60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
abdulazizsarajevo
#1576 Re: 60 MINUTA - All about
cestitke tihicu na sinocnjem 60 minuta...
odlicno receno i slozeno !!!
- mrtva kokoš
#1577 Re: 60 MINUTA - All about
ehh lahko mu ju pricati kad mu bakir sastavi odg.abdulazizsarajevo wrote:cestitke tihicu na sinocnjem 60 minuta...
-
letacina
#1578 Re: 60 MINUTA - All about
Adriatic wrote:Uzalud vam trud svirači.
I sva trojica Senada i Mato Đaković i Vlaisavljevići i ostala kamarila dupeuvlakača ne mogu čistiti cipele Bakiru.
Svi bi oni dali guzice da su ko Bakir ali jebi ga, ne može i jare i pare.
I svi se uredno nacrtaju ponedjeljkom u 20,00 h ispred TV.
Zanimljivo je da vi SDP-ovci sve svoje neistomišljenike prozivate da su ovce u toru, slijepi sljedbenici svojih čobana, a i sami ste upravo u jednom od torova. Samo što je vaš tor "građanski, demokratski, otvoren" pa je samim tim pozitivan, jelte. A ovo ti upravo kao SDP-ovac govorim. Koliko god tebi ili možda čak i meni bilo drago kad Avdo Avdić "cipelari" Harisa Silajdžića, ili kad donose i optužbe i presude na račun nepodobnih i prave huškaćke priloge, to ruku na srce NIJE NOVINARSTVO. To je najobičnija plitkoumna propaganda u interesu jedne političke partije. Pogledajmo samo kako se mijenjao odnos prema Tihiću i Silajdžiću u samo zadnje dvije godine. Prvo je Tihić bio umjeren političar koji je reformisao SDA, napredan čovjek, dok je Silajdžić za to vrijeme bio sve najgore u ovoj državi- huškać, kriminalac, prevarant... Međutim, zadnju godinu mandata Silajdžić odjednom postaje good guy, svako malo ga vidimo u 60 minuta, veličaju se njegova "šamaranja" međunarodnih zvaničnika, dok je Tihić za to vrijeme izdajnik, Dodikov prudski potrčo, nesposobnjaković. Dešavaju se posljednji izbori, Stranka ZaGraBiH i Silajdžić doživljavaju debakl, Avdo Avdić onaniše na njihov izborni poraz, a koalicija između SDP i SDA postaje izvjesnost i gost u drugoj postizbornoj emisiji je ko?- pa Sulejman Tihić....
I onda neko ovu emisiju uzima za ozbiljno. Najbolja su mi ova poređenja Bakira i Hadžifejzovića, ili drugim riječima je li bolji MOJ ili TVOJ novinar kao da je novinarstvo korida u kome se bikove bore, a ne profesija koja ima svoja načela i standarde. A istina je da su obojica novinarski huškaći koji rade u interesu određenih političkih grupacija.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1579 Re: 60 MINUTA - All about
Splinter wrote:ehh lahko mu ju pricati kad mu bakir sastavi odg.abdulazizsarajevo wrote:cestitke tihicu na sinocnjem 60 minuta...
- Adriatic
#1580 Re: 60 MINUTA - All about
Pa ni Dodik iz 2006 nije onaj Dodik iz 1997.letacina wrote:Adriatic wrote:Uzalud vam trud svirači.
I sva trojica Senada i Mato Đaković i Vlaisavljevići i ostala kamarila dupeuvlakača ne mogu čistiti cipele Bakiru.
