BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- zimzelen
#1576 Re: TENIS
- BegA_
#1577 Re: TENIS
Ono sto me pozitivno iznenadilo je to da je Mirza Basic danas stvarno imao veliku podrsku sa tribina Skenderije. 
- Mjesanac
#1578 Re: TENIS
Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
-
Arma-Sarma
#1579 Re: TENIS
Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
- smoki_choko
#1580 Re: TENIS
mozda se bude igralo na zemlji. to je na nama da odlucimo zemlja ili tvrda podlogaArma-Sarma wrote:Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
-
Arma-Sarma
#1581 Re: TENIS
Gdje na zemlji? Na Koševu? Kod Bobana? U balonu na Stupu? U Kiseljaku?smoki_choko wrote:mozda se bude igralo na zemlji. to je na nama da odlucimo zemlja ili tvrda podlogaArma-Sarma wrote:Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:
Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.
- BegA_
#1582 Re: TENIS
Jel' bio Delic na Mirzinom mecu?Arma-Sarma wrote:Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
- smoki_choko
#1583 Re: TENIS
u medjugorjuArma-Sarma wrote:Gdje na zemlji? Na Koševu? Kod Bobana? U balonu na Stupu? U Kiseljaku?
Last edited by smoki_choko on 08/03/2011 23:19, edited 1 time in total.
-
Arma-Sarma
#1584 Re: TENIS
Prvi set jeste, drugi ga nisam gledao.BegA_ wrote:Jel' bio Delic na Mirzinom mecu?Arma-Sarma wrote:Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:
Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.
- Mjesanac
#1585 Re: TENIS
Arma-Sarma wrote:Kkva crna Tuzla. I ova podloga iz Skenderije je jedina koju imamo, a donirao nam je Bandić prije 3 godine. Baš Delić gledao Brkićev meč i pitao raju hoće li ovakvo nenavijanje biti i u juluMjesanac wrote:Zasad je takav plan, a ne vjerujem da ce to mjenjati.BegA_ wrote:Jel' sigurno to za Tuzlu?
Moja je informacija od onoga koji odlucuje, a tvoja od Delica
- smoki_choko
#1586 Re: TENIS
a ko odlucujeMjesanac wrote:
- Mjesanac
#1587 Re: TENIS
Mozda da izlanem svoj izvor informacijasmoki_choko wrote:a ko odlucujeMjesanac wrote:
- smoki_choko
#1588 Re: TENIS
nemoj molim te eto. drzavna je tajna ko odlucuje.Mjesanac wrote:Mozda da izlanem svoj izvor informacijasmoki_choko wrote:a ko odlucujeMjesanac wrote:
- Mjesanac
#1589 Re: TENIS
smoki_choko wrote: nemoj molim te eto. drzavna je tajna ko odlucuje.![]()
-
Arma-Sarma
#1590 Re: TENIS
Znam da je do početka ove godine alfa i omega saveza Arsla, e sad en vjerujem da se nešto mjenjalo. Vjerujem da u tebi radi lokal-patriotizam, ali ako ti se baš toliko gleda Davis cup spreman sam te ugostiti ta 3 sunčana dana u juluMjesanac wrote:Mozda da izlanem svoj izvor informacijasmoki_choko wrote:a ko odlucujeMjesanac wrote:
-
Sarajevski_Marlboro
#1591 Re: TENIS
Joj kad vidim Delića na tvu...odmah mi se vrti onaj meč s Australian Opena s Đokovićem...
Nikad prežalit' neću...
Nikad prežalit' neću...
- Mjesanac
#1592 Re: TENIS
BTW. moj lokal patriotizam se tice samo MostaraArma-Sarma wrote: Znam da je do početka ove godine alfa i omega saveza Arsla, e sad en vjerujem da se nešto mjenjalo. Vjerujem da u tebi radi lokal-patriotizam, ali ako ti se baš toliko gleda Davis cup spreman sam te ugostiti ta 3 sunčana dana u julu
a ovako vidim ipak da si malo upuceniji
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1594 Re: TENIS
pred prepunim tribinama, cirka 150 ljudiultima_palabra wrote:Davis Cup na Hotonju
- ultima_palabra
#1595 Re: TENIS
Ne znam da je to teoretski moguće, ali i da jeste treba ugasiti savez i reprezentaciju prije nego dopustiti takvu blamažu.Admir_1984 wrote:pred prepunim tribinama, cirka 150 ljudiultima_palabra wrote:Davis Cup na Hotonju
- smoki_choko
#1596 Re: TENIS
„BH Telecom Indoors-Sarakevp Open 2011“
Bašić u drugom kolu sarajevskog Challengera
Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić plasirao se u drugo kolo ATP Challenger turnira "BH Telecom Indoors - Sarajevo Open 2011".
