What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#1576 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

yellow cat wrote:nadinka i ostale žene

Imam lanene hlače slične ovima na slici, samo su u maslinasto zelenoj varijanti (nekako svijetlija maslinasto zelena) a prugice su tamno zelene (ili maslinastozelene, kako već). Znači, hlače su SVJETLIJE od prugica. Nisu baš široke kao na slici i dole idu na trapez. Ukratko, stoje mi u ormaru već dvije godine, pa me, boga ti, inspiriši..:)

Image Image
Hej draga, napravicu nesto, smao mrvicu strpljenja dok stignem sve :)

Inspire_me, hvala!!!
Nadinka

#1577 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Nefsun wrote:Samo da izjavim:
Male ženske teme u novom izdanju = WOOOW :mrgreen:
Hvala Nefsun mnogo mnogo, znače mi vaši komplimenti baš puno, a mi ćemo se trduiti da one iz dana u dan budu samo bolje
♥ Julianna ♥

#1578 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Pohvale za sajt, super je :thumbup:
Pratim redovno, ali updatiraj nas i ovdje :)
Nadinka

#1579 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

♥ Julianna ♥ wrote:Pohvale za sajt, super je :thumbup:
Hej draga, hvala :) samo ja dok ne vidim komentare ne znam ko prati :)
prati i preporucuj :)

evo updejt :)

dnevna kombinacija
http://malezensketeme.com/post/1107

najljepse ljetne haljinice (iz nsaih prodavnica)
http://malezensketeme.com/post/1056
_EMA_

#1580 Re: What to wear???

Post by _EMA_ »

Nadinka wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Pohvale za sajt, super je :thumbup:
Hej draga, hvala :) samo ja dok ne vidim komentare ne znam ko prati :)
prati i preporucuj :)

evo updejt :)

dnevna kombinacija
http://malezensketeme.com/post/1107

najljepse ljetne haljinice (iz nsaih prodavnica)
http://malezensketeme.com/post/1056
Draga Nadi, sve je ovo divno...ali ja mogu na ovome samo oci da parim, za mene je ovo sve preskupo, od odjece koju ponudite do sminke... :sad: slazem se da je sve ovo kvalitetno i da predivno izgleda, ali divim se onome ko moze za ljetnu haljinicu dati 200 km.. :sad:
kinderlada

#1581 Re: What to wear???

Post by kinderlada »

U potpunosti se slazem sa Emom, sve je i vise nego divno, no za mnoge od nas vecina i nedokuciva, bar trenutno.

Ali ideje ce svakak ostati ako nista u glavi, pa kad bude prilike dobro ce doci.

Narvno pohvale za takav angazman, zalaganje, pa ko moze nek izvoli, ko ne moze, moze gledati, a nekada je i to nesto :)
Nadinka

#1582 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Ja se stavrno trudim da uvijek dam prijedlgoe za nekoliko cjenovnih kategorija, od npr tally weijl, cije su haljine 30-40 km, preko orsaya koje su 70 km do manga i naf naf-a, tako da svako nadje nesto prema sebi, a to je jednostavno ono sto se nudi u nasim trgovinama. za azel uvijek samo mogu reci kad nesto vidim, do slika zaista ne mgou doci, a isto tako ja vjerujem da se i na pijaci moz naci cesto nesto slicno u smislu trenda, a onda je dovoljna ideja kako to nositi :)

Mislim da ipak u odnosu na modne magazine koji postavljaju dolce gabbanu i slicne, ovo nam je koliko toliko dostupno, a daleko od toga da se sve to trbea kupiti, nekad je ideja dovoljna ;)
vama hvala sto pratite, a nadam se da cemo sve jednog dana sebi moci priustiti svaki komad koji sanjamo :), ali do tada neka snova, oni cine zivot vrjednijim :)
_EMA_

#1583 Re: What to wear???

Post by _EMA_ »

Nadi, nemoj molim te misliti da ne cijenim tvoj rad i trud...to nije istina, kao sto sam ti vec davno rekla zaista ti se divim kao osobi i pratim tvoj rad svakodnevno... :-D i svaki put sa iskreno radujem kada vidim da si dala novi prijedlog...samo, kad vidim cijene ponudjenih modela malo sam :-) :cry: ali to ne znaci da tvoj rad necu i dalje pratiti i uzdisati :wink:
Nadinka