Zanimljivo je da vi SDP-ovci sve svoje neistomišljenike prozivate da su ovce u toru, slijepi sljedbenici svojih čobana, a i sami ste upravo u jednom od torova. Samo što je vaš tor "građanski, demokratski, otvoren" pa je samim tim pozitivan, jelte. A ovo ti upravo kao SDP-ovac govorim. Koliko god tebi ili možda čak i meni bilo drago kad Avdo Avdić "cipelari" Harisa Silajdžića, ili kad donose i optužbe i presude na račun nepodobnih i prave huškaćke priloge, to ruku na srce NIJE NOVINARSTVO. To je najobičnija plitkoumna propaganda u interesu jedne političke partije. Pogledajmo samo kako se mijenjao odnos prema Tihiću i Silajdžiću u samo zadnje dvije godine. Prvo je Tihić bio umjeren političar koji je reformisao SDA, napredan čovjek, dok je Silajdžić za to vrijeme bio sve najgore u ovoj državi- huškać, kriminalac, prevarant... Međutim, zadnju godinu mandata Silajdžić odjednom postaje good guy, svako malo ga vidimo u 60 minuta, veličaju se njegova "šamaranja" međunarodnih zvaničnika, dok je Tihić za to vrijeme izdajnik, Dodikov prudski potrčo, nesposobnjaković. Dešavaju se posljednji izbori, Stranka ZaGraBiH i Silajdžić doživljavaju debakl, Avdo Avdić onaniše na njihov izborni poraz, a koalicija između SDP i SDA postaje izvjesnost i gost u drugoj postizbornoj emisiji je ko?- pa Sulejman Tihić....![]()
I onda neko ovu emisiju uzima za ozbiljno. Najbolja su mi ova poređenja Bakira i Hadžifejzovića, ili drugim riječima je li bolji MOJ ili TVOJ novinar kao da je novinarstvo korida u kome se bikove bore, a ne profesija koja ima svoja načela i standarde. A istina je da su obojica novinarski huškaći koji rade u interesu određenih političkih grupacija.
P.S. Molio bih dežurnog partijskog jurišnika nosaru da zaobiđe moj post sa svojim krebilnim komentarima. Hvala.
Zar ti stvarno misliš da su politike koje se ovdje vode nepromjenjive?
Sve se mijenja samo su interesi vječni.
A što se tiče novinara, pročitaj malo moje prethodne postove.
Neću da se ponavljam.
-
letacina
#1581 Re: 60 MINUTA - All about
Adriatic wrote:Pa ni Dodik iz 2006 nije onaj Dodik iz 1997.letacina wrote:Adriatic wrote:Uzalud vam trud svirači.
Zanimljivo je da vi SDP-ovci sve svoje neistomišljenike prozivate da su ovce u toru, slijepi sljedbenici svojih čobana, a i sami ste upravo u jednom od torova. Samo što je vaš tor "građanski, demokratski, otvoren" pa je samim tim pozitivan, jelte. A ovo ti upravo kao SDP-ovac govorim. Koliko god tebi ili možda čak i meni bilo drago kad Avdo Avdić "cipelari" Harisa Silajdžića, ili kad donose i optužbe i presude na račun nepodobnih i prave huškaćke priloge, to ruku na srce NIJE NOVINARSTVO. To je najobičnija plitkoumna propaganda u interesu jedne političke partije. Pogledajmo samo kako se mijenjao odnos prema Tihiću i Silajdžiću u samo zadnje dvije godine. Prvo je Tihić bio umjeren političar koji je reformisao SDA, napredan čovjek, dok je Silajdžić za to vrijeme bio sve najgore u ovoj državi- huškać, kriminalac, prevarant... Međutim, zadnju godinu mandata Silajdžić odjednom postaje good guy, svako malo ga vidimo u 60 minuta, veličaju se njegova "šamaranja" međunarodnih zvaničnika, dok je Tihić za to vrijeme izdajnik, Dodikov prudski potrčo, nesposobnjaković. Dešavaju se posljednji izbori, Stranka ZaGraBiH i Silajdžić doživljavaju debakl, Avdo Avdić onaniše na njihov izborni poraz, a koalicija između SDP i SDA postaje izvjesnost i gost u drugoj postizbornoj emisiji je ko?- pa Sulejman Tihić....![]()
P.S. Molio bih dežurnog partijskog jurišnika nosaru da zaobiđe moj post sa svojim krebilnim komentarima. Hvala.
Zar ti stvarno misliš da su politike koje se ovdje vode nepromjenjive?
Sve se mijenja samo su interesi vječni.
A što se tiče novinara, pročitaj malo moje prethodne postove.
Neću da se ponavljam.
I tok Dodika je Bakir dizao u zvijezde sve do pred kraj 2005., i tad još uvijek nije bio ratni švercer, laktaški krkan, kriminalac, itd...
Ja sam govorio konkretno o Bakirovom novinarstvu koje se mijenja onako kako vjetar puše. Je li tebi normalno da jedna osoba u jednom trenutku bude pozitivac, pa onda nakon 2 sedmice o njoj iznosi najveće moguće bljuvotine i najoštrije kvalifikacije, pa je onda za nekoliko sedmica opet pozitivac. Je li se to može nazvati novinarstvom, a kamoli profesionalnim?
