Desavanja u Hrvatskoj
- insomnia78
#15751 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nuto sto saveznici zakuaše
-
Fudo387
#15752 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dovi starog Bosanca, jest’ te kren’loBodkin wrote:Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jelkakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:napad na vaterpoliste ko da su ih bombama gadjali... najsmjesnije mi je sto se srbijanska javnost kao zgrazava, prije par godina u sred Beograda napadnuta hrvatska ambasada, spaljena zastava, napali i americku, spalili dzamiju
i jos kazu "mi smo bolji, kod nas se to nikada ne bi dogodilo"... na Marakani skoro lincovali navijace BiH
bas teski djon obraz
da,kao da su hrvatska i bih svojim vojskama napadali srbiju i u opsadama drzali nis,zemun pa hajd i shvatio bi da nekome u srbiji moze zasmetati bilo šta što ima veze sa hrvatskom ili bih da se pale zastave,džamije
- insomnia78
#15753 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ka’e ne damo ti Tudjmane ni metra
- dječak sa šibicama
#15754 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Split je uvijek bio cudan grad, oni su imali i cetnickog vojvodu Jaksu Racica, nije Srbin, sa Hvara covjek.. i jaku ORJUNU koju su komunjare uvijak marisali, cak i spomenik jednog tog marisanja imaju negdje u gradu, digli crveni sami sebi.
Ali dobro, bilo je cetnika i Bosnjaka pa cak i Slovenaca. Valjda stokholmski sindrom.
Ali dobro, bilo je cetnika i Bosnjaka pa cak i Slovenaca. Valjda stokholmski sindrom.
- insomnia78
#15755 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne bi ni u ZG bolje prosli. Da se ne lazemo
-
Bodkin
#15756 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Logika inace ima veze sa nacionalnosc jebiga. Evo da i tebi prevedem, bosnjaci u bosni se brinu o bosnjacima u sandzaku. Jel sad ima logikeFudo387 wrote:Dovi starog Bosanca, jest’ te kren’loBodkin wrote: Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel
-
Fudo387
#15757 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A kako ti majke ti dokazani bosanacBodkin wrote:Logika inace ima veze sa nacionalnosc jebiga. Evo da i tebi prevedem, bosnjaci u bosni se brinu o bosnjacima u sandzaku. Jel sad ima logikeFudo387 wrote:Dovi starog Bosanca, jest’ te kren’loBodkin wrote: Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel
Bilo da je je politika, sport, rat...?
- insomnia78
#15758 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
-
Bodkin
#15759 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima smisla. Prosrpski stavovi tipa ukidanje entiteta.Ili priznanje kosova. U pravu siFudo387 wrote:A kako ti majke ti dokazani bosanacBodkin wrote:
Logika inace ima veze sa nacionalnosc jebiga. Evo da i tebi prevedem, bosnjaci u bosni se brinu o bosnjacima u sandzaku. Jel sad ima logike, kad je bio onaj popis zamaL nisi sejfudina trazio da ga namaras, a vazda, al bas vazda na strani prosrpskih stavova?
Bilo da je je politika, sport, rat...?
- LBVIEW
#15760 Re: Desavanja u Hrvatskoj
insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše
-
Fudo387
#15761 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ti polako, prevodim bracu nazad u nase redove.insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Kako si ti bio odsutan, Bata i Borivoje iz sampona su presli kod nas. Nemoj da nam sad sjebes sav trud, malom zigicaru fali sekunda da se upise u zelene beretke, bodkin je tvrd orah, mescini nemoguca misija, vuciceva skola.
- LBVIEW
#15762 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne znam, koliko se ja sjecam ti bi Hrvatima u BiH dao izbornu jedinicu - ne da mi si sad kopati po postovima, al' ako me natjeras hocu - a sumska nedirnuta. Jos iz "muslimanskog" Sarajeva, a bosnjackim kurcem bi po gloginjama mlatio - nadasve principijelno. 
-
Bodkin
#15763 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Idi kopaj. Iskopacu ja svoje postove gdje bih ukinuo entitete i napravio 5 jedinica. To sto je realnost da to niko ne zeli nego bi svi svoj komad zemlje nije do mene.