#1584 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

_EMA_ wrote:Nadi, nemoj molim te misliti da ne cijenim tvoj rad i trud...to nije istina, kao sto sam ti vec davno rekla zaista ti se divim kao osobi i pratim tvoj rad svakodnevno... :-D i svaki put sa iskreno radujem kada vidim da si dala novi prijedlog...samo, kad vidim cijene ponudjenih modela malo sam :-) :cry: ali to ne znaci da tvoj rad necu i dalje pratiti i uzdisati :wink:
Ma nee, nisma to ni pomislila, samo mi je zao ako ne uspijem naci nesto sto je i po cijenam prihvatljivo svima vama,a pokusavam zaista :) :*
Gospoda Ministarka

#1585 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Nadinka wrote:
_EMA_ wrote:Nadi, nemoj molim te misliti da ne cijenim tvoj rad i trud...to nije istina, kao sto sam ti vec davno rekla zaista ti se divim kao osobi i pratim tvoj rad svakodnevno... :-D i svaki put sa iskreno radujem kada vidim da si dala novi prijedlog...samo, kad vidim cijene ponudjenih modela malo sam :-) :cry: ali to ne znaci da tvoj rad necu i dalje pratiti i uzdisati :wink:
Ma nee, nisma to ni pomislila, samo mi je zao ako ne uspijem naci nesto sto je i po cijenam prihvatljivo svima vama,a pokusavam zaista :) :*

Bitno je da ti nama uljepsas dan i olaksas posao izbora odjece. :kiss:

Kao sto neko rece na MZT, nakon tvojih prijedloga dobijem zelju da se obucem pa makar sjedila kuci. :D
Nadinka

#1586 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Gospoda Ministarka wrote:
Nadinka wrote:

Bitno je da ti nama uljepsas dan i olaksas posao izbora odjece. :kiss:

Kao sto neko rece na MZT, nakon tvojih prijedloga dobijem zelju da se obucem pa makar sjedila kuci. :D

Hvala duso i hvala za komentare na mzt, komenatri su mi jako vazni :* :*
zamzija

#1587 Re: What to wear???

Post by zamzija »

_EMA_ wrote: svaki put sa iskreno radujem kada vidim da si dala novi prijedlog...samo, kad vidim cijene ponudjenih modela malo sam :-) :cry: ali to ne znaci da tvoj rad necu i dalje pratiti i uzdisati :wink:
Pa jesu ponekad cijene zaista visoke pojedinih proizvoda, ali ja pratim stranicu i mislim da ima tu i onih jeftinijih i skupljih artikala. - za svačiji džep :)
Ali ono što se meni sviđa što su sve kombinacije NOSIVE - znači možeš uzeti ideju koja je postavljena na temi i prilagoditi sebi i svojim mogućnostima - npr ako je postavljena haljina bijele boje recimo naf naf oko 180 KM, onda ako ne možeš priuštiti ( vjeruj mi i meni je to skupo :) ) potražim sličnu i po 75KM, a ima ih naći i na pijaci po 30KM...
I zato postoji nekoliko tema na ovom forumu koje ti omogućavaju da se raspitaš kako naći pojedini artikl i po kojoj cijeni ( Mnoge forumašice su maherice u pronalaženju jeftinih a kvalitetnih stvari )
Meni se najviše sviđa jer se poslože neke stvari koje meni ne bi pale na pamet - neke kombinacije i odjeća koju ja potpuno zaboravim da imam, ili ne znam, nisam sigurna kako da je ukombinujem, i odem na stranicu i odjednom imam rješenje ( i to je ono najbolje :D )
Ne znam uz šta nositi bijelu haljinu, ne znam uz šta nositi teksas jaknu, ne znam da li su bolji široki ili uski kaiševi :) I onda odem na stranicu i znam :)
Također sam vidjela na stranici postavljene sandale Gema koje ja stvarno sebi ne bih mogla priuštiti, ali imam slične od pretprošle godine koje sad mogu iskoristiti u kombinaciji koja je postavljena :)
Bila sam opširna - ali sam objasnila zašto ja volim male ženske teme :D
Partizzanka

#1588 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

gdja ministarka,,
parti=partizanka misha mu poljubim :)

mene mzt tako opustaju da je to anbilivbl
otplovim u neki drugi svijet
iako ono ni ja sebi ne mogu priustiti manje vis enista od onoga ... dobijem ideju u smislu
"aha ova boja ide uz ovu, ili vidi imam ja mozda ne kratki sorc ali duge hlace ove boje pa nesto iskombinujem"

princip je isti sve su ostalo nijanse :)

a vi posto imate azel jos ste nekako i u prednosti samo se treba potruditi da nadjes
Nadinka

#1589 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Drage moje, eh bas mi je lijepo procitati da uzivate u mzt :), a ja cu se truditi da uvijek postavim i nesto od povoljnijih stvari, ali kao sto rece PArtizanka, principip je isti sve su ostalo nijanse, malo je toga tu tako specificno da se ne moze zamijeniti nekim povoljnijim komadom, ja se trudim da nadjem stvari iz onih nekih glavnih radnji i brendova koje imamo.

