Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#1576 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

LSD wrote:
Baltazar_khan wrote:tode ni ja se vala ne sjećam da su slavili u mladićevim majicama. mislim da je ganjeta u pravu :oops: bilo bi to u medijima to bi skandal bio.
ma sve i da jeste bilo tih slika zlocinca (što je opet notorna laž), kakve veze ima to sa manijacima i nekakvom njihovom brukom, kako muči plasira onaj Todor :shock: :? zašto ste toliko bolesni pa da bruku igraca Borca trpate na kontu bruke manijaka :? pa jel to tebi normalno covjece božiji :shock:
manijaci trebaju da se stide i crvene što ovi nosaju slike zlocinca :lol: :lol: ili su možda trebali sa puškama i bombama upasti u teren i oplesti po tropšrstašima, samo da bi pitari rekli E svaka cast :lol: :lol:

ma bježi ba
Ne, nego se spomenulo da je islo "ovo se samo tice Sarajeva, samo vama neko steti, samo vama ne pase i samo se vas tice sve lose sto se desava u nasem fudbalu"
ganjeta wrote: Dobro, znamo svi da ste istraumirani zadnjih godina. Znamo i zbog čega, sve ok. Ali čemu potreba da 3. dan za redom lažeš o nekakvim majicama. Znači ne trolaš, nego LAŽEŠ!!!

Mada, kad malo bolje skontam što nebi ti lagao kad može vaš direktor i presjednik? I to javno u medijima, o Bože kakvi lažovi, strašno :-) .

I nemaš ti šta meni pričati, kad si ti jedan obični inetrnet "navijač", a koliko sam upratio i dijasporac :wink: . Pregledanih tekmi uživo ko ti na netu :wink: .Ja ovu ligu pratim od 96. godine, hodam po tekmama, BiH obišao uzduž i poprijeko i onda ti dođeš kontaš možeš lagati :skoljka: .

Tanak si k'o rizla, smisli neku laž u koju će možda, ali pazi, možda, neko povjerovati.
Niti su skandirali Ne treba na titula, Bosna nije nasa drzava na proslavi, niti se proslava nije nista gledala kada ce i kako ce jer su u tom periodu i Mladica uhapsili, cak stavise fino se zahvalili Ivici Osimu bez kojeg te sezone ni E od Europe ne bi vidjeli.

ALi hej sta ja znam, ja hodam po streamovima ti po utakmicama

Hjoj Boze Boze tek sada vidim nick i sa kojim likom ja pricam :lol: :lol: :lol:
sabansaulic1

#1577 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by sabansaulic1 »

evo istine, a nikakve nebuloze i lazi:
nogometni klub celik posljednjih dana nalazi se u zizi cjelokupne javnosti u nasoj zemlji, sto zbog sjajne igre i pobjede nad sarajevom proslog vikenda, tako i zbog problema oko radnih dozvola za svoje igrace. kako je jutros u javnost procurila informacija da ce zbog problema oko boravisnih dozvola iz zemlje biti protjerana dva igraca celika, i to nikola simic i stipe barac, kontaktirali smo direktora zenickog kluba aliju porcu, koji je za sportsport.ba kazao:"niko nije protjeran iz kluba i grada niti ce biti, igraci cekaju da dobiju rjesenje o napustanju drzave, a na to rjesenje ide zalba za 15 dana, koja ce se razmatrati u toku narednih 30 dana. mislim da ce se to pozitivno rijesiti, te da nema svrhe da pojedinci dizu ovoliku hajku u i oko celika. simptomaticno je da se ovo samo desava u zenici, ovo je treci put u toku sezone da nam dolaze ljudi da nas kontroliraju. isti ljudi ovdje su bili i prosle polusezone kada smo igrali protiv rudara iz prijedora, kada su pored nasih igraca kontrolisali i njihove. morao sam spomenuti rudar, jer ne zelim da ispadne da je neko zvao sluzbu za poslove sa strancima ekipi iz sarajeva. ljudi su korektno dosli na utakmicu, nisu ulazili ni prije ni odmah poslije utakmice, nego su sacekali i odradili svoj dio posla", govori uzbudjeno porca, kojem se mobitel "usijao" od poziva."nadam se da ce se ovakve stvari primjenjivati i za sve klubove u nasoj zemlji, a ne samo u celiku i zenici. inspekcija je i na kosarkaskim i rukometnim utakmicama u zenici, nadam se da ce tako biti i u banja luci, mostaru, sarajevu. mi podrzavamo sarajevo u borbi protiv korupcije i sumnjivih radnji, mi smo za sistematsko rjesenje, nas nogomet mora krenuti u pozitivnom smjeru, a ne da nam se ljudi u regionu smiju zbog nekih stvari. celik je veliki klub i tako ce se uvijek ponasati, necemo dozvoliti da neko s imenom kluba "licitira" i spominje ga bez razloga u negativnom kontekstu", kazao je za sportsport.ba porca.
prestanite vise izmisljati.bravo komsije iz zenice. veziri su ponos travnika.
Last edited by sabansaulic1 on 05/03/2014 14:17, edited 1 time in total.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#1578 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Kako si bezobrazan, neces da priznas vlastitu gresku...

