_EMA_ wrote: svaki put sa iskreno radujem kada vidim da si dala novi prijedlog...samo, kad vidim cijene ponudjenih modela malo sam

ali to ne znaci da tvoj rad necu i dalje pratiti i uzdisati

Pa jesu ponekad cijene zaista visoke pojedinih proizvoda, ali ja pratim stranicu i mislim da ima tu i onih jeftinijih i skupljih artikala. - za svačiji džep
Ali ono što se meni sviđa što su sve kombinacije NOSIVE - znači možeš uzeti
ideju koja je postavljena na temi i prilagoditi sebi i svojim mogućnostima - npr ako je postavljena haljina bijele boje recimo naf naf oko 180 KM, onda ako ne možeš priuštiti ( vjeruj mi i meni je to skupo

) potražim sličnu i po 75KM, a ima ih naći i na pijaci po 30KM...
I zato postoji nekoliko tema na ovom forumu koje ti omogućavaju da se raspitaš kako naći pojedini artikl i po kojoj cijeni ( Mnoge forumašice su maherice u pronalaženju jeftinih a kvalitetnih stvari )
Meni se najviše sviđa jer se poslože neke stvari koje meni ne bi pale na pamet - neke kombinacije i odjeća koju ja potpuno zaboravim da imam, ili ne znam, nisam sigurna kako da je ukombinujem, i odem na stranicu i odjednom imam rješenje ( i to je ono najbolje

)
Ne znam uz šta nositi bijelu haljinu, ne znam uz šta nositi teksas jaknu, ne znam da li su bolji široki ili uski kaiševi

I onda odem na stranicu i znam

Također sam vidjela na stranici postavljene sandale Gema koje ja stvarno sebi ne bih mogla priuštiti, ali imam slične od pretprošle godine koje sad mogu iskoristiti u kombinaciji koja je postavljena
Bila sam opširna - ali sam objasnila zašto ja volim male ženske teme