Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
argyle

#1576 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by argyle »

Image
samo malo

#1577 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

Scepini novinari iz Azre bi ipak trebali malo smanjiti dozivljaj, nema potrebe da se podsmijavaju Hanki i Selmi, nedo njima Bog da imaju narkomane u kuci (ili da se sami navuku na to govno) pa da vide kako bi i oni kod Torabija odletili.

Jeste da su narkomani sami sebi krivi i ne zalim ih sekunde, ali nije red jebiga da se tako gazi djonom. Posebno ako su u ranijim brojevima i na Hanki i na Selmi gradili i svoj publicitet.

Kontam da je Scepo ljut jer njega nema nigdje u podjeli talova u ovom biznisu nad napacenim narodom.
atko

#1578 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by atko »

samo malo wrote: Kontam da je Scepo ljut jer njega nema nigdje u podjeli talova u ovom biznisu nad napacenim narodom.
jasta nego ljut ... sto fino ne bi u danasnju avaz-novnu zamotavali vodu kad je tuse, prostirali po klupama u zetri da se sjede i tako to :D
ultima_palabra

#1579 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ultima_palabra »

plain vanilla wrote:Kazne minimalne: Sarajevska pivara prodavala vodu za Torabijeve seanse bez računa
Sjo dobrih kazni :-)
Ali ja sam kontao da Pivara proda vodu na šleper Torabijevom menadžeru, pa da onda on raji dalje tuši... očigledno nije tako.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1580 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ladyblue18 »

Jao tekstova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
L.e.g

#1581 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by L.e.g »

argyle wrote:Aura i Dosije Torabi, letim odma na kiosk

Image
Naslovna strana, vidi likovahahahahaaa :lol: :lol: :lol:

.....i IZGONE gelere :? :?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1582 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by plain vanilla »

cijeli broj o torabiju
ali ako je vidovita dzemila rekla da je prevarant, nema dalje rasprave :oops:

sta li kaze ona s kasikama :D
ragib

#1583 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ragib »

Katarska televizija Al Jazeera je kao i obično ugostila Dr. Jusufa el Karadawija koji je odgovarao direktno na pitanja gledaoca. Za nas najzanimljiviji dio je bio onaj gdje je Dr. Safet Halilović postavio pitanje Karadawiju u vezi "isjelitelja" Mekkia Torabija. Više saznajte iz ovog video snimka.

Pasiflora

#1584 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Pasiflora »

Mene je strah cinjenice da ima ljudi koji te aure, exprese i ostalo smece kupuju...
sabrinna

#1585 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by sabrinna »

ragib wrote:Katarska televizija Al Jazeera je kao i obično ugostila Dr. Jusufa el Karadawija koji je odgovarao direktno na pitanja gledaoca. Za nas najzanimljiviji dio je bio onaj gdje je Dr. Safet Halilović postavio pitanje Karadawiju u vezi "isjelitelja" Mekkia Torabija. Više saznajte iz ovog video snimka.

:thumbup:

pametan covjek.
MAN-lion's coach

#1586 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by MAN-lion's coach »

Uzbunili se sihiraši Bebe,Vidovite Džemile sa automata za proricanje budućnosti,prevaranti kojekakvi što gledaju u klozetske šolje,kašike,pipaju i dirkaju... :lol:
Jel im to buznis propao?Ili su ljubomorni na kolegu Turabija?

Ovo je postala farsa...grehota zemljišta pred Zetrom,i što su se kojekakve hamše kakale i piškale po dvorani...bruko moja... :x :x
ima´l_zime_Marinko

#1587 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ima´l_zime_Marinko »

Jel Dziho sam smislio ovaj vic il mu je neko pomagao ???? Zadao sam se i procitao samo njegov vic ,mozda je bio fazon i ostali tekst procitati da bi se ismijao vicu ? ako je ko citao nek javi da se i ja smijem !
thepatriot

#1588 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by thepatriot »

Šta li tek Džazira i escajg kažu na sve ovo?!
KPNCTNJAH

#1589 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by KPNCTNJAH »

Naletio sam na ovo,mislim da je neko vec postavljao, ali svako ce prije otvoriti youtube video :-D
Brus Lee

#1590 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Brus Lee »

drenmajster wrote:
inspektorica javert wrote:Image evo ga sad k'o pokemon :lol:
Volka baklava mu u zene veli-u cerke malo manja al tu je negdje-volka ba :D :D :D :D :D :D
Meni ovo više liči na šlajpek. :lol:
theTruePath

#1591 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by theTruePath »

KPNCTNJAH wrote:

Naletio sam na ovo,mislim da je neko vec postavljao, ali svako ce prije otvoriti youtube video :-D
piupiu

#1592 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by piupiu »

Envy wrote:Fenomen je, dakle, dvostruko zanimljiv: i kao nada ocajnika i kao zloupotreba ocaja.
novi.dan.nova.nafaka

#1593 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Jest da je riječnik neprijeren, ali evo, već parodije idu na temu Turabi....
mayab

