Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
#15751 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
@ Posljednja Recenico, pazi da te pozove jos i na kafu. 
- славянин
#15752 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pravo na misljenje ... pravo na misljenje. Sta ces pa nismo svi pametni niti liberalni tako da moramo prihvatiti da nam se smiju jel takojeza u ledja wrote:Congressman/woman se zargonski u Americi odnosi iskljucivo na predstavnike iz HoR, ne na Senatore. Naravno da se odnosilo na ove 4 , ne na Diane Feinstein ili Amy Klobuchar.![]()
slavjanine vidim da ti si sa svih strana smiju na forumu. Pa da im se pridruzim jer pises zesce gluposti.
A Trump je otvoreno rasisticki predsjednik od samog pocetka. Govno odvratno ciji je deda pobjegao iz Njemacke da bi izbjegao vojnu sluzbu, pa poslije na osnovu sina Freda, kao anchor baby, dobio americko drzavljanstvo.![]()
A mama mu je ako se ne varam iz Skotske.
I on nadje zenama koje su rodjene i odrasle tu da kaze da se “vrate odakle su dosle”.Ako se ne varam jedna od njih je klasicna americka crnkinja, sto bi znacilo da se njeni tu jos od mnogo ranije nego Trumpovi, koji su otvarali bordele po Divljem Zapadu bjezeci od vlasti u zemljama porijekla. Fuj, kakvo odvratno ljudsko bice.
. Representative Abraham, Ralph Lee
Abraham, Ralph Lee
State: Louisiana District: 5 Party: Republican Served:
House: 2015-Present
MEMBER
2. Representative Adams, Alma S.
Adams, Alma S.
State: North Carolina District: 12 Party: Democratic Served:
House: 2014-Present
MEMBER
3. Representative Aderholt, Robert B.
Aderholt, Robert B.
State: Alabama District: 4 Party: Republican Served:
House: 1997-Present
MEMBER
4. Representative Aguilar, Pete
Aguilar, Pete
State: California District: 31 Party: Democratic Served:
MEMBER
5. Senator Alexander, Lamar
Alexander, Lamar
State: Tennessee Party: Republican Served:
Senate: 2003-Present
MEMBER
6. Representative Allen, Rick W.
Allen, Rick W.
State: Georgia District: 12 Party: Republican Served:
Samo tuci trumpe
- славянин
#15753 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ultima_palabra wrote:Representative.

- славянин
-
sumirprimus
#15755 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
izgleda proradio dojce gen u trumpuславянин wrote:Pa logicno pitanje , nije spomenuo imenaCrvena Tifoza wrote:Čuj neko se samo pronašao u tome.
odakle je rodom okazio kortez? bogme pravo dobra
i jami zvizge slaven, ovo je zesci rasisticki ispad trumpa..
- Point.
#15756 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Rođena u NY, porijeklom iz američke teritorije Puerto Rico.sumirprimus wrote:izgleda proradio dojce gen u trumpuславянин wrote:Pa logicno pitanje , nije spomenuo imenaCrvena Tifoza wrote:Čuj neko se samo pronašao u tome.
![]()
![]()
odakle je rodom okazio kortez? bogme pravo dobra
i jami zvizge slaven, ovo je zesci rasisticki ispad trumpa..
- Point.
#15757 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima li tema na kojoj ti nisi aktivan i praviš se da znaš? Ko vegeta si. Sad si se prešaltao i na Trumpa. Sunce ti poljubim, nisi izvirio nosa iz Tuzlanskog Kantona ali si već i ekspert za Trumpa te Senat. Šaltaš wikipediju i ožeži jelde. Nevjerovatno kakve gluposti ti pišeš, čuj ti njega juče saznao za riječ libtard i sad ga šalta svukud.славянин wrote:Peace out![]()
-
sumirprimus
#15758 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
uh puerto riko. vidi se , odma sam ja to ošajco. dobraa
nju za predsjednicu ha bude mogla ,dosta je starih prdonja
nju za predsjednicu ha bude mogla ,dosta je starih prdonja
- славянин
#15759 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo me u sikuljama - ima li zivota van tkPoint. wrote:Ima li tema na kojoj ti nisi aktivan i praviš se da znaš? Ko vegeta si. Sad si se prešaltao i na Trumpa. Sunce ti poljubim, nisi izvirio nosa iz Tuzlanskog Kantona ali si već i ekspert za Trumpa te Senat. Šaltaš wikipediju i ožeži jelde. Nevjerovatno kakve gluposti ti pišeš, čuj ti njega juče saznao za riječ libtard i sad ga šalta svukud.славянин wrote:Peace out![]()
Nebi ti naskodilo da naucis sta onaj cikica nasmijani znaci
- Point.
