GRAS - karte
- Baby Jane
#1576 Re: GRAS - karte
Jel' mi može neko reći, da li je tačno da, ako ti revizor uzme stari kupon, da više ne možeš izvaditi novi dok ne platiš dopunsku kartu? Nešto mi je malo vjerovatno da su tako ažurni i uvezani.
- FreeSol
#1577 Re: GRAS - karte
nije tacnoBaby Jane wrote:Jel' mi može neko reći, da li je tačno da, ako ti revizor uzme stari kupon, da više ne možeš izvaditi novi dok ne platiš dopunsku kartu? Nešto mi je malo vjerovatno da su tako ažurni i uvezani.
- Reglan
#1578 Re: GRAS - karte
Jutros sam bio akter neljubaznost i kretenluka revizora GRASA.Oko sedam sati ulazim j u bus i pokazujem iskaznicu koja je valjana.Sa pola buse me vraca mangup da se uvjeri jos jednom u valjanost iste.Ne bude mi mrsko,vratim se i iskaznicu mu stavim 10 cm ispred ociju i vratim se na svoje mjesto.Kad ide mangupcic za mnom i govori kao ne mozes se ti prema meni tako ponasati.Kaze daj novcanik da vidim jos jednom.Naravno ja odgovaram da on nema pravo na to nego da jedino moze vidjeti iz moje ruke.Ne znam zasto ali vadim mu jos jednom i pokazujem.Na to on odgovara hoces da te odvedemo sad u stanicu da provjerimo je li to tvoja iskaznica,
.Polahko shvacam da je to neki tupo i na glupost odgovaram jos vecom,pitam ga da li mu trebaju naocale jer na iskaznici ima moja slika a valjda zna pogledati u mene i vidjeti jesam li to ja.On opet nastavlja s pricom kako se ja ne mogu ponasati tako prema njemu.Vise meni prekipilo,moram sam postupiti kocijaski Hajde ba mars od mene imam pametnijeg posla od peglanja sa tobom na sabahu.Nakon toga odlazi od mene i izlazi iz busa.Prolazi proed busa i gleda mene kroz staklo.Naravno da sam mu se na kraju saltko nasmijao u facu.
Nije ti ovo Sandzak nego Sarajevo,da samo znate koliko mi je krivo sto mu nisam to rekao.
Nije ti ovo Sandzak nego Sarajevo,da samo znate koliko mi je krivo sto mu nisam to rekao.
- Eleonora
#1579 Re: GRAS - karte
Ma bolan pusti kretene.arshavin wrote:Jutros sam bio akter neljubaznost i kretenluka revizora GRASA.Oko sedam sati ulazim j u bus i pokazujem iskaznicu koja je valjana.Sa pola buse me vraca mangup da se uvjeri jos jednom u valjanost iste.Ne bude mi mrsko,vratim se i iskaznicu mu stavim 10 cm ispred ociju i vratim se na svoje mjesto.Kad ide mangupcic za mnom i govori kao ne mozes se ti prema meni tako ponasati.Kaze daj novcanik da vidim jos jednom.Naravno ja odgovaram da on nema pravo na to nego da jedino moze vidjeti iz moje ruke.Ne znam zasto ali vadim mu jos jednom i pokazujem.Na to on odgovara hoces da te odvedemo sad u stanicu da provjerimo je li to tvoja iskaznica,.Polahko shvacam da je to neki tupo i na glupost odgovaram jos vecom,pitam ga da li mu trebaju naocale jer na iskaznici ima moja slika a valjda zna pogledati u mene i vidjeti jesam li to ja.On opet nastavlja s pricom kako se ja ne mogu ponasati tako prema njemu.Vise meni prekipilo,moram sam postupiti kocijaski Hajde ba mars od mene imam pametnijeg posla od peglanja sa tobom na sabahu.Nakon toga odlazi od mene i izlazi iz busa.Prolazi proed busa i gleda mene kroz staklo.Naravno da sam mu se na kraju saltko nasmijao u facu.
![]()
- neo7
#1580 Re: GRAS - karte
Nista cudno, tek kada im ostro odgovoris registruju ono sto im govoris.... 
- dharma
#1581 Re: GRAS - karte
Jel bio to onaj u 21. sa cvikama, mal, sijed 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1582 Re: GRAS - karte
nije sandžak nego raška oblast
- cyprus
#1583 Re: GRAS - karte
Hvala SPUS-u, šta bi mi bez njih?dharma wrote:Obavjestavamo studente, da se SPUS dogovorio sa GRASom da se na svim prodajnim mjestima gdje se izdaju polugodisnje karte, od danas karte mogu vaditi i bez potvrda sa fakulteta uz uslov da se priloži ovjerena kopija ( ovjereno u opcini ) prve strane indexa ( sa slikom ), strane gdje se nalazi ovjeren semestar, te na uvid index.
Preuzeto sa fb stranice (grupe) SPUS-a
Nego jel raja stvarno daje 98 KM? Ja ne bih sve kad bi pješke moro svaki dan cijeli grad proć...
- poznanik
#1584 Re: GRAS - karte
Htio si mu reći, zapravo, da se samo u Sarajevu iskaznice stavljaju na pokaz na 10 cm od očijuarshavin wrote:Jutros sam bio akter neljubaznost i kretenluka revizora GRASA.Oko sedam sati ulazim j u bus i pokazujem iskaznicu koja je valjana.Sa pola buse me vraca mangup da se uvjeri jos jednom u valjanost iste. Ne bude mi mrsko,vratim se i iskaznicu mu stavim 10 cm ispred ociju ...Nije ti ovo Sandzak nego Sarajevo,da samo znate koliko mi je krivo sto mu nisam to rekao.