Tj necu kopati. Boli me kurko
I da, jos jedan prosrpski stav. Zvati genocid u srebrenici genocidom
Ali kao da je vama to bitno. Zna se sta vi mislite svakako
Tj necu kopati. Boli me kurko
I da, jos jedan prosrpski stav. Zvati genocid u srebrenici genocidom
Ali kao da je vama to bitno. Zna se sta vi mislite svakako
-
Bodkin
#15764 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ko je borivoje?Fudo387 wrote:Ti polako, prevodim bracu nazad u nase redove.insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Kako si ti bio odsutan, Bata i Borivoje iz sampona su presli kod nas. Nemoj da nam sad sjebes sav trud, malom zigicaru fali sekunda da se upise u zelene beretke, bodkin je tvrd orah, mescini nemoguca misija, vuciceva skola.
- LBVIEW
#15765 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A Dofu jes' vidio djenerala, poceo sam razmisljati da li povuci onu izjavu o Dubajicu i kamionu.Fudo387 wrote:Ti polako, prevodim bracu nazad u nase redove.insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
-
kakavdanakneiskustvu
#15766 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dječak sa šibicama wrote:To nije opravdanje, napasti nekakve sportiste ili bajkere ili bilo koga zbog nacionalnosti je debilizam.kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:napad na vaterpoliste ko da su ih bombama gadjali... najsmjesnije mi je sto se srbijanska javnost kao zgrazava, prije par godina u sred Beograda napadnuta hrvatska ambasada, spaljena zastava, napali i americku, spalili dzamiju
i jos kazu "mi smo bolji, kod nas se to nikada ne bi dogodilo"... na Marakani skoro lincovali navijace BiH
bas teski djon obraz
da,kao da su hrvatska i bih svojim vojskama napadali srbiju i u opsadama drzali nis,zemun pa hajd i shvatio bi da nekome u srbiji moze zasmetati bilo šta što ima veze sa hrvatskom ili bih da se pale zastave,džamije
Ali ja govorim o srpskim medijima, toliku su dreku digli i toliko kenjaju na tu temu, ono "mi nismo takvi, mi smo bolji, kod nas se to nikada ne moze dogoditi", ne znam koga lazu najvjerovatnije sebe. Zapalili dzamiju u sred Beograda, potpalili hrvatsku ambasadu, napali navijace BiH na Marakani ja licno nikada nisam vidio onakav divljacki napad osim u americkim filmovima ono kad lincuju crnce na jugu birvaktile.
Smijesni su mi uopceno gledano, svima dijele moralne lekcije i ponasaju se kao da su Island, a predsjednik im Seseljev gajbonosa i neskriveni cetnik koji je obecao 100 mrtvih muslimana za jednog Srbina u vrijeme pokolja u Srebrenici, i sad kaze "izvuceno iz konteksta" pa puj pike ne vazi.
Bezobrazno totalka.
da,debilizam,nema opravdanja za te napade,nikakvog,razumijemo se
- insomnia78
#15767 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nije iz tvoje jedinice. Ne znas ga ti
-
Bodkin
#15768 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jest bilo dobro kad je recenicni u banovicima bio. Broj priglupih komentara pao za 90%
-
kakavdanakneiskustvu
#15769 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bodkin wrote:Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jelkakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:napad na vaterpoliste ko da su ih bombama gadjali... najsmjesnije mi je sto se srbijanska javnost kao zgrazava, prije par godina u sred Beograda napadnuta hrvatska ambasada, spaljena zastava, napali i americku, spalili dzamiju
bas teski djon obraz
a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
- LBVIEW
#15770 Re: Desavanja u Hrvatskoj
O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje.
-
Fudo387
#15771 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.LBVIEW wrote:A Dofu jes' vidio djenerala, poceo sam razmisljati da li povuci onu izjavu o Dubajicu i kamionu.Fudo387 wrote:Ti polako, prevodim bracu nazad u nase redove.insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem.
-
kakavdanakneiskustvu
#15772 Re: Desavanja u Hrvatskoj
insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše
kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
- LBVIEW
#15773 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Fudo387 wrote: Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem.
Jebo majku, ne bih se zacudio da uskoro postane i clan SDA, te zajebe Desnicu Radivojevica.
Samo, solidarnost s hrvatskim Srbima ga odaje(kao i Zivojinovica
-
Bodkin
#15774 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
-
kakavdanakneiskustvu
#15775 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bodkin wrote:Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacinkakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
ne znam da je normalno,ja sam drzavljanin bih,ne drzavljanin hrvatske