Ja jesam očekivala nešto novo, dok nisam prije par sedmica ugledala Azelove "planetarno popularneGospoda Ministarka wrote:
Ama jok, ja samo cekam kad cu nabasati na tebe ili u AF ili u nekom drugom ducanu.![]()
Ja sam u prethodnom postu rekla da ni ja nisam odusevljena sto ga imamo u Titovoj, ali Boze moj, moze mu se hoce mu se. I glupo mi je sto ocekuju ljudi nesto novo i nevideno u stotom AF u gradu![]()
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
pin-up
#1576 Re: Sarajevo shoping
-
Gospoda Ministarka
#1577 Re: Sarajevo shoping
Jedno je ocekivati nesto novo od prostora, a sasvim druga stvar nesto novo i nevideno od AF.pin-up wrote:Ja jesam očekivala nešto novo, dok nisam prije par sedmica ugledala Azelove "planetarno popularneGospoda Ministarka wrote:
Ama jok, ja samo cekam kad cu nabasati na tebe ili u AF ili u nekom drugom ducanu.![]()
Ja sam u prethodnom postu rekla da ni ja nisam odusevljena sto ga imamo u Titovoj, ali Boze moj, moze mu se hoce mu se. I glupo mi je sto ocekuju ljudi nesto novo i nevideno u stotom AF u gradu![]()
" naljepnice pri vrhu izloga. Kad sam vidjela da će biti AF, moja očekivanja nisu išla dalje od onog što se vidi na slici koju je postavio Better Man par stranica ispred.
Planetarno popularne
- alica.k
#1578 Re: Sarajevo shoping
men je to jos uvijek izjava foruma.Gospoda Ministarka wrote:Planetarno popularnepin-up wrote:"planetarno popularne![]()
-
pin-up
#1579 Re: Sarajevo shoping
Same here, same herealica.k wrote:men je to jos uvijek izjava foruma.Gospoda Ministarka wrote:Planetarno popularnepin-up wrote:"planetarno popularne![]()
-
Gospoda Ministarka
#1580 Re: Sarajevo shoping
pin-up wrote:Same here, same herealica.k wrote:men je to jos uvijek izjava foruma.Gospoda Ministarka wrote:Planetarno popularne![]()
-
kojeime
#1581 Re: Sarajevo shoping
Bila je informacija da ce kod aerodroma Sarajevo biti gradjen shopping centar gdje ce biti i Zara (Ne Azel vec bas Zara) i jos neke prodavnice Inditex grupe, cini mi se Bershka, Pull&Bear i jos neke. Pa, ko ima zivaca da ceka... 
http://www.airportcentersarajevo.com/novosti
http://www.airportcentersarajevo.com/novosti
Last edited by kojeime on 03/09/2011 01:20, edited 2 times in total.
-
StupskaBitanga
#1582 Re: Sarajevo shoping
dajte ba kakav Azel
Vjerovatno će sada smeće koje su prije prodavali po 20 nabiti od 50-100KM
Vjerovatno će sada smeće koje su prije prodavali po 20 nabiti od 50-100KM
-
Majlo
#1583 Re: Sarajevo shoping
Azel je otvoren i ne treba raspravljati o tome jel mu mjesto u glavnoj ulici, ali mislim da je pozitivno sto su se oni potrudili da angazuju nekog da im uredjuje izlog 
-
sarajevsko_pivo
#1584 Re: Sarajevo shoping
AZEL je zakon!
Garderoba za 7km do 20km, to nema nigdje!
Sve orignal
Sve orignal
-
mahalik
#1585 Re: Sarajevo shoping
otidji u novi Azel u titovoj pa ćeš vidjeti hoćeš šta naći šta za te paresarajevsko_pivo wrote:AZEL je zakon!
Sve orignal
-
suspect_zero
#1586 Re: Sarajevo shoping
sarajevsko_pivo wrote:AZEL je zakon!
