Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#1576 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

north wrote:Svi mi znamo da Spahić godinama prosipa neki fursat i glumi mangupa, ali ako je on jedan od glavnih, ili glavni negativac što se sve ovo dešava, onda neko treba imati muda to i reći javno...@opetja spominje neki medij koji će to ubrzo objelodaniti, Marijan je nešto srao da on ima nešto po povratku ispričati, iako ko je Marijan, ali ako ima pouzdane informacije neka kaže, samo da se zna...Savez će po svaku cijenu htjeti sve ostaviti ispod tepiha, ali neko, a taj neko nema ko osim nekog igrača koji neće ništa reći, ili novinara koji su cijelo vrijeme tamo i koji su mogli saznati šta se događa i koji jedini to na krajui i objaviti...radi javnosti, radi dobrobiti reprezentacije mora se uprijeti u prst nekoga i tačno navesti o čemu se radi..ako se to ne desi, jebat nas sviju redom...
Nisi svjestan kakvo se sranje sprema, jos poslije Innsbrucka sam pisao ovdje o tome. Ono je bio pocetak kraja.
mO k3

#1577 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

north wrote:Svi mi znamo da Spahić godinama prosipa neki fursat i glumi mangupa, ali ako je on jedan od glavnih, ili glavni negativac što se sve ovo dešava, onda neko treba imati muda to i reći javno...@opetja spominje neki medij koji će to ubrzo objelodaniti, Marijan je nešto srao da on ima nešto po povratku ispričati, iako ko je Marijan, ali ako ima pouzdane informacije neka kaže, samo da se zna...Savez će po svaku cijenu htjeti sve ostaviti ispod tepiha, ali neko, a taj neko nema ko osim nekog igrača koji neće ništa reći, ili novinara koji su cijelo vrijeme tamo i koji su mogli saznati šta se događa i koji jedini to na krajui i objaviti...radi javnosti, radi dobrobiti reprezentacije mora se uprijeti u prst nekoga i tačno navesti o čemu se radi..ako se to ne desi, jebat nas sviju redom...
I da neko ovdje na forumu to objavi biće " mahalska priča "

Ja znam za neke stvari Koje su manje ili vise relevantne ....
It_is_a_Leclerc

#1578 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

sumirprimus wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:I kako neko nakon ovog može govoriti protiv Velida.

Lik će vjerovatno dobiti otkaz ili će ga sankcionisati, al' on je meni i dalje car.
Stanimalo kakvi problemi urepci?ovo su zlonamjerni antipatriotski jezici :evil:
Prvo. Ja vama ne inputiram da ste antipatriote, već da mahalate, kmečite, samosažaljavate se, i generalno pretjerujete.

Drugo. Rekao sam već gdje god ste se pojavili sa "mahala" pričom, ako i ima problema, radi se o međuljudskim odnosima između pojedinih igrača koje treba tako i posmatrati, a nikako izmišljati klanove, tabore, Amru, 80 delegata, Džeku koji namjerno sabotira utakmicu zajedno sa Ibričićem i šta ste već napisali u napadu histeričnog traženja opravdanja. Evo sad i početak kraja, muzika iz zone sumraka, vazduh treperi kao da nebo gori. :roll:

Treće. Ja sam prvi ovdje tvrdio da je Emir Spahić nestabilan, kao igrač i kao ličnost. I tad sam ismijavan od strane ovih "Samo u kost, Emire" komentatora.

Četvrto. I Spaho je čuo. Dakle, ogradio se. Možda i nije istina.
sumirprimus

#1579 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Masi je vrlo bitno da se samopokaze ukom pravcu ćerat.sad pizdeku spahicu dzaba sva ledja ovog svijeta.
Opetja033

#1580 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Opetja033 »

Fazon je u tome sto raspece (a ako se bude iznosio bas sav prljav ves bice vrlo vrlo prljavo) Spahica automatski povlaci i reakciju Dzeke i Begica. Begic ima bolji odnos sa kapitenom i Dzekom nego sa Papetom. Eh sad, ko ce preuzeti na sebe odgovornost da javno iznese sve o Spahicu i da rizikuje da njegov vjerni havercic kaze zbogom repki.
cindrlimindrli

#1581 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Sapunica je pocela...jeb'te me ako se zaustavimo dok ne dodjemo u isti sesir sa luksemburgom, dok mi to skroz ne
razjebemo necemo se odustat'
sumirprimus

#1582 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

It_is_a_Leclerc wrote:
sumirprimus wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:I kako neko nakon ovog može govoriti protiv Velida.

