BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hypko_nurko

#1576 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote:Sarajevo igralo i to je sve sto mene zanima, Sarajevo igralo i to je sve sto ove neke navijace Zelje zanima :lol:
sarajevo igralo and none cares :lol:
todd_smith

#1577 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

zabi im ga FAGan :mrgreen:
burek_in_space

#1578 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

strong69 wrote:
Poraz nije poraz. Porazi od 4, 5 golova razlike itekako bole navijace a bole i klupsku kasu. U ovom slucaju je Sarajevu zagarantovana dobra posjeta i sponzori.

Kod Sarajeva ista boljka. Bocne strane i sredina terena gdje je Comor totalno izgubljen. Nijedan pas, nijedna presjecena lopta iz koje je pokrenuo napad... Po meni bi ovdje trebao biti Sunjevaric.

Suljicu, digni glavu molim te.
Ma htjedoh samo reci da smo u debelom qrcu, kad se medjusobno poredimo na nachin ko je manje izgubio.
Salah ad-Din

#1579 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

hypko_nurko wrote:
Obuca9 wrote:Ma ja, Levski karina, veze nemaju.
pa naravno. jesu to nesto pokazali veceras. dali gol ljudi i zadrzavaju vrijeme. ne znaju sta ce s loptom
Ne, Levski jeste dobar, ali su divovi s Koševa bolji :)
A šta ćeš, neko će bar napuniti Koševo, i nije se obrukao u Evropi, pa i neka ispadnemo, nismo mi dalje ni planirali.
A neki "rekorderi" su se propisno obrukali, još će igrati pred 5.000 ljudi :)

Priznajte da je Sarajevo jedini klub koji ovu državu može predstavljati u Evropi :)
hypko_nurko

#1580 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Salah ad-Din wrote:
hypko_nurko wrote:
Obuca9 wrote:Ma ja, Levski karina, veze nemaju.
pa naravno. jesu to nesto pokazali veceras. dali gol ljudi i zadrzavaju vrijeme. ne znaju sta ce s loptom
Ne, Levski jeste dobar, ali su divovi s Koševa bolji :)
A šta ćeš, neko će bar napuniti Koševo, i nije se obrukao u Evropi, pa i neka ispadnemo, nismo mi dalje ni planirali.
A neki "rekorderi" su se propisno obrukali, još će igrati pred 5.000 ljudi :)

Priznajte da je Sarajevo jedini klub koji ovu državu može predstavljati u Evropi :)
a neki navijaju od juce :dance:
jeza u ledja

#1581 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

JThomas wrote:deranje maribora su najavljivali samo oni koji još bez roditeljske saglasnosti ne mogu u EU, nije ni čudo da se isti takvi hvataju za to. ljudi su odlična ekipa, mnogo bogatija i organizovanije i jebiga, prošle godine su izbacili glasgow rangers, a niko im nije otišao.

sarajevo odlično odigralo, ja nisam ni mislio da će nastradati, samo cvrčak je o hendikepima govorio :D

Meni je interesantno kako se nakon visokog poraza pocnu povlaciti imena koje je taj protivnik prethodnih godina izbacio. Ne znam detalje i mrsko mi je gledati, ali nako po sjecanju mescini Levski kao uspjesnija ekipa u Evropi. Znam da im se ime povlacilo po grupnim fazama. Plus da ne govorimo generalno "ime" kluba i jacina lige bugarske i slovenske.
Stoga, kao sto sam rekao i juce, Zeljeznicarevi navijaci treba dobro (ponovo) da se zapitaju zasto njihov klub dozivljava ovakve blamaze u Evropi, malo cesce nego sto bi trebalo. Niste smjeli izgubiti sa 3 razlike, jednostavno.
Uvjeren sam da se neki od vas tek sada nakon ove danasnje utakmice upravo pitaju to - zasto ste izgubili 1-4.
salle_eh1986

#1582 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

Smail Aga wrote:
Layne wrote:kad bi Sarajevo s Barcelonom odigralo 'vako, bilo bi priče, 'ta će Barca njih Chelsea izbacio :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D
Onaj smijesni gol ce nas kostati prolaza. Mislim da mi ne mozemo pobijediti Levski dva razlike, ma ne mozemo ni u snu. No,barem smo se muski borili i dostojanstveno cemo ispasti .
to je to...ako ništa muski ispasti, jbg mi smo usrali motku i samo nas može spasiti, da slovenci imaju pravo loš a mi najbolji dan u poslijeratnoj historiji
Obuca9

