Evo Kojović kaže za Vreta da je u NS i da nema na vidiku razlaza. Onda je NS u koaliciji sa SDA, nezvaničnoj, mislim ako uvijek glasaju kao SDAFOČANSKI PROPISI wrote:Zamolio bih REDS-a DA iz arhive izvuče listu iz 2008 godine BPNS-a,pa da nam Pipi podvuče SDA-ovce.
Mi smo Seada Keču zvanično isključili iz stranke,a Elvis Vreto(predsjednik opštinskog odbora Ilidža) iz Naše stranke nikad nije glasao u vijeću kao recimo SDU,nego uvijek kao SDA.
Zato ,Pipi ne lupetaj!
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- jon_jovi
#1576 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- junkers
#1577 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
a to je kao neko pitanje,šta li?Superhik_ wrote:jel se ti to zavitlavas?junkers wrote:a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)Admir_1984 wrote:da recimo fikro, huso, senaid, budnjo...neki cudom predju u sdp dal bi se onda pricalo da je sdp slab sa kadrovima![]()
fakat ne kontam to kada kažete sdp nema koga ponuditi, pa koga god ponude mislim da gori ne moze biti od gore pomenutih, bar za covjeka koji iole normalno razmišlja
- LeonardoAC
#1578 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Fikro je danas milioner... vile, hoteli...junkers wrote:a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)Admir_1984 wrote:da recimo fikro, huso, senaid, budnjo...neki cudom predju u sdp dal bi se onda pricalo da je sdp slab sa kadrovima![]()
fakat ne kontam to kada kažete sdp nema koga ponuditi, pa koga god ponude mislim da gori ne moze biti od gore pomenutih, bar za covjeka koji iole normalno razmišlja
Kad je toliko dobar, i toliko "svojih vojnika" ima kako da ne prođe za parlament FBiH !? Imao je kampanju samo takvu... više slika nego Bakir za predsjednika i PUF... !? Gdje su mu ti vojnici bili da glasaju za njega
- _Alcatraz_
#1579 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Hajd daj ti jedan ili vise razloga zbog kojih bih ja kao potencijalni glasac trebao da glasam za Fikru?!junkers wrote: a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)
Nemoj da ti razlozi budu:
1. Ima dva fakulteta
2. General je:
a) Bez zavrsene skole za to zvanje
b) Ne kandiduje se za ratnog komandanta nego za nacelnika, i pri tome nece voditi nikakve bitke za deblokadu
sarajeva, niti naplate za prolaz kroz tunel
3. Uspjesan biznismen jer ima hotel (za pranje love)
- _Alcatraz_
#1580 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
PROVJERENO!
ČISTA JE DEZINFORMACIJA DA SENAID MEMIĆ VODI RAZGOVORE SA SBB-om OKO PRELASKA I KANDIDATURE ZA NACELNIKA! RAZGOVORI NIKADA NISU VOĐENI.
ČISTA JE DEZINFORMACIJA DA SENAID MEMIĆ VODI RAZGOVORE SA SBB-om OKO PRELASKA I KANDIDATURE ZA NACELNIKA! RAZGOVORI NIKADA NISU VOĐENI.
- JohnnyS.
#1581 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
vjeruj ti meni prijatelju da je podjednaka vjerovatnoca da senaid bude kandidat za sbb, husinu stranku kao i sda. To se nece znati do zadnjeg dana._Alcatraz_ wrote: PROVJERENO!
- JohnnyS.
#1582 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Upravo tako. Ne znam sta hoce on vise.LeonardoAC wrote:Fikro je danas milioner... vile, hoteli...junkers wrote:a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)Admir_1984 wrote:da recimo fikro, huso, senaid, budnjo...neki cudom predju u sdp dal bi se onda pricalo da je sdp slab sa kadrovima![]()
- JohnnyS.
