Traži u opcijama tamo i sinhroniziraj OVI sa Windows Contacts.. onda samo otvori iz start menija Windows Contacts, otvorit će ti folder (sa kontaktima u .contacts formatu) i onda obilježi sve i uraditi ovo:

Moderator: Benq

To se više ne koristi... a ta stara verzija PC suite ne vidi nove telefone.Chuckie wrote:Probaj ovo
It's pretty simple:
1) get rid of Nokia Ovi Suite
2) Go to Nokia website and downloads Nokia Pc Suite ( i got version 7.1.51)
3) Follow on screen intructions for app install & phone connection
4) With the phone connected, click on the "contacts" icon (blue phone book). It will open Nokia Communicator, and a list with all your contacs
5) Select all of them( click on the first one, then go for CTRL + A)
6) Go to: File > Export
7) Choose a file name and location.
8 ) Go into: Gmail > Contacts > More actions > Import
9) Pick the csv file you just created, and have a nice and easy import
idem pokusati ovo...tnxAmoK wrote:@holowey
Traži u opcijama tamo i sinhroniziraj OVI sa Windows Contacts.. onda samo otvori iz start menija Windows Contacts, otvorit će ti folder (sa kontaktima u .contacts formatu) i onda obilježi sve i uraditi ovo:
elmirčo wrote:aloha![]()
docepao sam se vajrlesa, skinuo sebi one aplikacije za antivirus, fejsbuk, i tako slicne, al od tad telefon mrtav...jedva radi....moras se nacekat da otvori nesto..
kasnije sam izbrisao te iste aplikacije al opet sporo radi...jel moram opet radit reset ili....
i, moze li njega taj reset ako se radi vise puta, izjebat da prostis?![]()
![]()
p.s. jel bio veci agnostik od mene na ovoj temi?![]()
ma skonto sam da je Kies taraba i da to moze jos bolje,brze i ljepseburekodsira wrote:@nero071
pa eto kazes da si vec updateovo na zadnju verziju. to je to za sad sto mozes uraditi zvanicno preko kiesa.
Android preko KIES-a kasni mjesecima... Pogotovo u našoj regiji. Ako hoćeš zadnji update onda moraš flashovati telefon. Za SGS 2 koliko ja znam 2.3.7 je zadnji firmware. v3.1 je dostupan na tabeltima. Bog zna kada će KIES izbaciti updati koji tebi treba...Chemist wrote:Imam par pitanja koje bi mi iskusni korisnici androida mogli odgovoriti. Naime, prije par dana je kupljen galaxy s2 u BHT, i na njemu je software 2.3.3. Posto vlasnik cesto putuje avionom instalirao je sebi lufthansa aplikaciju koja omogucava online mobilni check in i boarding pass preko mobitela. Sad mu ta aplikacija trazi software 2.3.4, a update preko settings/about/software update kaze da nema novih verzija, a poslije instaliranog kiesa pise da telefon ne podrzava software update. U kies pise da je trenutna verzija programa PDA:KE7/PHONE:KE4/CSC:KE1 (BHT). Da li je problem u tome sto je telefon zakljucan na mrezu (BHT), ili stvarno nema novijeg softwarea iako mi je to cudno, jer na vise mijesta na netu sam nasao da je poslije verzije 2.3.3 bilo kasnijih verzija, cak i 3.x.x i 4.x.x. Ovo mi je prvi put da se srecem s androidom pa nemojte zamjeriti ako pravim pocetnicke greske u samom razumijevanju funkcionisanja tog sistema. Crackovanje i flashovanje telefona mislim da nije bas najpametnija opcija, vlasnik je covjek od preko 50 god, i nece da mu u pola frke, negdje dok vozi ili na sastanku izdahne telefon zbog loseg cracka ili ne znam vec cega...
*prema onima koji imaju ovu aplikaciju...ona ne koristi bas kod nas jer nam je mobilni interent skup!smak wrote:izvinjavam se ako je ovo bilo, al ja nisam vidio da jeste...![]()
Viber – free aplikacija koja omogućava neograničene besplatne pozive prema svima
http://www.croportal.net/forum/android/ ... ima-63377/
imam nokiu 3310 i kod mene normalno radi bez wifiAMD wrote:Imaš Wifi
I pozivi su samo prema onima koji imaju instaliran Viber...
AMD wrote:Android preko KIES-a kasni mjesecima... Pogotovo u našoj regiji. Ako hoćeš zadnji update onda moraš flashovati telefon. Za SGS 2 koliko ja znam 2.3.7 je zadnji firmware. v3.1 je dostupan na tabeltima. Bog zna kada će KIES izbaciti updati koji tebi treba...Chemist wrote:Imam par pitanja koje bi mi iskusni korisnici androida mogli odgovoriti. Naime, prije par dana je kupljen galaxy s2 u BHT, i na njemu je software 2.3.3. Posto vlasnik cesto putuje avionom instalirao je sebi lufthansa aplikaciju koja omogucava online mobilni check in i boarding pass preko mobitela. Sad mu ta aplikacija trazi software 2.3.4, a update preko settings/about/software update kaze da nema novih verzija, a poslije instaliranog kiesa pise da telefon ne podrzava software update. U kies pise da je trenutna verzija programa PDA:KE7/PHONE:KE4/CSC:KE1 (BHT). Da li je problem u tome sto je telefon zakljucan na mrezu (BHT), ili stvarno nema novijeg softwarea iako mi je to cudno, jer na vise mijesta na netu sam nasao da je poslije verzije 2.3.3 bilo kasnijih verzija, cak i 3.x.x i 4.x.x. Ovo mi je prvi put da se srecem s androidom pa nemojte zamjeriti ako pravim pocetnicke greske u samom razumijevanju funkcionisanja tog sistema. Crackovanje i flashovanje telefona mislim da nije bas najpametnija opcija, vlasnik je covjek od preko 50 god, i nece da mu u pola frke, negdje dok vozi ili na sastanku izdahne telefon zbog loseg cracka ili ne znam vec cega...
Da skratimo... Ako nećeš da flashuješ telefon, sjedi i čekaj da KIES izbaci update![]()
Ja imam SGS 2 i nikada nisam upalio KIES
salih88 wrote: Već danas možeš preko Kiesa update taj Samsung galaxy na verziju 2.3.4. Izašao je zvanični update na Kiesu, priključi telefon pokreni program i pusti njega da sve odradi.
Sretnoi još nešto duplo brže radi na ovoj nego dosadašnjim verzijama
da ti se pohvalim posto ti se svidjahakazvaka wrote: I odlicna igrica za mozgase:
X-Construct (Cross Construct)... ima free a ima i verzija sa vise levela (2 KM)![]()
Meni jako koristi, i nije uopšte skupo u odnosu prema ino pozivima koje napraviš.neo7 wrote:*prema onima koji imaju ovu aplikaciju...ona ne koristi bas kod nas jer nam je mobilni interent skup!smak wrote:izvinjavam se ako je ovo bilo, al ja nisam vidio da jeste...![]()
Viber – free aplikacija koja omogućava neograničene besplatne pozive prema svima
jel ti nekad prekida u toku razgovora?Dady wrote:Meni jako koristi, i nije uopšte skupo u odnosu prema ino pozivima koje napraviš.neo7 wrote:*prema onima koji imaju ovu aplikaciju...ona ne koristi bas kod nas jer nam je mobilni interent skup!smak wrote:izvinjavam se ako je ovo bilo, al ja nisam vidio da jeste...![]()
Ni meni, dok sam problema imala sa Skypom-AMD wrote:Meni nikad nije bilo problema sa Viberom.