Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
insomnia78

#15751 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Nuto sto saveznici zakuaše
Fudo387

#15752 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
dječak sa šibicama wrote:napad na vaterpoliste ko da su ih bombama gadjali... najsmjesnije mi je sto se srbijanska javnost kao zgrazava, prije par godina u sred Beograda napadnuta hrvatska ambasada, spaljena zastava, napali i americku, spalili dzamiju

i jos kazu "mi smo bolji, kod nas se to nikada ne bi dogodilo"... na Marakani skoro lincovali navijace BiH

bas teski djon obraz

da,kao da su hrvatska i bih svojim vojskama napadali srbiju i u opsadama drzali nis,zemun pa hajd i shvatio bi da nekome u srbiji moze zasmetati bilo šta što ima veze sa hrvatskom ili bih da se pale zastave,džamije
Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel
Dovi starog Bosanca, jest’ te kren’lo :lol:
insomnia78

#15753 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Ka’e ne damo ti Tudjmane ni metra
dječak sa šibicama

#15754 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Split je uvijek bio cudan grad, oni su imali i cetnickog vojvodu Jaksu Racica, nije Srbin, sa Hvara covjek.. i jaku ORJUNU koju su komunjare uvijak marisali, cak i spomenik jednog tog marisanja imaju negdje u gradu, digli crveni sami sebi.

Ali dobro, bilo je cetnika i Bosnjaka pa cak i Slovenaca. Valjda stokholmski sindrom.
insomnia78

#15755 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Ne bi ni u ZG bolje prosli. Da se ne lazemo
Bodkin

#15756 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote: Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel
Logika inace ima veze sa nacionalnosc jebiga. Evo da i tebi prevedem, bosnjaci u bosni se brinu o bosnjacima u sandzaku. Jel sad ima logike :D
Fudo387

#15757 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:
Fudo387 wrote:
Bodkin wrote: Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel
Logika inace ima veze sa nacionalnosc jebiga. Evo da i tebi prevedem, bosnjaci u bosni se brinu o bosnjacima u sandzaku. Jel sad ima logike :D
A kako ti majke ti dokazani bosanac :mrgreen: , kad je bio onaj popis zamaL nisi sejfudina trazio da ga namaras, a vazda, al bas vazda na strani prosrpskih stavova?
Bilo da je je politika, sport, rat...?
insomnia78

#15758 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Bodkin

#15759 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:
A kako ti majke ti dokazani bosanac :mrgreen: , kad je bio onaj popis zamaL nisi sejfudina trazio da ga namaras, a vazda, al bas vazda na strani prosrpskih stavova?
Bilo da je je politika, sport, rat...?
Ima smisla. Prosrpski stavovi tipa ukidanje entiteta.Ili priznanje kosova. U pravu si :D
LBVIEW

#15760 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše
:thumbup: :lol:
Fudo387

#15761 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Ti polako, prevodim bracu nazad u nase redove.
Kako si ti bio odsutan, Bata i Borivoje iz sampona su presli kod nas. Nemoj da nam sad sjebes sav trud, malom zigicaru fali sekunda da se upise u zelene beretke, bodkin je tvrd orah, mescini nemoguca misija, vuciceva skola. :D
LBVIEW

#15762 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Ne znam, koliko se ja sjecam ti bi Hrvatima u BiH dao izbornu jedinicu - ne da mi si sad kopati po postovima, al' ako me natjeras hocu - a sumska nedirnuta. Jos iz "muslimanskog" Sarajeva, a bosnjackim kurcem bi po gloginjama mlatio - nadasve principijelno. :D
Bodkin

#15763 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Idi kopaj. Iskopacu ja svoje postove gdje bih ukinuo entitete i napravio 5 jedinica. To sto je realnost da to niko ne zeli nego bi svi svoj komad zemlje nije do mene.

Tj necu kopati. Boli me kurko :D

I da, jos jedan prosrpski stav. Zvati genocid u srebrenici genocidom

Ali kao da je vama to bitno. Zna se sta vi mislite svakako :D
Bodkin

#15764 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
insomnia78 wrote:Pa to vazi samo za BiH. U Hr se lome koplja dol su u BiH saveznici. Ti bgm ko da si od jucer na forumu
Kako si ti bio odsutan, Bata i Borivoje iz sampona su presli kod nas. Nemoj da nam sad sjebes sav trud, malom zigicaru fali sekunda da se upise u zelene beretke, bodkin je tvrd orah, mescini nemoguca misija, vuciceva skola. :D
Ko je borivoje?
LBVIEW