#1594 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mayab »

:sad: :sad: :sad:
mandari

#1595 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mandari »

mayab wrote:
...
Prije svega, Mekki tvrdi (ili njegov prevodilac) da sa tim čudnim bićima, u toku razgovora ili u trenucima kada od njih prima energiju, razgovara na nekom stranom jeziku koji ni on sam ne razumije.
Islamski učenjaci kažu da sihirbazi pišu zapise i slično nekim nerazumljivim i nejasnim pismom. O čemu se zapravo radi? To nisu ništa drugo nego šifrovane poruke između njega i njegovog šejtana kojem se on pokorava i koje samo oni razumiju. Ove šifrovane poruke su pune riječi nevjerstva i ružnih govora o Allahu kako bi se sihirbaz na ovaj način, čineći ovo nevjerničko djelo, pokorio šejtanu i zauzvrat dobio neke usluge koje mu samo šejtan može dati. Isto se odnosi i na nerazumljivi govor koji neko koristi prilikom liječenja, a niko drugi ga ne razumije.
...
http://www.--- NO LINKS ---/index.php?option=c ... 8:aktuelno
L.e.g

#1596 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by L.e.g »

meščini da svi traze odgovore na ovom minderu ili mi se meščini :?:
mandari

#1597 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mandari »

L.e.g wrote:meščini da svi traze odgovore na ovom minderu ili mi se meščini :?:
www minber ba

Šta ćeš, danas je najraprostranjeniji internet.. zato ti se čini. Da krenemo od sebe, koliko to imamo vjerodostojnih knjiga o islamu u svojim kućama? Pa da znamo prepoznati ovakve šejtanove izaslanike, bez neta?
Nije samo na toj stranici, i druge net stranice su ukazale o ovome šarlatanu bezobraznom. Na net adresi IZ nalazi se da se ogradila od ovog prevaranta. Ukazala da to nema veze sa islamom, ili da se suprostavlja sa islamskim gledištem na život.
Uzima se samo istina, od koga god da dolazi.
http://rijaset.ba/index.php?option=com_ ... Itemid=184
neshto_pisem

#1598 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by neshto_pisem »

to ako nekome i pomogne pomoglo mu je iskljucivo iz razloga autosugestije i placebo efekta , a ne zbog toga sto mu je pomogao "iscjelitelj" i slicno ...

slicna stvar i sa mjestima vjerskog hodocasca , bez obzira da li se radilo o ukazanju nekog sveca ili bilo cemu ...
ako nekome pomogne , pomogne mu zbog autosugestije i placebo efekta ...

pa u bibliji isus nakon sto bi izlijecio nekoga rekao bi mu "idi , tvoja sopstvena vjera te je izlijecila" ... dakle nije tvrdio da ga je on izlijecio , nego je tvrdio da ga je izlijecila njegova sopstvena vjera , i to ne vjera u boga , nego bukvalna vjera i nada da mu moze biti bolje i da ce mu to pomoci ...

dakle takvi iscjelitelji s jedne strane mogu biti dobri i pobude u ljudima nadu , a nada je itekako znacajna jer moze dovesti ili do poboljsanja ili do motivacije da se nastavi da trazi dalje dok se ne nadje neki nacin ...
a moze biti i lose jer nudi laznu nadu i instant rjesenja ...

tako bar ja sebi to objasnjavam , sto na osnovu citanja razne literature , sto na osnovu nekih svojih licnih iskustava i problema na koje sam nailazio ...

a takodje cuo sam da ima slucajeva da neki ljudi obole od nekih laksih ili srednjih bolesti ili tegoba , pa to vuku godinama , a neki se oporave od daleko tezih bolesti ...
i tako milion primjera i nijsansi izmedju toga ...
Last edited by neshto_pisem on 08/11/2010 05:36, edited 3 times in total.
neshto_pisem

#1599 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by neshto_pisem »

a i samo da dodam da postoje tako neki univerzalni lijekovi , tablete , iscjelitelji i slicno , onda danas ni ne bi ni niko ni imao nikakav problem jer svi bi samo upotrijebili taj univerzalni lijek , tabletu , iscjelitelja i to je to ...

a mudri ljudi kazu da se odgovor nalazi u samom covjeku , ako je spreman da ga trazi , kao i da je moc iscijeljenja u samom covjeku ... a ne u vanjskom svijetu u vidu iscjelitelja i slicno ...
vaca

#1600 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by vaca »

neshto_pisem wrote:a i samo da dodam da postoje tako neki univerzalni lijekovi , tablete , iscjelitelji i slicno , onda danas ni ne bi ni niko ni imao nikakav problem jer svi bi samo upotrijebili taj univerzalni lijek , tabletu , iscjelitelja i to je to ...

a mudri ljudi kazu da se odgovor nalazi u samom covjeku , ako je spreman da ga trazi , kao i da je moc iscijeljenja u samom covjeku ... a ne u vanjskom svijetu u vidu iscjelitelja i slicno ...

yap
Locked