Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kurty wrote:sestra pravi kolace za veceras ....sad se zabrinula da li ce se svi moci okusiti
Pa moj Kurt-y sto nekazes da imas sestru,jel fina tako kao ti (mislim i dusom i ostalim finim karakteristikam)
Mogla bi se ja ipak ispred tvoje kuce sa sinom prosetati
sasa_t wrote:Respekt za odradjeni posao, humanitarni radi i veliko srce!!!
Mislim da smo svi pomalo uspavani ali ovakvi pozitivni primjeri su nam potrebni da vidimo da nije sve tako crno u nasem okruzenju i da postoji nada za one koji misle da je sve gotovo!!!
Latina wrote:Ne mozes razdvajati ljude koji zele ucestvovati u dobrovoljnoj i dobrotvornoj akciji na 'pozeljne' i 'nepozeljne'. Ko god zeli da pomogne ovoj nesretnoj porodici je dobrodosao, zar ne ?
pozdrav
Latina možda greška mala u čitanju ili pisanju.Dušo svi ljudi su dobro došli bez obzira ko su,šta su,šta rade.Mi ovdje dijelimo samo poštene i dobre ljude koji su izuzetno važni od nepoštenih koji su nevažni u ovoj našoj priči.Eto u tome je poenta
Pozdrav za sve izuzetne ljude na forumu.
Prijavih se poslije sinocnjeg priloga na tv-u. Tuga, cemer i jad od drzave.
Drago mi je samo sto narod ne dozvoljava da do kraja potone u svoj toj prici.
Nemojte mi zamjeriti, nisam citao sve postove u okviru teme (zaista ih je jako, jako mnogo), pa cu mozda napisati nesto sto je vec napisano. U svakom slucaju smatram da je akcija i vise nego za pohvalu, na prvom sljedecem sastanku cu se prikljuciti. Ovo "na sastanku" nije zato sto ne vjerujem ili ne zelim uplatiti novac na racun, vec zato sto ove velike ljude zelim upoznati i stisnuti im ruku od sveg srca. Ono sto bih ja predlozio ukoliko je izvodivo je sljedece. Edisova prica je strasna, trebamo pomoci mladicu i pokazati mu da nije sam, ali znamo svi da je takvih sudbina u nasoj zemlji i previse. Zasto da stanemo. Pokrenuli ste nesto predivno, hajde da to odrzimo. Vecini od nas ne znaci nista ili barem ne previse izdvojiti odredjenu svotu novca mjesecno. Nije bitno koliko, kako rece i neko na pocetku ove teme. Od marke pa do stotinu, neka svako da koliko moze i neka je od srca. Vecini nas taj mjesecni izdatak nece biti pretjerano finansijsko opterecenje, a moci cemo pomoci jos mnogo slicnih sudbina kao sto je Edisova. Budimo ljudi, kada vec oni koje biramo to ne znaju biti. Ne dajmo da nas povuku sa sobom. Ne dajmo se zatvoriti u svoj mali svijet. Pa zar poslije svega sto smo prezivjeli zajedno u teskim godinama iza nas da sada izgubimo dostojanstvo i ono sto je nas, Bosance, uvijek krasilo - ljudskost. Jos jednom se izvinjavam na nesto duzem postu i sorry ako se navedeni prijedlog negdje ranije vec pojavio, ali ja bih zaista volio ucestvovati u necemu slicnom. Lijepa je akcija pomoci Edisu, ali smatram da na tome ne treba stati. Hvala svima koji su imali volje procitati ovaj post do kraja.
Pozdrav za sve ljude velika srca.
Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!
lukavac wrote:Pozdrav za sve izuzetne ljude na forumu.
Prijavih se poslije sinocnjeg priloga na tv-u. Tuga, cemer i jad od drzave.
Drago mi je samo sto narod ne dozvoljava da do kraja potone u svoj toj prici.
