Pored toga kaže još i:Blixen wrote: ↑27/08/2022 09:00 https://radiosarajevo.ba/amp/sport/nogo ... lje/466940
Mitovi i legende
"Taj dug koji klub ima je minoran", podvukao je Misimović.![]()
"Meni inače smeta kad čujem taj narativ da je Fudbalski klub Željezničar u krizi, da ima probleme u organizaciji. To apsolutno ne stoji, ne korespondira sa imovinom kluba, s procesima u klubu koji će se voditi. Ne vidim nijedan klub u Bosni i Hercegovini i regiji, koji specijalno finansijski bolje stoji. Taj dug koji klub ima je minoran u odnosu na sve njegove potencijale", podvukao je Misimović.
I onda poslije derbija dođe Sablja s pričom ihhh da ja imam uslove kao u Sarajevu, da mogu birati igrače koje ću dovesti i sl
Ma zapravo ništa novo, demagogija sa dva totalno oprečna lica se nastavlja:
1. Kad im odgovara, onda pucaju ovu socijalu gdje su oni neki vječito ugnjetavani jadnici od strane svega i svačega a mi nemilosrdne zvijeri potpomognute od strane Tita, Staljina, svjetske bankarske elite sa sve Rockefellerima na čelu, CIA, FBI, KGB, iluminata, masona i td...
2. A kad im ta priča ne paše, kad trebaju pokazati zube, onda pucaju onu da su oni velikani koji imaju svoj stadion a mi jadovi, muhadžeri u svog gradu i sl.