Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
insomnia78

#1576 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Pa jasta je neg namjerno

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk now Free
O'zone
Globalni moderator

#1577 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by O'zone »

Ako ti crkne sijalica na jednom faru nemoj majmune na drugom da pališ dugo svjetlo i voziš tako nego zamjeni jebenu sijalicu :evil:

I mala napomena koja se već milion puta provukla kroz temu:

Žmigavac, stručno nazvat pokazivač pravca služi da ukoliko Vam padne na pamet da skrenete lijevo ili desno upozorite ostale učesnike u sabraćaju da Vam je to palo na pamet a ne kao ukras na vozilu. Korištenjem žmigavca ne trošite više goriva, ne gubite aerodinamiku niti KS kao ni Vaš Mojo. Zato slobodno kad pomislite skrenuti ima mala ručica iza volana sa lijeve strane za aktiviranje žmigavaca i to na principu:
-Prema gore ako ste zamislili skrenuti desno.
-Prema dole ako ste zamislili skrenuti lijevo
Nakon obavljene procedure skretanja ručica se sama vrati u svoj početni položaj kad izravnate volan.

Probajte jednostavno je!
Emir92

#1578 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Emir92 »

O'zone wrote:Ako ti crkne sijalica na jednom faru nemoj majmune na drugom da pališ dugo svjetlo i voziš tako nego zamjeni jebenu sijalicu :evil:

I mala napomena koja se već milion puta provukla kroz temu:

Žmigavac, stručno nazvat pokazivač pravca služi da ukoliko Vam padne na pamet da skrenete lijevo ili desno upozorite ostale učesnike u sabraćaju da Vam je to palo na pamet a ne kao ukras na vozilu. Korištenjem žmigavca ne trošite više goriva, ne gubite aerodinamiku niti KS kao ni Vaš Mojo. Zato slobodno kad pomislite skrenuti ima mala ručica iza volana sa lijeve strane za aktiviranje žmigavaca i to na principu:
-Prema gore ako ste zamislili skrenuti desno.
-Prema dole ako ste zamislili skrenuti lijevo
Nakon obavljene procedure skretanja ručica se sama vrati u svoj početni položaj kad izravnate volan.

Probajte jednostavno je!

e onda se ne bi moglo jednom rukom voziti jer valja i drugu ruku onda na volan staviti :P :run:
quarterback

#1579 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

mene na biciklu zamalo danas ne pokupi zena sa crnom borom koja je izlazila sa parkinga

pa majku mu pogledajte malo u retrovizor i lijevo-desno kada se prestrojavate, skrecete ili izlazite sa parkinga i svega vam na svijetu ne oduzimajte pravo prvenstva biciklistima koji su na cesti, ne mozemo mi stici zakociti kada izletite na par metara od nas...
Last edited by quarterback on 09/10/2013 19:20, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1580 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Velkoski »

Maloprije hadžija kren'o trotoarom uz Alipašinu, nije on lud da čeka u koloni. 8-)
quarterback

#1581 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

leet wrote:Maloprije hadžija kren'o trotoarom uz Alipašinu, nije on lud da čeka u koloni. 8-)
jel audi ili bmw ? :evil:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1582 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Velkoski »

Škoda Felicija, stara bijela ohrndana. :D
quarterback

#1583 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

leet wrote:Škoda Felicija, stara bijela ohrndana. :D
ko bi rekao, kobili se nadao :lol:
relax11

#1584 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Neki dan idem iz Breze i frajer me pretice na punoj jedva nekako, da nisam kocio mogli smo svi izginuti da bi on nako 500 metara skrenuo na benzinsku pumpu, i naravno da sam mu morao hebati sve po spisku!

Ispred mene su dva auta i mali kamion koji ide 50 a ogranicenje je 80, ova dva pedera ispred mene nece da preticu, a imaju potpunu preglednost na nekoliko mjesta, i naravno kada sam krenuo da preticem onaj hadalj koji je bio odma iza kamiona je krenuo preticati ne gledajuci da ja preticem tako da sam ja zavrsio na kamenitom djelu puta!
muha_sa

#1585 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

relax11 wrote:Neki dan idem iz Breze i frajer me pretice na punoj jedva nekako, da nisam kocio mogli smo svi izginuti da bi on nako 500 metara skrenuo na benzinsku pumpu, i naravno da sam mu morao hebati sve po spisku!

Ispred mene su dva auta i mali kamion koji ide 50 a ogranicenje je 80, ova dva pedera ispred mene nece da preticu, a imaju potpunu preglednost na nekoliko mjesta, i naravno kada sam krenuo da preticem onaj hadalj koji je bio odma iza kamiona je krenuo preticati ne gledajuci da ja preticem tako da sam ja zavrsio na kamenitom djelu puta!
mnogi misle da im vanjski retrovizori za ukras služe :-)
goran16v

#1586 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Ne misle oni nista, oni nemaju mozga...
muha_sa

#1587 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

goran16v wrote:Ne misle oni nista, oni nemaju mozga...
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

nasmijah se, al je fakat žalosno koliko je pacijenata u saobracaju :-)
goran16v

#1588 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Maloprije na onom semaforu na tranzitu gdje rade cestu prilazimo u koloni i ispred mene onaj neki veliki IVECO kombi, naradvno distrbuterski, koji je 4. u redu. Na crveno prvi u koloni uredno staje, a debil sa kombijem hop u lijevu i kroz pravac na makadam crveno.
Kontam nesto, kontaju li uopste svi ovi klocevi sto zive od volana, taksisti, dostavljaci, komercijalisti, distributeri itd itd itd, a koji se ne obaziru na propise, da postivanje saobr. propisa upravo NJIMA olaksava posao, a ne meni koji auto samo idem na posao???? Al' jok, kontaju oni da su privilegovana kategorija, a ne da su privilegovane qurcine koje zbog svojih rezona trose vise i novac, i vrijeme, i auto i sebe.
sorcerer

