cappy_tempo wrote:kako da sletim nekih 15kg sto stomaka sto mase jer sam za 2 mjeseca 5kg mase dobio (borilacke vjestine treniram ako sta znaci),a stomak je obimom isti kao i prije 2-3 mjeseca? da izbacim hljeb,kola i slicno tesko jer na poslu bi se u 2 popodne izvrno od gladi. ovako jedem oko 10-pola 11 pola hljeba sa necim i onda tek kuci oko pola 5 i navece ubacim sta beze u kljun pogotovo ako sam dosao sa treninga. probao sam izbacivanjem, pa nemoj ovo jesti i slicno i onda u pola 3 trcim u granap i 5-6KM ubacim u sebe hrane da bi se prestao tresti i da mi se snaga u noge vrati

. na treningu pogotovo sad uvijek kapa sa mene, uvijek je jaci tempo,snage imam da guram svoju tezinu,biciklo vozam ali stomak stoji li stoji kao i kilaza.
To sto si napisao je suplja, vjeruj mi, imao sam i ja takav osjecaj, pa se jos nakrham slatka ko debil i opet mi dodje na isto. Ustani ujutru, pojedi 2-3 jaja kuhanih i crnog hljeba. kupi jedan 0,9%mm jogurt i ponesi sa sobom na posao. Kad ti dodje da se "izvrnes" od gladi, popij dva gutljaja jogurta. to ce te zasititi malo, pa onda opet oko pola 11 pojedi saku neslanog kikirikija (imas Gudi, peceni, neslani), to ce te opet zasititi do jedno 12. u 12 imas jedan konkretniji obrok, sto podrazumjeva piletinu i kakvog povrca sa crnim hljebom (imas u Mercatoru raznih peciva od crnog brasna). vjeruj mi da ja pojedem pizzu i budem gladan opet, a uzmem neku pilecu salatu i najedem se ko ludjak (a piletine ne dodje nesto puno). naravno, vode pijes stalno, sve dok ti urin ne bude cist ko voda. tad znas da je dosta.
ja radim sve ovo i uspio sam donekle, ali treba to jos usavrsiti, a ja vishe ne znam kako.