P.S. Evo jos jedan dokaz kakav je manipulator Nodi...
Last edited by JOINT_1921 on 05/03/2014 14:18, edited 1 time in total.
JThomas

#1579 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JThomas »

lerdi wrote:
Pa ovaj član je sam po sebi apsurdan. Kako će se uopšte izdati radna dozvola ako u članu 79. tog istog zakona piše da se radna dozvola izdaje:
"e) profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji na osnovu valjano zaključenog ugovora rade u BiH;"
a u članu 81. piše:
"(1) Ugovor o radu ili drugi odgovarajući ugovor sa strancem poslodavac ne može zakljuĉiti prije nego što je strancu odobren privremeni boravak."

Ti kažeš da je zakonom sve tačno precizirano jel tako? E pa ja tebe pitam kako će se dati strancu radna dozvola ako ugovor na osnovu kojeg mu se daje ta ista radna dozvola nije valjan jer nema odobren privremeni boravak. Valjda je služba morala ukazati na to prilikom traženja radne dozvole. Dakle predaš ugovor od Jarnija u svrhu dobijanja radne dozvole, a oni ti vrate i kažu da se vratiš tek kad predaš za privremeni boravak.

Mislim ti si prvi rekao da je zakonom tačno precizirano, a evo vidimo da se u tom istom zakone ne zna ko pije a ko plača. Uz to dodaj malo javašluka u radu institucija i dobijemo to što smo dobili.
član 79. samo govori da se taj osnov ne računa u kvotu radnih dozvola, tj. da ti ne mogu odbiti izdati radnu dozvolu za fudbalera stranca zato što ih je te godine već namirena kvota. a za druge poslove mogu.

inače ni uz zahtjev za radnu ni uz zahtjev za boravišnu se zaista ne prilaže ugovor o radu.
Charuga
Globalni moderator

#1580 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Charuga »

Kusturica kaže jedno:
"Mi smo u zadnjih pola godine, kako se aktualizirala priča oko Vincenta Tana, na udaru svih mogućih inspekcija, a posebno je sve nejasno pošto nikada nismo znali ko šalje sve te silne inspekcije na Koševo. Sve je to prevršilo svaku mjeru nakon meča sa Čelikom kada su naši igrači bili podvrgnuti istrazi od strane pripadnika MUP-a ZDK. Nije to problem, ali je problem to što se čekalo od četvrtka na tu prijavu, a onda državni službenici na dan državnog praznika kontrolišu naše igrače nakon utakmice. Tražili su radne dozvole od naših fudbalera, kao da to oni uvijek nose u trenerkama i dresovima. Mi smo očekivali da će se ta kontrola dogoditi u četvrtak. Neki pokušavaju da nas svedu na nivo pekare. Mi želimo da postavljamo nove standarde, ali očito to nekome u fudbalu u BiH ne odgovara. Nemam saznanja da su se ovakve inspekcije dešavale i na drugim stadionima, da su se provjeravali neki drugi klubovi.
"... To nema veze sa ovom utakmicom, ali ima veze sa tim kada vam policija hoda oko svlačionice i traži pasoše. To su problemi, to su veliki pritisci, tako da ne znam da li se to ikada činilo nekom drugom klubu u BiH. Pitanje je da li ikome u ovoj zemlji odgovara iskorak u fudbalu?! Naši protivnici i konkurenti za evropska mjesta nam ovo podmeću, ne vidim od koga drugog bi to moglo doći. ...
http://--- NO LINKS ---/clanak/13223911841 ... i%E2%80%9C

