Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LONGMAN wrote:K'o fol jer je bijel pa mi i od toga izlaze fleke, a nemam pojma vise
Ti ćeš meni o bijelom tenu
Ne znam šta je to kod tebe, ja znam da uvijek i za sve koristim Becutan plus korektor Rimelov za neku tačkicu koja se pojavi da izliječi, i uvijek sve u besprijekornom stanju..
Zene da vas pitam, kakve su neutrogenine kreme? Treba mi dobra krema za ruke, gledala sam njihove ali ne daje mi se 7-8 markica a da ne znam hocel djelovati.
ladyblue18 wrote:Zene da vas pitam, kakve su neutrogenine kreme? Treba mi dobra krema za ruke, gledala sam njihove ali ne daje mi se 7-8 markica a da ne znam hocel djelovati.
ladyblue18 wrote:Zene da vas pitam, kakve su neutrogenine kreme? Treba mi dobra krema za ruke, gledala sam njihove ali ne daje mi se 7-8 markica a da ne znam hocel djelovati.
bas maloprije citam status kod jedne djevojke kako ne moze da vjeruje da je neutrogenina norwegian formula krema tako dobra
ja se rijetko oduševim istinitošću reklame, jer ih je malo istinitih, ali ovo :O
bas maloprije citam status kod jedne djevojke kako ne moze da vjeruje da je neutrogenina norwegian formula krema tako dobra
ja se rijetko oduševim istinitošću reklame, jer ih je malo istinitih, ali ovo :O
hm...i ja sam se isto pitala narocito zbog mog dragog jer radi non stop vani ruke su mu dosad je koristio onu 48 i nekad kad ga natjeram nevenovu mast (on je ne voli jer ostaje dugo na kozi pa mu budu masne ruke ) ali ne pomognu bas. Kupujem onda neutrogenu cini mi se da je u Konzumu na akciji. Btw jel iko mozda koristio onaj Balea brijaci aparat za zene (http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/serv ... ierer.html) ? Ja imam i elektricni ali sam odustala od njega jer mi uzasno urastaju od njega dlake (a sve sam vise pokusala), pa mi je dosadilo uvijek kupovati one klix biceve
@male_okice kupovala sam ja balea brijace zenske, ali one kao za jednokratnu upotrebu, i nikad vise, toliko su mi ostri bili, i pored toga sto sam bila pazljiva, bezbroj puta sam se porezala
swirl wrote:@male_okice kupovala sam ja balea brijace zenske, ali one kao za jednokratnu upotrebu, i nikad vise, toliko su mi ostri bili, i pored toga sto sam bila pazljiva, bezbroj puta sam se porezala
swirl wrote:@male_okice kupovala sam ja balea brijace zenske, ali one kao za jednokratnu upotrebu, i nikad vise, toliko su mi ostri bili, i pored toga sto sam bila pazljiva, bezbroj puta sam se porezala
isto
meni je venus zakon
gillete (ili je 2 t) rulz - i ja sam uzela baleJu i zahebala se
Zimi mi kozha na cjevanicama bude taaaaako suha, popuca, i pojave se neke cudne crvene tackice (cim zatopli problem prodje sam od sebe). Probala svaki dan da mazem - nista (okay, ne bude vise suha koza, al tackice ostaju), probala da NE mazem svaki dan - nista, probala razne vrste krema za suhu kozu - nista. Imate li kakvu ideju za neku extra kremu ili cak mozda za uzrok tackica? Noge ne brijem nego epiliram svakih 10-15 dana, ako je to neka informacija od pomoci
thx!
Zimi mi kozha na cjevanicama bude taaaaako suha, popuca, i pojave se neke cudne crvene tackice (cim zatopli problem prodje sam od sebe). Probala svaki dan da mazem - nista (okay, ne bude vise suha koza, al tackice ostaju), probala da NE mazem svaki dan - nista, probala razne vrste krema za suhu kozu - nista. Imate li kakvu ideju za neku extra kremu ili cak mozda za uzrok tackica? Noge ne brijem nego epiliram svakih 10-15 dana, ako je to neka informacija od pomoci
thx!
pijes li vitamin C...ako ne pijes, pocni. onaj najobicniji. tabla 1 KM.
rigidni ti krvni sudovi i pucaju.