#15760 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad ću hitrim koracima na wikipediju da vidim šta znači. Bolan izvlačiš neke liste sa kongresmenima, senatorima pmaterinama i kao ti nešto kontaš. De bolan oHladi.славянин wrote:Evo me u sikuljama - ima li zivota van tkPoint. wrote:Ima li tema na kojoj ti nisi aktivan i praviš se da znaš? Ko vegeta si. Sad si se prešaltao i na Trumpa. Sunce ti poljubim, nisi izvirio nosa iz Tuzlanskog Kantona ali si već i ekspert za Trumpa te Senat. Šaltaš wikipediju i ožeži jelde. Nevjerovatno kakve gluposti ti pišeš, čuj ti njega juče saznao za riječ libtard i sad ga šalta svukud.славянин wrote:Peace out![]()
Nebi ti naskodilo da naucis sta onaj cikica nasmijani znaci
Koliko se moralno moraš srozati da podržavaš ovog narandžastog majmuna. U bilo čemu.
- славянин
#15761 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ajde pogledaj sta znaci ako ti nije tesko
A od kada ti to odredjujes hladjenna ili ne hladjenja ? Ti razumijes da tvoje licno misljenje ako ga ne potkrijepis nekim argumentima znaci ... da tako kazem veoma .Doduse mozda se neke stvari koje djeca uce i znaju negdje drugo izgledaju velike u Sikuljama
I btw pored svega toga ipak ne smatram da je majmun, mozda sirovina
doduse oni drugi su gori od njega.
A od kada ti to odredjujes hladjenna ili ne hladjenja ? Ti razumijes da tvoje licno misljenje ako ga ne potkrijepis nekim argumentima znaci ... da tako kazem veoma .Doduse mozda se neke stvari koje djeca uce i znaju negdje drugo izgledaju velike u Sikuljama
I btw pored svega toga ipak ne smatram da je majmun, mozda sirovina
-
daddy-kool
#15762 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Počela predizborna, samo su republikaci počeli šugavo, rasistički.
Na ovome je on dobio i prethodne izbore, recept se ponavlja.
Na ovome je on dobio i prethodne izbore, recept se ponavlja.
- Point.
#15763 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ohladi jer je očigledno da nemaš pojma o čemu pričaš nego šaltaš po internetu informacije i onda ih vamo lijepiš bez da ih i pročitaš. Naravno da je Trump majmun žešće klase, čitava politika mu se svodi na lično vrijeđanje političkih protivnika. Eto sin imagranata će nekome da govori da napusti USA i vrati se u zemlju porijekla. Neka uradi on to prvi i žena mu Slovenka.славянин wrote:Ajde pogledaj sta znaci ako ti nije tesko![]()
A od kada ti to odredjujes hladjenna ili ne hladjenja ? Ti razumijes da tvoje licno misljenje ako ga ne potkrijepis nekim argumentima znaci ... da tako kazem veoma .Doduse mozda se neke stvari koje djeca uce i znaju negdje drugo izgledaju velike u Sikuljama![]()
I btw pored svega toga ipak ne smatram da je majmun, mozda sirovinadoduse oni drugi su gori od njega.
- славянин
#15764 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pricas nekome da pametuje a nazivas covjeka kojeg su izabrali da vodi ameriku (a i opet ce
) majmunom, “ta ce on vid mu glave” itd
Nego bolje lijepiti sa interneta nego bubati po volji
Jel.
Jel.
- Point.