A Porča drugo:
Simptomatično je da se ovo samo dešava u Zenici, ovo je treći put u toku sezone da nam dolaze ljudi da nas kontroliraju. Isti ljudi ovdje su bili i prošle polusezone kada smo igrali protiv Rudara iz Prijedora, kada su pored naših igrača kontrolisali i njihove. Morao sam spomenuti Rudar, jer ne želim da ispadne da je neko zvao Službu za poslove sa strancima ekipi iz Sarajeva. Ljudi su korektno došli na utakmicu, nisu ulazili ni prije ni odmah poslije utakmice, nego su sačekali i odradili svoj dio posla", govori uzbuđeno Porča, kojem se mobitel "usijao" od poziva.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/porca-ni ... iti/126158

Zar se ovo ne dešava samo Sarajevu? Neko nas laže a ja sumnjam na Porču ...
lerdi

#1581 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by lerdi »

JThomas wrote:
lerdi wrote:
Pa ovaj član je sam po sebi apsurdan. Kako će se uopšte izdati radna dozvola ako u članu 79. tog istog zakona piše da se radna dozvola izdaje:
"e) profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji na osnovu valjano zaključenog ugovora rade u BiH;"
a u članu 81. piše:
"(1) Ugovor o radu ili drugi odgovarajući ugovor sa strancem poslodavac ne može zakljuĉiti prije nego što je strancu odobren privremeni boravak."

Ti kažeš da je zakonom sve tačno precizirano jel tako? E pa ja tebe pitam kako će se dati strancu radna dozvola ako ugovor na osnovu kojeg mu se daje ta ista radna dozvola nije valjan jer nema odobren privremeni boravak. Valjda je služba morala ukazati na to prilikom traženja radne dozvole. Dakle predaš ugovor od Jarnija u svrhu dobijanja radne dozvole, a oni ti vrate i kažu da se vratiš tek kad predaš za privremeni boravak.

Mislim ti si prvi rekao da je zakonom tačno precizirano, a evo vidimo da se u tom istom zakone ne zna ko pije a ko plača. Uz to dodaj malo javašluka u radu institucija i dobijemo to što smo dobili.
član 79. samo govori da se taj osnov ne računa u kvotu radnih dozvola, tj. da ti ne mogu odbiti izdati radnu dozvolu za fudbalera stranca zato što ih je te godine već namirena kvota. a za druge poslove mogu.

inače ni uz zahtjev za radnu ni uz zahtjev za boravišnu se zaista ne prilaže ugovor o radu.
Ja nisam baš tako rezumio. Piše:
Radna dozvola može se izdati nezavisno od utvrđene godišnje kvote radnih dozvola u sljedećim sluĉajevima:...
e)profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji na osnovu valjano zakljuĉenog ugovora rade u BiH
Ja koliko razumijem naš jezik ovdje se govori da je osnov dobijanja dozvole, a za koju se ne glada kvota, da stranac ima potpisan ugovor.

Ako se zaista ne prilaže ugovor o radu onda je to još već nonsens. Na osnovu čega onda da se izda dozvola? Pa građanin ove države da bi se vodio kao zaposlena osoba mora imati valjan ugovor o radu a ne stranac. Kako da znaš da je poslodavac potpisao bilo kakav ugovor sa tim strancem, da ga je zaposlio, da plača doprinose i poreze za njega....?
JOINT_1921

#1582 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Ljudi su korektno došli na utakmicu, nisu ulazili ni prije ni odmah poslije utakmice, nego su sačekali i odradili svoj dio posla...

