Ja cu te lijepo zamoliti da smanjis upotrebu rijeci retardiran ovaj, retardiran onaj, retardiran treci...Better Man wrote:Nisu mi jasni likovi koji snimaju sebe kako izvode gluposti i postavljaju po internetu. To su klasični retardirani idioti koje bi ja lijepo pokupio i na čišćenje ulica.
Snijeg sirom BiH
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1576 Re: Snijeg sirom BiH
- respo
#1577 Re: Snijeg sirom BiH
njegov rodjak ljetikokuz_sa wrote:

- ljubav_aha
#1578 Re: Snijeg sirom BiH
BanjaLukaHemel wrote:
- Chisum
#1579 Re: Snijeg sirom BiH
Eki nije?!zagazaga wrote:nije to BL, slika je sa blin-porala
- Hemel
#1580 Re: Snijeg sirom BiH
kako znas...ljubav_aha wrote: BanjaLuka
- A_I_
#1581 Re: Snijeg sirom BiH
A danas u mojoj ulici dvije imbecilne zetnurace zapalise ni manje ni vise vec DVA kontejnera cijelapoznanik wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120206207karanana wrote:eno na naslovnici sajta pise da stanovnici "saraj" polja pale smece i da se na taj nacin "snalaze". lijepo snalazenje. allaha mi ko da smetljari nisu 3 mjeseca dosli. a sve gospodin do gospodina ne vole vidit smece pa ga pale.
Nevjerovatno!![]()
![]()

Jedna od njih me pocela udarati drvenom letvom i pokusala oteti mobitel kad sam je pokusao uslikati za prijavu Eko policiji:

