Hajd,jest da ne kontas razliku izmedju zajebancije i ozbiljne price al bar si skonto da OBN nije primjeren kanalStupskaBitanga wrote:Alo bre čoveče šta ti je?
Na televiziji koja ima xxxx homoseksualaca to je sasvim normalno
I mislim na kraju de prestanite glumiti lažne moraliste extra vjernika i finee čestite ljude
Tako da što se tiče djece ona bi po pravilu trebala spavati i ako gledaju televiziju neki primjereniji kanal nego OBN
Televizija OBN
Moderator: anex
- Co0l
#1576 Re: Televizija OBN
-
StupskaBitanga
#1577 Re: Televizija OBN
sa OBN nema zajebb inače si najebbCo0l wrote:Hajd,jest da ne kontas razliku izmedju zajebancije i ozbiljne price al bar si skonto da OBN nije primjeren kanalStupskaBitanga wrote:Alo bre čoveče šta ti je?
I mislim na kraju de prestanite glumiti lažne moraliste extra vjernika i finee čestite ljude
Tako da što se tiče djece ona bi po pravilu trebala spavati i ako gledaju televiziju neki primjereniji kanal nego OBN
- Co0l
#1578 Re: Televizija OBN
O dje si Albinovicu,nismo te prepoznaliStupskaBitanga wrote:sa OBN nema zajebb inače si najebbCo0l wrote:Hajd,jest da ne kontas razliku izmedju zajebancije i ozbiljne price al bar si skonto da OBN nije primjeren kanalStupskaBitanga wrote:Alo bre čoveče šta ti je?
-
StupskaBitanga
#1579 Re: Televizija OBN
gluho biloO dje si Albinovicu,nismo te prepoznali
pu pu
- karanana
#1580 Re: Televizija OBN
znaci i veceras je bilo kvalitete na obn-u.
opet fulih ono sto valja.
opet fulih ono sto valja.
- campa_xxx
#1581 Re: Televizija OBN
@StupskaBitanga
Smijem se zakleti da radis ili imas neke veze sa RAK-om
Smijem se zakleti da radis ili imas neke veze sa RAK-om
- campa_xxx
#1582 Re: Televizija OBN
Je li tako? 
-
rikiriki
#1583 Re: Televizija OBN
nakon tri turske serije za redom...opet osvježenje-turska safunjica
-
StupskaBitanga
#1584 Re: Televizija OBN
Tek sam sada vidio pitanjecampa_xxx wrote:Je li tako?
Ne nemam
-
StupskaBitanga
#1585 Re: Televizija OBN
Eto otišao Alen Albinović

-
StupskaBitanga
#1587 Re: Televizija OBN
u kopenhagen kod mužaopa22 wrote:đeeee mi ode albinko
- japo
#1588 Re: Televizija OBN
dajana i tok šou
nedjeljeno popdne
alexa wild
- Rosebud_
#1589 Re: Televizija OBN
A na hayatu i ostalim kanalima crtani. I haj ti sad sakrij daljinski od djetetajapo wrote:dajana i tok šou![]()
nedjeljeno popdne
alexa wild
-
udrch
#1590 Re: Televizija OBN
Nabijem televiziju koja u Top političku emisiju dovodi sagovrnika ala Dževad Galijašević..
Mato Đakoviću: što si srao, srao si..
Dabogda se raspali..
Mato Đakoviću: što si srao, srao si..
Dabogda se raspali..
-
admir_adoo
#1591 Re: Televizija OBN
Ljudi moji sta je s ovim red c!? Pa evo haman u po dana oni pustaju neki intervju sa Amel C, 60 sekundi cini mi se da se tako zove. Pitanja su zaista gnusna... od kreveta pa do toga jel bludnicio nad igrackama
i onda najava kako je soraji ispala sisa
Pljunuo sam ali fakat pljunuo u tv

Pljunuo sam ali fakat pljunuo u tv
-
Baudelaire
#1592 Re: Televizija OBN
Obn je daleko najveće smeće od televizije. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko to gleda. Opet s druge strane, skontam da ima seljaka puna država, koji uživaju u onim tračevima i mahalanjima. Bitnije je kome je sisa ispala, nego spomenuti Srebrenicu, 25. novembar ili bilo šta što se veže za ovu državu.
