Ne, nego se spomenulo da je islo "ovo se samo tice Sarajeva, samo vama neko steti, samo vama ne pase i samo se vas tice sve lose sto se desava u nasem fudbalu"LSD wrote:ma sve i da jeste bilo tih slika zlocinca (što je opet notorna laž), kakve veze ima to sa manijacima i nekakvom njihovom brukom, kako muči plasira onaj TodorBaltazar_khan wrote:tode ni ja se vala ne sjećam da su slavili u mladićevim majicama. mislim da je ganjeta u pravubilo bi to u medijima to bi skandal bio.
![]()
zašto ste toliko bolesni pa da bruku igraca Borca trpate na kontu bruke manijaka
pa jel to tebi normalno covjece božiji
![]()
manijaci trebaju da se stide i crvene što ovi nosaju slike zlocinca![]()
ili su možda trebali sa puškama i bombama upasti u teren i oplesti po tropšrstašima, samo da bi pitari rekli E svaka cast
![]()
ma bježi ba
Niti su skandirali Ne treba na titula, Bosna nije nasa drzava na proslavi, niti se proslava nije nista gledala kada ce i kako ce jer su u tom periodu i Mladica uhapsili, cak stavise fino se zahvalili Ivici Osimu bez kojeg te sezone ni E od Europe ne bi vidjeli.ganjeta wrote: Dobro, znamo svi da ste istraumirani zadnjih godina. Znamo i zbog čega, sve ok. Ali čemu potreba da 3. dan za redom lažeš o nekakvim majicama. Znači ne trolaš, nego LAŽEŠ!!!
Mada, kad malo bolje skontam što nebi ti lagao kad može vaš direktor i presjednik? I to javno u medijima, o Bože kakvi lažovi, strašno.
I nemaš ti šta meni pričati, kad si ti jedan obični inetrnet "navijač", a koliko sam upratio i dijasporac. Pregledanih tekmi uživo ko ti na netu
.Ja ovu ligu pratim od 96. godine, hodam po tekmama, BiH obišao uzduž i poprijeko i onda ti dođeš kontaš možeš lagati
.
Tanak si k'o rizla, smisli neku laž u koju će možda, ali pazi, možda, neko povjerovati.
ALi hej sta ja znam, ja hodam po streamovima ti po utakmicama
Hjoj Boze Boze tek sada vidim nick i sa kojim likom ja pricam