Iznenadio bi se kada bi znao koliko pojedinci imaju godina, a kakve sve stvari znaju napisati.supercali wrote:ma ja sam govorio i ciljano na post koji sam citirao i generalno sta se desava
jbt kao da gledam djecu kako se prepiru oko klikera
a sta je vidis sad sam ja bolji ti se krijes sutis itd a onda obrnuto
jbt imam osjecaj da pola ljudi ovdje koji pisu nemaju vise od 18 godina
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#15751 Re: Sarajevski derbi
- ganjeta
#15752 Re: Sarajevski derbi
Halilte što izađoh iz rupe...
Krkačina, taslačina, tarabljenje...kako na terenu, tako i na tribinama
.
Mada, nisam zadovoljan, zreli su bili za trička.... veći otpor su pružili Drina, Krupa i slične ekipe.
I šta kažu, ribar neki Tiago

Krkačina, taslačina, tarabljenje...kako na terenu, tako i na tribinama
Mada, nisam zadovoljan, zreli su bili za trička.... veći otpor su pružili Drina, Krupa i slične ekipe.
I šta kažu, ribar neki Tiago
-
1946--1987
#15753 Re: Sarajevski derbi
hajde bolivijac razvali i zrinjskog sljedece kolo, pokazi da ovo danas nije bio incident 
- Ricken
#15754 Re: Sarajevski derbi
Ista stvar, znao sam da ćemo ih mlatnuti, jer su se namjestili, kao na posteru iznad, ali sam očekivao minimlano 3:0.ganjeta wrote:Halilte što izađoh iz rupe...![]()
Krkačina, taslačina, tarabljenje...kako na terenu, tako i na tribinama.
I šta kažu, ribar neki Tiago![]()
Edis fino reče na pressici od jučer, onaj ko bude iznenađen je glup. Imam osjećaj da su se iznenadili.
Last edited by Ricken on 04/10/2015 22:49, edited 1 time in total.
- ganjeta
#15755 Re: Sarajevski derbi
Neće moći, ima u Rakitnici otvoren lov na pastrmke...jbg bićemo hendikepirani, mada ima stoco jokić da upiše previjenac 
- limeni
#15756 Re: Sarajevski derbi
Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
-
1946--1987
#15757 Re: Sarajevski derbi
o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nestolimeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
realno, gadjanstvo je iznenadjeno pobjedom zeljeznicara danas, a mene sramota od koga smo izgubili.
- MOSALJOZE
- Kinaski
#15759 Re: Sarajevski derbi
A kako ste vi tek slavili prosle godine1946--1987 wrote:o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nestolimeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
realno, gadjanstvo je iznenadjeno pobjedom zeljeznicara danas, a mene sramota od koga smo izgubili.
- stranac2
#15760 Re: Sarajevski derbi
posmatranje sa strane nezavisnog bolesnika fudbala . .. u stvar iSarajevo mi je malo draze el eto .
70% Mulaliceva pobjeda .. .covjek je vukao strasne poteze za ovu tekmu od takticke postavke na terenu do filozofije fudbala i motivacije igraca .. Nie govornik niti intelektualac ali gori za fudbal i poznaje ga .. u ovoj tekmi je lansirao Brazilca kao glavnog spica i presing igraca kao i igraca za kontre samo jedna od stvari koje je promijenio cini mi se a imas ih jos par ...
Prvi Bosanac/Bosnjak trener sa m.udima u zadnjih 10-15 godina sto vidim u nasoj ligi .. ovo je najvece pojacanje Zelje ... sigurno ce imati konflikata sa igracima al ako im je uprava imalo pametna podrzat ce ga ..
Mozda malo pretjerujem i nije kompletan trener al je to taj tip trenera koji nam fali u fudbalu .. one izjave poslije tekme imao je genijalnih poenti receno na carsijski nacin doduse ,, sta kaze od japije prosjek a od prosjeka kvalitet il tako nesto ..genijalno i u bocu tacno
70% Mulaliceva pobjeda .. .covjek je vukao strasne poteze za ovu tekmu od takticke postavke na terenu do filozofije fudbala i motivacije igraca .. Nie govornik niti intelektualac ali gori za fudbal i poznaje ga .. u ovoj tekmi je lansirao Brazilca kao glavnog spica i presing igraca kao i igraca za kontre samo jedna od stvari koje je promijenio cini mi se a imas ih jos par ...
Prvi Bosanac/Bosnjak trener sa m.udima u zadnjih 10-15 godina sto vidim u nasoj ligi .. ovo je najvece pojacanje Zelje ... sigurno ce imati konflikata sa igracima al ako im je uprava imalo pametna podrzat ce ga ..
