Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
biscanka2

#1576 Re: Haram im bilo.....

Post by biscanka2 »

kurty wrote:sestra pravi kolace za veceras :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: ....sad se zabrinula da li ce se svi moci okusiti :run:
Pa moj Kurt-y sto nekazes da imas sestru,jel fina tako kao ti (mislim i dusom i ostalim finim karakteristikam) :razz:
Mogla bi se ja ipak ispred tvoje kuce sa sinom prosetati :lol: :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#1577 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

sasa_t wrote:Respekt za odradjeni posao, humanitarni radi i veliko srce!!!

Mislim da smo svi pomalo uspavani ali ovakvi pozitivni primjeri su nam potrebni da vidimo da nije sve tako crno u nasem okruzenju i da postoji nada za one koji misle da je sve gotovo!!!

istina živa

#1578 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

HAVANA zar ti nisi u Palmi da pripremiš teren za dernek :-)
Imaš težak zadatak.
Ma nije mi jasno otkud ti sinoć u prilogu na TV Hayat :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#1579 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

istina živa wrote:
Latina wrote:Ne mozes razdvajati ljude koji zele ucestvovati u dobrovoljnoj i dobrotvornoj akciji na 'pozeljne' i 'nepozeljne'. Ko god zeli da pomogne ovoj nesretnoj porodici je dobrodosao, zar ne ?

pozdrav :)
Latina možda greška mala u čitanju ili pisanju.Dušo svi ljudi su dobro došli bez obzira ko su,šta su,šta rade.Mi ovdje dijelimo samo poštene i dobre ljude koji su izuzetno važni od nepoštenih koji su nevažni u ovoj našoj priči.Eto u tome je poenta :thumbup:
Cool. Drago mi je da se razumijemo. :) :thumbup: :bih:
HAVANA

#1580 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

istina živa wrote:HAVANA zar ti nisi u Palmi da pripremiš teren za dernek :-)
Imaš težak zadatak.
Ma nije mi jasno otkud ti sinoć u prilogu na TV Hayat :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Eee,ja sad sa posla i idem malo spavati. :zjev:
Sve ok.19h Palma
A i ja sam se začudio,neko me snimio na kvarnjaka. :P
istina živa

#1581 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

HAVANA wrote:
istina živa wrote:HAVANA zar ti nisi u Palmi da pripremiš teren za dernek :-)
Imaš težak zadatak.

Eee,ja sad sa posla i idem malo spavati. :zjev:
Sve ok.19h Palma
A i ja sam se začudio,neko me snimio na kvarnjaka. :P
Ma dobro si prošao,ja još bolujem tvoju vožnju,ko zna hoću li preživjeti :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
lukavac

#1582 Re: Haram im bilo.....

Post by lukavac »

Pozdrav za sve izuzetne ljude na forumu.
Prijavih se poslije sinocnjeg priloga na tv-u. Tuga, cemer i jad od drzave.
Drago mi je samo sto narod ne dozvoljava da do kraja potone u svoj toj prici.
Nemojte mi zamjeriti, nisam citao sve postove u okviru teme (zaista ih je jako, jako mnogo), pa cu mozda napisati nesto sto je vec napisano. U svakom slucaju smatram da je akcija i vise nego za pohvalu, na prvom sljedecem sastanku cu se prikljuciti. Ovo "na sastanku" nije zato sto ne vjerujem ili ne zelim uplatiti novac na racun, vec zato sto ove velike ljude zelim upoznati i stisnuti im ruku od sveg srca. Ono sto bih ja predlozio ukoliko je izvodivo je sljedece. Edisova prica je strasna, trebamo pomoci mladicu i pokazati mu da nije sam, ali znamo svi da je takvih sudbina u nasoj zemlji i previse. Zasto da stanemo. Pokrenuli ste nesto predivno, hajde da to odrzimo. Vecini od nas ne znaci nista ili barem ne previse izdvojiti odredjenu svotu novca mjesecno. Nije bitno koliko, kako rece i neko na pocetku ove teme. Od marke pa do stotinu, neka svako da koliko moze i neka je od srca. Vecini nas taj mjesecni izdatak nece biti pretjerano finansijsko opterecenje, a moci cemo pomoci jos mnogo slicnih sudbina kao sto je Edisova. Budimo ljudi, kada vec oni koje biramo to ne znaju biti. Ne dajmo da nas povuku sa sobom. Ne dajmo se zatvoriti u svoj mali svijet. Pa zar poslije svega sto smo prezivjeli zajedno u teskim godinama iza nas da sada izgubimo dostojanstvo i ono sto je nas, Bosance, uvijek krasilo - ljudskost. Jos jednom se izvinjavam na nesto duzem postu i sorry ako se navedeni prijedlog negdje ranije vec pojavio, ali ja bih zaista volio ucestvovati u necemu slicnom. Lijepa je akcija pomoci Edisu, ali smatram da na tome ne treba stati. Hvala svima koji su imali volje procitati ovaj post do kraja.
Pozdrav za sve ljude velika srca.
Compact