#1583 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Upravo tako. Ne znam sta hoce on vise.LeonardoAC wrote:Fikro je danas milioner... vile, hoteli...junkers wrote:a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)Admir_1984 wrote:da recimo fikro, huso, senaid, budnjo...neki cudom predju u sdp dal bi se onda pricalo da je sdp slab sa kadrovima![]()
- FOČANSKI PROPISI
#1584 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Okanite se SDA i Senaida Memića,pričajmo malo o našem kandidatu HARISU DUČIĆU!JohnnyS. wrote:vjeruj ti meni prijatelju da je podjednaka vjerovatnoca da senaid bude kandidat za sbb, husinu stranku kao i sda. To se nece znati do zadnjeg dana._Alcatraz_ wrote: PROVJERENO!
- FOČANSKI PROPISI
#1585 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Šta hoće general Fikret Prevljak?
Hoće da vas ko i dosad,al sad vam i uši zavrće.
- FOČANSKI PROPISI
#1586 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
U potpunosti se slažem,ali hade to objasni onom poltrončiću što se zove HUSO RAMIĆ koji je,isto kao i on,završio neke visoke škole u Zenici.Superhik_ wrote:uvreda je za sve pismene i skolovane generale fikreta nazivati generalom.FOČANSKI PROPISI wrote:Šta hoće general Fikret Prevljak?
- junkers
#1587 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
o tim bitkama mi ti nemožeš pričat,nisam ga hvalio,a za razliku od gurbeta koje pominjete(podrumaš,profiter,pobjegulja...)on je makar jednom pokazao da ima muda(22.04.92).na kraju krajeva baš me k...c boli koga ćete izabrat,nisam na državnoj sisiSuperhik_ wrote:o njegovim bitkama bi se moglo dosta pisati. eli evo, najbriljantnija mu je bila kada je poslao momke u po bijela dana da napadnu famos. skotno general da se vecina napada desava ujutro pa ko biva da on njih iznenadi u sred dana. znamo kako se sve na kraju zavrsilo. o korupciji doticnog je suvisno i govoriti. zalosno je sto se takvi kao on jos uvijek odrzavaju u politici, umjesto da vec jednom zavrse na smetljistu historije, gdje i pripadaju._Alcatraz_ wrote:Hajd daj ti jedan ili vise razloga zbog kojih bih ja kao potencijalni glasac trebao da glasam za Fikru?!junkers wrote: a hajd jedan argument što Fikret nije dobar i kako ga uopšte stavi u istu ravan sa ovim gurbetima(znam da su u istoj stranci)
Nemoj da ti razlozi budu:
1. Ima dva fakulteta
2. General je:
a) Bez zavrsene skole za to zvanje
b) Ne kandiduje se za ratnog komandanta nego za nacelnika, i pri tome nece voditi nikakve bitke za deblokadu
sarajeva, niti naplate za prolaz kroz tunel![]()
3. Uspjesan biznismen jer ima hotel (za pranje love)
- junkers
#1588 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ok onda možemo o bitkama na drugom mjestu,vjerovatno se i znamo,što se mene tiče rasprava je završenaSuperhik_ wrote:daleko im kuca od moje bila, tim mudima mislim. odnosno mozes ih ponijeti svojoj, kad ih vec hvalis.junkers wrote:
o tim bitkama mi ti nemožeš pričat,nisam ga hvalio,a za razliku od gurbeta koje pominjete(podrumaš,profiter,pobjegulja...)on je makar jednom pokazao da ima muda(22.04.92).na kraju krajeva baš me k...c boli koga ćete izabrat,nisam na državnoj sisi,sretno na izborima i nastavite pljuvat
a o bitkama ti bas ja mogu pricati
a muda imam svojih, pa ponesi ti
nema ljutnje
- LeonardoAC
#1589 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Oooo Musaaaa, prosvijetli narod nas i pomozi nam da izadjemo iz tame. Druze, pokakio si se postenski na ovu temu, pljuvajuci po svemu i svakome i promovisuci svoju bijednu stranku za koju niko nije ni cuo. Zar nemislis da si malo naporan sa tim stavom gdje si svakom loncu poklopac... Ohani maloFOČANSKI PROPISI wrote:Okanite se SDA i Senaida Memića,pričajmo malo o našem kandidatu HARISU DUČIĆU!JohnnyS. wrote:vjeruj ti meni prijatelju da je podjednaka vjerovatnoca da senaid bude kandidat za sbb, husinu stranku kao i sda. To se nece znati do zadnjeg dana._Alcatraz_ wrote: PROVJERENO!