Bašić je u prvom kolu pobijedio hrvatskog tenisera Roka Karanšića sa 6:3, 6:3. U drugom kolu u srijedu igrat će protiv Slovenca Grege Žemlje.
U srijedu će na teren izaći i Amer Delić, koji će igrati protiv Jurgena Zoppa.
U igri parova Delić i Aldin Šetkić snage će odmjeriti s Britancima Delgadom i Marrayem, dok će Bašić i Gorčić igrati protiv Bednareka (Polj) i Marxa (Njem).
Damir Džumhur će u paru s Tomislavom Brkićem odmjeriti snage protiv francuskog para Roger-Vasselin/Mahut.
-
Arma-Sarma
#1597 Re: TENIS
Jok eto nije. I to uz slab procenat ubačenog prvog servisa odveo je Đokovića u 4 seta i to u tiebreak četvrtog gdje je jedna lopta odlučila. Meni je više u sjećanju meč iz Wimbledona gdje je Đoković odlično servirao, a Delić mu opet uzeo set i opet odveo četvrti set u tiebreak.Lud i ponosan wrote:Fakat, bas je imao dobre sanse da uzme ĐokovićaSarajevski_Marlboro wrote:Joj kad vidim Delića na tvu...odmah mi se vrti onaj meč s Australian Opena s Đokovićem...
Nikad prežalit' neću...
-
Sarajevski_Marlboro
#1598 Re: TENIS
Ovaj osvoji poen a Đoković : "Jediiiii goooovnaaaa !"

- zimzelen
#1599 Re: TENIS
Nije puno bolji bio ni teniski centar, pa jos 'royal', u Marrakechu. Znam da imamo samo jednu tvrdu podlogu (Bandicevu),koja u cjelini vise odgovara Estoncima, posebno ako ne bude igrao Basic, jer Zopp je na betonu bolji od Setkica, da je postavljanje zemlje u dvoranu preskupo za ovako siromasan savez, i da cemo ici, na vanjske terene, vjerovatno, prije svega jer je najjeftiniaj opcija a i zemlja znaci prednost nasim igracima.ultima_palabra wrote:Davis Cup na Hotonju
Nisam nikad bio u D.Hotonju, znam samo s nekih fotki, ali je ipak teniski centar koji organizira ITF (25-icu), ima iskustva, Daver je tamo direktor. To su argumenti, a ti se samo smiji, jer drugo u raspravama, obicno i ne nudis.
- ultima_palabra
#1600 Re: TENIS
zimzelen wrote:Nije puno bolji bio ni teniski centar, pa jos 'royal', u Marrakechu. Znam da imamo samo jednu tvrdu podlogu (Bandicevu),koja u cjelini vise odgovara Estoncima, posebno ako ne bude igrao Basic, jer Zopp je na betonu bolji od Setkica, da je postavljanje zemlje u dvoranu preskupo za ovako siromasan savez, i da cemo ici, na vanjske terene, vjerovatno, prije svega jer je najjeftiniaj opcija a i zemlja znaci prednost nasim igracima.ultima_palabra wrote:Davis Cup na Hotonju
Nisam nikad bio u D.Hotonju, znam samo s nekih fotki, ali je ipak teniski centar koji organizira ITF (25-icu), ima iskustva, Daver je tamo direktor. To su argumenti, a ti se samo smiji, jer drugo u raspravama, obicno i ne nudis.
Ne vjerujem da bi ITF dao dozvolu za takvo nešto, a i kada bi moglo to definitivno nije slika kakvu želimo odaslati u svijet. Od prvog meča BiH Davis cup reprezentacije kod kuće u istoriji treba napraviti marketinški događaj, a ne lakrdiju.
Što se tiče podloge, ako zemlja više odgovara Šetkiću, beton je bolji za Delića... on ako uđe u pravu formu bolji je od Zoppa, u parovima smo jači, kao i Šetkić od njihovog drugog igrača.