Sve orignal
Jupiiiiiiiiii
- Nadinka
#1587 Re: Sarajevo shoping
Hvala Majlu i ostalima koji su komentarisali izlog, a misljenje sad bas i ne mogu reci jeldeMajlo wrote:Azel je otvoren i ne treba raspravljati o tome jel mu mjesto u glavnoj ulici, ali mislim da je pozitivno sto su se oni potrudili da angazuju nekog da im uredjuje izlog
Na zalost, to sto tu nije prava Zara pokazuje nas standard i kupovne mogucnosti..svi bismo mi voljeli da su po gradu izlozi Zare i mnogo prestiznijih od nje, ali se svi manje vise najvise oblacimo u onim povoljnijim radnjama, tako da trebamo biti svjesni da to sto je vecini preskup i Naf Naf, i United Nude i Tommy Hilfiger i Sisley, i utice da se skuplje radnje kod nas jako kratko odrze, a mnoge nikad ni ne otvore.
Sta da kazemo, takva je nasa realnost, radnje koje prave dovoljno prometa mogu sebi priustiti mjesto na Ferhadiji ili Titovoj, a to su ocito Izbor tgovine i Azel.
p.s. moram smao reci ono sto sma licno vidjela, nista nije stavljeno na ofinger bez da je cisto i ispeglano, a osteceno sma vidjela da ostavljaju sa strane. To moram biti iskrena stvarno, a ostalo..pa valjda svi znamo da je to ''outlet'' roba i skladno s tim trebamo i ocekivati. Znamo cijene tunika i haljina u Massimo Duti i Zarinim originalnim radnjama, pa je nerealno i ocekivati da za 20-50 KM nosimo nesto iz nove kolekcije.
-
Majlo
#1588 Re: Sarajevo shoping
Off topic ali moram komentarisati ovo vs azelNadinka wrote:Majlo wrote: i United Nude i Tommy Hilfiger i Sisley, i utice da se skuplje radnje kod nas jako kratko odrze, a mnoge nikad ni ne otvore.
Sta da kazemo, takva je nasa realnost, radnje koje prave dovoljno prometa mogu sebi priustiti mjesto na Ferhadiji ili Titovoj, a to su ocito Izbor tgovine i Azel.
Imam UN Mono Jane bijele divne su, udobne, sve najnaj (180km nije malo za sandalice). . . aliii. . . naime odem sa drugaricom da ona kupi Elastic Tangle Hi
zalljubila se u njih na prvi pogled, (ne sjecam se cijene ali nisu ispod 200km) i mi ulazimo u radnju djevojka koja radi ni muuu, gleda nesto na compu, mi bile tu 5 min ko budale i izasle ljute e pa ja ocekujem u radnji gdje nema nista ispod 100km da dobijem barem zdravo, (nisam previse sebi vaznda da sada mora da skace oko mene). (mozda je djevojka imala los dan mozda smo mi bile preosjetljive ne znam ali tamo vise ne ulazim), za razliku od UN u azelu ne ocekujem da neko skace oko mene i bude ljubazan, uhhh nesto mi je ovo palo na pamet pa sam morala da se ispusem sorry-
zamzija
#1589 Re: Sarajevo shoping
Slažem se s ovom konstatacijom, i moram da priznam da u mnogim radnjama koje su jako skupe rade prodavači / prodavačice koje su izuzetno neljubazne, i koje te prvo odmjere kad uđeš da nešto pogledaš i onda preko volje te usluže
dok u nekim radnjama ima jako ljubaznih i susretljivih prodavačica, koje se slome oko tebe i meni baš zbog toga je uživanje kupovati i uvijek se vraćam
dok u nekim radnjama ima jako ljubaznih i susretljivih prodavačica, koje se slome oko tebe i meni baš zbog toga je uživanje kupovati i uvijek se vraćam
-
Ambrozija
#1590 Re: Sarajevo shoping
Nemojte vise o Azelu moooolim vas....Azel i Titova nikako ne idu zajedno, ali kad se vec desilo sta da radimo...
