodju odu nakon jedne sezone. Pa na kraju kupe nekog balavca za kojeg niko nije cuo za 50, 60, 80 miliona. I onda seru Citiju za De Brujna i onog Sterlinga. Makar su koliko toliko dokazani igraci.
Ja ovaj klub vise ne prepoznajem. Nije meni problem koliko trose, njihove su pare i odvratno su bogati, vec kako i kad. Bas tuzno postalo.
Ovom momku ce biti jako tesko sad, bez obzira koliki kvalitet imao. Velika cijena je placena odmah, a veliki dodaci sad znace da se ocekuje da bude superstar. Mah, zelim mu srecu. Svaki krpelj ce se lijepiti na njega.
Riddle wrote:Ja ovaj klub vise ne prepoznajem. Nije meni problem koliko trose, njihove su pare i odvratno su bogati, vec kako i kad. Bas tuzno postalo.
Ovom momku ce biti jako tesko sad, bez obzira koliki kvalitet imao. Velika cijena je placena odmah, a veliki dodaci sad znace da se ocekuje da bude superstar. Mah, zelim mu srecu. Svaki krpelj ce se lijepiti na njega.
Druže, ja više ne prepoznajem kompletan fudbal kao igru. Ovo je samo priča dana, bit će toga još...
Ovo nije United za koji sam oduvijek navijao . Svako je govorio, kada ode SAF, propast ce te.. i tek sad uvidjam da je to istina.
Pa lik je placao pojacanja ovakva po 20miliona ....