TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zimzelen

#1576 Re: TENIS

Post by zimzelen »

BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu? :x
:lol: Ma, ja covjeku samo rekao da je 'tuzlanska veza' u pitanju za info o Delicu, kakva [prica o mecu s Estonijom. Prerano je to. Mislim da ce biti u Donjem Hotonju, gdje je bar Daver na 'domacem terenu' i moci ce se domacinski ponijeti a ici u dvoranu, gdje je Zopp opasniji, nema razloga. Tuzla mozda ne bi bila losa zbog teniske tradicije i Amera Delica,koji bi napunio tribine TK Sloboda! Najvaznije je da nam igraci budu zdravi a valjda se izgladi nesporazum s Mirzom Basicem.
BegA_

#1577 Re: TENIS

Post by BegA_ »

Ono sto me pozitivno iznenadilo je to da je Mirza Basic danas stvarno imao veliku podrsku sa tribina Skenderije. :bih:
Mjesanac

#1578 Re: TENIS

Post by Mjesanac »

Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.
Arma-Sarma

#1579 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Mjesanac wrote:
Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u julu :-)
smoki_choko

#1580 Re: TENIS

Post by smoki_choko »

Arma-Sarma wrote:
Mjesanac wrote:
Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u julu :-)
mozda se bude igralo na zemlji. to je na nama da odlucimo zemlja ili tvrda podloga
Arma-Sarma

#1581 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

smoki_choko wrote:
Arma-Sarma wrote:
Mjesanac wrote:
mozda se bude igralo na zemlji. to je na nama da odlucimo zemlja ili tvrda podloga
Gdje na zemlji? Na Koševu? Kod Bobana? U balonu na Stupu? U Kiseljaku?
BegA_

#1582 Re: TENIS

Post by BegA_ »

Arma-Sarma wrote:
Mjesanac wrote:
Jel' bio Delic na Mirzinom mecu?
smoki_choko

#1583 Re: TENIS

Post by smoki_choko »

Arma-Sarma wrote:Gdje na zemlji? Na Koševu? Kod Bobana? U balonu na Stupu? U Kiseljaku?
u medjugorju
Last edited by smoki_choko on 08/03/2011 23:19, edited 1 time in total.
Arma-Sarma

#1584 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

BegA_ wrote:
Arma-Sarma wrote:
Mjesanac wrote:
Jel' bio Delic na Mirzinom mecu?
Prvi set jeste, drugi ga nisam gledao.
Mjesanac

#1585 Re: TENIS

Post by Mjesanac »

Arma-Sarma wrote:
Mjesanac wrote:

Moja je informacija od onoga koji odlucuje, a tvoja od Delica :-)
smoki_choko

#1586 Re: TENIS

Post by smoki_choko »

Mjesanac wrote:
a ko odlucuje
Mjesanac

#1587 Re: TENIS

Post by Mjesanac »

smoki_choko wrote:
Mjesanac wrote:
a ko odlucuje
Mozda da izlanem svoj izvor informacija :-)
smoki_choko

#1588 Re: TENIS

Post by smoki_choko »

Mjesanac wrote:
smoki_choko wrote:
Mjesanac wrote:
a ko odlucuje
nemoj molim te eto. drzavna je tajna ko odlucuje. :lol: :lol:
Mjesanac

#1589 Re: TENIS

Post by Mjesanac »

smoki_choko wrote: nemoj molim te eto. drzavna je tajna ko odlucuje. :lol: :lol:

:dance:
Arma-Sarma

#1590 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Mjesanac wrote:
smoki_choko wrote:
Mjesanac wrote:
a ko odlucuje
Znam da je do početka ove godine alfa i omega saveza Arsla, e sad en vjerujem da se nešto mjenjalo. Vjerujem da u tebi radi lokal-patriotizam, ali ako ti se baš toliko gleda Davis cup spreman sam te ugostiti ta 3 sunčana dana u julu :wink:
Sarajevski_Marlboro

#1591 Re: TENIS

Post by Sarajevski_Marlboro »

Joj kad vidim Delića na tvu...odmah mi se vrti onaj meč s Australian Opena s Đokovićem...
Nikad prežalit' neću...
Mjesanac

#1592 Re: TENIS

Post by Mjesanac »

Arma-Sarma wrote: Znam da je do početka ove godine alfa i omega saveza Arsla, e sad en vjerujem da se nešto mjenjalo. Vjerujem da u tebi radi lokal-patriotizam, ali ako ti se baš toliko gleda Davis cup spreman sam te ugostiti ta 3 sunčana dana u julu :wink:
BTW. moj lokal patriotizam se tice samo Mostara :roll:

a ovako vidim ipak da si malo upuceniji
ultima_palabra

#1593 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Davis Cup na Hotonju :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1594 Re: TENIS

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:Davis Cup na Hotonju :lol:
pred prepunim tribinama, cirka 150 ljudi :D
ultima_palabra

#1595 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Admir_1984 wrote:
pred prepunim tribinama, cirka 150 ljudi :D
Ne znam da je to teoretski moguće, ali i da jeste treba ugasiti savez i reprezentaciju prije nego dopustiti takvu blamažu.
smoki_choko

#1596 Re: TENIS

Post by smoki_choko »

„BH Telecom Indoors-Sarakevp Open 2011“
Bašić u drugom kolu sarajevskog Challengera

Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić plasirao se u drugo kolo ATP Challenger turnira "BH Telecom Indoors - Sarajevo Open 2011".

