Aham.plain vanilla wrote:
jel to ona sto hoce otvoriti slasticarnu?
znam da jedna hoce, ali se ne sjecam koja
Bojana ima lijepe okice
http://www.coolinarika.com/klub/-Violet-Love-/
et je
Moderator: anex
Aham.plain vanilla wrote:
Bojana ima lijepe okice
Ho'sh i pivce je'no za zivce?dale cooper wrote:Ne pratim ovo i nemam pojma kako kuha, ali gledajući fotke ova Ivana mi je slatka.![]()
Tako da navijam za Ivanu slatkicu. Obavještavajte me o njenom progresu cure.
Što? Hoće li mi trebati?ladyblue18 wrote:Ho'sh i pivce je'no za zivce?dale cooper wrote:Ne pratim ovo i nemam pojma kako kuha, ali gledajući fotke ova Ivana mi je slatka.![]()
Tako da navijam za Ivanu slatkicu. Obavještavajte me o njenom progresu cure.![]()
ladyblue18 wrote:Aham.plain vanilla wrote:
Bojana ima lijepe okice![]()
http://www.coolinarika.com/klub/-Violet-Love-/
et je
http://masterchef.dnevnik.hr/profil//ivana-culjak/plain vanilla wrote:jeko sad Ivana?![]()
zato ja navijam za Matu, nema sanse da ispadne prije kraja
Sandzaklijka u Saraj...mislim Hercegovka u Zgplain vanilla wrote:jeko sad Ivana?![]()
nije niko ispao, samo jedna odustala, ali nije tadale cooper wrote:http://masterchef.dnevnik.hr/profil//ivana-culjak/plain vanilla wrote:jeko sad Ivana?![]()
zato ja navijam za Matu, nema sanse da ispadne prije kraja
Nije valjda već ispala?![]()
Kuha torte, voli muziku, klopu, vino. Good enough for me.
Ma dobro, niko nije savršen.ladyblue18 wrote:Sandzaklijka u Saraj...mislim Hercegovka u Zgplain vanilla wrote:jeko sad Ivana?![]()
![]()
![]()
Ma jok ba Dale, nego da te kvalitetno pripazimo.
Kad samo gledaš fucking Matu.plain vanilla wrote:
nije niko ispao, samo jedna odustala, ali nije ta
tu tvoju nisam primijetila
sad vidim da Lady kaze da je Herka, onda mora biti dobra
ladyblue18 wrote:E vala vanilla, ja pogledam jednom i upratim sve a ti gledas 7 dana...slabo to![]()
![]()
Ko je odustao i zastojesam mahalusa
draga moja, s godinama mozdane celije odumiru, vidjet ces..a ni hidrogen ih ne maziladyblue18 wrote:E vala vanilla, ja pogledam jednom i upratim sve a ti gledas 7 dana...slabo to![]()
![]()
Ko je odustao i zastojesam mahalusa
slatkish moj :treptrep:dale cooper wrote:Kad samo gledaš fucking Matu.plain vanilla wrote:
Olvejsdale cooper wrote: Damn, forumashice klixa su baš ljubazne i osjećajne.
ma jok, rekla sam vam, on je meni rock zvijezdaladyblue18 wrote:Olvejsdale cooper wrote: Damn, forumashice klixa su baš ljubazne i osjećajne.![]()
![]()
Vani, poklonim ti Matu za rodjendan
Znam da misliš na Matu, ja nikad nisam bio sladak.plain vanilla wrote:slatkish moj :treptrep:dale cooper wrote:Kad samo gledaš fucking Matu.plain vanilla wrote:
mislim Mato, ne ti![]()
vidi saddale cooper wrote:Znam da misliš na Matu, ja nikad nisam bio sladak.plain vanilla wrote: slatkish moj :treptrep:
mislim Mato, ne ti![]()
Pa u tom obliku sam i mislilaplain vanilla wrote:
ma jok, rekla sam vam, on je meni rock zvijezda
dobar samo izdaleka..nemam nikakvu zelju za njim u RL, samo ovako ..moze poster njegov, da zalijepim na zid
moze, mozeladyblue18 wrote:Pa u tom obliku sam i mislilaplain vanilla wrote:
ma jok, rekla sam vam, on je meni rock zvijezda
dobar samo izdaleka..nemam nikakvu zelju za njim u RL, samo ovako ..moze poster njegov, da zalijepim na zid![]()
That makes two of us.plain vanilla wrote:vidi saddale cooper wrote:Znam da misliš na Matu, ja nikad nisam bio sladak.plain vanilla wrote: slatkish moj :treptrep:
mislim Mato, ne ti![]()
![]()
sigurna sam da si sladak, samo nemam dokaz
inace kad su jaja ona Hlupali,psalo je na njima 16.03.2012kakavdanakneiskustvu wrote:kad li je ovo snimamo da su svi u džemperima,duksericama
ccc razocarao je sve zene u Hrvatskoj, BiH i dijasporiJankovic Mate unajmljen sam, imam curu.
Nedjelja u 7:56poslije podne
ma jasta, s onom voditeljicom prosle sezone MCIrm@ wrote:ccc razocarao je sve zene u Hrvatskoj, BiH i dijasporiJankovic Mate unajmljen sam, imam curu.
Nedjelja u 7:56poslije podne![]()