Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sfukljo

#1576 Re: Horde Zla

Post by sfukljo »

rookfash wrote:
Magarece_godine wrote:Čudno i neobično što drotovi biju lika koji je ugrozio sigurnost prisutnih na stadionu ?

Fuj, ko sve za Sarajevo navija ... ponekad me stid zbog debila s kojima dijelim "ljubav" prema klubu ....
potpisujem! ni kada nam nije islo, ni kada me raja podjebavala, ni kada je zubanovic dao gol u plejofu, ni kada smo ispadali od drinjevaca iz kupa, ni kada se desila zeta, nikada me nije bilo stid reci da navijam za sarajevo, da volim sarajevo...zbog ovakvih "heroja" me sada bude stid reci da navijam za sarajevo.
Nikada me neće biti stid reći da navijam za FK Sarajevo. Klub nisu njih četvorica, ni ti, ni ja, ni Tan, ni Dino.
Svašta.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1577 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Kontrolisite rijecnik,i nacin mdjusobne komunikacije. Ne morate se slagati ni oko cega, ali se pokusajte uvazavati u dijalogu.

Poziv na nasilje, bilo koje vrste, je neprihvatljiv. Svaki slican post ce biti izbrisan.

Hvala.
rookfash

#1578 Re: Horde Zla

Post by rookfash »

sfukljo wrote:
rookfash wrote:
Magarece_godine wrote:Čudno i neobično što drotovi biju lika koji je ugrozio sigurnost prisutnih na stadionu ?

Fuj, ko sve za Sarajevo navija ... ponekad me stid zbog debila s kojima dijelim "ljubav" prema klubu ....
potpisujem! ni kada nam nije islo, ni kada me raja podjebavala, ni kada je zubanovic dao gol u plejofu, ni kada smo ispadali od drinjevaca iz kupa, ni kada se desila zeta, nikada me nije bilo stid reci da navijam za sarajevo, da volim sarajevo...zbog ovakvih "heroja" me sada bude stid reci da navijam za sarajevo.
Nikada me neće biti stid reći da navijam za FK Sarajevo. Klub nisu njih četvorica, ni ti, ni ja, ni Tan, ni Dino.
Svašta.
ama druze, iznerviran sam, shvatas sta sam htio reci. normalno da volim fks i da cu vjecno navijati i zivjeti za bordo!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1579 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Momci koji su uletili na teren su ok, jedan od njih ima povrijedjen ili slomljen nos. U policijskoj su stanici, nisu ih zlostavljali, protiv njih je podnesena krivicna prijava.

Ovo je info koju sam dobio na PP od jednog momka iz Hz.

Eventualni komentari na ovaj info neka budu srazmjerni civilizacijskim normama, bez pozivke na nasilje i brutalnost. Hvala. :thumbup:
Labirint

#1580 Re: Horde Zla

Post by Labirint »

Sad kad krene lavina... :D
Logovan

#1581 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

int21 wrote: Interesantno kako samo oni koji prave belaj kritikuju policijsku brutalnost.
Ne pričaj gluposti. :wink:
Ja ne pravim belaje, nit neću da ih pravim ali kritikujem policijsku brutalnost i uvijek ću je kritikovati. Ima još bruku raje koja ovako razmišlja.
int21

#1582 Re: Horde Zla

Post by int21 »

Logovan wrote:
int21 wrote: Interesantno kako samo oni koji prave belaj kritikuju policijsku brutalnost.
Ne pričaj gluposti. :wink:
Ja ne pravim belaje, nit neću da ih pravim ali kritikujem policijsku brutalnost i uvijek ću je kritikovati. Ima još bruku raje koja ovako razmišlja.
Kako to da policija nikad ne udara posten svijet?
Logovan

#1583 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

int21 wrote: Kako to da policija nikad ne udara posten svijet?
Udara, udara i vazda će udarati. Sjetiš se onoga poslije lištice iz 2010 godine i sve ti bude jasno. Ovo je samo jedan primjer, a ima ih stotinu.
omega369

#1584 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

A hocemo li iskreno govoriti? Pogledajte snimak i vidjecete da lik bakljom mase ne bi li otjerao drota i protrcao do terena. I sta treba? da ga ne udaraju? pa nemojte se praviti djeca
JOSEF K

#1585 Re: Horde Zla

Post by JOSEF K »

Ne znam kako ostali, al ovo je jedan od meni najtežih dana. Ne mogu da se pomirim s ovim, jer kako vidim ovo ide u pogrešnom pravcu. Kad izgubiš, kad igrači ne igraju, ne trče... opet kontaš mijenjaćemo, biće bolje, nekad... Ovo, kada te izdaju sa tvoje tribine, kada igrači Borca u drugom poluvremenu mole naše igrače da samo vide s kojom loptom se igra, odu kući sa 0:3 i na +5 bodova..., to je nešto što čovjeku uništi volju za životom. Čista depresija.
Butmiran

