Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#1576 Re: Mirza Teletovic all about
Ovaj pocinje da lici na Averija,uglavnom kolko vidim na fb stranici Brooklyna svi zele da Mirza igra vise minuta,nije ni njima jasno zasto neki pojednici dobijaju vise a ucinak im katastrofa

- jasko_ba
#1577 Re: Mirza Teletovic all about

Ovo je savrsen ucinak za vrijeme provedeno na terenu, stvarno ne razumijem trenera
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1578 Re: Mirza Teletovic all about
Ehh, dok je islo, levat se pravio pametan, pa mu, ono, ne treba Mirza. Sad kad vise niko ne yebe ovu njihovu taktiku sa tri kloca pod kosem, kad ih svi trpaju ko levate, sad konta, hajde, Mirza, trebas mi.
Samo neka gube, to je jedini nacin da dobije 10-15 min.
-
SaPnA
#1579 Re: Mirza Teletovic all about
da to je problem, sto na osnovu 5-6 min sudi, a znamo po repci da mirza zna prvo poluvrijeme da stangira a da u drugom poludi i natrpa protivnika
- It_is_a_Leclerc
#1580 Re: Mirza Teletovic all about
Ima li video s Mirzinim poenima ?
- Logovan
#1581 Re: Mirza Teletovic all about
Nisam gledao Mirzu. 
Vidim da je opet šicao trice. Dobar mu je učinak.
Kada je slijedeća utakmica?
Vidim da je opet šicao trice. Dobar mu je učinak.
-
Nota
#1582 Re: Mirza Teletovic all about
Ostao sam budan da ga gledam 
Fino je odigro.Imao je jedan sut za 2 uz faul dobro je odradio a komentator na FOX-u WOW great for a tall guy
Pogodio je jednu tricu pa sigurno metar iza linije za tri.Na jednom time outu se nesto raspravljao trenerom
Williams je bio fenomenalan u prvom poluvremenu igro sam sa sobom i imo 100% sut iz igre
Fino je odigro.Imao je jedan sut za 2 uz faul dobro je odradio a komentator na FOX-u WOW great for a tall guy
Pogodio je jednu tricu pa sigurno metar iza linije za tri.Na jednom time outu se nesto raspravljao trenerom
Williams je bio fenomenalan u prvom poluvremenu igro sam sa sobom i imo 100% sut iz igre
-
Melami
#1583 Re: Mirza Teletovic all about
i ja cekam, pokusao sam naci na yt al nema josIt_is_a_Leclerc wrote:Ima li video s Mirzinim poenima ?
- It_is_a_Leclerc
#1584 Re: Mirza Teletovic all about
Molio bih, ko nađe taj video, da ga stavi ovdjeMelami wrote:i ja cekam, pokusao sam naci na yt al nema josIt_is_a_Leclerc wrote:Ima li video s Mirzinim poenima ?
- Artest
#1586 Re: Mirza Teletovic all about
Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.
Hoce reci, PJ-u se samo potrefilo da preuzme ekipu kad dolaze slabiji protivnici. Tako da on nije nista unaprijedio, vec dobio manje-vise ocekivane utakmice, a izgubio od jacih.
Nelosa satistika Mirze sinoc. Ali opet ce doci neki strucnjak da kaze kako Evans ne treba zabijat vise od dva poena, jer covjek skace. To je dovoljno.
Hoce reci, PJ-u se samo potrefilo da preuzme ekipu kad dolaze slabiji protivnici. Tako da on nije nista unaprijedio, vec dobio manje-vise ocekivane utakmice, a izgubio od jacih.
Nelosa satistika Mirze sinoc. Ali opet ce doci neki strucnjak da kaze kako Evans ne treba zabijat vise od dva poena, jer covjek skace. To je dovoljno.
- amoninan
#1587 Re: Mirza Teletovic all about
OD njega, da. No sinoć nije skako. Ašik ih je pojeo sve.Artest wrote:Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.
- Artest
#1588 Re: Mirza Teletovic all about
Tebi je sasma ok da startna cetvorka ima 4-5 koseva po utakmici za 25-30 min. i 10 skokova, i sve je supać?amoninan wrote:OD njega, da. No sinoć nije skako. Ašik ih je pojeo sve.Artest wrote:Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.
U kojoj ti galaksiji zivis.
- bachje
#1589 Re: Mirza Teletovic all about
sto nisi ceko ko sva ostala raja do pola 4 da udje mirzazlo87 wrote:Nisam gledao Mirzu.
Vidim da je opet šicao trice. Dobar mu je učinak.Kada je slijedeća utakmica?
- amoninan
#1590 Re: Mirza Teletovic all about
U onoj gdje ljudi znaju pročitati onako kako je napisano. A ne inputirati svoje konstrukcije.Artest wrote:Tebi je sasma ok da startna cetvorka ima 4-5 koseva po utakmici za 25-30 min. i 10 skokova, i sve je supać?amoninan wrote:OD njega, da. No sinoć nije skako. Ašik ih je pojeo sve.Artest wrote:Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.
U kojoj ti galaksiji zivis.
- Artest
#1591 Re: Mirza Teletovic all about
Nista je ne inputiram. Tebi je dovoljno da neko igra odbranu, a u napadu ako sta udje, dobro i jest.amoninan wrote:
U onoj gdje ljudi znaju pročitati onako kako je napisano. A ne inputirati svoje konstrukcije.
