Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Moderator: Benq
- anonimnaosoba
#1576 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ma taj Dr. Techno je meni nebulozan totalno, doš'o jesenas da kupim Sony Ericsson Live with walkman i pitam kol'ko košta, kad kaže "izložbeni primjerak, al' doći će još mobitela ubrzo, pa dođi, možda se bude prodav'o", dođem ja za 10-ak dana, kad opet izložbeni primjerak... mislim, što će im izložbeni primjerak mobitela kojeg ne prodaju ? 
-
old school23
#1577 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Hvala.Zanima me jel oni imaju sluzbeni ugovor sa Sonyem i Nokiom npr...abrinjaDonjo wrote:kakav dragi dr.Techno, jesi ti ikad pogledao njihove cijene??? pa telefoni skuplji i po 200KM! da su ne znam koliko kvalitetniji od ostalih, a nisu, ne bih pogledao tamo nista kamoli razmisljao da kupim.old school23 wrote:Jel neko mozda uzimao mobitel u BBI-u dr.Techno na 4.spratu.. .Kakva su iskustva ako jeste.
Hvala.
svakako ne razumijem kako takve radnje sa toliko nebuloznim i bezobraznim cijenama + mizernom ponudom opstaju ikako...
drzi se preporuka sto su ti ljudi ovdje dali, fonTELE.ba, univerzalno.com itd, a kloni se dr.Techna i slicnih, samo preporuka
Znaci najvise preporuka fonTele.ba.
- skafiskafsnjak
#1578 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Fontele jesu skuplji od Univerzalno.
Ali su ljudi gospoda za razliku od onih pakasha univerzalno... pa koji su to cigani, ja u zivotu nisam vidio .
Lijepo zvao ja njih, rekao da mi ostave mob, doci cu da kupim. Ja dosao, kaze on, prodao ... da mu slucajno ne bi ostao, papak jedan.
Ja lijepo u fontele, za 20KM vise dobijem 2 godine garancije . Ev bas je neki dan iskoristio, za dan mi popravili mob.
Ali su ljudi gospoda za razliku od onih pakasha univerzalno... pa koji su to cigani, ja u zivotu nisam vidio .
Lijepo zvao ja njih, rekao da mi ostave mob, doci cu da kupim. Ja dosao, kaze on, prodao ... da mu slucajno ne bi ostao, papak jedan.
Ja lijepo u fontele, za 20KM vise dobijem 2 godine garancije . Ev bas je neki dan iskoristio, za dan mi popravili mob.
- respo
#1579 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ako hoces sigurno telecomi ili dr techno u ovom slucaju
zasto?
zato jer su sigurniji 1000 puta od svih fontelea univerzalnih ovakvih onakvih
cuj ovoga za 20KM vise imas garanciju
pa ti moras garanciju dobiti za svaku cijenu
cim je ta prica odmah nije sve udure
ovako platis vecu cijenu al imas sigurno garanciju imas firmu koja stoji iza toga a ne hahare koji ce i tu garanciju osporiti ako se sta desi telefonu
zasto?
ovako platis vecu cijenu al imas sigurno garanciju imas firmu koja stoji iza toga a ne hahare koji ce i tu garanciju osporiti ako se sta desi telefonu
-
febo_acm
#1580 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Mislio je na dvije godine garancije, a ne bez garancije. Univerzalno daje jednu godinu. I od mene sve najbolje za Fontele.respo wrote:ako hoces sigurno telecomi ili dr techno u ovom slucaju
zasto?
@edit
Kupim S3 u Univerzlno i zatekne me u inboxu 10-tak sms starih po 20 dana i raznih telefonskih poziva. Ista stvar sa još jednim mobitelom kupljenim kod njih.
- Altsa
#1581 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Trzni centar Tom - lukavica...telefoni su neuporedivo jeftiniji nego u gradu
- skafiskafsnjak
#1582 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Kao sto je forumas ispod objasnio. Godinu vise daju .respo wrote:ako hoces sigurno telecomi ili dr techno u ovom slucaju
zasto?
A to sto ti pricas stoji, ako iza dr.techna stoje MOBIS (nokia) i AGRAM (sony erc, htc itd).
Ja cu ga radije u tim firmama kupiti, nego u technu .
-
febo_acm
#1583 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ime, stranica?Altsa wrote:Trzni centar Tom - lukavica...telefoni su neuporedivo jeftiniji nego u gradu
- respo
#1584 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ma ne znam ja ko stoji iza dr-aL00d wrote:Kao sto je forumas ispod objasnio. Godinu vise daju .respo wrote:ako hoces sigurno telecomi ili dr techno u ovom slucaju
zasto?
A to sto ti pricas stoji, ako iza dr.techna stoje MOBIS (nokia) i AGRAM (sony erc, htc itd).