#1583 Re: Haram im bilo.....

Post by Compact »

Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!

Image
istina živa

#1584 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

lukavac wrote:Pozdrav za sve izuzetne ljude na forumu.
Prijavih se poslije sinocnjeg priloga na tv-u. Tuga, cemer i jad od drzave.
Drago mi je samo sto narod ne dozvoljava da do kraja potone u svoj toj prici.
Nemojte mi zamjeriti, nisam citao sve postove u okviru teme (zaista ih je jako, jako mnogo), pa cu mozda napisati nesto sto je vec napisano. U svakom slucaju smatram da je akcija i vise nego za pohvalu, na prvom sljedecem sastanku cu se prikljuciti. Ovo "na sastanku" nije zato sto ne vjerujem ili ne zelim uplatiti novac na racun, vec zato sto ove velike ljude zelim upoznati i stisnuti im ruku od sveg srca. Ono sto bih ja predlozio ukoliko je izvodivo je sljedece. Edisova prica je strasna, trebamo pomoci mladicu i pokazati mu da nije sam, ali znamo svi da je takvih sudbina u nasoj zemlji i previse. Zasto da stanemo. Pokrenuli ste nesto predivno, hajde da to odrzimo. Vecini od nas ne znaci nista ili barem ne previse izdvojiti odredjenu svotu novca mjesecno. Nije bitno koliko, kako rece i neko na pocetku ove teme. Od marke pa do stotinu, neka svako da koliko moze i neka je od srca. Vecini nas taj mjesecni izdatak nece biti pretjerano finansijsko opterecenje, a moci cemo pomoci jos mnogo slicnih sudbina kao sto je Edisova. Budimo ljudi, kada vec oni koje biramo to ne znaju biti. Ne dajmo da nas povuku sa sobom. Ne dajmo se zatvoriti u svoj mali svijet. Pa zar poslije svega sto smo prezivjeli zajedno u teskim godinama iza nas da sada izgubimo dostojanstvo i ono sto je nas, Bosance, uvijek krasilo - ljudskost. Jos jednom se izvinjavam na nesto duzem postu i sorry ako se navedeni prijedlog negdje ranije vec pojavio, ali ja bih zaista volio ucestvovati u necemu slicnom. Lijepa je akcija pomoci Edisu, ali smatram da na tome ne treba stati. Hvala svima koji su imali volje procitati ovaj post do kraja.
Pozdrav za sve ljude velika srca.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :sax:
strongwoman

#1585 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Compact wrote:Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!

Image
SVAKA CAST... I VELIKA HVALA U IME SVIH NAS I U IME PORODICE HODZIC...
amrica

#1586 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Compact wrote:Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!

Image

Compacte, dobro dosao nazad, druze stari. :D

A zasto fino ne dodjes veceras u Palmu, pa da se upoznamo? I ponesi Ivu Andrica, obavezno. :D
HAVANA

#1587 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

amrica wrote:

Image

Compacte, dobro dosao nazad, druze stari. :D

A zasto fino ne dodjes veceras u Palmu, pa da se upoznamo? I ponesi Ivu Andrica, obavezno. :D

Juhuuu,ovaj put se ne svađam sa compactom. :D :thumbup:
Compact

#1588 Re: Haram im bilo.....

Post by Compact »

HAVANA wrote:
amrica wrote: Compacte, dobro dosao nazad, druze stari. :D
@lejlatab, hvala svim dobrim ljudima, ali prvo hvala Bogu koji nas je uputio da činimo dobra djela!