Naravno, interesi su vječni, i taj Bakir je samo jedan u nizu koji rade za nečiji interes kao i nažalost skoro svi novinari kod nas. Nije čak problem ni kad je novinar politički pristran, ali kad određenoj političkoj opciji vrši propagandu, a prema njenim rivalima se odnosi onako kako njegovoj stranci odgovara u datom trenutku, e to je već degutantno. Gdje je tu principijelnost, gdje čast?
-
hadžialagić
#1582 Re: 60 MINUTA - All about
Odron kao i većina čega se dočepaju podobni, a ne sposobni.
- luckylaka
#1583 Re: 60 MINUTA - All about
Jesil ti ovo stvarno napisa il se salis.Novinar koji udje u jamu rudarima je novinarcina,novinar koji ganja pedofila je novinarcina ha,ha,ha.Cuj da Senad H.ganja pedere.Senad H.je gospodin novinar koji ganja Hilary Clinton,Christian Amonopur,Zak Shiraka,B.Tadica,Bonu Vox i dr.svjetske zvijezde.Mozes sebe zamisliti da SEnad H.ganja pedera.Ne mozes jer to nije njegov nivo.Joj usporedbe Avdica contra Senada.Adriatic wrote:Novinar koji uđe u rudarsku jamu i pita rudare kako im je, koji sa mikrofonom ganja pedofila po ulici dok ga "vrhovni vjerski i moralni autoritet" brani, novinar koji prima batine od kabadahije Bahtića itd, dakle je novinar koji ima muda i koji ide glavom gdje drugi ne smiju i neće nogom.
I mojne vam priče o javnom servisu gdje svi građani plaćaju, o profesionalnosti i slične trice i ku(r)čine.
Zamišljam samo Hadžifejzovića u ovim prethodno navedenim ulogama hahahahahahahaha ili Matu ....
Avdo avdić jeste nekada previše napadan i sl. ali prilozi koje on pravi su vrijedni, jer su između ostalog tako rijetki u ovoj žabokrečini potkupljivih i servilnih "novinara"
- nosara
#1584 Re: 60 MINUTA - All about
hadzifejzovic je bio novinar dok je radio na radio-Sarajevu...luckylaka wrote:Jesil ti ovo stvarno napisa il se salis.Novinar koji udje u jamu rudarima je novinarcina,novinar koji ganja pedofila je novinarcina ha,ha,ha.Cuj da Senad H.ganja pedere.Senad H.je gospodin novinar koji ganja Hilary Clinton,Christian Amonopur,Zak Shiraka,B.Tadica,Bonu Vox i dr.svjetske zvijezde.Mozes sebe zamisliti da SEnad H.ganja pedera.Ne mozes jer to nije njegov nivo.Joj usporedbe Avdica contra Senada.Adriatic wrote:Novinar koji uđe u rudarsku jamu i pita rudare kako im je, koji sa mikrofonom ganja pedofila po ulici dok ga "vrhovni vjerski i moralni autoritet" brani, novinar koji prima batine od kabadahije Bahtića itd, dakle je novinar koji ima muda i koji ide glavom gdje drugi ne smiju i neće nogom.
I mojne vam priče o javnom servisu gdje svi građani plaćaju, o profesionalnosti i slične trice i ku(r)čine.
Zamišljam samo Hadžifejzovića u ovim prethodno navedenim ulogama hahahahahahahaha ili Matu ....
Avdo avdić jeste nekada previše napadan i sl. ali prilozi koje on pravi su vrijedni, jer su između ostalog tako rijetki u ovoj žabokrečini potkupljivih i servilnih "novinara"![]()
![]()
Nesto mi to dodje ko da na muzickoj sceni usporedis S.Isovica i dj krmka
Avdic se bavi zivotom, opasnim temama... Za takvo novinarstvo treba imat jaja...
senci je bio simpatican dok je sa curkom i ekipom proslavljao politicki slom svog finansijskog mentora...