#1583 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

Baltazar_khan wrote:vode irci 0-1 :mrgreen:
Ma St. Patrick je Barcelona za Levski.
Kemal Malovčić

#1584 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

Obuca9 wrote:
Za Levski, metilje...
JThomas

#1585 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

bili su po grupnim fazama, al' nisu zadnjih godina.

ne, željo nije smio izgubiti 4-1, nije bilo nijednog razloga za to. za razliku od onih u tel avivu koji su nam svaku akciju mogli dati gol, ovi su baš hajrovali našom glupošću ni krivi ni dužni. minimalni poraz bi bio realan obzirom na prikazanu igru.
hypko_nurko

#1586 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Obuca9 wrote:
kakav levski za siroki
LSD

#1587 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

JThomas wrote:bili su po grupnim fazama, al' nisu zadnjih godina.

ne, željo nije smio izgubiti 4-1, nije bilo nijednog razloga za to. za razliku od onih u tel avivu koji su nam svaku akciju mogli dati gol, ovi su baš hajrovali našom glupošću ni krivi ni dužni. minimalni poraz bi bio realan obzirom na prikazanu igru.
Ma jok ba...divovi su najbolji reprezenti obraza grada, države, kantona, mjesne zajednice, svoje mahale....mašu sa minimanim porazima u drugim pretkolom ko sa zastavom....ponos je to :-) golema qurcebana
I onda upiru prstom na ko fol ljubomorne, naravno po njihovom.
todd_smith

#1588 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

Smail Aga wrote:
Layne wrote:kad bi Sarajevo s Barcelonom odigralo 'vako, bilo bi priče, 'ta će Barca njih Chelsea izbacio :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D
Onaj smijesni gol ce nas kostati prolaza. Mislim da mi ne mozemo pobijediti Levski dva razlike, ma ne mozemo ni u snu. No,barem smo se muski borili i dostojanstveno cemo ispasti .
1-0 i na penale :dance:

EDIT: ovaj smajli :dance: treba u Bordo ofarbati nakon onoga na tribinama veceras :lol:
Last edited by todd_smith on 19/07/2012 21:24, edited 1 time in total.
M_e_m_o

#1589 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

Da zaključimo:
- Levski karina, amateri, blage veze nemaju - Maribor sa druge strane Barsa :-)
- večerašnji sudija Kolina - sinoćnji Vukasović, uh čekaj ne može on, primili željezničari 4 komada :mrgreen:
- nurko i kompanija se sjabavali na forumu kad je Levski dao gol :lol: :lol: :lol:

Jesam zaboravio nešto?

Komedija :lol:

Bravo momci! Šteta što ne uđe ni jedan, ali nema veze. Stisnuti ih na Koševu pa šta bude. Ovako se igra za svoj klub! :thumbup:
burek_in_space

#1590 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

LSD, fakat pretjerujesh sad. :-)
Baltazar_khan

#1591 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

Image
Image
to je to.
ultima_palabra

#1592 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:
JThomas wrote:deranje maribora su najavljivali samo oni koji još bez roditeljske saglasnosti ne mogu u EU, nije ni čudo da se isti takvi hvataju za to. ljudi su odlična ekipa, mnogo bogatija i organizovanije i jebiga, prošle godine su izbacili glasgow rangers, a niko im nije otišao.

sarajevo odlično odigralo, ja nisam ni mislio da će nastradati, samo cvrčak je o hendikepima govorio :D

Meni je interesantno kako se nakon visokog poraza pocnu povlaciti imena koje je taj protivnik prethodnih godina izbacio. Ne znam detalje i mrsko mi je gledati, ali nako po sjecanju mescini Levski kao uspjesnija ekipa u Evropi. Znam da im se ime povlacilo po grupnim fazama. Plus da ne govorimo generalno "ime" kluba i jacina lige bugarske i slovenske.
Stoga, kao sto sam rekao i juce, Zeljeznicarevi navijaci treba dobro (ponovo) da se zapitaju zasto njihov klub dozivljava ovakve blamaze u Evropi, malo cesce nego sto bi trebalo. Niste smjeli izgubiti sa 3 razlike, jednostavno.
Uvjeren sam da se neki od vas tek sada nakon ove danasnje utakmice upravo pitaju to - zasto ste izgubili 1-4.
Uvjeren sam da ćeš nas ti prosvjetliti... vjerovatno će biti neko objašnjenje tipa: "u Evropi ne sudi Vukasović" :roll:
ibizza

#1593 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ibizza »

burek_in_space wrote:U revanshu ce Levski igrati drugachije, ici ce na varijantu da ga odmah zabiju na pochetku utakmice, i onda bunkerica. Pitanje je hoce li moci ovi nashi taktichki odraditi ono shto im Jovic odredi.

