To je narodna pesma, drugarice... nastala u naroduPartizzanka wrote:drugovi,
ko je pisao onu pjesmu sto je neko od vas postavio o sraniji???
Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#15776 Re: Farma
- klavirdžija
#15777 Re: Farma
Nisu, ovo je Kapali čaršija kežual varijanta.LEDA wrote:Jesu li sa štiklomklavirdžija wrote:I ove bijele šunjalice našeg akademskog umjetnika su simptomatične
Idu odlično s onom estetski i apstraktno produhovljenom DG majom.
- LEDA
#15778 Re: Farma
Nisam te prepoznala , to si ti MODNI MAČAK.....mrnjauuuuuuuuklavirdžija wrote:Nisu, ovo je Kapali čaršija kežual varijanta.LEDA wrote:Jesu li sa štiklomklavirdžija wrote:I ove bijele šunjalice našeg akademskog umjetnika su simptomatične![]()
-
dječak sa šibicama
#15779 Re: Farma
I sad zderu... a ja krecim kucu
Jel zna neko kakvu dostavu hrane u Sarajevu a da donose na vrata, da ne moram izljegati vani... osim Caspera... bio bih zahvalan.
Jel zna neko kakvu dostavu hrane u Sarajevu a da donose na vrata, da ne moram izljegati vani... osim Caspera... bio bih zahvalan.
-
Igbala
#15780 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
Ako nije 450 kvadrata, onda se nećeš toliko ni umoriti
- bingov buraz
#15781 Re: Farma
Potpis.Neku noc kad su je cerecili (sa punim pravom) on najgrlatiji toliko da je i mene iznervirao,ispao bi 100x veca faca da je odsutio i kulerski nabacio facu jesam li vam rekao.Isti slucaj i sa proslavljanjem izbacivanja Irvaske prvi put,krevelji se urla itd ,sad pred kraj vidio sam da joj je nabacio i peticu preko stola jednomklavirdžija wrote:Kakve veze ima naslov, gledaj video.Havatar wrote:Vidis po nasloviu "Memo i Sha ogovaraju sve redom " . Sto se tice toga da ona nije prvo pricala kako njoj treba pravi muskarac , kako je sve sa takvim bila i da Filip to nije ne bi ni Memo to prenio Shahu, a i pored toga zna se da se gledala sa Shahom na zurkama, da su slali poljubce, da je pricala da je Ljuba ljubomorna sto ona i Shah imaju takav odnos itd.klavirdžija wrote:Kakve veze ima s kojeg su kanala, jel ih neko namontirao???
Memo je ispao budala jer se u to uopšte miješao, eto da se on fol za nešto pita. Kada se već desilo trebao je iskreno reći šta misli i zašto je to radio, a ne udarati se po obrazu i kriti se iza Sarajeva, Želje, buregdžinica, šta god, i usput se uvlačiti Fifiju u pakaš kako je on fin momak, ovo ono. Sranija je dno dna, ali je istina da se i Memo tu pokazao kao ljigavac i to je to.
Ovim slijepim, navijačkim stavom ništa ne dobijaš, neće s tobom dijeliti honorare i prihode od slika.
Jedini vrijedan glasa od ovih sto su ostali tamo je Sha,kad su svi cipelarili Memu ostao je uz njega,sto neko napisa nisam siguran kako bi zavrsilo da je bilo obrnuto,Danijel takodje je ok momak,ostali kanal
- LEDA
#15782 Re: Farma
Zmaj -ćevapi ali ne znam brojdječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
-
Igbala
#15783 Re: Farma
Nazovi Hodžića i reci da svaku noć šalješ dvije poruke za zeta mu i traži džabalukaLEDA wrote:Zmaj -ćevapi ali ne znam brojdječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
- TheWatcher
#15784 Re: Farma
http://www.brzahrana.ba/dječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
- gnjev
#15785 Re: Farma
033 657 627LEDA wrote:Zmaj -ćevapi ali ne znam brojdječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
- Neradnik
#15786 Re: Farma
Igbala wrote:Nazovi Hodžića i reci da svaku noć šalješ dvije poruke za zeta mu i traži džabalukaLEDA wrote:Zmaj -ćevapi ali ne znam brojdječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
- Havatar
#15787 Re: Farma
Igbala wrote:Nazovi Hodžića i reci da svaku noć šalješ dvije poruke za zeta mu i traži džabalukaLEDA wrote:Zmaj -ćevapi ali ne znam brojdječak sa šibicama wrote:I sad zderu... a ja krecim kucu![]()
![]()
Kako si ga urnisala
- P308
#15788 Re: Farma
![]()
-
novosib
#15789 Re: Farma
Ja bih na ovoj farmi sve mogao izdurat', od higijenskih uslova do medjuljudskih odnosa, osim ovo cmakanje dok se jede

-
dječak sa šibicama
#15790 Re: Farma
Samo vi mene zezajte, a ja sam vec gladan...