Joj ovih pravnika... :-) :lol:
JThomas

#1583 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JThomas »

zašto bi to neko radio, plaćao silne takse ako to ne namjerava zaključiti ugovor o radu? i ako neko to uradi pa ga otkriju, biće kažnjen. ali zaista nema smisla. ako neko hoće neku mutnu radnju - svakako mu nije u interesu da dvjema državnim službama dostavi sve moguće podatke za tu osobu (u ministarstvo sigurnosti moraš i otići da te vide, ne može predati neko drugi za tebe).

a ovo sad ode već u imigracijsku politiku države. savršenog zakona nema, ali svakako nije nejasan u dijelu da li se uopšte pribavlja boravišna dozvola, a vi niste nikako bili predali. onaj ko se time bavi bi trebao znati kako stvari idu. a ako ne zna - okrene tri telefona za 10 minuta i sazna. ali ne, lakše je bombati da je cijeli svijet protiv vas.
dno_selimovic

#1584 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by dno_selimovic »

od lazi koje su pitari plasirali u zadnjih nekoliko dana i gebels bi se postidio. pa imate li obraza imalo, kako vas vise nije stid?
enkoo83

#1585 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by enkoo83 »

Sada po izjavi naseg direktora ispade Sarajevo kolatelarna zrtva

Sent from my ST21i using Tapatalk
N.N.

#1586 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by N.N. »

Ove inspekcije su u Zenici stalno.

Nedavno je Ivan Ivancev iz Rukometnog kluba protjeran. Rjesenje se ceka i za rukometasa Boska Jolovica.

Isto tako je bilo i sa kosarkasicama Celika, kada su neke morale napustiti zemlju.

Dakle, ovo je sasvim normalno, bar su u Zenici stalno.

Koji se qurac neki cude, to samo oni znaju. valjda navikli da niko nista ne trkelja.
omega369

#1587 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by omega369 »

dno_selimovic wrote:od lazi koje su pitari plasirali u zadnjih nekoliko dana i gebels bi se postidio. pa imate li obraza imalo, kako vas vise nije stid?
hoce li neko ukinuti ovog pajaca sa portala ili da i mi krenemo sa novim nickovima?

nema smisla
lerdi

#1588 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by lerdi »

JThomas wrote:zašto bi to neko radio, plaćao silne takse ako to ne namjerava zaključiti ugovor o radu? i ako neko to uradi pa ga otkriju, biće kažnjen. ali zaista nema smisla. ako neko hoće neku mutnu radnju - svakako mu nije u interesu da dvjema državnim službama dostavi sve moguće podatke za tu osobu (u ministarstvo sigurnosti moraš i otići da te vide, ne može predati neko drugi za tebe).

a ovo sad ode već u imigracijsku politiku države. savršenog zakona nema, ali svakako nije nejasan u dijelu da li se uopšte pribavlja boravišna dozvola, a vi niste nikako bili predali. onaj ko se time bavi bi trebao znati kako stvari idu. a ako ne zna - okrene tri telefona za 10 minuta i sazna. ali ne, lakše je bombati da je cijeli svijet protiv vas.
Pa zašto bi neko dobio dozvolu za rad ako bez boravišne ne može raditi? To je nonsens. Uzimaš pare i daješ dozvolu sa kojom se ne može ništa uraditi. Valjda je logično da prekontrolišeš da li postoji odobrenje o privremnom boravku za lice kojem se traži radna dozvola te ukoliko ne postoji obavjestiš onoga ko je tražio radnu dozvolu da mora završiti prvo boravišnu. Ili završavaš i jedno i drugo paralelno. Za šta primaju platu u tim službama? Ako je ovdje sve regulisano onako kako treba, po tebi, onda se pitam kako je u onim poljima gdje nije regulisano. Ovdje se ipak radi o javašluku i namjeri da se uzmu pare što je slučaj u mnogim službama diljem naše lijepe države. Čak me ne bi čudilo da oni i nemaju bazu stranaca koji im borave ovdje jer me više ništa ne čudi.
omega369