- lala*
#1585 Re: GRAS - karte
Moze li mi neko reci do kada radi GRAS odnosno onaj salter da predam za kartu?
- minjonja
#1586 Re: GRAS - karte
na dobrinji radi do 15h, mozda je i na ostalim tako.lala* wrote:Moze li mi neko reci do kada radi GRAS odnosno onaj salter da predam za kartu?
- minjonja
#1587 Re: GRAS - karte
kupila, sta cu kad moram. mada im ne halalim, a jos vise ih mrzim sto nisu stavili da se moze kupovati mjesecni kupon od 16KM, ovako cuvam ovu kartu ko oci u glavi jer kontam moram opet grasu dati stoju ako mi neko ukrade novcanik.cyprus wrote:Hvala SPUS-u, šta bi mi bez njih?dharma wrote:Obavjestavamo studente, da se SPUS dogovorio sa GRASom da se na svim prodajnim mjestima gdje se izdaju polugodisnje karte, od danas karte mogu vaditi i bez potvrda sa fakulteta uz uslov da se priloži ovjerena kopija ( ovjereno u opcini ) prve strane indexa ( sa slikom ), strane gdje se nalazi ovjeren semestar, te na uvid index.
Preuzeto sa fb stranice (grupe) SPUS-a![]()
Nego jel raja stvarno daje 98 KM? Ja ne bih sve kad bi pješke moro svaki dan cijeli grad proć...
- mrtva kokoš
#1588 Re: GRAS - karte
svugdje je do 3...minjonja wrote:na dobrinji radi do 15h, mozda je i na ostalim tako.lala* wrote:Moze li mi neko reci do kada radi GRAS odnosno onaj salter da predam za kartu?
- lala*
#1589 Re: GRAS - karte
Hvala.Splinter wrote:svugdje je do 3...minjonja wrote:na dobrinji radi do 15h, mozda je i na ostalim tako.lala* wrote:Moze li mi neko reci do kada radi GRAS odnosno onaj salter da predam za kartu?
- Reglan
#1590 Re: GRAS - karte
Ma taj je prije godinu-dvije dobio dobre batine,bio sam u blizini i sve gledao i od tada je poprilicno miran.dharma wrote:Jel bio to onaj u 21. sa cvikama, mal, sijed
- Curve
#1591 Re: GRAS - karte
a mozel mi ko reci od kada rade, jel od 7.00h ??Splinter wrote:svugdje je do 3...minjonja wrote:na dobrinji radi do 15h, mozda je i na ostalim tako.lala* wrote:Moze li mi neko reci do kada radi GRAS odnosno onaj salter da predam za kartu?
- ema_
#1592 Re: GRAS - karte
Imam jedno pitanjce: da li ove polugodišnje vrijede pola godine od datuma kad se izdaju, ili do kraja kalendarske godine?
I da, koliko se čeka da bude gotova karta? Fala
- perfect_guy
#1593 Re: GRAS - karte
do kraja godine. A obično bude gotovo isti dan, eventualno sutraema_ wrote:Imam jedno pitanjce: da li ove polugodišnje vrijede pola godine od datuma kad se izdaju, ili do kraja kalendarske godine?![]()
-
Gooch
#1595 Re: GRAS - karte
Taman sam planirala ovih dana otici i izvaditi ovu polugodisnji kad vidim:
http://www.youtube.com/watch?v=UYSJh2GQ710
Sta sad? Izvaditi i nadati se da ce vaziti za godinu ili cekati da se (ako se) dogovore?
Sta sad? Izvaditi i nadati se da ce vaziti za godinu ili cekati da se (ako se) dogovore?
-
Baudelaire
#1596 Re: GRAS - karte
Sudeći prema dosadašnjem načinu pregovaranja, oni će i ovoj karti produžiti rok trajanja. Godišnja karta je trajala duže od godinu dana, dvomjesečna duže od dva mjeseca, tom logikom i ova bi mogla duže trajati.Gooch wrote:Taman sam planirala ovih dana otici i izvaditi ovu polugodisnji kad vidim:
Vidi jel ti se isplati čekati dogovor, revizora na svakom koraku
- FreeSol
#1597 Re: GRAS - karte
Ma kupi, nemas sta cekati na proteste, protesti ce biti, samo je fazon sto se njima nista nece postici. Cijena karte ostaje kakva je sad. Ovo je stupilo na snagu, i kako je tako je. A sljedece godisnje karte ce biti jeftinije sigurno.Gooch wrote:Taman sam planirala ovih dana otici i izvaditi ovu polugodisnji kad vidim:
-
Sarajevski_Marlboro
#1598 Re: GRAS - karte
I šta sad,mi brucoši trebamo kupiti tu kartu od 100 km i da nam traje 3 mjeseca?
Gdje je tu logika?
Gdje je tu logika?
- afa87
#1599 Re: GRAS - karte
Sta sve treba za onu besplatnu za srednjoskolce?
- FreeSol
#1600 Re: GRAS - karte
Imamo i 3 predsjednika, pa gdje je tu logika? Mislim da brucosi nesto manje placaju...Sarajevski_Marlboro wrote:I šta sad,mi brucoši trebamo kupiti tu kartu od 100 km i da nam traje 3 mjeseca?
Gdje je tu logika?