jastuk1 wrote:HS je dobar ali me njihov fiksni telefon odera. Puno sam pogriješio što sam odjavio BHT fiksni prije godinu i po. Sad HS mogu odjeviti bez penala i vratiti se na BHT jer oni sada nude besplatno prema SVIM mrežama u Moja TV paketu, a HS samo unutar svoje mreže nudi besplatno.
Ja imam mogućnost i LOgosofta i jedno vrijeme sam bio njihov korisnik, ali sada ispada da je BHT najpovoljniji. Samo što sad nemam vremana sad otić i prijavit MOju TV.
Sta ti covjece radis sa telefonom kad te HS odera

, koristim ga i ja , zovem i mobitele i fiksne i racuni puno manji nego telecom...
@respo , koliko ja znam ukinuli su tu poruku o prenosu broja , a inace sve je klasicno ko kod telecoma.
Evo bas mi je komsija bio veceras , prelazi u toku sedmice na HS telefon jer ga telecom odera , nema covjek "mojaTV" nego klasika , kablovska i telecomov telefon, ne koristi ga nesto pretjerano ali mu racuni dolaze po 30-40KM a listing nikakav i kad smo uporedili moj listing sa njegovim i iznose racuna , covjek ostade bez teksta ... Dakle sve zavisi koliko ko zove , nekome je isplativije preci na HS , nekome ne , jbg nemaju svi mojatv...