Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
avetinja

#15751 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

supercali wrote:ma ja sam govorio i ciljano na post koji sam citirao i generalno sta se desava

jbt kao da gledam djecu kako se prepiru oko klikera
a sta je vidis sad sam ja bolji ti se krijes sutis itd a onda obrnuto

jbt imam osjecaj da pola ljudi ovdje koji pisu nemaju vise od 18 godina
Iznenadio bi se kada bi znao koliko pojedinci imaju godina, a kakve sve stvari znaju napisati.
ganjeta

#15752 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Halilte što izađoh iz rupe... :kiss:

Krkačina, taslačina, tarabljenje...kako na terenu, tako i na tribinama :izet: .

Mada, nisam zadovoljan, zreli su bili za trička.... veći otpor su pružili Drina, Krupa i slične ekipe.

I šta kažu, ribar neki Tiago :pliska: :lol:
1946--1987

#15753 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

hajde bolivijac razvali i zrinjskog sljedece kolo, pokazi da ovo danas nije bio incident :D
Ricken

#15754 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

ganjeta wrote:Halilte što izađoh iz rupe... :kiss:

Krkačina, taslačina, tarabljenje...kako na terenu, tako i na tribinama :izet: .

Mada, nisam zadovoljan, zreli su bili za trička.... veći otpor su pružili Drina, Krupa i slične ekipe.

I šta kažu, ribar neki Tiago :pliska: :lol:
Ista stvar, znao sam da ćemo ih mlatnuti, jer su se namjestili, kao na posteru iznad, ali sam očekivao minimlano 3:0.
Edis fino reče na pressici od jučer, onaj ko bude iznenađen je glup. Imam osjećaj da su se iznenadili.
Last edited by Ricken on 04/10/2015 22:49, edited 1 time in total.
ganjeta

#15755 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Neće moći, ima u Rakitnici otvoren lov na pastrmke...jbg bićemo hendikepirani, mada ima stoco jokić da upiše previjenac :maca:
limeni

#15756 Re: Sarajevski derbi

Post by limeni »

Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
1946--1987

#15757 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

limeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nesto :D

realno, gadjanstvo je iznenadjeno pobjedom zeljeznicara danas, a mene sramota od koga smo izgubili. :D
MOSALJOZE

#15758 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

:nargila:
Kinaski

#15759 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

1946--1987 wrote:
limeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nesto :D

realno, gadjanstvo je iznenadjeno pobjedom zeljeznicara danas, a mene sramota od koga smo izgubili. :D
A kako ste vi tek slavili prosle godine ;)
stranac2

#15760 Re: Sarajevski derbi

Post by stranac2 »

posmatranje sa strane nezavisnog bolesnika fudbala . .. u stvar iSarajevo mi je malo draze el eto .

70% Mulaliceva pobjeda .. .covjek je vukao strasne poteze za ovu tekmu od takticke postavke na terenu do filozofije fudbala i motivacije igraca .. Nie govornik niti intelektualac ali gori za fudbal i poznaje ga .. u ovoj tekmi je lansirao Brazilca kao glavnog spica i presing igraca kao i igraca za kontre samo jedna od stvari koje je promijenio cini mi se a imas ih jos par ...

Prvi Bosanac/Bosnjak trener sa m.udima u zadnjih 10-15 godina sto vidim u nasoj ligi .. ovo je najvece pojacanje Zelje ... sigurno ce imati konflikata sa igracima al ako im je uprava imalo pametna podrzat ce ga ..

Mozda malo pretjerujem i nije kompletan trener al je to taj tip trenera koji nam fali u fudbalu .. one izjave poslije tekme imao je genijalnih poenti receno na carsijski nacin doduse ,, sta kaze od japije prosjek a od prosjeka kvalitet il tako nesto ..genijalno i u bocu tacno
Last edited by stranac2 on 04/10/2015 23:03, edited 3 times in total.
1946--1987

#15761 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

ali je bilo ocekivano da vas mlatnemo, kao i danas sto su svi ocekivali pa su ostali :shock:
avetinja

#15762 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Slavimo pobjedu kao i vi što ste slavili pretprošli put. Ne vidim razliku. Ova pobjeda nije toliko zbog derbija, već što smo od početka sezone gledali lošu igru, indolentnost igrača na terenu, i normalno je da se iznenadiš kada danas poginu na terenu, nadigraju rivala koji je dva puta skuplji i koji, ruku na srce, ima bolje igrače, ali samo na papiru.
Logovan

#15763 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

1946--1987 wrote: o tome ja pricam, doslo je do toga da njihova pobjeda protiv nas se dozivljava kao veliko iznenadjenje a katastrofa i bruka za nas.To ipak govori nesto :D

Oni slave remije, možeš misliti kako im padne pobjeda. :oops:

Pobijedili su aktuelne šampione, tako da to nije mala stvar.
ganjeta

#15764 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Još bi da slavite? :kiss:
Kinaski

#15765 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

Slavite i vi kone, primili ste samo 1 pogodak ;) a trica mogla komotno past
ganjeta

#15766 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Što bi rek'o Maket 7-1 je trebalo biti :nargila:
rumenige_brajtner

#15767 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

1946--1987 wrote:

kakav patetičan pokušaj da sami sebe utješite. jebo mater, zar je toliki problem čestitat boljem od sebe?
1946--1987

#15768 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

mi cemo slaviti u maju ako Bog da, k'o i prije 5 mjeseci :D
cuj ovog iznad, tjesim se :lol:
cestitao sam procesljaj malo temu :D
Last edited by 1946--1987 on 04/10/2015 23:10, edited 1 time in total.
LSD

#15769 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Da Bog da se svaki put ovako između sebe tješili :izet:
Maharadza

#15770 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

LSD wrote:Da Bog da se svaki put ovako između sebe tješili :izet:
Vi pobjedom na derbiju, mi titulom?! Važi, gdje treba potpisati? :mrgreen:
relativno84

#15771 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Eh lako je njima :cry:
Image
1946--1987

#15772 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

zeljeznicaru se ukazalo svijetlo na kraju tunela, ali sve su prilike da je to autobus :D
Capajebo

#15773 Re: Sarajevski derbi

Post by Capajebo »

ganjeta wrote:Što bi rek'o Maket 7-1 je trebalo biti :nargila:
Haj sve, ali 'dje nadje taj 1? :mrgreen:
ganjeta

#15774 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Image

:pliska: :nargila: :metla:

Da ga nisu toliko prozivali, možda ih brat ne bi popišao :izet:
BHF_Manijak

#15775 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Jebo mater da ovdje dodjes nakon sto godina, isti bi qrac zatek'o prije i poslije utakmice. Uvijek isto mame mi... Da ba furke promjenite i zajebancije.
Pravdanja, alibiji, provokacije, isto sve...

Navijanje za stradale prije utakmice je vrh, ali to se spomenulo u 2 posta. Jebo to. Da su se pobili i poklali, o tome bi se na 100 stranica razglabalo. Bosnjaci...

Zeljeznicaer bolji, zasluzena pbjeda, fajterska. Bice ovo gurema opet na kraju prvenstva, jer su ekipe iz vrha u pet deka lose. Najmanje losa ce osvojit, glupo je govorit "najbolja".
alberto_tomba wrote:Edis Sablja Islama Mulalic je vrhunski motivator. Motivisao nas je samo tako. Jedva cekamo izjavu poslije utakmice da se jos malo nasmijemo.
Nadam se da se pasukan i dalje valja od sege. Ovo samo neka vam je urnek da ne ismijavate nesto prije vakta, valjda ste dosad naucili.
Post Reply