#1586 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/je-li-ba ... ona/114492

Drago mi je pa je bar neki medij napis'o nešto o brutalnom udaranju.
desni

#1587 Re: Horde Zla

Post by desni »

Đinajlu wrote:Pa jesu Lešinari ubili Puljića? Jesu Lešinari uletjeli večeras s bakljom na teren? Jesu Lešinari pod maskom murije izmatili ovog majmuna što je uletio? Da se razumijemo, ne podržavam ni jedne ni druge, ali ti si, buraz, malo poglup post napisao.
A ti si buraz još gluplji napisao!Ovakvi likovi ovo ne bi uradili na utakmici sa Travnikom recimo nego napadaju navijače koji su dogovorili tuču sa Željom,prebili zaštitare u Gradačcu.Meni je bez veze ovo posmatrat izolovano kao da je ovaj ovo uradio kao piroman,nako da malo potpali vatru.
Cossack

#1588 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

Jedno veliko hvala sjeveru koje je odlučilo da napravi bakljadu u najgorem mogučem trenutku i četvorici balavaca koja su ulazeći u teren uništili sezonu klubu.
Last edited by Cossack on 26/09/2013 19:32, edited 1 time in total.
Logovan

#1589 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Cossack wrote:Jedno veliko hvala sjeveru koje je odlučilo da napravi bakljadu u najgorem mogučem trenutku i balavcima koji su ulazeći u teren uništili sezonu klubu.
Sezona NIJE uništena. :wink:
Najlakše se predavati, najlakše je reći ne možemo mi to, najlakše je reći gotovo je. Kad je najteže i kad treba najviše zapeti i boriti se do zadnje šanse, onda nas ima toliko da se na prste jedne ruke možemo prebrojati.
Cossack

#1590 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

Logovan wrote:
Cossack wrote:Jedno veliko hvala sjeveru koje je odlučilo da napravi bakljadu u najgorem mogučem trenutku i balavcima koji su ulazeći u teren uništili sezonu klubu.
Najlakše se predavati, najlakše je reći ne možemo mi to, najlakše je reći gotovo je. Kad je najteže i kad treba najviše zapeti i boriti se do zadnje šanse, onda nas ima toliko da se na prste jedne ruke možemo prebrojati.
Nadam se da si u pravu... mada bi morali feniksa prekucati! :mrgreen: Optimista sam po prirodi ali me ovo baš pogodilo...
desni

#1591 Re: Horde Zla

Post by desni »

Šveđanin wrote:
desni wrote:A ovi lešinari baš fini,otkud baš na utakmici s Borcem ovo da bude.Mislim da ništa nije slučajno.Gdje god Borac igra uvijek neki problem.Jedan navijač Sarajeva je prije koju godinu ubijen,večeras su policajci jednog išutali i neki se sadistički naslađuju.Bolesno je uživati u sceni premlaćivanja da kažem nesabranog momka. Jer baš ovi lešinari konstantno traže belaj po dijelovima gdje su Bošnjaci većina.Sjetimo se nereda u Gradačcu,dogovorene tuče ono negdje kod Vakufa. Onda ovaj Hordaš je već lego, ako ovo nije pretjerana sila ne znam šta je. Evo divni lešinari i po Travniku haos prave. Ma hladno 3:0 za Sarajevo ovo registrovat i kraj priče.
Haha a insana šta napisa...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4[/quot A kako si samo smješan ti sa zastavom Švedske a ne silaziš sa bosanskog foruma.Gdje si, šta si, znaš li jarane?
zlajapravaraja

#1592 Re: Horde Zla

Post by zlajapravaraja »

Van svake pameti je da obicni navijaci, i to samo cetvorica (4) njih, urade ovakvo nesto i nanesu ovoliku stetu voljenom klubu. Nidje veze ni logike.
desni

#1593 Re: Horde Zla

Post by desni »

Labirint wrote:
desni wrote:A ovi lešinari baš fini,otkud baš na utakmici s Borcem ovo da bude.Mislim da ništa nije slučajno.Gdje god Borac igra uvijek neki problem.Jedan navijač Sarajeva je prije koju godinu ubijen,večeras su policajci jednog išutali i neki se sadistički naslađuju.Bolesno je uživati u sceni premlaćivanja da kažem nesabranog momka. Jer baš ovi lešinari konstantno traže belaj po dijelovima gdje su Bošnjaci većina.Sjetimo se nereda u Gradačcu,dogovorene tuče ono negdje kod Vakufa. Onda ovaj Hordaš je već lego, ako ovo nije pretjerana sila ne znam šta je. Evo divni lešinari i po Travniku haos prave. Ma hladno 3:0 za Sarajevo ovo registrovat i kraj priče.
Sta covjek napisa i prEtisnu enter. :shock:
Ja i ?Šta od onoga što sam napisao nije tačno?
north

#1594 Re: Horde Zla

Post by north »