Ja cu ga radije u tim firmama kupiti, nego u technu .
govorim da je pametnije uzeti u telecomima i radnjama tipa dr nego tipa univerzalno fontele imamex i slicne kompany radnje
opet akd uzmes bolje je uzeti u tim radnjama nego u telekomu jer te tamo obavezuje preko ugovora fazona
a mobiteli su skuplji i od dr-a i slicnih radnji
e sada ako vec znas gdje ima direktno kupiti od mobisa agrama i ko vec sta zastupa onda super i reci i nama ostalima
- skafiskafsnjak
#1585 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Pa rekao si teelecom ili dr. techno.
Pa ja kazem ako iza ovih iz dr.techna stoji mobis ili neki drugi oficijelni servis, onda je okej kupiti tu ko zeli neku sigurnost.
Ali ja opet kazem, ako vec to hocu, kupiti cu mob u mobisu direktno .
Pa ja kazem ako iza ovih iz dr.techna stoji mobis ili neki drugi oficijelni servis, onda je okej kupiti tu ko zeli neku sigurnost.
Ali ja opet kazem, ako vec to hocu, kupiti cu mob u mobisu direktno .
- respo
#1586 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
a gdje mobis ima prodavnicu?
- relax11
#1587 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Da li ima neko iskustva sa NOKIOM N8 12MP CAMERA, valja li telefon ?
HVALA!
HVALA!
- Qler
#1588 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nosao je dvije godine, nisam se ni jednom pokajao sto sam je uzeo u te dvije godine. Prodao je, kupio Nokia 808 PV. Dobar telefon, iako je realno vec ostario da ga sada kupujes. Ako ti slike nisu toliko bitne, dobra je 701, jaci hw ima i noviji software.
- strong69
#1589 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Kako guras sa PureView? Jesi li zadovoljan?Qler wrote:Nosao je dvije godine, nisam se ni jednom pokajao sto sam je uzeo u te dvije godine. Prodao je, kupio Nokia 808 PV. Dobar telefon, iako je realno vec ostario da ga sada kupujes. Ako ti slike nisu toliko bitne, dobra je 701, jaci hw ima i noviji software.
- Qler
#1590 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nosam paralelno Lumia 800 i 808 pureviev. I iskreno, Lumia joj nije ni do koljena. Jeste OS brzi fluidniji sve to stoji, ali mene neriraju neke sitnice, nema smart dial, nema multitasking (ma sta MS pricao, ovo sto WP ima nije multitasking nego lista zadnjih pokrenutih programa), kamera se ne moze porediti, a 808 nije spora sekunde, eto pogledaj na youtube poređenja sa iPhone-om... Fakat sam prezadovoljan i njom. Puno zadovoljniji nego sa lumia-om, i krivo mi sto dadoh N9 za ovu lumia-u.
- strong69
#1591 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Hvala druze. I ja sam imao Nokia N9 i ne dade mi davo mira, prodao sam je i sad se kajem. Mjesec dana sam lupkao screen 2 puta da ga aktiviramQler wrote:Nosam paralelno Lumia 800 i 808 pureviev. I iskreno, Lumia joj nije ni do koljena. Jeste OS brzi fluidniji sve to stoji, ali mene neriraju neke sitnice, nema smart dial, nema multitasking (ma sta MS pricao, ovo sto WP ima nije multitasking nego lista zadnjih pokrenutih programa), kamera se ne moze porediti, a 808 nije spora sekunde, eto pogledaj na youtube poređenja sa iPhone-om... Fakat sam prezadovoljan i njom. Puno zadovoljniji nego sa lumia-om, i krivo mi sto dadoh N9 za ovu lumia-u.
- Qler
#1592 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ma N9 je cudo. Zadaca je svima bila. I sada svi furaju swipe, a 90% ih veze nema odakle je to doslo.
- skafiskafsnjak
#1593 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
u malom BOsmalurespo wrote:a gdje mobis ima prodavnicu?
Malo je teze naci jer je vise kao servis, ali ima kupiti mobitela.
- respo
#1594 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
znam a gdje je ovaj agram za sony?
-
febo_acm
#1595 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
http://www.agramservis.ba/kontakt/kako_do_nasrespo wrote:znam a gdje je ovaj agram za sony?
https://www.facebook.com/pages/Agramser ... 8098329583
- skafiskafsnjak
#1596 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Problem je sto nisu u Sarajevu :PP
-
febo_acm
#1597 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ma nije to neki problem, lako se to završi sve 
-
hali gali halid
#1598 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ima li neko da bi prodao Ericsson t28? Ili da zna gdje se moze kupiti?
- relax11
#1599 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Cijena Galaxy s2 u IMAMEX-U, i dali oni pruzaju placanje u ratama!
HVALA!
HVALA!
-
rudy81
#1600 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
znali neko radi li nedjeljom ona radnja s mobitelima u objektu na trznici-grbavica? nije mi usput...