- _Alcatraz_
#1590 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
100% nista od toga! Vjerovatnoca da Senaid bude kandidat ispred SBB je ista kao i da Ducic bude direktor TVSA.JohnnyS. wrote:vjeruj ti meni prijatelju da je podjednaka vjerovatnoca da senaid bude kandidat za sbb, husinu stranku kao i sda. To se nece znati do zadnjeg dana._Alcatraz_ wrote: PROVJERENO!
- FOČANSKI PROPISI
#1591 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Oooo Musaaaa, prosvijetli narod nas i pomozi nam da izadjemo iz tame. Druze, pokakio si se postenski na ovu temu, pljuvajuci po svemu i svakome i promovisuci svoju bijednu stranku za koju niko nije ni cuo. Zar nemislis da si malo naporan sa tim stavom gdje si svakom loncu poklopac... Ohani malo
Znam da sam naporan,svakom loncu poklopac,;znam da sam se pokakio na ovu temu,ali te ipak moram ispraviti.
Ne radi se o Bijednoj stranci nego o Bosanskohercegovačkoj narodnoj stranci, a za lika, za kojeg ti nisi nikad čuo,mogu ti reći da je 20 godina predsjednik mjesnog odbora SDA Sok.kolonije.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1592 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
@Pedja Kojović, molim te da zamoliš Elvisa Vretu da se ovdje ulogira pod svojim pravim imenom i, kao što i ti odgovaraš na pitanja budućih glasača, da i on to radi.
Ako ima hrabrosti javno odgovoriti i na neka nezgodna pitanja.
Sve ćemo razumjeti, pa ljudi smo, nismo načelnici općina.
Ako ima hrabrosti javno odgovoriti i na neka nezgodna pitanja.
Sve ćemo razumjeti, pa ljudi smo, nismo načelnici općina.
Last edited by PipiDugaDevetka on 10/05/2012 23:31, edited 1 time in total.
- _Alcatraz_
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1594 Re: Ilidža
Moj prijatelj je svako veče išao pred kćerke koje su pohađale gimnaziju. Čim su završile školovanje vratio se u Germaniju jer nije uspio sa nekim privatnim biznisom, a i zbog straha za svoje tri ženskinje.frngla wrote:terminal isto hong kong kad nagrnu oni vukovici, rakovica, ivan sedlo![]()
ilidza je jedan veliki odron, bio par puta dole i nikad vise nakon sto sam vidio kako ljudi "igraju kolo" u onom kaficu s crvenom tendom iznad tropikane, lagano harmonika, kolo i izlaze neki likovi i razbijaju flase i krigle ispred na onaj trg kod gimnazije... isto divljaci, ja ono![]()
![]()
![]()
od tada izbjegavam i zaobilazim ilidzu samo tako... fkt mi zao sta uradise od relativno finog predgradja...
Inače, nemam ništa protiv ''igranja narodnog kola'', ali na pravom mjestu i u pravo vrijeme bez srče!
- bombašica
#1595 Re: Ilidža
hahahahahaJacobs_94 wrote:sad se svi furaju na stari grad, centar ovo ono, spomeneš im ilidžu počnu se smijatikotace wrote:Jacobs_94 wrote:Idete li ikada tamo, jel ima ko da živi tu ? i sl
Tema općenito vezana za ilidžu, klubove, kafiće i slKo da je tema Kijevo /Bogatici(Imal ko da zivi tu,idel ko tamo ?)
