Maystor wrote:Emisija na FTV-u, gosti predstavnici SDA (Šepić), SBB (Arnaut), HDZ (Lidija), HDZ90 (Ilija), SDP (Lidija Korać) i DF (Damir Bećirević). O svemu pomalo, voditeljica 0 bodova, gosti tanki (osim, po mom mišljenju predstavnika SBB-a i SDP-a).
Ali ... ovo moram reći
Predstavnik DF-a, već pomeniti Damir (nisam ga imao prilike gledati ranije) je ubjedljivo, za najmanje tri klase, bio najgori u emisiji. Komad govedine od 150 kila, ćelava okrugla glava, mozak ko tableta plivadona. Pa p**** vam materina gdje nađoste kretena? Zar na takav način treba rasipati mukotrpno stečeno povjerenje građana?
Plašim se, iskreno, da će doći dan kada ću se morati izvinjavati Cortu što sam njegove postove nazivao glupostima.
nadjose ga gde su nasli i sebe - u SDPu
damir je bio nekakav savjetnik u vladi fbih, pa je nesto radio s komsicem... sin rahmetli hasana becirovica, jednog od normalnijih ljudi u SDPu
ne znam ga licno ali imamo zajednickih prijatelja... koliko ja znam nije los lik, nije nesposoban, ali eto nije bas za javne nastupe, prvi put ga vidim na TVu u onakvoj emisiji