Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Hoće li kamera ostati na Zapadu, jer bila je neka priča da bi se mogla premjestiti? Mada nisam baš previše euforičan prema toj ideji, na Istoku bi vjerovatno snimala sa nešto nižeg položaja.
Ma jok to, meni je i ona pozicija na zapadu preniska.
Inace stadion super izgleda, za koju godinu aBd i tribine dici i bit ce to super.
Jest vala sto neko rece,,koliko nam malo fali da nas usrece,(hajde vas dole,ima onaj jedan sto nam uvijek prebacuje dijaspora,dijaspora..)Mogu zamisliti haos plasman na neko veliko takmicenje jeste off ali jebi ga kazu nam Ameri,,ja lude nacije dodze vas na prijateljsku utakmicu 25.000-30.000 koliko bi vas islo u Brazil,,Kontam pola Amerike i pola Europe.P.S.I daj neko da kaze onom radniku da ukloni onaj kramp i lopatu sa trave pa nije Grbavica-jebem ga
Nije upload slike ni zavrsio na fb, ovi vec objavili haha sarajlija prvi
Ne mogu docekati utakmicu sa latvijom.. samo da vidim nase igrace kako ce igrati.. Mnogo toga je prije zezao teren.. mnogo akcija je upropasteno.. Sto se tice zmajeva, sada manu ni jednu ne mogu naci.. a ni protivnici.. Na njih 11 je sve..
burek_in_space wrote:Ovo toliko dobro izgleda, da ja ne bih ni iscrtavao linije, neka uzhivaju igrachi u tepihu.
Ma ja, igra se do zidicha i gotovo
Po meni jedina greska prilikom ove rekonstrukcije je to sto nisu ukopali klupe za reservne igrace, jer kad je puna zapadna tribina, gledatelji ne vide od kabina. Ukopavanjem bi se ovaj "problem" rijesio.
A opet, ako bi ukopali kabine, zbog blizine terena, postoji mogucnost ozljedjivanja igraca (u zaru borbe, da ne ulete u "shanac" )
Ha bilijarski sto` , ha ovo...isto ti ga dodje
Svaka cast svima na ovoj rekontrukciji. Jos podici sjever i jug, zamijeniti semafor i to je to...bolje nam ne treba
`ebe nicaZe znanje !