#1589 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by omega369 »

moj lerdi, zato sto je vecina zakona i sto je najbitnje pravilnika, u ovoj zemlji SUPLJA i kontradiktorna. vec sam to spominjao na nasoj temi. zakon dozvoli jedno ili kaze jedno a ovi imaju pravilnik koji nema veze sa zakonom itd. milion primjera znam

evo bas sutra idem rjesavati jedan takav slucaj u mostaru

i opet ponavljam, nije problem ni u toj inspekciji ako ce ona provjeriti sve timove! ali nece, evo mozemo se kladiti u sta hoces da vise nece biti provjeravanja
dno_selimovic

#1590 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by dno_selimovic »

omega369 wrote:
dno_selimovic wrote:od lazi koje su pitari plasirali u zadnjih nekoliko dana i gebels bi se postidio. pa imate li obraza imalo, kako vas vise nije stid?
hoce li neko ukinuti ovog pajaca sa portala ili da i mi krenemo sa novim nickovima?

nema smisla
samo placete, prejaki ste. kmeee, kmeee
JOINT_1921

#1591 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Ovo je inace bio 3 put da inspekcija dolazi Celiku... Znaci bilo je i prije, bice i poslije, samo sto vi lajete na sva zvona kao da se to samo vama desava, samo da se prica preusmjeri sa poraza od Celika i sa cinjenice da vam puno igraca uopste nije ni imalo boravisnu dozvolu...

Bujrum đir do granice, a najjacoj pravnoj sluzbi nek to bude lekcija za sljedecu godinu...
todd_smith

#1592 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

JOINT_1921 wrote:Ovo je inace bio 3 put da inspekcija dolazi Celiku... Znaci bilo je i prije, bice i poslije, samo sto vi lajete na sva zvona kao da se to samo vama desava, samo da se prica preusmjeri sa poraza od Celika i sa cinjenice da vam puno igraca uopste nije ni imalo boravisnu dozvolu...

Bujrum đir do granice, a najjacoj pravnoj sluzbi nek to bude lekcija za sljedecu godinu...
Daj izjave za ovo.Ne bi bilo tesko naci posto je na sva zvona.
The 51st State

#1593 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by The 51st State »

plavi, hoces li tolerisati ovog vaseg pokemona ili da krenemo i mi?
dno_selimovic

#1594 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by dno_selimovic »

todd_smith wrote:te]

Daj izjave za ovo.Ne bi bilo tesko naci posto je na sva zvona.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140303071
JOINT_1921

#1595 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Edis Kusturica: Zašto se FK Sarajevo stalno kontroliše, a drugi klubovi ne?

"Podržavam sve što je rekao Selimović. Mi radimo korektno, poštujemo sva pravila, a stalno smo izloženi nekakvim kontrolama. To se posebno pojačalo nakon što se saznalo da će Vincent Tan uložiti u naš klub. Posljednjih šest mjeseci imali smo nekoliko različitih kontrola, a drugi klubovi nisu", naglasio je prvi čovjek koševskog premijerligaša.

Dodao je kako kap prelila čašu u Zenici kada je izvršena provjera da li su strani igrači koji nose bordo dres uredno prijavljeni.
KMeeee, mozete misliti kako je bilo nasim igracima kada im je dosla inspekcija, kmeeeee, mi smo sve osigurali, oni nam opet dolaze, prije utakmice, na poluvremenu, ganjaju nas po terenu, kmeeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeeee, zasto nismo jaki kao Zeljo, kmeeeeeeeeeeee... ;)
todd_smith

#1596 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by todd_smith »

Da, fino je rekao par razlicitih inspekcija, a drugi klubovi nisu. Ili su svima dolazili da provjere grbove u prostorijama kluba? Ili su svi platili citave iznose kazni pa se bezveze od nas trazilo da sve odmah platimo?

Ja sve sto sam shvatio iz izjava ovih par dana je vrlo jasno:

Ljudi u Savezu se primili za nas da izvuku koju marku, jer znaju da imamo. Kontajuci da opale kakve nebulozne inspekcije, mozda nadju sta pa da im nasi plate i onda ih ovi drze u dzepu.