#15765 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote:
A Dofu jes' vidio djenerala, poceo sam razmisljati da li povuci onu izjavu o Dubajicu i kamionu. :D
kakavdanakneiskustvu

#15766 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

dječak sa šibicama wrote:
dječak sa šibicama wrote:napad na vaterpoliste ko da su ih bombama gadjali... najsmjesnije mi je sto se srbijanska javnost kao zgrazava, prije par godina u sred Beograda napadnuta hrvatska ambasada, spaljena zastava, napali i americku, spalili dzamiju

i jos kazu "mi smo bolji, kod nas se to nikada ne bi dogodilo"... na Marakani skoro lincovali navijace BiH

bas teski djon obraz

da,kao da su hrvatska i bih svojim vojskama napadali srbiju i u opsadama drzali nis,zemun pa hajd i shvatio bi da nekome u srbiji moze zasmetati bilo šta što ima veze sa hrvatskom ili bih da se pale zastave,džamije
To nije opravdanje, napasti nekakve sportiste ili bajkere ili bilo koga zbog nacionalnosti je debilizam.

Ali ja govorim o srpskim medijima, toliku su dreku digli i toliko kenjaju na tu temu, ono "mi nismo takvi, mi smo bolji, kod nas se to nikada ne moze dogoditi", ne znam koga lazu najvjerovatnije sebe. Zapalili dzamiju u sred Beograda, potpalili hrvatsku ambasadu, napali navijace BiH na Marakani ja licno nikada nisam vidio onakav divljacki napad osim u americkim filmovima ono kad lincuju crnce na jugu birvaktile.

Smijesni su mi uopceno gledano, svima dijele moralne lekcije i ponasaju se kao da su Island, a predsjednik im Seseljev gajbonosa i neskriveni cetnik koji je obecao 100 mrtvih muslimana za jednog Srbina u vrijeme pokolja u Srebrenici, i sad kaze "izvuceno iz konteksta" pa puj pike ne vazi.

Bezobrazno totalka.

da,debilizam,nema opravdanja za te napade,nikakvog,razumijemo se
insomnia78

#15767 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Nije iz tvoje jedinice. Ne znas ga ti
Bodkin

#15768 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Jest bilo dobro kad je recenicni u banovicima bio. Broj priglupih komentara pao za 90%
kakavdanakneiskustvu

#15769 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote:

bas teski djon obraz

Tom logikom da su sve sve i jednog hrvata ukljucujuci tebe u bosni zapalili, hrvatska ne bi trebala da se trza jel

a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
LBVIEW

#15770 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

O da, izjavljivao si kako je, a sve u duhu relaksacije odnosa, pozeljno Hrvatima dati izbornu jedinicu.
Onda, slucaj "Dobrovoljcka" i "Brcanska Malta", gdje si fakticki malo zakukuljeno prezentirao poznati srpski stav o "golobradim mladicima, u trenucima dok srpska vojska/JNA "cisti" Podrinje. :oops:
Fudo387

#15771 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:
Fudo387 wrote:
A Dofu jes' vidio djenerala, poceo sam razmisljati da li povuci onu izjavu o Dubajicu i kamionu. :D
Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem. :D
kakavdanakneiskustvu

#15772 Re: Desavanja u Hrvatskoj

insomnia78 wrote:Nuto sto saveznici zakuaše

kakvi bolan saveznici,šta sereš,znaš dobro ko sam i šta sam
LBVIEW

#15773 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote: Borivoje je po svim parametrima zasluzio da se povuce to o ispadanju iz kamiona. Cojek je za neprepoznat, ja opet velim, il je upo u neke kemikalije u Diti, nesto zajebano je mutio, il su mu dali da bude direktor. Kako god, dobro je.
Da kucnem u drvo, da ga ne ureknem. :D
:pisnuo:
Jebo majku, ne bih se zacudio da uskoro postane i clan SDA, te zajebe Desnicu Radivojevica. :D
Samo, solidarnost s hrvatskim Srbima ga odaje(kao i Zivojinovica :D ), ne moze prevaliti preko usta kako su oni svo sranje i zapoceli da si pita. :D
Bodkin

#15774 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacin
kakavdanakneiskustvu

#15775 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: a hrvatska je bila duzna da mene ,koji sam hrvat,brani od srba ili bosnjaka??,kako bi me odbranila u zenici??
Duzan nije niko. Ali normalno je. Ne mora te oruzjem braniti. Nije to jedini nacin

ne znam da je normalno,ja sam drzavljanin bih,ne drzavljanin hrvatske
Post Reply