Samo, puno mi dvije porcije uzeti, bilo cega, a nece niko da dodje za samo jednu
Stanija stalno filipu nabada na nos to sto joj je dosadno i sto je sama i sto nema sa kim popiti kafu... ona je zrtva, ali bi se i druzila sa farmerima... koja likusa.
Samo, puno mi dvije porcije uzeti, bilo cega, a nece niko da dodje za samo jednu
Stanija stalno filipu nabada na nos to sto joj je dosadno i sto je sama i sto nema sa kim popiti kafu... ona je zrtva, ali bi se i druzila sa farmerima... koja likusa.
- muha_sa
#15791 Re: Farma
nazoves Zmaj, narucis 4 petice i endedječak sa šibicama wrote:Samo vi mene zezajte, a ja sam vec gladan...
- klavirdžija
#15792 Re: Farma
Da se radi o nekom taksisti Sarajevo taxija sa štanda kod Sebilja, ne bih ni obraćao pažnju na to, to im je svakako uniforma.LEDA wrote:Nisam te prepoznala , to si ti MODNI MAČAK.....mrnjauuuuuuuuklavirdžija wrote:
Nisu, ovo je Kapali čaršija kežual varijanta.![]()
Ali ovako, pošto se radi o našem akademskom umjetniku sa svjetski priznate akademije, budućem dobitniku šestoaprilske nagrade za zasluge za narod, nisam mogao a da ne zamijetim estetiku njegovog cjelokupnog opusa…
- amiliana
#15793 Re: Farma
Joj sinoc one Maje Nikolic dobila posao u kladionici i dosla na televiziju da se hvali sa poslom u kladionici

- fidoremilienko
#15794 Re: Farma
E jesu i poletili ovi iz "ekskluzive"Igbala wrote:Hahaha kako ovo niko nije zapazio![]()
![]()
![]()
http://www.ekskluziva.ba/Procitajte-hit ... 32661.html
- P308
#15795 Re: Farma
a jesi se i ti uhvatio akademije i akademoskog gradjaninaklavirdžija wrote:Da se radi o nekom taksisti Sarajevo taxija sa štanda kod Sebilja, ne bih ni obraćao pažnju na to, to im je svakako uniforma.LEDA wrote:Nisam te prepoznala , to si ti MODNI MAČAK.....mrnjauuuuuuuuklavirdžija wrote:
Nisu, ovo je Kapali čaršija kežual varijanta.![]()
Ali ovako, pošto se radi o našem akademskom umjetniku sa svjetski priznate akademije, budućem dobitniku šestoaprilske nagrade za zasluge za narod, nisam mogao a da ne zamijetim estetiku njegovog cjelokupnog opusa…
-
Ambrozija
#15796 Re: Farma
P308 wrote: a jesi se i ti uhvatio akademije i akademoskog gradjanina
-
neocekivana_sila
#15797 Re: Farma
Havatar wrote:
Zmaj -ćevapi ali ne znam broj
Nazovi Hodžića i reci da svaku noć šalješ dvije poruke za zeta mu i traži džabaluka
![]()
Kako si ga urnisala
dakle Hodžićev zet. A bale mu curkaju na nedostupne mahalske trebe. A sinoć mislim kako je ljigo garant oženio nekog radi love ili posla u nekoj školi i sl. i sigurno cmizdrio godinama povazdan da se uda za njega dok nije uspio. I eto, ispade da jeste tako
- Havatar
#15798 Re: Farma
Bolje i to nego da mu je favorit eskort damaneocekivana_sila wrote:Havatar wrote:
Nazovi Hodžića i reci da svaku noć šalješ dvije poruke za zeta mu i traži džabaluka
![]()
Kako si ga urnisala
![]()
![]()
![]()
dakle Hodžićev zet. A bale mu curkaju na nedostupne mahalske trebe. A sinoć mislim kako je ljigo garant oženio nekog radi love ili posla u nekoj školi i sl. i sigurno cmizdrio godinama povazdan da se uda za njega dok nije uspio. I eto, ispade da jeste tako
- muha_sa
#15799 Re: Farma
navedi po cemu je ljigo.neocekivana_sila wrote:Havatar wrote:
![]()
Kako si ga urnisala
![]()
![]()
![]()
dakle Hodžićev zet. A bale mu curkaju na nedostupne mahalske trebe. A sinoć mislim kako je ljigo garant oženio nekog radi love ili posla u nekoj školi i sl. i sigurno cmizdrio godina, ma povazdan da se uda za njega dok nije uspio. I eto, ispade da jeste tako
-
dječak sa šibicama
#15800 Re: Farma
Ali fakat bi bio shov da Memo dobije sestoaprilsku