Logovan wrote:
Nije uništena sezona, ali jeste polusezona.....-5 sa tendencijom da to još zahladni, umjesto da je danas +1 ili u najgorem mogućem slučaju -2, da je ostalo do kraja neriješeno.....do kraja polusezone mi ni u crtanim filmovima ne može do prvog mjesta, a na proljeće standardna gostovanja gdje inače igramo ko Barca i redovno donosimo 3 boda: Lištica, Z.Mostar, Zenica, B.Luka...treba biti optimista, ali da bi se bilo optimista moraš imati pokrićei razlog za vjeru.....osim što se dugo vremena ne možeš pouzdati u igrače, sada više ne možeš više ni u navijače da neće praviti sranja, a koji su ih ranije tako dobro bodrili...šta je garancija da se ovo neće ponoviti na nekom "škakljivom" gostovanju, koji su to momci koji mogu obećati da se ovo više nikad neće ponoviti...oni izgleda mogu garantovati samo podršku privedenim i svojoj braći....
ZV Keli

#1595 Re: Horde Zla

Post by ZV Keli »

wannabe_ultra wrote:Da li drotovi ovako udaraju one sto ugrozavaju sigurnost gradjana Sarajeva, mislim na razne velike i male kriminalce.
Ono, kad su vec prebili lika zbog ugrozavanja ljudi na stadionu.
:thumbup:
Cafe Camargue

#1596 Re: Horde Zla

Post by Cafe Camargue »

wannabe_ultra wrote:Da li drotovi ovako udaraju one sto ugrozavaju sigurnost gradjana Sarajeva, mislim na razne velike i male kriminalce.
Ono, kad su vec prebili lika zbog ugrozavanja ljudi na stadionu.
Udaraj vjeruj, samo ne pred kamerama. ;-)
omega369

#1597 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

Najavio je krivicne prijave protiv uletaca ali i protiv onih na sjeveru zbog bakljade i izazivanja prekida te rekao da tolerancije vise nece biti. Golemo :o ali sta da se radi

Sto se tice lopinasa iz saveza najavio je zalbu i ponovio ono sto stoji u saopstenju da nikome nije jasno kako igraci mogu odbiti da izadju nakon sto je odluka tzv. kriznog staba (delegat, sudije, MUP i predstavnici klubova) bila da se utakmica nastavi jer su ispunjeni uvjeti
pinokio04

#1598 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

north wrote:
Logovan wrote:
Nije uništena sezona, ali jeste polusezona.....-5 sa tendencijom da to još zahladni, umjesto da je danas +1 ili u najgorem mogućem slučaju -2, da je ostalo do kraja neriješeno.....do kraja polusezone mi ni u crtanim filmovima ne može do prvog mjesta, a na proljeće standardna gostovanja gdje inače igramo ko Barca i redovno donosimo 3 boda: Lištica, Z.Mostar, Zenica, B.Luka...treba biti optimista, ali da bi se bilo optimista moraš imati pokrićei razlog za vjeru.....osim što se dugo vremena ne možeš pouzdati u igrače, sada više ne možeš više ni u navijače da neće praviti sranja, a koji su ih ranije tako dobro bodrili...šta je garancija da se ovo neće ponoviti na nekom "škakljivom" gostovanju, koji su to momci koji mogu obećati da se ovo više nikad neće ponoviti...oni izgleda mogu garantovati samo podršku privedenim i svojoj braći....
Za sve su krivi loši rezultati, vjerujte. Sarajevo je klub od kojeg se uvijek očekuje najbolje. Rasipanje bodova od nižerazrednih klubova kući, loša i bezidejna igra sarajeva protiv birca prvo poluvrijeme je dovelo između ostalog do toga. Ne opravdam ove navijače, ali izgleda da je sve nešto nazor. Na ho ruk. Kratkog daha. Dobro si rekao trebalo je biti plus 2 dosada ili i više. Očekeujem od sarajeva ove godine žestoku borbu za izlazak u evropu, od titule nema ništa. Nemojmo se ljudi zavaravat, budimo pametni. Ekipa koja ne može napunit mrežu obarskoj i to kući, ne zaslužuje biti prvak, pa makar to bili i moje Sarajevo.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
omega369

#1599 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

a na osnovu cega ce pravosudje reagovati ako ne na osnovu prijave? MUP daje prijavu za narusavanje reda a klub za nanosenje stete. ista stvar je i za baklje. klub ce tuzbama traziti naknadu stete i to je to. zabrana prilaska je baska, gratis (mada je tesko izvodiva)
Labirint

#1600 Re: Horde Zla

Post by Labirint »

desni wrote:
Labirint wrote:
Sta covjek napisa i prEtisnu enter. :shock:
Ja i ?Šta od onoga što sam napisao nije tačno?
Ma svaka ti je "ka u Njegosa",,samo se opusti :wink:

Lesinari,djubrad jedna neodgojena, maltretiraju bosnjacku nejach..
Post Reply