Lik će vjerovatno dobiti otkaz ili će ga sankcionisati, al' on je meni i dalje car.
Stanimalo kakvi problemi urepci?ovo su zlonamjerni antipatriotski jezici :evil:
Prvo. Ja vama ne inputiram da ste antipatriote, već da mahalate, kmečite, samosažaljavate se, i generalno pretjerujete.

Drugo. Rekao sam već gdje god ste se pojavili sa "mahala" pričom, ako i ima problema, radi se o međuljudskim odnosima između pojedinih igrača koje treba tako i posmatrati, a nikako izmišljati klanove, tabore, Amru, 80 delegata, Džeku koji namjerno sabotira utakmicu zajedno sa Ibričićem i šta ste već napisali u napadu histeričnog traženja opravdanja. Evo sad i početak kraja, muzika iz zone sumraka, vazduh treperi kao da nebo gori. :roll:

Treće. Ja sam prvi ovdje tvrdio da je Emir Spahić nestabilan, kao igrač i kao ličnost. I tad sam ismijavan od strane ovih "Samo u kost, Emire" komentatora.

Četvrto. I Spaho je čuo. Dakle, ogradio se. Možda i nije istina.
legendo ovoje tek pocelo sacemo se naslusat raznoraznih socnih cigaanluka od strane nasih heroja onih sto ostavljaju srcena terenuza ovaj napaceni narod.i to kmecanje ostavi za sebe jesil cuo filozofu jedan.
jefferson

#1583 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jefferson »

Meni ej sve jasno bilo akd sam cuo da odredjeni igraci imaju bolje sobe u hotelu!
Zdravo pameti!
emigrazione

#1584 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emigrazione »

Ma ne treba cekati da on kaze zbogom, treba govnjivom motkom takve ganjati...ko si vise, i gdje su granice tog ludila
palermo

#1585 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Ma ne treba se uprijeti ni u koga prstom.

Treba Pape otići, Spahi i Misketu se zahvaliti uz velike počasti, potražiti kvalitetnog trenera, eto ako stvarno Duško hoće, onda bi to bila dobra ideja....i idemo dalje.

Tražiti neko sad raščišćavanje, krivce, lomove bi značilo deset godina stagnacije našeg reprezentaivnog fudbala.
pathyeshme

#1586 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pathyeshme »

Molim da se tema preimenuje u 'Smetljar - ALL ABOUT' :D :D :D
sumirprimus

#1587 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Opetja033 wrote:Fazon je u tome sto raspece (a ako se bude iznosio bas sav prljav ves bice vrlo vrlo prljavo) Spahica automatski povlaci i reakciju Dzeke i Begica. Begic ima bolji odnos sa kapitenom i Dzekom nego sa Papetom. Eh sad, ko ce preuzeti na sebe odgovornost da javno iznese sve o Spahicu i da rizikuje da njegov vjerni havercic kaze zbogom repki.
Dzeki.jenajpametnije da sad suti i distancira se od spahica.ako g pak podrzava nista,zajedno snjim u mornare.
todd_smith

#1588 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

KvaziExpert wrote:Samo meni ovdje ima neki prelaz izmedju "Spahic se htio potuci" i "ma onog smetljara treba..." kao da spahic nije taj smetljar, tako mi je zvucalo? Ko je onda? Da nije Ibricic? Necu da pomislim da je Dzeko,...

Sent from my SGP521 using Tapatalk
Edin je zrtveno janje buraz, ni kriv ni duzan ce da najebe.
isx

#1589 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by isx »

Image

:thumbup:
zalizani

#1590 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zalizani »

Vozi Misko! :D
Image

Image
Point.