Nego neki dan u New Yorkeru sam se nakupovala nekih majicica, uh...Doduse najcesce obicne majice bez rukava, ali eto, 1, 95 KM su kostale, vjerovali ili ne
Mada se ako se bas zadas mogu pronaci i neke druge, bolje i to iste cijene ili do 10 KM....To sam kupila u Istocnom sarajevu, pa me sad zanima ima li u Alti isto takvo snizenje? Nisam bila duzi period u Alti, cujem otvorile se neke nove prodavnice, zna li neko o cemu je rijec? Kvalitet? Cijene? Hvala 
Nego neki dan u New Yorkeru sam se nakupovala nekih majicica, uh...Doduse najcesce obicne majice bez rukava, ali eto, 1, 95 KM su kostale, vjerovali ili ne
-
pin-up
#1591 Re: Sarajevo shoping
Gdje kupujute torbe, i iskustva...?
I ako ugledate po ovim našim prodavnicama nešto slično ovim dvjema, please report in, očajnički mi trebaju nove

I ako ugledate po ovim našim prodavnicama nešto slično ovim dvjema, please report in, očajnički mi trebaju nove

-
kween
#1592 Re: Sarajevo shoping
ja sam nocas bila u alti u NY,snizenja ima nesto sto je ostalo stvari majice neke sorcevi i sl..al majice za 2km nisam vijdela uopce najnize je bilo oko 9,95 ili ti 10kmAmbrozija wrote:Nemojte vise o Azelu moooolim vas....Azel i Titova nikako ne idu zajedno, ali kad se vec desilo sta da radimo...
Nego neki dan u New Yorkeru sam se nakupovala nekih majicica, uh...Doduse najcesce obicne majice bez rukava, ali eto, 1, 95 KM su kostale, vjerovali ili neMada se ako se bas zadas mogu pronaci i neke druge, bolje i to iste cijene ili do 10 KM....To sam kupila u Istocnom sarajevu, pa me sad zanima ima li u Alti isto takvo snizenje? Nisam bila duzi period u Alti, cujem otvorile se neke nove prodavnice, zna li neko o cemu je rijec? Kvalitet? Cijene? Hvala
ja sam se vratila po neki sorc texas kratki kad sam gledala prije 10ak dana, al sad od tog nema nista, bilo je tad i puno vise majica i svega snizenog..mislim da tu robu negdje povuku jer sanse nema da se to proda tolko , a ovo sad sto ima (sto je bilo i tad isto) da su sve te majice ostale a ostatak 2/3 stvari nema ,al sto je jos cudnije , tad neke stvari nisam ni vidjela uopce a sad se odjenom pojavile u velkom broku, npr bude jedan sorc jedan broj u gomili te vrste novas vidim taj isti ima 15 komada:)..nemam pojma..
kontam i ja otici u istocno da vidim kakva je situacija zna se desiti da sto ima ovde nema tamo i obratno ..
- KiSSgirl
#1593 Re: Sarajevo shoping
zar se nije zatvorio taj United Nude' a iskreno imaju bas bezveze obuce a cijena ono... pffMajlo wrote:Off topic ali moram komentarisati ovo vs azelNadinka wrote:Majlo wrote: i United Nude i Tommy Hilfiger i Sisley, i utice da se skuplje radnje kod nas jako kratko odrze, a mnoge nikad ni ne otvore.
Imam UN Mono Jane bijele divne su, udobne, sve najnaj (180km nije malo za sandalice). . . aliii. . . naime odem sa drugaricom da ona kupi Elastic Tangle Hizalljubila se u njih na prvi pogled, (ne sjecam se cijene ali nisu ispod 200km) i mi ulazimo u radnju djevojka koja radi ni muuu, gleda nesto na compu, mi bile tu 5 min ko budale i izasle ljute e pa ja ocekujem u radnji gdje nema nista ispod 100km da dobijem barem zdravo, (nisam previse sebi vaznda da sada mora da skace oko mene). (mozda je djevojka imala los dan mozda smo mi bile preosjetljive ne znam ali tamo vise ne ulazim), za razliku od UN u azelu ne ocekujem da neko skace oko mene i bude ljubazan, uhhh nesto mi je ovo palo na pamet pa sam morala da se ispusem sorry
-
Ambrozija
#1594 Re: Sarajevo shoping
kween wrote:ja sam nocas bila u alti u NY,snizenja ima nesto sto je ostalo stvari majice neke sorcevi i sl..al majice za 2km nisam vijdela uopce najnize je bilo oko 9,95 ili ti 10kmAmbrozija wrote:Nemojte vise o Azelu moooolim vas....Azel i Titova nikako ne idu zajedno, ali kad se vec desilo sta da radimo...
