Skoro sam gledao i u futsalu, ušla u dvoranu neka ptica, ali teško je odrediti koja vrsta.DonVito wrote:Gost sinoc na travnjaku Camp Noubice da su Murinjo tj. Pepe krivi za ovo..
A messija će sigurno i oni iz turkish airlinesa podići na noge.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Skoro sam gledao i u futsalu, ušla u dvoranu neka ptica, ali teško je odrediti koja vrsta.DonVito wrote:Gost sinoc na travnjaku Camp Noubice da su Murinjo tj. Pepe krivi za ovo..
hehe placljivko samo nzm ko je ovdje ispo placljivko al realno covjeka malo zabolila nogica i vidi koliko vi placete,na terenu uzbuna...mislim da nije bilo ovako stanje kad je tito umro...kao neke curice bez uvredeveljaca wrote:Ronaldo manje igra u sredini i manje je u prodoru kroz vise igraca .... Brze se oslobadja lopte i samim time je mogucnost da ga neko faulira nesto manja ...kory_galaktikos wrote:a ok to,obojica trpe uzasno veliki broj prekrsaja i jer su vazda u nekim napadima ne samo njih dvojica nego svaki malo obji igrac jbg takav je fudbal,samo mislim da sam negdje procito da je ronaldo igrac nad kojim je napravljeno najvise prekrsaja a samo neznam gdje je li to u primeri ili LP nmg se sjetit...a sto se tice tezine faulova o tome se tesko da raspravit al opet mislim da je ronaldo puno cesce van ekipe zbog tih povreda nego messi pa eto...i nedo Bog da barsa igra protiv city-a i dozivi one brutalnosti sto je dozivio ronaldo ili protiv onako grubog atletiko madrida ili levantea itd..ja opet kazem meni je presmijesnoi kolika se frka napravila oko ovog,nedo Bog da mu se sta ozbiljno desi i da se zna ja to naravno ne bi volio
Kada se sjetim onog El Classica kada su pepe, ramos, xabi, contraoisli tako samo da ozlijede MESSI-a ... Nijedan igrac Barcelone nije isao tako na Ronalda ...
Mada, kada se bolje razmisli, valjda nama koji simpatisemo najboljeg igraca planete svaki i najmanji udarac kontra Messija tesko pada i kao da nas zaboli, a za ovog placljivka - boli nas briga. Vjerovatno je isto tako i u suprotnom smjeru ...
DonVito wrote:
kory_galaktikos wrote:hehe placljivko samo nzm ko je ovdje ispo placljivko al realno covjeka malo zabolila nogica i vidi koliko vi placete,na terenu uzbuna...mislim da nije bilo ovako stanje kad je tito umro...kao neke curice bez uvrede
Zbog ovakvih stvari volim ove smajlijeDonVito wrote:Gost sinoc na travnjaku Camp Noubice da su Murinjo tj. Pepe krivi za ovo..
skenderija04 wrote:Layne wrote:
On sam a njih 10 ....Reneee wrote:skenderija04 wrote:Layne wrote:
A šta ih je u linijiLikovi frontu ispred gola organizovali.
Ne znam što su njega stavili na listu, bezveze skroz.Tomahawk11 wrote:Riquelme zalutao na listu.
Pa vidiš šta piše na slici, prikazuje ko je sve nosio broj 10 u Barceloni zadnjih 15 godinazlo87 wrote:Ne znam što su njega stavili na listu, bezveze skroz.Tomahawk11 wrote:Riquelme zalutao na listu.Igrao nekih godinu dana, malo utakmica, malo golova.
Mozda ti pomogne prva recenica na tom posteru...zlo87 wrote:Ne znam što su njega stavili na listu, bezveze skroz.Tomahawk11 wrote:Riquelme zalutao na listu.Igrao nekih godinu dana, malo utakmica, malo golova.
Sta bi da su stavili #9zlo87 wrote:Ma znam, pročitao sam ja to, nego ovako glupo izgleda pa kontam nije vrijedno spominjanja.![]()
ascari@Jebo te cijela ekipa blizu Messija, a vidi dole Katalonaca u ofsajdu.![]()
a to je igra barse mi svi u offside a messi sta uradio :pascari wrote:Bolje iz ove perspektive![]()
sine vidiš li ti dobro?popokatepetl_com wrote:Eto sad ispade cijeli tim ga napada a fino se vidi da ga ne napadaju vise od 2 igraca dok ostatak odbrane se izvlaci prema naprijed ostavivsi cijelu navalu Barcelone u ofsajdu i Messija koji ne smije odigrati pas. Fenomenalna odbrambena taktika Benfice

A zašto onda ovi koje je prošao trče pravolinijski naprijed umjesto prema njemu?Layne wrote:sine vidiš li ti dobro?popokatepetl_com wrote:Eto sad ispade cijeli tim ga napada a fino se vidi da ga ne napadaju vise od 2 igraca dok ostatak odbrane se izvlaci prema naprijed ostavivsi cijelu navalu Barcelone u ofsajdu i Messija koji ne smije odigrati pas. Fenomenalna odbrambena taktika Benfice
da ponovim..
Jedino je ovaj ćelo šaban ispaopopokatepetl_com wrote:Vidis li ti dobro? prati dok messi vodi loptu cijelu liniju Benfice kako se izvlaci naprijed i cijelu navalu barcelone koja je ostala u ofsajdu i kasni da izadje iz njega. prati kome je na kraju dosao pas messija.