#1589 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

nemaju s cim kontat ,da imaju ne bi bili dostavljaci :D
WildRedRose

#1590 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by WildRedRose »

to je malo nefer, rade ljudi gdje ima posla... ali meni su daleko najgore taksiste ... sto me izbace iz koze svaki dan, to je posebna prica za sebe.. Imam osjecaj da bi sam sebe zaj*** u saobracaju da kako moze :-)
GaRGa

#1591 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by GaRGa »

pa ni takse nisu intelektualci.. vecinom nesto malo osnvone skole ako i to...
dustaban

#1592 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dustaban »

muha_sa wrote: mnogi misle da im vanjski retrovizori za ukras služe :-)
Ima ih koji nastimaju da vide sebe u retrovizoru jer tako kontrolisu je li im se prispalo!
mco

#1593 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

Prije bi i ja reko za taksiste da su uzasni ali moram rec da u zadnje vrjeme puno gorih hajvana ima koji to nisu. Neki dan sa malim na pješačkom uredno zeleno svjetlo, ja ubrzanim korakom da se nestvara guzva kad mi pred nosom prozuja i umalo nas nepokupi 2-ca (mamu mu i ostalo u zenskom rodu j...). Stao pravo se prepo a taksista stao pored vidio situaciju i kaze da se cuvam ima svakakvih budala. + za taksiste
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1594 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Matijevic_Vlado »

sorcerer wrote:nemaju s cim kontat ,da imaju ne bi bili dostavljaci :D
molim te podijeli sa nama kakav si to ti strucnjak i koji mozak mora neko biti pa da radi posao koji ti radis :mrgreen: ? vidim svu pamet svijeta si pokupio pa se razbacujes na forumu, jer sigurno u stvarnom zivotu ne mozes ni do rijeci doci, a tek da te neko jebe za neko tvoje misljenje :mrgreen: . i da ti sad ne bi okrenuo na onu papansku pricu moram odmah da ti kazem da nisam dostavljac, niti mi je taj sa kombijem neki rodjak :mrgreen:
goran16v

#1595 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Matijevic_Vlado wrote: molim te podijeli sa nama kakav si to ti strucnjak i koji mozak mora neko biti pa da radi posao koji ti radis :mrgreen: ? vidim svu pamet svijeta si pokupio pa se razbacujes na forumu, jer sigurno u stvarnom zivotu ne mozes ni do rijeci doci, a tek da te neko jebe za neko tvoje misljenje :mrgreen: . i da ti sad ne bi okrenuo na onu papansku pricu moram odmah da ti kazem da nisam dostavljac, niti mi je taj sa kombijem neki rodjak :mrgreen:
Moram da se umjesam, ovaj put si debelo *ajeb'o.
sorcerer

#1596 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

Matijevic_Vlado wrote:
sorcerer wrote:nemaju s cim kontat ,da imaju ne bi bili dostavljaci :D
molim te podijeli sa nama kakav si to ti strucnjak i koji mozak mora neko biti pa da radi posao koji ti radis :mrgreen: ? vidim svu pamet svijeta si pokupio pa se razbacujes na forumu, jer sigurno u stvarnom zivotu ne mozes ni do rijeci doci, a tek da te neko jebe za neko tvoje misljenje :mrgreen: . i da ti sad ne bi okrenuo na onu papansku pricu moram odmah da ti kazem da nisam dostavljac, niti mi je taj sa kombijem neki rodjak :mrgreen:
drago mi je da tebe jebu za tvoje misljenje posto vidim ti si neki onlajn psiholog.samo reci gdje ordiniras da dodjem na seansu prosvjetljivanja? malo si se zajebo u procjeni....nisam ja ppk,a za tebe i takve poput tebe sam izmislio zivot.kakav sam strucnjak pise ti u mom profilu ja sam magistar forumske mudologije,ako ne znas sta je to nisam ti ja kriv....guglaj,mozda ti se posreci....u stvarnom zivotu nikad da vidim forumske miseve poput tebe da mi sve ovo sto proseru na nekom forumu kazu u facu pa da ih pocastim stocem u vugla.
citro

#1597 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citro »

Peace, brothers ....
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1598 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Matijevic_Vlado »

Sta se ljutis samo sam pitao :mrgreen: . a primjetio sam vec da se volis po forumu hvaliti nekakvim stocanjem :mrgreen:
sorcerer

#1599 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

ne ljutim se ja uopste ,pogotovo na pixele, jer su nestvarni....opet te jebu prepostavke...pretpostavka je majka svih zajeba .
nemam se ja cim pohvaliti niti se hvalim .nisam nikad rekao da sam pametan ,ima pametnijih od mene dosta ,ja sam samo realan i iskren i ginem uvijek za ono sto znam da sam u pravu.citiraj mi gdje sam se hvalio necim ili rekao da sam pametan molim te .
quarterback

#1600 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

rijetko sam u autu jer nemam obicaj da ga koristim po gradu ali me fakat ispizdilo danas kada sam u svoj onoj guzvi predvece vidio kretena kako stoji parkiran u krajnjoj desnoj pred apotekom na socijalnom ...
Post Reply