Mozda malo pretjerujem i nije kompletan trener al je to taj tip trenera koji nam fali u fudbalu .. one izjave poslije tekme imao je genijalnih poenti receno na carsijski nacin doduse ,, sta kaze od japije prosjek a od prosjeka kvalitet il tako nesto ..genijalno i u bocu tacno
Last edited by stranac2 on 04/10/2015 23:03, edited 3 times in total.
-
1946--1987
#15761 Re: Sarajevski derbi
ali je bilo ocekivano da vas mlatnemo, kao i danas sto su svi ocekivali pa su ostali 
- avetinja
#15762 Re: Sarajevski derbi
Slavimo pobjedu kao i vi što ste slavili pretprošli put. Ne vidim razliku. Ova pobjeda nije toliko zbog derbija, već što smo od početka sezone gledali lošu igru, indolentnost igrača na terenu, i normalno je da se iznenadiš kada danas poginu na terenu, nadigraju rivala koji je dva puta skuplji i koji, ruku na srce, ima bolje igrače, ali samo na papiru.limeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
- Logovan
#15763 Re: Sarajevski derbi
Oni slave remije, možeš misliti kako im padne pobjeda.1946--1987 wrote: o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nesto
Pobijedili su aktuelne šampione, tako da to nije mala stvar.
- ganjeta
#15764 Re: Sarajevski derbi
Još bi da slavite? 
- Kinaski
#15765 Re: Sarajevski derbi
Slavite i vi kone, primili ste samo 1 pogodak
a trica mogla komotno past
- ganjeta
#15766 Re: Sarajevski derbi
Što bi rek'o Maket 7-1 je trebalo biti 
- rumenige_brajtner
#15767 Re: Sarajevski derbi
kakav patetičan pokušaj da sami sebe utješite. jebo mater, zar je toliki problem čestitat boljem od sebe?1946--1987 wrote:o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nestolimeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
-
1946--1987
#15768 Re: Sarajevski derbi
mi cemo slaviti u maju ako Bog da, k'o i prije 5 mjeseci 
cuj ovog iznad, tjesim se
cestitao sam procesljaj malo temu
cuj ovog iznad, tjesim se
cestitao sam procesljaj malo temu
Last edited by 1946--1987 on 04/10/2015 23:10, edited 1 time in total.
-
LSD
#15769 Re: Sarajevski derbi
Da Bog da se svaki put ovako između sebe tješili 
- Maharadza
#15770 Re: Sarajevski derbi
Vi pobjedom na derbiju, mi titulom?! Važi, gdje treba potpisati?LSD wrote:Da Bog da se svaki put ovako između sebe tješili
- relativno84
#15771 Re: Sarajevski derbi
Eh lako je njima

-
1946--1987
#15772 Re: Sarajevski derbi
zeljeznicaru se ukazalo svijetlo na kraju tunela, ali sve su prilike da je to autobus 
- Capajebo
#15773 Re: Sarajevski derbi
Haj sve, ali 'dje nadje taj 1?ganjeta wrote:Što bi rek'o Maket 7-1 je trebalo biti
- ganjeta
- BHF_Manijak
#15775 Re: Sarajevski derbi
Jebo mater da ovdje dodjes nakon sto godina, isti bi qrac zatek'o prije i poslije utakmice. Uvijek isto mame mi... Da ba furke promjenite i zajebancije.
Pravdanja, alibiji, provokacije, isto sve...
Navijanje za stradale prije utakmice je vrh, ali to se spomenulo u 2 posta. Jebo to. Da su se pobili i poklali, o tome bi se na 100 stranica razglabalo. Bosnjaci...
Zeljeznicaer bolji, zasluzena pbjeda, fajterska. Bice ovo gurema opet na kraju prvenstva, jer su ekipe iz vrha u pet deka lose. Najmanje losa ce osvojit, glupo je govorit "najbolja".
Pravdanja, alibiji, provokacije, isto sve...
Navijanje za stradale prije utakmice je vrh, ali to se spomenulo u 2 posta. Jebo to. Da su se pobili i poklali, o tome bi se na 100 stranica razglabalo. Bosnjaci...
Zeljeznicaer bolji, zasluzena pbjeda, fajterska. Bice ovo gurema opet na kraju prvenstva, jer su ekipe iz vrha u pet deka lose. Najmanje losa ce osvojit, glupo je govorit "najbolja".
Nadam se da se pasukan i dalje valja od sege. Ovo samo neka vam je urnek da ne ismijavate nesto prije vakta, valjda ste dosad naucili.alberto_tomba wrote:Edis Sablja Islama Mulalic je vrhunski motivator. Motivisao nas je samo tako. Jedva cekamo izjavu poslije utakmice da se jos malo nasmijemo.