Nego neki dan u New Yorkeru sam se nakupovala nekih majicica, uh...Doduse najcesce obicne majice bez rukava, ali eto, 1, 95 KM su kostale, vjerovali ili neMada se ako se bas zadas mogu pronaci i neke druge, bolje i to iste cijene ili do 10 KM....To sam kupila u Istocnom sarajevu, pa me sad zanima ima li u Alti isto takvo snizenje? Nisam bila duzi period u Alti, cujem otvorile se neke nove prodavnice, zna li neko o cemu je rijec? Kvalitet? Cijene? Hvala
![]()
ja sam se vratila po neki sorc texas kratki kad sam gledala prije 10ak dana, al sad od tog nema nista, bilo je tad i puno vise majica i svega snizenog..mislim da tu robu negdje povuku jer sanse nema da se to proda tolko , a ovo sad sto ima (sto je bilo i tad isto) da su sve te majice ostale a ostatak 2/3 stvari nema ,al sto je jos cudnije , tad neke stvari nisam ni vidjela uopce a sad se odjenom pojavile u velkom broku, npr bude jedan sorc jedan broj u gomili te vrste novas vidim taj isti ima 15 komada:)..nemam pojma..
kontam i ja otici u istocno da vidim kakva je situacija zna se desiti da sto ima ovde nema tamo i obratno ..
Vjeruj da sam se i ja iznenadila...Te majice od 2 KM su sasvim obicne ali kontam za 2 KM da ih 5 puta obucem super,, ja sam ih kupila jedno 6...Bilo je na jednoj hrpi, doduse nije hrpa, sve je lijepo slozeno, stvari po 6 KM, pa po 8 i 9 KM, sve lijepo odvojeno...Kupila sam trenerku za 8 KM
- ema_
#1595 Re: Sarajevo shoping
@ambrozija
Ima li toga još, da se skokne do IS
Ima li toga još, da se skokne do IS
- jazmin
#1596 Re: Sarajevo shoping
Pozzz
da li neko zna kada će sniženje u Carpisi, kada obično bude
da li neko zna kada će sniženje u Carpisi, kada obično bude
- Lipstick Jungle
#1597 Re: Sarajevo shoping
Ja vjerujem da je to do sad sve puklo u New Yorkeru...
I mene zanima gdje torbe kupujete?
Vidjela sam bas lijepe u Retru, totalno na fazon one Mulberijeve, Alexa bag, 59KM

Vidjela sam bas lijepe u Retru, totalno na fazon one Mulberijeve, Alexa bag, 59KM

- art vandeley
#1598 Re: Sarajevo shoping
Gdje u Sarajevu ima neka dobra akcija ili rasprodaja patika , obuce...? Da ne trazim "na coravo" , ako ima neko da me uputi... Svaki savjet i prijedlog dobrodosao.
- alica.k
#1599 Re: Sarajevo shoping
sto se alexe tice, tu necu kopiju. nisam snob (prevelik) al svaka kopija alexe je uvreda za mulberry.Lipstick Jungle wrote:Ja vjerujem da je to do sad sve puklo u New Yorkeru...![]()
- Lipstick Jungle
#1600 Re: Sarajevo shoping
Eh...
i ja najradije ne bih nijednu kopiju alice moja draga, ali jbga...
Neke torbe su mi jako lijepe i imam kopije jer mi se prije svega svidja i odgovara mi sam model torbe...
i ne furam se i ne umisljam da imam oriđiđi, potpuno sam svjesna
i ja najradije ne bih nijednu kopiju alice moja draga, ali jbga...
Neke torbe su mi jako lijepe i imam kopije jer mi se prije svega svidja i odgovara mi sam model torbe...
i ne furam se i ne umisljam da imam oriđiđi, potpuno sam svjesna