Citava scena bila u ulici. Naravno niko od komsija nije nasao za shodno da takodje upozori da se smece ne pali. Samo je neko s prozora povikao na zenturacu s letvom kad je doticna pocela mahati prema meni udarivsi me po ruci koji put.
Nadlezne sluzbe su bile prica za sebe. Prvo na 1182 NISU imali broj Eko policije
RAD rekli da ne mogu nista uciniti jer su prebukirani ali dali broj mobitela nekog -valjda- iz Eko policije.
Taj opet rekao da nazovem fiksni broj Eko policije 033 660 000
Teta dispecerka opet poprilicno nezainteresovana rekla da ce izaci ekipa na teren.
JBT da bi covjek prijavio paljevinu kontejnera punih plastike od cega se stvara najgori oblik toksina - Dioksin, mora sto brojeva zvati i zapisivati dok se (ne)nadlezni ne izigraju ping-ponga
Nakon svega, zvao sam i CZ sto Novog grada sto glavni stab - na brojeve koje su dali sa 1182 informacija. Treba li napomenuti da u pola sata intenzivnog zivkanja u periodu izmedju 2.30 i 3 h niko se nije javio ni na jedan od dva broja - 033 291 264 i 033 778 980.
Civilna zastita na djelu.
Eko policija dosla je nakon sto sam ih ponovo zvao kad me je gospodja dispecerka otresito pitala Sta ja to hocu?
Reko valjda da se zapisu i kazne odgovorni za paljevinu i javljam se kao svjedok koji ce prepoznati odgovorne.
A ona opet - Jel mi da kucamo na vrata i trazimo odgovorne
Reko upravo to valjda se zato zovete (eko) Policija.
Onako sumorno kaze - Hocete se predstaviti?
Naravno - taj i taj na toj i toj adresi.
Nakon sat-dva dolazili mi na vrata i ukucanima prenijeli da ja trebam uslikati kontejner i njima to poslati
Za sta oni primaju milju plate od nasih para? Da im gradjani koji prijavljuju ekoloske incidente na tacni imbecilne palikuce dostave?
Last edited by A_I_ on 08/02/2012 01:31, edited 1 time in total.
-
drekalica28
#1582 Re: Snijeg sirom BiH
đaba su sve palili.
evo ja sad s prozora gledam kako kupe smeće.
evo ja sad s prozora gledam kako kupe smeće.
-
hljebarnik
#1583 Re: Snijeg sirom BiH
Jedna od njih me pocela udarati drvenom letvom i pokusala oteti mobitel kad sam je pokusao uslikati za prijavu
Daj snimak !
- A_I_
#1584 Re: Snijeg sirom BiH
A budala ne ukljucih video vec pokusao slikati, eto druga slika je u momentu kad je skontala da slikam i krenula na mene s letvom.hljebarnik wrote:Jedna od njih me pocela udarati drvenom letvom i pokusala oteti mobitel kad sam je pokusao uslikati za prijavu![]()
![]()
Daj snimak !
Vice dere se sto ja nju slikam - reko gospodjo vrsim gradjansku duznost za prijavu Eko policiji.
A ona kipi sikce. S kim ja dijelim ulicu
Last edited by A_I_ on 08/02/2012 01:35, edited 1 time in total.
-
drekalica28
#1585 Re: Snijeg sirom BiH
ova prva slika...jel to na Dobrinji, Vahide Maglajlića možda?A_I_ wrote:A budala ne ukljucih video vec pokusao slikati, eto druga slika je u momentu kad je skontala da slikam i krenula na mene s letvom.hljebarnik wrote:Jedna od njih me pocela udarati drvenom letvom i pokusala oteti mobitel kad sam je pokusao uslikati za prijavu![]()
![]()
Daj snimak !
- A_I_
#1586 Re: Snijeg sirom BiH
Dabome. Po Vahidi - prvoborcu protiv fasizma iz WWIIdrekalica28 wrote:ova prva slika...jel to na Dobrinji, Vahide Maglajlića možda?A_I_ wrote:A budala ne ukljucih video vec pokusao slikati, eto druga slika je u momentu kad je skontala da slikam i krenula na mene s letvom.hljebarnik wrote:
![]()
![]()
Daj snimak !
- kokuz_sa
#1587 Re: Snijeg sirom BiH
AI ti si musko jel de?
vala i da si zensko kad je na tebe letvom krenula trebo si je docekat sakm onako momacki..cista nuzna odbrana je to..
vala i da si zensko kad je na tebe letvom krenula trebo si je docekat sakm onako momacki..cista nuzna odbrana je to..
- A_I_
#1588 Re: Snijeg sirom BiH
Ne mo's se s rogatima bosti - kad ti fale rogovikokuz_sa wrote:AI ti si musko jel de?
Fali seljakluka u meni
-
drekalica28
#1589 Re: Snijeg sirom BiH
A_I_ wrote: Dabome. Po Vahidi - prvoborcu protiv fasizma iz WWII
prepoznala sam.
čak mislim da je ono moj bivši ulaz.
- A_I_
#1590 Re: Snijeg sirom BiH
Eh ove dvije zive u desnom tj. na broju 2. Ne poznam ih od ranije. Bas lijep nacin zblizavanja komsilukadrekalica28 wrote:A_I_ wrote: Dabome. Po Vahidi - prvoborcu protiv fasizma iz WWII
prepoznala sam.![]()
čak mislim da je ono moj bivši ulaz.
-
drekalica28
#1591 Re: Snijeg sirom BiH
ja sam bila malo niže.A_I_ wrote: Eh ove dvije zive u desnom tj. na broju 2. Ne poznam ih od ranije. Bas lijep nacin zblizavanja komsiluka
šta je sa cukama? jel ih ima još ili još više?
- A_I_
#1592 Re: Snijeg sirom BiH
Malo ih zima i mecava rastjeralidrekalica28 wrote:ja sam bila malo niže.A_I_ wrote: Eh ove dvije zive u desnom tj. na broju 2. Ne poznam ih od ranije. Bas lijep nacin zblizavanja komsiluka![]()
šta je sa cukama? jel ih ima još ili još više?
Crni goropadni je lajao ceveras - sa njim nikad nisam na cisto hocel me ujesti.
Cuh da su komsinicu ujeli prije mjesec-dva
-
drekalica28
#1593 Re: Snijeg sirom BiH
mog bivšeg je ona mala niska kujica što je ko kobasica ujela za gležanj.A_I_ wrote:Malo ih zima i mecava rastjerali![]()
ma nije ga vala ni ujela kako treba
mene su uredno znali pratiti do auta i ništa ne bude.
čak šta više..izgledalo je kao da me eskortiraju do auta.
-
hljebarnik
#1594 Re: Snijeg sirom BiH
Mora da si dobra.
U dusi naravno..
U dusi naravno..
- A_I_
#1595 Re: Snijeg sirom BiH
Jaaza - jazavicardrekalica28 wrote:mog bivšeg je ona mala niska kujica što je ko kobasica ujela za gležanj.A_I_ wrote:Malo ih zima i mecava rastjerali![]()
ma nije ga vala ni ujela kako treba...samo dobro ogrebala.
![]()
mene su uredno znali pratiti do auta i ništa ne bude.
čak šta više..izgledalo je kao da me eskortiraju do auta.![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#1596 Re: Snijeg sirom BiH
hljebarnik wrote:Mora da si dobra.![]()
![]()
U dusi naravno..
ma na ranu me privit treba.
- male_okice
#1597 Re: Snijeg sirom BiH
uh moram napisati, zao mi je sto je malo off ali ako jos jendom cujem nekoga ko ne radi nista ko spava do 12h i onda mu je fazon ili otici do supe po drva ili ne otici, i pariti guzicu citav dan u kuci na toplom da kaze": ma neka pada" ili "meni ne smeta snijeg neka cisti onaj kome smeta "
postacu fakat nasilna!
-
maximilijana
#1598 Re: Snijeg sirom BiH
ma nek padamale_okice wrote:uh moram napisati, zao mi je sto je malo off ali ako jos jendom cujem nekoga ko ne radi nista ko spava do 12h i onda mu je fazon ili otici do supe po drva ili ne otici, i pariti guzicu citav dan u kuci na toplom da kaze": ma neka pada" ili "meni ne smeta snijeg neka cisti onaj kome smeta "postacu fakat nasilna!
meni je bas kul spustat se niz moje brdo pazeci da se ne polomim..pa doci na posao pa se presvuci iz skafandera u farmerke..pa pjehe doma..
a ona mi neko ko radi 10min od posla drami: kako cu na posao ??? hahahah
a da ..jutros se sve vratilo u normalu..ljudi se svadjaju..ne ustaje se u tramvaju stariji..auta ne dozivljavaju pjesake..et par dana smo bili ljudi..sad opet stoka
- madner
#1599 Re: Snijeg sirom BiH
Plin je zakon, nema ni tih velikih dilema oko drva
Nego kakvo je stanje sa saobracajem? Ima li sta od kolona kamiona koje ciste sve redom?
Nego kakvo je stanje sa saobracajem? Ima li sta od kolona kamiona koje ciste sve redom?
-
Hadzi Lojo
#1600 Re: Snijeg sirom BiH
Kaze mirodjak da je u Nizozemskoj bila neki dan guzva na putevima od 950 kilometara ukupno, a sve zbog 10-15 cm snijega.