Bašić je u prvom kolu pobijedio hrvatskog tenisera Roka Karanšića sa 6:3, 6:3. U drugom kolu u srijedu igrat će protiv Slovenca Grege Žemlje.

U srijedu će na teren izaći i Amer Delić, koji će igrati protiv Jurgena Zoppa.

U igri parova Delić i Aldin Šetkić snage će odmjeriti s Britancima Delgadom i Marrayem, dok će Bašić i Gorčić igrati protiv Bednareka (Polj) i Marxa (Njem).

Damir Džumhur će u paru s Tomislavom Brkićem odmjeriti snage protiv francuskog para Roger-Vasselin/Mahut.
Arma-Sarma

#1597 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Lud i ponosan wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:Joj kad vidim Delića na tvu...odmah mi se vrti onaj meč s Australian Opena s Đokovićem...
Nikad prežalit' neću...
Fakat, bas je imao dobre sanse da uzme Đokovića :oops:
Jok eto nije. I to uz slab procenat ubačenog prvog servisa odveo je Đokovića u 4 seta i to u tiebreak četvrtog gdje je jedna lopta odlučila. Meni je više u sjećanju meč iz Wimbledona gdje je Đoković odlično servirao, a Delić mu opet uzeo set i opet odveo četvrti set u tiebreak.
Sarajevski_Marlboro

#1598 Re: TENIS

Post by Sarajevski_Marlboro »

Ovaj osvoji poen a Đoković : "Jediiiii goooovnaaaa !"
:bih:
zimzelen

#1599 Re: TENIS

Post by zimzelen »

Nije puno bolji bio ni teniski centar, pa jos 'royal', u Marrakechu. Znam da imamo samo jednu tvrdu podlogu (Bandicevu),koja u cjelini vise odgovara Estoncima, posebno ako ne bude igrao Basic, jer Zopp je na betonu bolji od Setkica, da je postavljanje zemlje u dvoranu preskupo za ovako siromasan savez, i da cemo ici, na vanjske terene, vjerovatno, prije svega jer je najjeftiniaj opcija a i zemlja znaci prednost nasim igracima.
Nisam nikad bio u D.Hotonju, znam samo s nekih fotki, ali je ipak teniski centar koji organizira ITF (25-icu), ima iskustva, Daver je tamo direktor. To su argumenti, a ti se samo smiji, jer drugo u raspravama, obicno i ne nudis.
ultima_palabra

#1600 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

zimzelen wrote:
Nije puno bolji bio ni teniski centar, pa jos 'royal', u Marrakechu. Znam da imamo samo jednu tvrdu podlogu (Bandicevu),koja u cjelini vise odgovara Estoncima, posebno ako ne bude igrao Basic, jer Zopp je na betonu bolji od Setkica, da je postavljanje zemlje u dvoranu preskupo za ovako siromasan savez, i da cemo ici, na vanjske terene, vjerovatno, prije svega jer je najjeftiniaj opcija a i zemlja znaci prednost nasim igracima.
Nisam nikad bio u D.Hotonju, znam samo s nekih fotki, ali je ipak teniski centar koji organizira ITF (25-icu), ima iskustva, Daver je tamo direktor. To su argumenti, a ti se samo smiji, jer drugo u raspravama, obicno i ne nudis.
:lol: Stvarno si legenda... pominješ argumente, a nikad nisi bio tamo... Ja tamo igram lopte svake sedmice, ne mogu se dva čovjeka mimoići između žičane ograde pored terena i zgrade, a kamoli da ima tribine nekakve.

Ne vjerujem da bi ITF dao dozvolu za takvo nešto, a i kada bi moglo to definitivno nije slika kakvu želimo odaslati u svijet. Od prvog meča BiH Davis cup reprezentacije kod kuće u istoriji treba napraviti marketinški događaj, a ne lakrdiju.

Što se tiče podloge, ako zemlja više odgovara Šetkiću, beton je bolji za Delića... on ako uđe u pravu formu bolji je od Zoppa, u parovima smo jači, kao i Šetkić od njihovog drugog igrača.
Post Reply