Nije problem:
It_is_a_Leclerc wrote:SDA je jadna trukofilska stranka koja uživa dok puzi na koljenima i kupi Erdoganove mrvice.
Između njih i onih budala iz RS-a što cupkaju pred vratima Putinu nema ama baš nikakve razlike.
Sve je to marva kojoj BiH nije ništa više do platnog spiska.
It_is_a_Leclerc wrote:Bakir Izetbegović je prijeratna, ratna i predratna kukavica (da ne budem vulgarno). Da se ne preziva Izetbegović, bio bi jedan od onih što ih svi u školi tuku, i ne druže se s njima, jer se svega boje, ništa ne znaju i lijeni su ko drvo.
Otud Bakir ne smije i neće da izlazi na debate ni sa kim. Jednom je izišao, kad mu se ono Zlatni ljiljan Željko Komšić popišao po glavi, i otad samo od džamije do džamije, od ćevapa do ćevapa, pa šta Bog da.
It_is_a_Leclerc wrote:Pa samo se još u glavicama prosječnih ćevapojede iz SDA sve vrti oko toga ko je šta, ide li ko u džamiju, plaća li ko hodžiluk i slično. To, dakako, nema apsolutno nikakve veze sa nečijim sposobnostima. Počekajmo zato stoljeće ili dva, da i ćevapojedi ispod Erdoganovog jorgana to skontaju.
It_is_a_Leclerc wrote:SDA birači ne izumiru. To su uglavnom ljudi kojima je SDA dala posao preko štele, obećala stipendiju, obećala da će prevariti državu zajedno. Kako smo mi narod poznat po lopovluku, nije čudo da su nam ovakvi uzori i politički lideri.
Baš me zanima da li će SDA izaći u javnost sa informacijom koliko su para istamburali u ovu brutalno agresivnu kampanju ? Može i u protuvrijednosti prosječnih penzija, ili obnovljenih kuća u Maglaju ?
It_is_a_Leclerc wrote:
Ne znam da li ću biti dovoljno slikovit, ali radije bih zaustavio dotok krvi u ruku i pustio da nastupi nekroza tkiva, nakon čega bih je odsjekao otvaračem za konzerve, i bacio morskim psima, nego što bih stavio iksić pored stranke koja je na stotine hiljada mladih Bošnjaka otjerala iz ove države.
Ponavljam, dakle. SDA je stranka strogog interesa. To je stranka koja egzistira na hiljadama polupismenih, neškolovanih, servilnih državnih službenika i namještenika, drčnih i osornih gimnazijalaca uhljebljenih po Telecomu, Elektroprivredi, agencijama, institucijama i uredima, isfriziranih gospođa koje za moje i pare drugih poreskih obveznika žvaže žvaku od 8-16. SDA je stranka kriminala, stranka korupcije, stranka Kemala Čauševića, stranka čiji se sekretar na dnevnoj osnovi čuo sa Zijadom Turkovićem, to je stranka Đevada Muslimovića, stranka Esada Bašagića i Rame Brkića, to je stranka Sadika Ahmetovića.
SDA je lakmus papir Bošnjaka. Dokazuje koliko smo kao narod zaostali u razvoju i objašnjava zašto više nacionalne svijesti ima među sarajevskim Pujdama, nego među nama.