- Adriatic
#1585 Re: 60 MINUTA - All about
Ti si promašio cijeli fudbal.luckylaka wrote:Jesil ti ovo stvarno napisa il se salis.Novinar koji udje u jamu rudarima je novinarcina,novinar koji ganja pedofila je novinarcina ha,ha,ha.Cuj da Senad H.ganja pedere.Senad H.je gospodin novinar koji ganja Hilary Clinton,Christian Amonopur,Zak Shiraka,B.Tadica,Bonu Vox i dr.svjetske zvijezde.Mozes sebe zamisliti da SEnad H.ganja pedera.Ne mozes jer to nije njegov nivo.Joj usporedbe Avdica contra Senada.Adriatic wrote:Novinar koji uđe u rudarsku jamu i pita rudare kako im je, koji sa mikrofonom ganja pedofila po ulici dok ga "vrhovni vjerski i moralni autoritet" brani, novinar koji prima batine od kabadahije Bahtića itd, dakle je novinar koji ima muda i koji ide glavom gdje drugi ne smiju i neće nogom.
Avdo avdić jeste nekada previše napadan i sl. ali prilozi koje on pravi su vrijedni, jer su između ostalog tako rijetki u ovoj žabokrečini potkupljivih i servilnih "novinara"![]()
![]()
Čuj Hadžifejs gospodin jer se bavi svjetskim "facama" hahahaha, a Avdo je bijedni novinarčić jer ide među rudare i otkriva pedofile u IZ.
E moj ti , tvoj post najbolje govori o tebi.
- luckylaka
#1586 Re: 60 MINUTA - All about
Mescini da je Avdo na vezi.Haj vozdra Avduka.Adriatic wrote:Ti si promašio cijeli fudbal.luckylaka wrote:Jesil ti ovo stvarno napisa il se salis.Novinar koji udje u jamu rudarima je novinarcina,novinar koji ganja pedofila je novinarcina ha,ha,ha.Cuj da Senad H.ganja pedere.Senad H.je gospodin novinar koji ganja Hilary Clinton,Christian Amonopur,Zak Shiraka,B.Tadica,Bonu Vox i dr.svjetske zvijezde.Mozes sebe zamisliti da SEnad H.ganja pedera.Ne mozes jer to nije njegov nivo.Joj usporedbe Avdica contra Senada.Adriatic wrote:Novinar koji uđe u rudarsku jamu i pita rudare kako im je, koji sa mikrofonom ganja pedofila po ulici dok ga "vrhovni vjerski i moralni autoritet" brani, novinar koji prima batine od kabadahije Bahtića itd, dakle je novinar koji ima muda i koji ide glavom gdje drugi ne smiju i neće nogom.
![]()
Čuj Hadžifejs gospodin jer se bavi svjetskim "facama" hahahaha, a Avdo je bijedni novinarčić jer ide među rudare i otkriva pedofile u IZ.
- Been
#1587 Re: 60 MINUTA - All about
Kakva argumentacija ! Bravo !luckylaka wrote: Mescini da je Avdo na vezi.Haj vozdra Avduka.
Vidi se djelovanje Senadove gošće Sanje !
- luckylaka
#1588 Re: 60 MINUTA - All about
Evo ga jos jedan,Dzes i ti Avdo.Da vidim imal vas jos.Been wrote:Kakva argumentacija ! Bravo !luckylaka wrote: Mescini da je Avdo na vezi.Haj vozdra Avduka.
Vidi se djelovanje Senadove gošće Sanje !![]()
- Adriatic
#1589 Re: 60 MINUTA - All about
Hahahahahahahaluckylaka wrote:Mescini da je Avdo na vezi.Haj vozdra Avduka.Adriatic wrote:
Ti si promašio cijeli fudbal.
Možda sam ja Avdo ali ti si sigurno Ugo.
Tu nema dileme haha
- luckylaka
#1590 Re: 60 MINUTA - All about
Mozda i jesam samo jos da mi pojasnis ko je taj HugoAdriatic wrote:Hahahahahahahaluckylaka wrote:Mescini da je Avdo na vezi.Haj vozdra Avduka.Adriatic wrote:
Ti si promašio cijeli fudbal.
Možda sam ja Avdo ali ti si sigurno Ugo.
Tu nema dileme haha
- ja.neron
#1591 Re: 60 MINUTA - All about

masovno hapliciranje
- NightSkyWalker
#1592 Re: 60 MINUTA - All about
Bakir se slozio sa Ivanicem da nema potrebe za ustavnim promjenama i da je sadasnje stanje dobro!