Mada, tuzhno je ovo da se gleda ko je kod nas bolji, samo zato shto je manje izgubio. Poraz je poraz.
Realno,Sarajevo bi onakav Maribor pocijepalo sinoc...
takodjer,poraz je poraz,ali nas poraz je mnogo "laksi" i mi imamo realne sanse da se plasiramko dalje...

Ovog Levskog treba nabiti 2-0 :thumbup:
LSD

#1594 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

burek_in_space wrote:LSD, fakat pretjerujesh sad. :-)
http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... 011_1.html

vidi ovo :-) ....pošto kolege izvlace neke paralele, a ja to nisam zapoceo prvi
Layne

#1595 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Layne »

LSD wrote:A sinoc ste poletili da svašavate na slovence...sad halale tražite :D
Znaš brate kolko mene boli kita kako je Željo sinoć igro :roll:

Ja, za razliku od nekih, navijam da MOJ klub pobjedi, a ne da najveći rival izgubi što većom razlikom.
hypko_nurko

#1596 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

ibizza wrote:
burek_in_space wrote:U revanshu ce Levski igrati drugachije, ici ce na varijantu da ga odmah zabiju na pochetku utakmice, i onda bunkerica. Pitanje je hoce li moci ovi nashi taktichki odraditi ono shto im Jovic odredi.

Mada, tuzhno je ovo da se gleda ko je kod nas bolji, samo zato shto je manje izgubio. Poraz je poraz.
Realno,Sarajevo bi onakav Maribor pocijepalo sinoc...
takodjer,poraz je poraz,ali nas poraz je mnogo "laksi" i mi imamo realne sanse da se plasiramko dalje...

Ovog Levskog treba nabiti 2-0 :thumbup:
pocijepalo bi ko veceras sto pocijepaste levski
a ocito te pamcenje sluzi kad si zaboravio da je prije mjesec taj isti maribor uvalio vama 6 komada. s toga tisu misu
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 21:31, edited 1 time in total.
Obuca9

#1597 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

2001, Levski - Željezničar 4:0
2004, Levski - Modriča 5:0
2004, Litex - Željezničar 7:0

Dosadašnji rezultati bh. klubova na gostovanjima u Bugarskoj. Ali pretpostavljam da su ove ekipe Levskog i Liteksa iz 2001. i 2004. godine, ništa drugo nego Barcelona naspram ovih levata sad.
burek_in_space

#1598 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

LSD wrote: http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... 011_1.html

Nemam ja problem sa tim shto je Zheljo prvak ( mislim imam :mrgreen: , ali Sarajevo ima 30 kola koliko i Zheljo da to promijeni ), ali je problem kada se pochne omalovazhavati ono shto je fakt - Zheljo je dobio objektivno slabiju ekipu od Sarajeva i...obrukao se.
Isto to cu reci i kada se mom Sarajevu to desi.
The 51st State

#1599 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:
JThomas wrote:bili su po grupnim fazama, al' nisu zadnjih godina.

Ma jok ba...divovi su najbolji reprezenti obraza grada, države, kantona, mjesne zajednice, svoje mahale....mašu sa minimanim porazima u drugim pretkolom ko sa zastavom....ponos je to :-) golema qurcebana
I onda upiru prstom na ko fol ljubomorne, naravno po njihovom.
ispadas glupa kad hoces nazor da budes duhovit, ovakva partija nekog naseg tima, osim sarajeva, protiv ovakvih ekipa, ostaje ceznja.

p.s.
jeli ono penal bio?
Obuca9

#1600 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... 011_1.html

Nemam ja problem sa tim shto je Zheljo prvak ( mislim imam :mrgreen: , ali Sarajevo ima 30 kola koliko i Zheljo da to promijeni ), ali je problem kada se pochne omalovazhavati ono shto je fakt - Zheljo je dobio objektivno slabiju ekipu od Sarajeva i...obrukao se.
Isto to cu reci i kada se mom Sarajevu to desi.
Kako će Barcelona biti slabija od Levskog, de ne pricaj svasta, Boga ti bureče.
Locked