Tako da Mirza ne zasluzuje minutazu pored jednog drvosjece, kojeg samo laici mogu pretvarati u odbrambenu zvijer. Gledao sam kad mu je D. West vrsio utovar, i jos par tekmi. Nista vise od prosjecnog defanzivca.
Da te upoznam: Reggie Evans kroz karijeru ima ulogu energenta s klupe, jer za bolje nije, niti zna. Tome svjedoci njegov status u ligi u minulih 12 sezona. Ofanzivno nikad nije isao preko 5 p., a ne vidjoh ga u najboljim defanzivnim petorkama.
Humphries je letva placena 12 mil. godsinje. Ove godine je mizeran. Ako mislis da su dovoljna njihova 4 p. (ili 15 cak) kombinovano, onda svaka cast. Bio bi dobar GM.
Zaista je pravo svetogrdje ocekivati da Mirza ima 10 min. po tekmi, pored ovakvih zvijeri. A to je sve ono sto ja mislim da Mirza, minimum, zasluzuje.
- amoninan
#1592 Re: Mirza Teletovic all about
Da, ako mu je to rola u ekipi. I pod uslovom da je dobro obavlja u toku tekme. Što su obojica radili. Koševe je imao ko da postiže. NIje im trebao šuter u tekmama u kojima nije ulazio. Protiv Memphisa je trebao dobiti koji minut.Artest wrote:Nista je ne inputiram. Tebi je dovoljno da neko igra odbranu, a u napadu ako sta udje, dobro i jest.amoninan wrote:
U onoj gdje ljudi znaju pročitati onako kako je napisano. A ne inputirati svoje konstrukcije.
Tako da Mirza ne zasluzuje minutazu pored jednog drvosjece, kojeg samo laici mogu pretvarati u odbrambenu zvijer. Gledao sam kad mu je D. West vrsio utovar, i jos par tekmi. Nista vise od prosjecnog defanzivca.
Da te upoznam: Reggie Evans kroz karijeru ima ulogu energenta s klupe, jer za bolje nije, niti zna. Tome svjedoci njegov status u ligi u minulih 12 sezona. Ofanzivno nikad nije isao preko 5 p., a ne vidjoh ga u najboljim defanzivnim petorkama.
Humphries je letva placena 12 mil. godsinje. Ove godine je mizeran. Ako mislis da su dovoljna njihova 4 p. (ili 15 cak) kombinovano, onda svaka cast. Bio bi dobar GM.
Zaista je pravo svetogrdje ocekivati da Mirza ima 10 min. po tekmi, pored ovakvih zvijeri. A to je sve ono sto ja mislim da Mirza, minimum, zasluzuje.
Mora ba popraviti odbranu, i sinoć je ispadao par puta pred kraj i zato ga je izveo.
Evans je ba dva pud u szoni dosad uhvatio 20 skokova.
Helem, on u ovakvom rosteru, kako je trenutno balansiran se neće naigrati ako ne bude znatno, zznatno popravio skok i odbranu. To se znalo i prije početka sezone. Ako bi uspjeli trejdati Howarda, vjerujem da bi onda dobijao i više od 10eke po tekmi.
- hrastov žižak
#1593 Re: Mirza Teletovic all about
tačno tako. ovo sam ja trubio mjesecima, možda si vidioamoninan wrote:
Da, ako mu je to rola u ekipi. I pod uslovom da je dobro obavlja u toku tekme. Što su obojica radili. Koševe je imao ko da postiže. NIje im trebao šuter u tekmama u kojima nije ulazio. Protiv Memphisa je trebao dobiti koji minut.
Mora ba popraviti odbranu, i sinoć je ispadao par puta pred kraj i zato ga je izveo.
Evans je ba dva pud u szoni dosad uhvatio 20 skokova.
Helem, on u ovakvom rosteru, kako je trenutno balansiran se neće naigrati ako ne bude znatno, zznatno popravio skok i odbranu. To se znalo i prije početka sezone. Ako bi uspjeli trejdati Howarda, vjerujem da bi onda dobijao i više od 10eke po tekmi.
-
uncas
#1594 Re: Mirza Teletovic all about
dosta suplje
ima li ko kakav link da valja? sopcast ili nesto slicno.
imam osjecaj da ce decko igrati veceras
imam osjecaj da ce decko igrati veceras
- Koshpa
#1596 Re: Mirza Teletovic all about
I to u prvom poluvremenu, mada je Orlando protivnik al bolje ista nego nista
-
Rob_Atl
#1597 Re: Mirza Teletovic all about
LJut trener na Mirzu 
- shalla
#1598 Re: Mirza Teletovic all about
Glupi koraci, popizdi PJ na njega...
I još jebena trica ispade iz koša
- hrastov žižak
#1599 Re: Mirza Teletovic all about
Napokon dobre kretnje u odbrani, u napadu još bolje, šteta što ne uđe ona druga. pi džej je popizdio što nije šuto.
Last edited by hrastov žižak on 29/01/2013 02:32, edited 1 time in total.
- Koshpa
#1600 Re: Mirza Teletovic all about
shalla wrote:Glupi koraci, popizdi PJ na njega...
Ma ljuti se sto nije puco a imao je cistu poziciju