Yellow cat slomih se trazeci hlace poput tih koje si opisala :) ako ti nije tesko uslikati svoje (po mogucnosti fino ih polozis na pod na bijeli carsaf i uslikas odozgo :)), ako je,onda cu naci vec nesto :)
Gospoda Ministarka

#1590 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Partizzanka wrote:gdja ministarka,,
parti=partizanka misha mu poljubim :)
Zovi onda da se sredimo i sjedimo kuci. :lol: :lol:
zamzija

#1591 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Bila je ona reklama na Universalu jedno vrijeme ( dok je još bio Hallmark ) , utorkom kad su puštali one ženske filmove, pa se cure sređuju cijeli dan pred ogledalom, kao da idu na neku glamuroznu zabavu, i onda sjednu i upale TV da gledaju Hallmark :lol:
inspire_me

#1592 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

zamzija wrote:Bila je ona reklama na Universalu jedno vrijeme ( dok je još bio Hallmark ) , utorkom kad su puštali one ženske filmove, pa se cure sređuju cijeli dan pred ogledalom, kao da idu na neku glamuroznu zabavu, i onda sjednu i upale TV da gledaju Hallmark :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Girl's Night Out, dobraaa reklama
Partizzanka

#1593 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

gdja ministarka,... sredi se i dodji :)
Nadinka

#1594 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Šta je ovo djevojke, zamrla nam tema totalno, evo novih kombinacija, pisite kako vam se sviđaju
http://malezensketeme.com/post/1677

Pisite i sta biste voljele da vidite na portalcicu, koji trendovi vas zanimaju, sta zelite da sto rpije vidite, sandale, sesire? koje make up kolekcije?
♥ Julianna ♥

#1595 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Nadinka wrote:Šta je ovo djevojke, zamrla nam tema totalno, evo novih kombinacija, pisite kako vam se sviđaju
http://malezensketeme.com/post/1677

Pisite i sta biste voljele da vidite na portalcicu, koji trendovi vas zanimaju, sta zelite da sto rpije vidite, sandale, sesire? koje make up kolekcije?
Nadinka, odlično kao i uvijek! :thumbup: :)
anelie

#1596 Re: What to wear???

Post by anelie »

babyline wrote:
LaCici wrote:Dzemper nemam ni jedan njihov, ali sam takodjer razocarana i u mantile. A nesto valja, nesto ne, ali su definitivno preskupi, fazon je izgleda kod njih samo ganjati sezonska snizenja.
meni se preskupi mantil podero po metra iz cista mira, ko da je papir... ccc
meni se preskupi sako poderao kad sam se sagnula da se obujem.podstava pukla unutra. :( :roll: i ofucao se kao da sam ga prala ribacom cetkom,a tri puta ga obukla.
haljinama sam zadovoljna.
mumy

#1597 Re: What to wear???

Post by mumy »

Kod mene obrnuto,na dzemperu mi je drugi dan pukla nekakava provucena trakica(mislim da je bio 30tak KM mozda zato),kaput i mantil se ekstra drze vec trecu godinu.Kaput je toliko cvrsto sasiven da nema sanse da se sta opori.Vjerovatno zavisi sta uzmes.Hlace su im katastrofa,barem ove jeftinije.Farmerke sam jedne uzela i jedne lalene razvukle se ,mogu 2X u njih stati.
Nadinka

#1598 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

evo za danas malo suknjica :)
http://malezensketeme.com/post/1702

u pripremi je puno toga-plaza i kombinacije za plazu :)
sandale
zemljani tonovi
sta obuci na vjencanje

Planiram i članak tipa sta spakovati za lejtovanje, pa verziej po broju dana, ali za to mi treba malo vise vremena pa nadam se da cu brzo stici

:) samo da se ima vremena malo vise :)
zamzija

#1599 Re: What to wear???

Post by zamzija »

uz šta da nosim svjetlo plavu tj tirkiznu suknju - to je sad popularna plava
može li uz prugastu majicu - plavo bijelu ( al tamnija plava ? )
ide li sivo ?
:-D
Nadinka

#1600 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eh moja zamzi dok aj vo vidim :) al dobila si odgovor juce :)

evo koga su zanimale kombinacije za vjencanja:
http://malezensketeme.com/post/1785
Post Reply