ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Una ragazza

#1576 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Rosebud_ wrote:Jel ko bio na onom ultrazvucnom pilingu? Iskustva?
Ja danas idem, javim :)
IDEA

#1577 Re: ekupon.ba

Post by IDEA »

Ima li iko saznanja o druge dvije slične ponude:
polacijene.ba
tiket.ba
stranice su potpuno iste, čak i dosta ponuda, u čemu je fol ??
ema_

#1578 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

IDEA wrote:Ima li iko saznanja o druge dvije slične ponude:
polacijene.ba
tiket.ba
stranice su potpuno iste, čak i dosta ponuda, u čemu je fol ??

Ista stvar, samo što je ekupon.ba neznamtačnoprekočega povezan sa sarajevo-x, tako da nije dozvoljeno ovdje reklamirati ostale slične stranice ;-) .
Una ragazza

#1579 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Eh ovako, ultrazvucni piling je bio ok, nije losa stvar..mislim da je efikasno, osjeti se vec na licu :)
vjesticanametli

#1580 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

terra_incognita wrote:
ema_ wrote:
terra_incognita wrote:prodajem ovaj ekupon po fakturnoj cijeni :D

http://www.ekupon.ba/ponuda/181/70-popu ... lonu-dufny

I ja bih svoj prodala, ne ide mi se :roll: Mislim, ići ću ako ga ne prodam :D
eto, dva su u ponudi, pa navalite
i ja zelim prodati kupon za perfect (frizerski salon) jer ne stizem iskoristiti i drugi koji sam kupila.................jos nisam iskoristila ni 1 kako treba :-) ko zeli neka se javi
betametazon

#1581 Re: ekupon.ba

Post by betametazon »

kakva su iskustva sa stomatoloskom ordinacijom dr. Garibovic? Jbg, ja prvo kupih kupon pa onda pitam :D al eto, bar da znam unaprijed...i ako su iskustva negativna ima li opcija da povucem kupovinu? :D
Rosebud_

#1582 Re: ekupon.ba

Post by Rosebud_ »

Una ragazza wrote:Eh ovako, ultrazvucni piling je bio ok, nije losa stvar..mislim da je efikasno, osjeti se vec na licu :)
E odlicno, da odem provjerit. Mozes li malo detaljnije na PP? I da usput objasnis gdje se nalazi, da ne promasim, posto nisam bila u tom dole kraju jos. :D
betametazon

#1583 Re: ekupon.ba

Post by betametazon »

betametazon wrote:kakva su iskustva sa stomatoloskom ordinacijom dr. Garibovic? Jbg, ja prvo kupih kupon pa onda pitam :D al eto, bar da znam unaprijed...i ako su iskustva negativna ima li opcija da povucem kupovinu? :D
cisto da se ponovim...iko? :D
nadia ali

#1584 Re: ekupon.ba

Post by nadia ali »

Dr. Amra Garibović je odlična, ja zadnjih godinu dana idem samo kod nje, divna je žena, vidjeces kad odeš, mislim da se nećeš pokajati :)))
nadia ali

#1585 Re: ekupon.ba

Post by nadia ali »

i ja zelim prodati kupon za perfect (frizerski salon) jer ne stizem iskoristiti i drugi koji sam kupila.................jos nisam iskoristila ni 1 kako treba :-) ko zeli neka se javi[/quote]

i ja imam dva kupona za perfect i nisam iskoristila ni prvi do kraja ali imamo jos 3 mjeseca da iskoristimo...
Una ragazza

#1586 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Kakva je u Deniju manikura?? Opet sam pustila nokte i treba mi bas dobra klasicna manikura...je li neko ikad bio tamo?
betametazon

#1587 Re: ekupon.ba

Post by betametazon »

nadia ali wrote:Dr. Amra Garibović je odlična, ja zadnjih godinu dana idem samo kod nje, divna je žena, vidjeces kad odeš, mislim da se nećeš pokajati :)))
Ok Amra, vidimo se onda :mrgreen: sala, naravno...mislim, valjda sala :? :mrgreen:
kredenac-ac