A poseban osvrt zaslužuje Emerik Gudelj. Volio bih da znam iz kojeg su kontejnera izvadili ono smeće od čovjeka. Njega bi se dalo obraditi najsočnijim psovkama, ali moderacija to ne bi dozvolila, a radi onakvog štakora zaista ne želim ban.
A poseban osvrt zaslužuje Emerik Gudelj. Volio bih da znam iz kojeg su kontejnera izvadili ono smeće od čovjeka. Njega bi se dalo obraditi najsočnijim psovkama, ali moderacija to ne bi dozvolila, a radi onakvog štakora zaista ne želim ban.
- opa22
#1593 Re: Televizija OBN
nego sto je s tom famoznom prodajom je li prodat ili ne :S
- nOrMaLaC
#1594 Re: Televizija OBN
Baudelaire wrote:Obn je daleko najveće smeće od televizije. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko to gleda. Opet s druge strane, skontam da ima seljaka puna država, koji uživaju u onim tračevima i mahalanjima. Bitnije je kome je sisa ispala, nego spomenuti Srebrenicu, 25. novembar ili bilo šta što se veže za ovu državu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1595 Re: Televizija OBN
Emerik Gudelj,tz. modni macakBaudelaire wrote:
Tako da eto..ima se moze se...pa se moze i modni macak postati ako ti je cejf
-
StupskaBitanga
#1596 Re: Televizija OBN
ko god vam je rekao da je Emerik
On nije njegov sin
dobro se zaj***o,sin Pere Gudelja,
On nije njegov sin
- Not My Idea
#1597 Re: Televizija OBN
otkud ova informacija?-LIBERO- wrote:Emerik Gudelj,tz. modni macakBaudelaire wrote:
A poseban osvrt zaslužuje Emerik Gudelj. Volio bih da znam iz kojeg su kontejnera izvadili ono smeće od čovjeka. Njega bi se dalo obraditi najsočnijim psovkama, ali moderacija to ne bi dozvolila, a radi onakvog štakora zaista ne želim ban.,sin Pere Gudelja,vlasnika FIS Vitez,i jos dosta toga...tako da Emerik moze raditi i pricati sta hoce,imati emisije i program koji hoce jer mu se tatica novcano pita sto se tice OBN Tv-a.
Tako da eto..ima se moze se...pa se moze i modni macak postati ako ti je cejf
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1598 Re: Televizija OBN
Emerik Gudelj nije sin Pere Gudelja, 100%. Nema nikakve veze s njim... Emerik je neka druga loza Gudelja.
- Rosebud_
#1599 Re: Televizija OBN
Emeriče, pretpostavljam da ovo čitaš, hraniš ego misleći kako smo mi u zabludi a ti neshvaćen 
Nemoj ba govorit fešn cAp. Nije ba tako. Mislim, ako hoćeš da kažeš modna šolja - e onda je ipak tako. A ako hoćeš da ispadneš modni milicajac, onda fino brate kaži fešn kOp.
Nemoj ba govorit fešn cAp. Nije ba tako. Mislim, ako hoćeš da kažeš modna šolja - e onda je ipak tako. A ako hoćeš da ispadneš modni milicajac, onda fino brate kaži fešn kOp.
-
Mustang1
#1600 Re: Televizija OBN
Mama trazila da joj nadjem da vidi sta ce biti u seriji "Bilo jednom u Turskoj" I ja pogledam na stranici obn.a i ..
Ovo je cijela najava
Pocetak razvaljuje
Najava epizode:
Na kraju Ćetin i Tarik leže u istom zatvoru. Kado traži od Tarika da ubije Ćetina, ako želi da Dila i Ibrahim prežive. Ako ubije Ćetina počinit će veliko krivično djelo i neće se više moći spasiti, ako ga ne ubije Dila i Ibrahim će umrijeti.