To sto se raja ovdje osjetila prozvanom tj njihov klub ili ovi drugi sto su odmah poletili svoje zavjere da izbacuju, to nema nikakve veze sa celnicima kluba. Ali vama (ne samo navijacima Zelje prije nego sto rkenes pametovati) to ne pase, jer to znaci da se mora gledati CITAV reljef BH fudbala, a sto bi to radili kada vama nista sad za sad ne smeta? Ako nije pokvareno, i ne diraj ga, ta prica.
dno_selimovic

#1597 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by dno_selimovic »

todd_smith wrote:Da, fino je rekao par razlicitih inspekcija, a drugi klubovi nisu. Ili su svima dolazili da provjere grbove u prostorijama kluba? Ili su svi platili citave iznose kazni pa se bezveze od nas trazilo da sve odmah platimo?

Ja sve sto sam shvatio iz izjava ovih par dana je vrlo jasno:

Ljudi u Savezu se primili za nas da izvuku koju marku, jer znaju da imamo. Kontajuci da opale kakve nebulozne inspekcije, mozda nadju sta pa da im nasi plate i onda ih ovi drze u dzepu.

To sto se raja ovdje osjetila prozvanom tj njihov klub ili ovi drugi sto su odmah poletili svoje zavjere da izbacuju, to nema nikakve veze sa celnicima kluba. Ali vama (ne samo navijacima Zelje prije nego sto rkenes pametovati) to ne pase, jer to znaci da se mora gledati CITAV reljef BH fudbala, a sto bi to radili kada vama nista sad za sad ne smeta? Ako nije pokvareno, i ne diraj ga, ta prica.
samo vi placete, ostali normalno puste ljude da odradjuju svoj posao i ne izvlace sulude argumente tipa 1. mart i sl.
da ima pehar za sampiona u plakanju, vi biste imali pune vitrine.
JOINT_1921

#1598 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Eh sad, sta sam ja rekao...
Ovo je inace bio 3 put da inspekcija dolazi Celiku... Znaci bilo je i prije, bice i poslije, samo sto vi lajete na sva zvona kao da se to samo vama desava, samo da se prica preusmjeri sa poraza od Celika i sa cinjenice da vam puno igraca uopste nije ni imalo boravisnu dozvolu...
Sto prije nisu sta rekli? Legitimno je traziti od nekoga da plati te kazne, ako vec ima para, zasto bi mu bilo odobreno na rate ako ima? Drugi nemaju i zato im se odobri na rate, ne znam sto toliko radi toga kukate a imate para, ili pak ne? ;)
Jel' ti znas da nekome nisu dolazili jos radi grba u prostorijama? Ako znas, daj podijeli? Ili drugi nisu placipicke kao Nodi...
burek_in_space

#1599 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by burek_in_space »

JOINT_1921 wrote:Eh sad, sta sam ja rekao...
Sto prije nisu sta rekli? Legitimno je traziti od nekoga da plati te kazne, ako vec ima para, zasto bi mu bilo odobreno na rate ako ima? Drugi nemaju i zato im se odobri na rate, ne znam sto toliko radi toga kukate a imate para, ili pak ne? ;)
Jel' ti znas da nekome nisu dolazili jos radi grba u prostorijama? Ako znas, daj podijeli? Ili drugi nisu placipicke kao Nodi...
Da bi bio relevantan sagovornik, morash shvatiti da inspekciju treba da zaboli ona stvar koliko ko ima na rachunu, jer ako mogu jedni na rate da placaju, mogu i drugi. To je stvar ekonomisanja unutar kluba/firme, i da li se isplati odjednom iskeshirati 2, 3, 50 hiljada ili uplacivati na rate, a sa ostalim parama raditi i zaradjivati dalje.
north

#1600 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by north »

Kakav je ovo pacijent sunce ti kalaisano? kakv mu je ovo nick? jao, jao...Monthy Payton klasični....
Post Reply