ne generalizujBlagoje Bratić wrote:Auto pare ona kao vila on star i jadan smrdi ali to naše ženske nije briga isto ona što se udala za Huseina Mahmutovića mlađa od njega nekih 30 godina ona studentica, a on načelnik Opštine naše ženske i naša posla, puno glume i lomljenja nogu a sve može ići jednostavno.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silver testelone
#1576 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- warna 1444
#1577 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kolika ima istine u tome da cure vole loše momke ?
P.S. izvinjavam se, ako je već bilo pitanje
- burek_in_space
#1578 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zhiva istina.warna 1444 wrote:Kolika ima istine u tome da cure vole loše momke ?
I nije bilo pitanje.
- jos_uvijek_sanjam
#1579 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Blagoje Bratić wrote:Auto pare ona kao vila on star i jadan smrdi ali to naše ženske nije briga isto ona što se udala za Huseina Mahmutovića mlađa od njega nekih 30 godina ona studentica, a on načelnik Opštine naše ženske i naša posla, puno glume i lomljenja nogu a sve može ići jednostavno.
Ne generalizuj.
Te sto se udaju za muskarca starijeg 30 godina, udaju se samo iz jednog cilja- on ima pare, a kad ona bude u najljepsim godinama, on ce vec biti u grobu. Ona ce uzivat u njegovom bogatstvu. Al valja dijelit krevet s nekim, ko joj moze biti otac. Ne bih joj bila u kozi.
- jos_uvijek_sanjam
#1580 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zavisi kako mislis "lose" ? Ako mislis na kriminalce, mafijase, tu kategoriju "losih"..ima puno istine. Al lako ces prepoznati kakve djevojke vole takve tipove. To se vidi golim okom. Zene u principu vole "lose", jer im stvaraju probleme, a masa zena voli probleme, dramu, scene. Al takve i nisu neke pameti, prepoznaces ihwarna 1444 wrote:Kolika ima istine u tome da cure vole loše momke ?
- 50%angel-50%devil
#1581 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
neke vole, neke ne. a ove sto se loze na lose momke, jednostavno su gledale previse filmova u kojima je glavni akter neki gangter, olos, kriminalac koji ne postuje nikog i nista al za svoju dragu bi ucinio sve i jao se onima zbog kojih im zafali i dlaka s glave.warna 1444 wrote:Kolika ima istine u tome da cure vole loše momke ?
uhhhh, mi zene i nasa logika
meni licno, slabost su ''cudni muskarci'', nedodirljivi, oni koji me zaintrigiraju da se pitam kakvi su u stvari i sta se sve mota u njihovoj glavi....i da se osjecam polaskano kad konacno dobijem mjesto u njihovim mislima.
- warna 1444
#1582 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sav sam ti takav, mnogo se razlikujem od drugih, što je u jednu ruku i dobro i loše50%angel-50%devil wrote: ''cudni muskarci''
Pa mislim u smislu pravljenja " frajera " od sebe, glumljenja " opakog tipa " i tako, o kriminalcima nemam komentarjos_uvijek_sanjam wrote: Zavisi kako mislis "lose" ?
- 50%angel-50%devil
#1583 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sav sam ti takav, mnogo se razlikujem od drugih, što je u jednu ruku i dobro i lošewarna 1444 wrote:50%angel-50%devil wrote: ''cudni muskarci''
eeee sad cu ti se nabacivat, al ne smijes se bunit, sam si mi dao povoda
-
silver testelone
#1584 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i ja sam čudan, al ozbiljno 
- warna 1444
#1585 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Evo se on javlja, mene se pusti da uživamsilver testelone wrote:i ja sam čudan, al ozbiljno
- burek_in_space
#1586 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E jbg sad, necemo gangbang na temi.
- 50%angel-50%devil
#1587 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
tesko mi pada ovo odbijanjewarna 1444 wrote:Evo se on javlja, mene se pusti da uživamsilver testelone wrote:i ja sam čudan, al ozbiljno
- warna 1444
#1588 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam završio, izvinjavam se 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1589 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kad vec generalizujemo da upitam - zar ima dobrih momaka?warna 1444 wrote:Kolika ima istine u tome da cure vole loše momke ?