Nemojte mi zamjeriti, nisam citao sve postove u okviru teme (zaista ih je jako, jako mnogo), pa cu mozda napisati nesto sto je vec napisano. U svakom slucaju smatram da je akcija i vise nego za pohvalu, na prvom sljedecem sastanku cu se prikljuciti. Ovo "na sastanku" nije zato sto ne vjerujem ili ne zelim uplatiti novac na racun, vec zato sto ove velike ljude zelim upoznati i stisnuti im ruku od sveg srca. Ono sto bih ja predlozio ukoliko je izvodivo je sljedece. Edisova prica je strasna, trebamo pomoci mladicu i pokazati mu da nije sam, ali znamo svi da je takvih sudbina u nasoj zemlji i previse. Zasto da stanemo. Pokrenuli ste nesto predivno, hajde da to odrzimo. Vecini od nas ne znaci nista ili barem ne previse izdvojiti odredjenu svotu novca mjesecno. Nije bitno koliko, kako rece i neko na pocetku ove teme. Od marke pa do stotinu, neka svako da koliko moze i neka je od srca. Vecini nas taj mjesecni izdatak nece biti pretjerano finansijsko opterecenje, a moci cemo pomoci jos mnogo slicnih sudbina kao sto je Edisova. Budimo ljudi, kada vec oni koje biramo to ne znaju biti. Ne dajmo da nas povuku sa sobom. Ne dajmo se zatvoriti u svoj mali svijet. Pa zar poslije svega sto smo prezivjeli zajedno u teskim godinama iza nas da sada izgubimo dostojanstvo i ono sto je nas, Bosance, uvijek krasilo - ljudskost. Jos jednom se izvinjavam na nesto duzem postu i sorry ako se navedeni prijedlog negdje ranije vec pojavio, ali ja bih zaista volio ucestvovati u necemu slicnom. Lijepa je akcija pomoci Edisu, ali smatram da na tome ne treba stati. Hvala svima koji su imali volje procitati ovaj post do kraja.
Pozdrav za sve ljude velika srca.
Compact wrote:Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!
SVAKA CAST... I VELIKA HVALA U IME SVIH NAS I U IME PORODICE HODZIC...
Compact wrote:Dok sam bio u Banovićima zaradio sam nešto novaca. Od mene dvije stoje sada vizuelno, a sutra će biti na računu! Selam i topli pozdrav svim plemenitim dobrim ljudima!
Compacte, dobro dosao nazad, druze stari.
A zasto fino ne dodjes veceras u Palmu, pa da se upoznamo? I ponesi Ivu Andrica, obavezno.
A zasto fino ne dodjes veceras u Palmu, pa da se upoznamo? I ponesi Ivu Andrica, obavezno.
amrica wrote:
Juhuuu,ovaj put se ne svađam sa compactom.
@lejlatab, hvala svim dobrim ljudima, ali prvo hvala Bogu koji nas je uputio da činimo dobra djela!
@amrice, naše poznanstvo je kao i vjera u dragog Boga, postojimo, ali se ne vidimo. I hajde ti nekome dokaži da Comapct ne postoji!! Ne vidiš ga, a Ivu donesoše rode
Što se tiče dolaska na plemenito druženje, nadam se da će biti još prilika! Umjesto mene poslao sam Ivu, koji na žalost neće moći stići u Palmu, ali mi je javio da će biti prvi ujutro na šalteru BBI banke.
@HAVANA još jedino što ti zamjeram je što navijaš za Želja!!!
amrica wrote:
Juhuuu,ovaj put se ne svađam sa compactom.
@lejlatab, hvala svim dobrim ljudima, ali prvo hvala Bogu koji nas je uputio da činimo dobra djela!
@amrice, naše poznanstvo je kao i vjera u dragog Boga, postojimo, ali se ne vidimo. I hajde ti nekome dokaži da Comapct ne postoji!! Ne vidiš ga, a Ivu donesoše rode
Što se tiče dolaska na plemenito druženje, nadam se da će biti još prilika! Umjesto mene poslao sam Ivu, koji na žalost neće moći stići u Palmu, ali mi je javio da će biti prvi ujutro na šalteru BBI banke.
@HAVANA još jedino što ti zamjeram je što navijaš za Želja!!!
kurty wrote:ma dodju ljudi procitaju 2 odgovora i nesta odmah sumnjaju ko je Ajdin ili sta vec...veliki broj vas je upoznao mene i zna me sa imenom i prezimenom i adresom, a i likom, tako da mi je drago sto svi koji prate forum vjeruju u mene , a normalno ljudi su nepovjerljivi, tako da je normalno da sumnjaju ko sam ja na prvu loptu....
POz svima
zato sto je put do svake humanitarne akcije-organizacije-fonda poplocan dobrim namjerama u pocetku, ne treba se ljutiti na njih
prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere
nermin nera wrote:prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere
To je kurty-ev mob, samo imas jednu 0 viska
061 788 614
nermin nera wrote:prijatelji veceras nikako nisam mogao da dodjem na skup u palmu a ujedno i donesem nekih stvari i nesto novca pa cu najvjerovatnije sutra se cuti sa hmm ja sad tacno neznam ciji je broj 0610788614 pa bih volio i da mi neko kaze ciji je broj .pa da se i ja prikljucim tim skupovima uz koje ce sve odsad ici na boljeza neke ljude ..pozddrav veliki od nere
BROJ JE KURTY-EV ILI TACNIJE AJDINOV...JEDNA NULA JE VISKA KOD BROJA, BROJ JE 061788614
BROJ JE KURTY-EV ILI TACNIJE AJDINOV...JEDNA NULA JE VISKA KOD BROJA, BROJ JE 061788614