#15765 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da je majmun. To nije bubanje, to je činjenica. Ti pametuješ, tj bubaš od tema preko Sirije, Turske pa do Rusije, Amerike, Irana a najduže što si otišao od Tuzle su Živinice. Pa jel.славянин wrote:Pricas nekome da pametuje a nazivas covjeka kojeg su izabrali da vodi ameriku (a i opet ce) majmunom, “ta ce on vid mu glave” itd
Jel.
- славянин
#15766 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
60 miliona ljudi je glasalo za njega, pretpostavljam da si pametniji od njih kolektivno. Gdje ja pisem i sta pisem nebi trebalo da te interesuje nego slobodno napises ono sa cim se ne slazes.Point. wrote:Naravno da je majmun. To nije bubanje, to je činjenica. Ti pametuješ, tj bubaš od tema preko Sirije, Turske pa do Rusije, Amerike, Irana a najduže što si otišao od Tuzle su Živinice. Pa jel.славянин wrote:Pricas nekome da pametuje a nazivas covjeka kojeg su izabrali da vodi ameriku (a i opet ce) majmunom, “ta ce on vid mu glave” itd
Jel.
Pa naravno ali sta cu gledam na teljevizoru i na ovom hepeku pa ono kao malo ucim ne znam ti ja kako je to ali lijepe slikice
- Point.
#15767 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Au, slab pokušaj (h)umora. Ne znam jesam li pametniji, al svakako znam da im fali koja daska u glavi. Jer normalan insan ne može zaokružiti na osobu koja je ksenofobična, rasistička, glupa, nemoralna. You do the math.славянин wrote:60 miliona ljudi je glasalo za njega, pretpostavljam da si pametniji od njih kolektivno. Gdje ja pisem i sta pisem nebi trebalo da te interesuje nego slobodno napises ono sa cim se ne slazes.Point. wrote:Naravno da je majmun. To nije bubanje, to je činjenica. Ti pametuješ, tj bubaš od tema preko Sirije, Turske pa do Rusije, Amerike, Irana a najduže što si otišao od Tuzle su Živinice. Pa jel.славянин wrote:Pricas nekome da pametuje a nazivas covjeka kojeg su izabrali da vodi ameriku (a i opet ce) majmunom, “ta ce on vid mu glave” itd
Jel.
Pa naravno ali sta cu gledam na teljevizoru i na ovom hepeku pa ono kao malo ucim ne znam ti ja kako je to ali lijepe slikice
![]()
- Sanjarko
#15768 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj kaze 60 miliona ljudi za njega glasalo. Pa i milioni ljudi su i za Hitlera glasali. Ja argumenta. Ne kazem da je Tramp kao Hitler ali da uljudno koriste on i slicni danas fasizam fakticki, da, i to danas zovu populizam a fakticki je samo u celofanu fasizam zamotan.
- jeza u ledja
#15769 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kae glasalo za njega 60 miliona ljudi, i to ih cini pametnim.
Kakav argument jbt. 
- славянин
#15770 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne svi su glupi i rasisticko-homofobni debilijeza u ledja wrote:Kae glasalo za njega 60 miliona ljudi, i to ih cini pametnim.Kakav argument jbt.
- rajv0sa
#15771 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
- славянин
#15772 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Moguce u pojedinim zemljama, jer ako ne mislis kao ostali onda .. to nije dobro naravno.rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
- Sanjarko
#15773 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije to poremecaj, pogotovo psihicki. Nego razlicito razmisljanje i razlicita misljenja, jer nismo uniformisani mi ljudi, jer sto ljudi, sto cudi. A jednoumlje kad prevlada i zavlada tad strava i zlo prevlada i zavlada.rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
A ovo naprdz*vanje sa misljenjima i razmisljanjima se zove filozofiranje.
- jeza u ledja
#15774 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tacno sam isto pomislio.rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
- jeza u ledja
#15775 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neki su glupi, neki su rasisti, neki kombinacija toga. Svi zajedno se trebaju stiditi svog glasa.славянин wrote:Ne svi su glupi i rasisticko-homofobni debilijeza u ledja wrote:Kae glasalo za njega 60 miliona ljudi, i to ih cini pametnim.Kakav argument jbt.