#1588 Re: ekupon.ba

Post by kredenac-ac »

bila sam do sada 3 puta u perfectu, prvi put me radila sefica, drugi put neka crna cura, treci put neka crvena. sve su bile ljubazne, s tim da mi objektivno sefica najbolje radi ali je sada na trudnickom, ova crna je dobila otkaz valjda, pa je sve spalo na tu crvenu curu koja je jako ljubazna (po tome mi je najbolja od sve 3) ali mi najlosije od sve 3 radi...
mislim, ok je za feniranje, ali joj se ne bih pustila u ruke za nesto drugo...
posto sad samo ona radi non stop joj zvoni mobitel, stalno se jadna izvinjava i termini su popunjeni po 5 6 dana unaprijed. sto se tice subota kaze da su gotovo do 12 mjeseca vec pune... ali su mi rekle i da ce produziti termin trajanja kupona jer ima zena koje nisu stigle nijednom doci, a objektivno nije do njih, tako da ne brinite...

iznenadilo me samo sto kad sam otisla na obicno feniranje bez regeneracije to doslovno znaci BEZ icega, samo sampon (nisam ocekivala nesto sad, nego obican litarski regenerator) i onda je jadna prskala kao luda one neke leave in balzame da me ikako moze pocesljati ccc

idem kod njih dok ne potrosim kupon, ali sam i dalje u potrazi za normalnim frizerom sa normalnim cijenama koji ce mi napokon napraviti dobru frizuru koju mogu sama odrzavati
nera18

#1589 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

upravo sa aromaterapije, lijepo, prijatno, uredno, cisto :)
nadia ali

#1590 Re: ekupon.ba

Post by nadia ali »

betametazon wrote:
nadia ali wrote:Dr. Amra Garibović je odlična, ja zadnjih godinu dana idem samo kod nje, divna je žena, vidjeces kad odeš, mislim da se nećeš pokajati :)))
Ok Amra, vidimo se onda :mrgreen: sala, naravno...mislim, valjda sala :? :mrgreen:

:)) eto ako odes, skontaces da je istina ovo sto sam napisala ;)
Begova corba

#1591 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

Glas wrote:Ima li koga da je iskoristio/la ekupon u Stomatološkoj ordinaciji Kenzzo ?

http://www.ekupon.ba/ponuda/140/70-popu ... iji-kenzzo

Zvao sam ih nekoliko puta i dešava se da se ne javljaju ili da je zauzeće, kao jutros.
Bila u Kenzzu i oduševljena. Posvetili su mi se maksimalno, sigurno ću otići i bez kupona.
Kupila sam više kupona (za prijatelje) tako da su mi rekli kako će produžiti rok trajanja jer nisu svi stigli iskoristiti.
Sad slobodno mogu da se kezim :D
bounty

#1592 Re: ekupon.ba

Post by bounty »

Ima li neko iskustva sa kompjuterskom analizom organizma? Daje li realno stanje?
Begova corba

#1593 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

bounty wrote:Ima li neko iskustva sa kompjuterskom analizom organizma? Daje li realno stanje?
Radila analizu prije par mjeseci i malo sam se čak i prepala jer mi je kompjuter pokazao "probleme" za koje niko nije znao, niti je mogao znati... čak su mi rekli da mi je terapija koju uzimam odgovarajuća a nisam ništa spomenula :shock:
bounty

#1594 Re: ekupon.ba

Post by bounty »

Begova corba wrote:
bounty wrote:Ima li neko iskustva sa kompjuterskom analizom organizma? Daje li realno stanje?
Radila analizu prije par mjeseci i malo sam se čak i prepala jer mi je kompjuter pokazao "probleme" za koje niko nije znao, niti je mogao znati... čak su mi rekli da mi je terapija koju uzimam odgovarajuća a nisam ništa spomenula :shock:
Znaci isplati se uzeti ovaj kupon...Hvala na odgovoru! :)
Pitarrr82

#1595 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Begova corba wrote:

Kako ba mogu pogoditi kakvu terapiju ti uzimas :mrgreen: ?
karanana

#1596 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

mozda kompjuter vidio nesvarene tablete u crijevima.
sta mi ima govoriti o problemima o kojima vec znam?
cak i da je istina i cak i da mi otkrije neke nove probleme, necu da znam za njih.
♥ Julianna ♥

#1597 Re: ekupon.ba

Post by ♥ Julianna ♥ »

Begova corba wrote:
To ti je zato što jedeš puno begove čorbe :roll:
Pitarrr82

#1598 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

♥ Julianna ♥ wrote:
Begova corba wrote:

:lol: :lol:
madnessa

#1599 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Begova corba wrote:

Čekaj... Jel' se ispostavilo da su ti problemi realni ili je bila čista izmišljotina?
vjesticanametli

#1600 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

♥ Julianna ♥ wrote:
Begova corba wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: preĐŽi na sarajevsku Ćorbu
Post Reply