Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Co0l

#1576 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

StupskaBitanga wrote:Alo bre čoveče šta ti je?
Na televiziji koja ima xxxx homoseksualaca to je sasvim normalno
I mislim na kraju de prestanite glumiti lažne moraliste extra vjernika i finee čestite ljude
Tako da što se tiče djece ona bi po pravilu trebala spavati i ako gledaju televiziju neki primjereniji kanal nego OBN
Hajd,jest da ne kontas razliku izmedju zajebancije i ozbiljne price al bar si skonto da OBN nije primjeren kanal :D
StupskaBitanga

#1577 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Co0l wrote:
I mislim na kraju de prestanite glumiti lažne moraliste extra vjernika i finee čestite ljude
Tako da što se tiče djece ona bi po pravilu trebala spavati i ako gledaju televiziju neki primjereniji kanal nego OBN
Hajd,jest da ne kontas razliku izmedju zajebancije i ozbiljne price al bar si skonto da OBN nije primjeren kanal :D
sa OBN nema zajebb inače si najebb
Co0l

#1578 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

StupskaBitanga wrote:
Co0l wrote:
sa OBN nema zajebb inače si najebb
O dje si Albinovicu,nismo te prepoznali :D
StupskaBitanga

#1579 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

O dje si Albinovicu,nismo te prepoznali :D
gluho bilo
pu pu
karanana

#1580 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

znaci i veceras je bilo kvalitete na obn-u.
opet fulih ono sto valja.
campa_xxx

#1581 Re: Televizija OBN

Post by campa_xxx »

@StupskaBitanga

Smijem se zakleti da radis ili imas neke veze sa RAK-om :)
campa_xxx

#1582 Re: Televizija OBN

Post by campa_xxx »

Je li tako? :mrgreen:
rikiriki

#1583 Re: Televizija OBN

Post by rikiriki »

nakon tri turske serije za redom...opet osvježenje-turska safunjica
StupskaBitanga

#1584 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

campa_xxx wrote:Je li tako? :mrgreen:
Tek sam sada vidio pitanje
Ne nemam :D
StupskaBitanga

#1585 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Eto otišao Alen Albinović :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opa22

#1586 Re: Televizija OBN

Post by opa22 »

đeeee mi ode albinko :kiss:
StupskaBitanga

#1587 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

opa22 wrote:đeeee mi ode albinko :kiss:
u kopenhagen kod muža
japo

#1588 Re: Televizija OBN

Post by japo »

dajana i tok šou :lol: :dance: nedjeljeno popdne :lol: alexa wild
Rosebud_

#1589 Re: Televizija OBN

Post by Rosebud_ »

japo wrote:dajana i tok šou :lol: :dance: nedjeljeno popdne :lol: alexa wild
A na hayatu i ostalim kanalima crtani. I haj ti sad sakrij daljinski od djeteta :roll:
udrch

#1590 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

Nabijem televiziju koja u Top političku emisiju dovodi sagovrnika ala Dževad Galijašević..

Mato Đakoviću: što si srao, srao si..

Dabogda se raspali..
admir_adoo

#1591 Re: Televizija OBN

Post by admir_adoo »

Ljudi moji sta je s ovim red c!? Pa evo haman u po dana oni pustaju neki intervju sa Amel C, 60 sekundi cini mi se da se tako zove. Pitanja su zaista gnusna... od kreveta pa do toga jel bludnicio nad igrackama :shock: i onda najava kako je soraji ispala sisa :-) :-)
Pljunuo sam ali fakat pljunuo u tv :x
:run:
Baudelaire

#1592 Re: Televizija OBN

Post by Baudelaire »

Obn je daleko najveće smeće od televizije. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko to gleda. Opet s druge strane, skontam da ima seljaka puna država, koji uživaju u onim tračevima i mahalanjima. Bitnije je kome je sisa ispala, nego spomenuti Srebrenicu, 25. novembar ili bilo šta što se veže za ovu državu.

A poseban osvrt zaslužuje Emerik Gudelj. Volio bih da znam iz kojeg su kontejnera izvadili ono smeće od čovjeka. Njega bi se dalo obraditi najsočnijim psovkama, ali moderacija to ne bi dozvolila, a radi onakvog štakora zaista ne želim ban.
opa22

#1593 Re: Televizija OBN

Post by opa22 »

:lol: :thumbup:

nego sto je s tom famoznom prodajom je li prodat ili ne :S
nOrMaLaC

#1594 Re: Televizija OBN

Post by nOrMaLaC »

Baudelaire wrote:Obn je daleko najveće smeće od televizije. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko to gleda. Opet s druge strane, skontam da ima seljaka puna država, koji uživaju u onim tračevima i mahalanjima. Bitnije je kome je sisa ispala, nego spomenuti Srebrenicu, 25. novembar ili bilo šta što se veže za ovu državu.

A poseban osvrt zaslužuje Emerik Gudelj. Volio bih da znam iz kojeg su kontejnera izvadili ono smeće od čovjeka. Njega bi se dalo obraditi najsočnijim psovkama, ali moderacija to ne bi dozvolila, a radi onakvog štakora zaista ne želim ban.
:thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1595 Re: Televizija OBN

Post by -LIBERO- »

Baudelaire wrote:

Emerik Gudelj,tz. modni macak :D ,sin Pere Gudelja,vlasnika FIS Vitez,i jos dosta toga...tako da Emerik moze raditi i pricati sta hoce,imati emisije i program koji hoce jer mu se tatica novcano pita sto se tice OBN Tv-a.

Tako da eto..ima se moze se...pa se moze i modni macak postati ako ti je cejf ;-)
StupskaBitanga

#1596 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

ko god vam je rekao da je Emerik
,sin Pere Gudelja,
dobro se zaj***o
On nije njegov sin
Not My Idea

#1597 Re: Televizija OBN

Post by Not My Idea »

-LIBERO- wrote:
Baudelaire wrote:

Emerik Gudelj,tz. modni macak :D ,sin Pere Gudelja,vlasnika FIS Vitez,i jos dosta toga...tako da Emerik moze raditi i pricati sta hoce,imati emisije i program koji hoce jer mu se tatica novcano pita sto se tice OBN Tv-a.

Tako da eto..ima se moze se...pa se moze i modni macak postati ako ti je cejf ;-)
otkud ova informacija?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1598 Re: Televizija OBN

Post by Entropio »

Emerik Gudelj nije sin Pere Gudelja, 100%. Nema nikakve veze s njim... Emerik je neka druga loza Gudelja.
Rosebud_

#1599 Re: Televizija OBN

Post by Rosebud_ »

Emeriče, pretpostavljam da ovo čitaš, hraniš ego misleći kako smo mi u zabludi a ti neshvaćen :)
Nemoj ba govorit fešn cAp. Nije ba tako. Mislim, ako hoćeš da kažeš modna šolja - e onda je ipak tako. A ako hoćeš da ispadneš modni milicajac, onda fino brate kaži fešn kOp.
Mustang1

#1600 Re: Televizija OBN

Post by Mustang1 »

Mama trazila da joj nadjem da vidi sta ce biti u seriji "Bilo jednom u Turskoj" I ja pogledam na stranici obn.a i .. :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo je cijela najava :D Pocetak razvaljuje :lol: :lol:
Najava epizode:

Na kraju Ćetin i Tarik leže u istom zatvoru. Kado traži od Tarika da ubije Ćetina, ako želi da Dila i Ibrahim prežive. Ako ubije Ćetina počinit će veliko krivično djelo i neće se više moći spasiti, ako ga ne ubije Dila i Ibrahim će umrijeti.
Post Reply