- Been
#1593 Re: 60 MINUTA - All about
Zašto čuti istinu, kad je bolje čuti ono što ti želiš ?NightSkyWalker wrote:Bakir se slozio sa Ivanicem da nema potrebe za ustavnim promjenama i da je sadasnje stanje dobro!![]()
Netačno, netačno i opet netačno !
Parafraziram : Ne treba srljati u ustavnu reformu i dodatno unakaziti stanje !
Inače, večerašnja emisija jedna od boljih. Vasković napokon opalio po SDS-u, Avdićev intervju sa Jurišićem je baš dobar, a prilog A.S. Helać o Clintonovoj je također bio interesantan.. Kaletovićev dokumentarac je, iako najavljivan kao senzacionalan, zapravo svojevrsno recikliranje i hroniziranje telefonskih razgovora Ratka Mladića !
- NightSkyWalker
#1594 Re: 60 MINUTA - All about
Bakir puhao u krila Mladenu Ivanicu jer se isti par dana prije sastao sa njegovom sefom. Prilikom intervjua, Bakir ga je zaboravio pitati zasto je Ivanic rekao da se u Srebrenici nije desio genocid.
Kurve novinarske...
Kurve novinarske...
-
thepatriot
#1595 Re: 60 MINUTA - All about
NightSkyWalker wrote:Bakir puhao u krila Mladenu Ivanicu jer se isti par dana prije sastao sa njegovom sefom. Prilikom intervjua, Bakir ga je zaboravio pitati zasto je Ivanic rekao da se u Srebrenici nije desio genocid.![]()
Kurve novinarske...
On je samo jedan u nizu plaćeničkih,podobnih "novinara", ne treba zaboraviti Pećanka,Vildanu,Kopanju itd.
Sada se u 60 min. "ne dira" SDA,jer je ona glavni potencijalni koalicioni partner Zlaje, a ako slučajno pukne "ljubav" između Tihog i Zlaje, kuku se SDA.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1596 Re: 60 MINUTA - All about
nemoj dirat SDA, to je "šetačeva" tiha patnjathepatriot wrote:
On je samo jedan u nizu plaćeničkih,podobnih "novinara", ne treba zaboraviti Pećanka,Vildanu,Kopanju itd.
Sada se u 60 min. "ne dira" SDA,jer je ona glavni potencijalni koalicioni partner Zlaje, a ako slučajno pukne "ljubav" između Tihog i Zlaje, kuku se SDA.
- Been
#1597 Re: 60 MINUTA - All about
Pogledaj zadnji prilog Slobodana Vaskovića o raspodijeli vlasti u kojem se kritički govori o politici SDA u Republici Srpskoj !thepatriot wrote:NightSkyWalker wrote:Bakir puhao u krila Mladenu Ivanicu jer se isti par dana prije sastao sa njegovom sefom. Prilikom intervjua, Bakir ga je zaboravio pitati zasto je Ivanic rekao da se u Srebrenici nije desio genocid.![]()
Kurve novinarske...
- Corto Maltese
#1598 Re: 60 MINUTA - All about
Sudeći po jučerašnjim vijestima iz Istočnog Sarajeva, glavni gost u narednom izdanje 60 Minuta će biti umjereni političar i prihvatljiv koalicijski partner Mladen Bosić.
-
StupskaBitanga
#1599 Re: 60 MINUTA - All about
vlast se mora formirati a ovo je jedino prihvatljivo i realno riješenjeCorto Maltese wrote:Sudeći po jučerašnjim vijestima iz Istočnog Sarajeva, glavni gost u narednom izdanje 60 Minuta će biti umjereni političar i prihvatljiv koalicijski partner Mladen Bosić.
-
dragg
#1600 Re: 60 MINUTA - All about
Možda prihvatljivo, ali sa onolikim brojem SNSD-ovaca u parlamentu BiH, pa ako se tome doda HDZ BiH, teško da je održivo.StupskaBitanga wrote:vlast se mora formirati a ovo je jedino prihvatljivo i realno riješenjeCorto Maltese wrote:Sudeći po jučerašnjim vijestima iz Istočnog Sarajeva, glavni gost u narednom izdanje 60 Minuta će biti umjereni političar i prihvatljiv koalicijski partner Mladen Bosić.