ako nije to, C vit ti nece skoditi
ja sam prije 3 mjeseca ugledala na butinama tako tih miliJon tackica. kupim C vit, pijem 2 hefte i prodje. prestala opet, blesa
Michun wrote:
ja sam prije 3 mjeseca ugledala na butinama tako tih miliJon tackica. kupim C vit, pijem 2 hefte i prodje. prestala opet, blesa
Hvala na ideji, al nije to. Ja pijem vec godinama i zimi i ljeti vitamin c u prahu (ima ona kutijica u dm-u, zakon!)...
isto
meni je venus zakon
Koristite li vi pjenu za brijanje? Ja sam je nekad koristila, i onda sam shvatila da je to bacanje para, obicno uzmem malo subrine, i sa tim brijem noge
za ruke krema im je najbolja od svih.
Jeste li probale Garnier Intensive Care Repairing Hand Cream (Damaged hands), ona crvena. Najbolja. Pakovanje od 100ml košta oko 5 KM.
Imam ih posvuda: u kancelariji, u tašni, kod kuće. MM nije mogao vjerovati kad je vidio svoje ruke jedno jutro. Inače mu je koža neviđeno suha, puca i prokrvari. Ova krema čini čuda.
isto
meni je venus zakon
Koristite li vi pjenu za brijanje? Ja sam je nekad koristila, i onda sam shvatila da je to bacanje para, obicno uzmem malo subrine, i sa tim brijem noge
koristim, i to samo ona rozi gillette gel, od svih ostalih mi se osip pojavi :S.
jedno vrijeme nisam koristila pjenu, vec namazem mlijekom za tijelo, al eto, lakse je pjenom...
Last edited by alica.k on 02/12/2011 13:07, edited 1 time in total.
za ruke krema im je najbolja od svih.
Jeste li probale Garnier Intensive Care Repairing Hand Cream (Damaged hands), ona crvena. Najbolja. Pakovanje od 100ml košta oko 5 KM.
Imam ih posvuda: u kancelariji, u tašni, kod kuće. MM nije mogao vjerovati kad je vidio svoje ruke jedno jutro. Inače mu je koža neviđeno suha, puca i prokrvari. Ova krema čini čuda.
Jesam ja, evo mi je na stolu u kancelariji.
Ni jedna krema mi ne pomaže, dok ova omekša ruke samo tako.
Koristim je i za stopala, budu kao u bebe
A garnijerova za lice mi uopšte ne prija ne kontam zašto
Michun wrote:
Hvala na ideji, al nije to. Ja pijem vec godinama i zimi i ljeti vitamin c u prahu (ima ona kutijica u dm-u, zakon!)...
petunija wrote:Jesam ja, evo mi je na stolu u kancelariji.
Ni jedna krema mi ne pomaže, dok ova omekša ruke samo tako.
Koristim je i za stopala, budu kao u bebe
A garnijerova za lice mi uopšte ne prija ne kontam zašto
djetelina sa 3 lista wrote:Meni treba pomoc oko noktiju!!!!
ne znam sta im je odjednom su mi poceli pucati nekakvi tanki, slabi nikada nisam radila nadogradnju i ne grickam ih tako da ako imate da preporucite neki lak za jacanje ili slicno pucajte!!!!
hvalaa!!!
Probaj mazati maslinovim uljem (natopiš štapić za uši i pređeš kao lakom za nokte), mojoj ćerki je pomoglo
djetelina sa 3 lista wrote:Meni treba pomoc oko noktiju!!!!
ne znam sta im je odjednom su mi poceli pucati nekakvi tanki, slabi nikada nisam radila nadogradnju i ne grickam ih tako da ako imate da preporucite neki lak za jacanje ili slicno pucajte!!!!
hvalaa!!!
Probaj mazati maslinovim uljem (natopiš štapić za uši i pređeš kao lakom za nokte), mojoj ćerki je pomoglo
ok i to probam a i kupila sam lak za nokte kao za ucvrsivanje i njegu pa cu kombinovati
Michun wrote:
sta znaci rigidni?!
slabi, tanki, lako pucaju
misha im njihovog
hvala, sad mi je puno toga jasnije. naime na desnoj nozi, tamo gdje je i najvise tih tackica, imam jednu pravo vidljivu venu... znaci to je razlog
ima li neko rijesenje osim vitamina c?