Mourinho accuses Craig Thomson of strange decisions
francuzima je 4X sudio 3X izgubili (slovačka, španija (prijateljske), nigerija u17) i protiv farskih otočja istjero vieru...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije bogzna kakav relevantan strucnjak, ali eto covjek je mogao da napravi makar usporedbu u ova 4 susreta.Holc: Tehnički ste jači od Francuza
Luksemburški selektor Lik Holc (Luc Holtz) bio je impresioniran igrom naše reprezentacije. Na naše pitanje da nakon po dva odigrana susreta sa BiH i Francuskom prognozira odnos snaga u utorak, odgovorio je sljedećim riječima.
- Tehnički ste jači i niste uopšte bez šansi. Zapravo, imate velike šanse.
izgleda za celtic: "In the 2011 Scottish League cup final between Rangers and Celtic, Thomson awarded Rangers a penalty with the scores tied at 1-1 before controversially changing his decision.hz__semir wrote:Za koga navija, za Celtic ili Rangerse? Ako je za ove prve, Papca ostaviti na klupi
chitao sam dugo ovu diskusiju, prije nego odlucih da se javim.Bubalo1 wrote:...Mada da su uslovi bolji bili ovo bi bilo neprihvatljivo ..I naravno kad se uzme u obzir da je igrao Ibricic dobro smo i prosliJa sve cekam da on jednom sam sebi zabije go
xyzz3 wrote: dodje ovdje i procita sve ove budalastine o sebi,,,normalno da se osjeca shitty,.
a stvarno niste u pravu.
pustite ibricica da se opusti..
lider wrote:Kakve ima veze ko ce nam suditi kad su francuzi jaci deset puta
Trebalo je ocistiti kartone sinoc, ovako smo najebali i u barazu
nije tacno,.donja_crtica wrote:xyzz3 wrote: dodje ovdje i procita sve ove budalastine o sebi,,,normalno da se osjeca shitty,.
a stvarno niste u pravu.
Kakav je to fudbaler koga ce pogoditi pisanje po forumu o njemu? Moze biti najbolji, uvijek ce se naci neko da pljuje.
Uostalnom, nema o kome se nije pisalo negativno.
Ovo mu je za pohvalu, pa kako god:

Baltazar_khan wrote:to je onaj sudija koji je sudio utakmicu ajax-real, kad su čistili kartone ramos i alonso![]()
Toga se sjecam, sjecam se i suspenzija i Mourinhovih zalopojki.Baltazar_khan wrote:ma kakav on i damu, to je mourinho dao instrukcije njima dvojici da dobiju drugi žuti, da bi čistili kartone za naredni dio faze tačmičenja. škot je samo radio svoj posao...
Kako te nije sramota čovječe, mislim ono stidi se drug ovo je naj#$%$#"& post od postanka foruma. Nije mi namjera da te vrijeđam samo sam zgrožen. Sve ono što si sinoć vidio i sve što si u kvalifikacijama vidio i o čemu si pričao ne bi bilo bez Osima, ni Papeta, ni baraža, ni Pariza, ni repke, a pazi čovjek je bolestan i to ne malo i opet se odlučio da radi da pomogne. Kad je bilo najteže on je istupio i ne znam odakle ti samo takve ideje jbt. Vadi Munju iz zatvora pa nek ti on bude šef Saveza.trcicu trceci wrote:inace ne razmisljam nikada tako, ali evo sad kako imam neku predstavu:leet wrote:odma' neke zavjere.. nase tipicno razmisljanje
-platini postavio osima i obecao mu da ima njegovu podrsku za sve
-obecao dobro sudjenje u svim utakmicama do francuske
-dao svo ovlastenje osimu
..................................................
u zamjenu za pobjedu francuza protiv nas...
zato što je kloc realno, kao igrač a još više kao osoba. Mikado ga je gurao na uštrb kvalitetnijih, nisam siguran ali me ne bi čudilo da je bio u talu za transfer iz Hajduka, drugog racionalnog razloga nema.xyzz3 wrote:
chitao sam dugo ovu diskusiju, prije nego odlucih da se javim.
primjetio sam izuzetnu odbojnost od vecine forumasa prema Ibricicu.
iskreno, gledao sam sve utakmice nase repke.. i ja ne vidimo sta vi toliko trpate protiv covjeka !??
ne vidim.
ibricic je tehnicki jak,. a vidjelo se da je u rusiji radio na fizickoj spremi.
brzi je i jaci nego ikada.
na ledjima je onomad bjeloruse nosio po dvojicu. .. samo je nervozan. kako i ne bi bi bio?
dodje ovdje i procita sve ove budalastine o sebi,,,normalno da se osjeca shitty,.
a stvarno niste u pravu.
Znaci vrhtrcicu trceci wrote:inace ne razmisljam nikada tako, ali evo sad kako imam neku predstavu:leet wrote:odma' neke zavjere.. nase tipicno razmisljanje
-platini postavio osima i obecao mu da ima njegovu podrsku za sve
-obecao dobro sudjenje u svim utakmicama do francuske
-dao svo ovlastenje osimu
..................................................
u zamjenu za pobjedu francuza protiv nas...