![]()
![]()
![]()
Za tvoj info ,ludilo jedno koliko raje s foruma zivi na Ilidzi
- PipiDugaDevetka
#1596 Re: Ilidža
Ima već tema o Ilidži:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=25&t=86355
Od pamtivjeka ovdašnji narod/i igraju narodno kolo, kao što Grci igraju sirtaki. Ja sam na plesnoj školi ''Žurim-hitam-u Euroritam'' naučio narodno kolo i ne stidim ga se.

http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=25&t=86355
Od pamtivjeka ovdašnji narod/i igraju narodno kolo, kao što Grci igraju sirtaki. Ja sam na plesnoj školi ''Žurim-hitam-u Euroritam'' naučio narodno kolo i ne stidim ga se.

- JohnnyS.
#1597 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ti sa Senaidom provjerio?_Alcatraz_ wrote:100% nista od toga! Vjerovatnoca da Senaid bude kandidat ispred SBB je ista kao i da Ducic bude direktor TVSA.JohnnyS. wrote:vjeruj ti meni prijatelju da je podjednaka vjerovatnoca da senaid bude kandidat za sbb, husinu stranku kao i sda. To se nece znati do zadnjeg dana._Alcatraz_ wrote: PROVJERENO!
- _Alcatraz_
#1598 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Bujrum danas na dzumu u Kovace pa cemo ga opet pitati, a mozda dobijemo i po koju vocku da posadimo...JohnnyS. wrote: Ti sa Senaidom provjerio?
Poslije dzume mozemo i na kafu sa nacelnikom.
- _Reds_
#1599 Re: Ilidža
Ja ne znam samo gdje izvlacis ove "par puta sam bio dolje", i ove "palamudere sa zapada"!PipiDugaDevetka wrote:Moj prijatelj je svako veče išao pred kćerke koje su pohađale gimnaziju. Čim su završile školovanje vratio se u Germaniju jer nije uspio sa nekim privatnim biznisom, a i zbog straha za svoje tri ženskinje.frngla wrote:terminal isto hong kong kad nagrnu oni vukovici, rakovica, ivan sedlo![]()
ilidza je jedan veliki odron, bio par puta dole i nikad vise nakon sto sam vidio kako ljudi "igraju kolo" u onom kaficu s crvenom tendom iznad tropikane, lagano harmonika, kolo i izlaze neki likovi i razbijaju flase i krigle ispred na onaj trg kod gimnazije... isto divljaci, ja ono![]()
![]()
![]()
od tada izbjegavam i zaobilazim ilidzu samo tako... fkt mi zao sta uradise od relativno finog predgradja...
Inače, nemam ništa protiv ''igranja narodnog kola'', ali na pravom mjestu i u pravo vrijeme bez srče!
Eto njih je briga kako je nama tu gdje jesmo, slomise se jadni od brige u PM. Iskreno takvih mi je puna kapa.
I taj lafo stah, a nije nas bilo strah u ratu, pa nije ni sada, gledaj svoja posla, i sansa da ce te slucjano neko napasti je manja nego da ce te tramvaj udariti. Onaj ko trazi taj i dobije. A on svoj zenskinje da je odgojio kako treba ne bi se trebao brinuti za njih nigdje, ni u Bosni, ni u Tunguziji.
- _Reds_
#1600 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jesi to ti postao glavni haver sa Senaidom._Alcatraz_ wrote:Bujrum danas na dzumu u Kovace pa cemo ga opet pitati, a mozda dobijemo i po koju vocku da posadimo...JohnnyS. wrote: Ti sa Senaidom provjerio?
Poslije dzume mozemo i na kafu sa nacelnikom.
btw, bjese li na dzumi danas, bila je tema amanet, da ti nije onda sta nacelnik u amanet ostavio.