#1591 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

mO k3 wrote:
Zasto ne podijelis to sa nama? Znam ovo, znam ono ali necu da kazem? Koga se bojis? Ionako ce otici sve u qurac krasni kad zavrsimo sa Iranom.
sumirprimus

#1592 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Ajmo sad sve na sto,sutra ionako ne igraju ni smetljar ni miskeni dzeko vjerovtno.....ko zna jo kakvog prljavog vesa.....slobodno....gotovo je sad...
palermo

#1593 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

todd_smith wrote:
KvaziExpert wrote:Samo meni ovdje ima neki prelaz izmedju "Spahic se htio potuci" i "ma onog smetljara treba..." kao da spahic nije taj smetljar, tako mi je zvucalo? Ko je onda? Da nije Ibricic? Necu da pomislim da je Dzeko,...

Sent from my SGP521 using Tapatalk
Edin je zrtveno janje buraz, ni kriv ni duzan ce da najebe.
Ne može Edin nikako da najebe.....ta može pare i negdje drugo ulagati, a ne samo u Titovu.....tja
1Dante1

#1594 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 1Dante1 »

Fakat bi trebao da se oprosti. Cak sta vise, mislim da bi trebalo dovest kakvog prgu za selektora pa da napravi remont ako treba. Emiru hvala za sve ali, ako je ovo istina, onda stvarno nemam rijeci :cry:
lider

#1595 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lider »

Goni se u 3pm kapitenu, daleko ti kuća od reprezentacije bila.
Infaze Studio

#1596 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Nisam vjerovao kada su neki pisali da je Spaha definicija dvolicnosti i najveca rak-rana ove repke.
Ispostavlja se da su ljudi bili u pravu.
Ybga, kad vidis kako policajce psuje u sred grada prije tekme, ne treba ti nista vise.
Dzeko, kakav-takav, bi dosao sebi po odlasku ovog, kako ga Spaho nazva... komunalac, tako nesto...
sumirprimus

#1597 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Jebgq ispa dzeko kolateralna steta....
mO k3

#1598 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Point. wrote:
mO k3 wrote:
Zasto ne podijelis to sa nama? Znam ovo, znam ono ali necu da kazem? Koga se bojis? Ionako ce otici sve u qurac krasni kad zavrsimo sa Iranom.
Još u kaunusu sam stavljen na rub srama sa slikom od Halida :) pokušali su me jedini ovdje kao lazoVa deklarirati , još uz to su mi majku i sve redom na PP psovali ....jer sam ima nesto na ruci

Ovako znam da se hotel la familiji platio sve sta ide uz to , da se vrši mobing nad hajrovicem i danas dan , pokušava se sa besicem ali ih lagano izkulira , znam da je mido dobio i njegova Hanuma diplomatski pasos na insistiranje sina .... Ima još puno toga gdje normalni smrtnici nebi dobili povlastice

Ma izace sve to kad tad ...
cindrlimindrli

#1599 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Point. wrote:
mO k3 wrote:
Znaaaaa on, dezurna mahalusa sve zna. Isto k'o kad mu je buraz slao sliku Halida iz hotela u Zilini gdje njegov
burazer pije sa Emirom, Halidom, Edinom i ekipom prije utakmice. Kad su ga provalili onda ajjjjjj ja se zez'o.
Problema ima, al' ne znam zasto ljudi uzivaju da nadodaju jos milion drugih sve ne bi li se jos vise zakuhalo, a budala
zna da to ne vodi nigdje sem u tri pm.
Moze se to sve rijesiti u miru, dostojanstveno, bez puno pompe i skandala, oni koji trebaju da idu neka idu, sve fino
i kulturno...primi ovu zlatnu znacku za minuli rad i nemoj vise jarane. Praviti novu, bolju ekipu i polako dalje, u miru
bez skandala i besmislene dreke...
al' koji qrac ja ovo pisem kad i sam zna da mi to ne znamo tako :cry:
leo karan

#1600 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leo karan »

Infaze Studio wrote:Nisam vjerovao kada su neki pisali da je Spaha definicija dvolicnosti i najveca rak-rana ove repke.
Ispostavlja se da su ljudi bili u pravu.
Ybga, kad vidis kako policajce psuje u sred grada prije tekme, ne treba ti nista vise.
Dzeko, kakav-takav, bi dosao sebi po odlasku ovog, kako ga Spaho nazva... komunalac, tako nesto...
:thumbup:

To je ispravan stav...kad je ocigledno nesto, ne znam sto je ljudima tesko promijenit svoje misljenje.

Nadam se da ce i ostali ljubitelji laznog kapitena progledati. Nikad nije kasno...
Post Reply