@amrice, naše poznanstvo je kao i vjera u dragog Boga, postojimo, ali se ne vidimo. I hajde ti nekome dokaži da Comapct ne postoji!! Ne vidiš ga, a Ivu donesoše rode :D

Što se tiče dolaska na plemenito druženje, nadam se da će biti još prilika! Umjesto mene poslao sam Ivu, koji na žalost neće moći stići u Palmu, ali mi je javio da će biti prvi ujutro na šalteru BBI banke. :D

@HAVANA još jedino što ti zamjeram je što navijaš za Želja!!! :D :thumbup:
HAVANA

#1589 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Compact wrote:
HAVANA wrote:
amrica wrote: Compacte, dobro dosao nazad, druze stari. :D
@lejlatab, hvala svim dobrim ljudima, ali prvo hvala Bogu koji nas je uputio da činimo dobra djela!

@amrice, naše poznanstvo je kao i vjera u dragog Boga, postojimo, ali se ne vidimo. I hajde ti nekome dokaži da Comapct ne postoji!! Ne vidiš ga, a Ivu donesoše rode :D

Što se tiče dolaska na plemenito druženje, nadam se da će biti još prilika! Umjesto mene poslao sam Ivu, koji na žalost neće moći stići u Palmu, ali mi je javio da će biti prvi ujutro na šalteru BBI banke. :D

@HAVANA još jedino što ti zamjeram je što navijaš za Želja!!! :D :thumbup:

I ja tebi što navijaš za torpedo :D
ahmed19

#1590 Re: Haram im bilo.....

Post by ahmed19 »

Mašala, mašala, doći će eto i nobelovac na druženje. De razglasite to, možda će još neko doći da ga upozna :lol:
pOZz

#1591 Re: Haram im bilo.....

Post by pOZz »

Ljudi, svaka čast. :thumbup: Lijepo se provedite večeras. :) 8-)
zijancer

#1592 Re: Haram im bilo.....

Post by zijancer »

kurty wrote:ma dodju ljudi procitaju 2 odgovora i nesta odmah sumnjaju ko je Ajdin ili sta vec...veliki broj vas je upoznao mene i zna me sa imenom i prezimenom i adresom, a i likom, tako da mi je drago sto svi koji prate forum vjeruju u mene , a normalno ljudi su nepovjerljivi, tako da je normalno da sumnjaju ko sam ja na prvu loptu....
POz svima
zato sto je put do svake humanitarne akcije-organizacije-fonda poplocan dobrim namjerama u pocetku, ne treba se ljutiti na njih :-D
giordania

#1593 Re: Haram im bilo.....

Post by giordania »

Vidi zatisja :D
Hajd valjda ce biti bar slikice za nas koji camimo cekajuci :D
nermin nera

#1594 Re: Haram im bilo.....

Post by nermin nera »

prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere
amrica

#1595 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

nermin nera wrote:prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere

To je kurty-ev mob, samo imas jednu 0 viska
061 788 614
kurty

#1596 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

nermin nera wrote:prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere

BROJ JE KURTY-EV ILI TACNIJE AJDINOV...JEDNA NULA JE VISKA KOD BROJA, BROJ JE 061788614
Maraschino

#1597 Re: Haram im bilo.....

Post by Maraschino »

kurty wrote:

BROJ JE KURTY-EV ILI TACNIJE AJDINOV...JEDNA NULA JE VISKA KOD BROJA, BROJ JE 061788614

kurty,

odakle se ti pojavi... :D

a zurka ide... :-) ili si dosao po kolace... :razz:
kurty

#1598 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

nije kurty, nego njegova seka :D
Maraschino

#1599 Re: Haram im bilo.....

Post by Maraschino »

kurty wrote:nije kurty, nego njegova seka :D

:thumbup:

:-) :-)

neka, neka...takvih kao sto je tvoj braco (a pretpostavljam i svi ostali u familiji da us isti) , nikada dosta...

:sax:
amrica

#1600 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Maraschino wrote:
kurty wrote:nije kurty, nego njegova seka :D

:thumbup:

:-) :-)

neka, neka...takvih kao sto je tvoj braco (a pretpostavljam i svi ostali u familiji da us isti) , nikada dosta...

:sax:

U to ne sumnjam, a tek kakve kolace (bajaderu) je seka napravila i poslala da probamo :-D

Seko :thumbup:
Locked