- jos_uvijek_sanjam
#1590 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da se razumijemo, nemam nista protiv kad znam da mi frajer ne bi pobjegao ko kukavica ili se sakrio iza mene, u slucaju nekog konflikta, ili napada, u nekoj vanrednoj situaciji. Dobro je kad je hrabar, pomalo opak, ali samo kad treba. Nijedna ne voli baletane.warna 1444 wrote: Pa mislim u smislu pravljenja " frajera " od sebe, glumljenja " opakog tipa " i tako, o kriminalcima nemam komentar
- warna 1444
#1591 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
P.S. fulila si topic, ide na tom drugom topicu, " žene pitaju muškarce "plain vanilla wrote: kad vec generalizujemo da upitam - zar ima dobrih momaka?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1592 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa nisam fulila, nije mi jasno ovo pitanjewarna 1444 wrote:P.S. fulila si topic, ide na tom drugom topicu, " žene pitaju muškarce "plain vanilla wrote: kad vec generalizujemo da upitam - zar ima dobrih momaka?
- jos_uvijek_sanjam
#1593 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ljetni_dan wrote:
Biti s nekim ko je stariji od tebe više od 10 godina (hajd' do toliko mogu i shvatiti...), o većim razlikama mi je odvratno i razmišljati. Poznajem privatno jedan par, u kojem je on - advokat, razveden, 50+, ima sina koji je punoljetan, a ona 24 godine. Prije bih mogla zamisliti sina mu i partnericu. Gospodin je već odavno okrezavio (ima zube umjetne, oćelavio...onako baš izgleda za svoje godine
), a ona izgleda ko djevojčica. Doduše ima on para, ali otac joj može biti. Pa ne bih ga poljubila da mi milion odmah da, želudac bi mi se okrenuo milion puta
. Toliko mlađih, slađih muškaraca, gora mi kazna u životu ne bi trebala
.
Ni za milion.
- Salah ad-Din
#1594 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato dok ti sad visiš na forumu i kuckaš postove, ona brčka guz**e u Grčkoj, Španiji, Turskoj, ne sikiraj se ti ima ona i mladih, slatkih, koji nju zadovoljavaju, taj stari služi samo kao bankomatljetni_dan wrote:
Biti s nekim ko je stariji od tebe više od 10 godina (hajd' do toliko mogu i shvatiti...), o većim razlikama mi je odvratno i razmišljati. Poznajem privatno jedan par, u kojem je on - advokat, razveden, 50+, ima sina koji je punoljetan, a ona 24 godine. Prije bih mogla zamisliti sina mu i partnericu. Gospodin je već odavno okrezavio (ima zube umjetne, oćelavio...onako baš izgleda za svoje godine
), a ona izgleda ko djevojčica. Doduše ima on para, ali otac joj može biti. Pa ne bih ga poljubila da mi milion odmah da, želudac bi mi se okrenuo milion puta
.
- touch brain
#1595 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
vjerovatno je i ona govorila ne bih ja ni za milionljetni_dan wrote:
.
- jos_uvijek_sanjam
#1596 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Salah ad-Din wrote:
Zato dok ti sad visiš na forumu i kuckaš postove, ona brčka guz**e u Grčkoj, Španiji, Turskoj, ne sikiraj se ti ima ona i mladih, slatkih, koji nju zadovoljavaju, taj stari služi samo kao bankomat
Ma ok bankomat, nek i jedanput u mjesecu mora da "otplati" ta putovanja i svo luksuziranje, opet vala ne vrijedi
- dale cooper
#1597 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gdje su dovraga sve one bogate slatke babice? 
- 50%angel-50%devil
#1598 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dat ce deda i dva miliona, nije skrtactouch brain wrote:vjerovatno je i ona govorila ne bih ja ni za milionljetni_dan wrote:
.
- warna 1444
#1599 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pročitaj par postova ranije, vidjeti ćeš na šta se odnosilo pitanjeplain vanilla wrote: pa nisam fulila, nije mi jasno ovo pitanje
A ja sam dobar k'o.... ako me niko neće pohvaliti, ja ću sam sebe
- jos_uvijek_sanjam
#1600 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dale cooper wrote:Gdje su dovraga sve one bogate slatke babice?