Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Herr Flick

#1576 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Herr Flick »

Ovaj pocinje da lici na Averija,uglavnom kolko vidim na fb stranici Brooklyna svi zele da Mirza igra vise minuta,nije ni njima jasno zasto neki pojednici dobijaju vise a ucinak im katastrofa :-) :-)
jasko_ba

#1577 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Image
Ovo je savrsen ucinak za vrijeme provedeno na terenu, stvarno ne razumijem trenera :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#1578 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Ehh, dok je islo, levat se pravio pametan, pa mu, ono, ne treba Mirza. Sad kad vise niko ne yebe ovu njihovu taktiku sa tri kloca pod kosem, kad ih svi trpaju ko levate, sad konta, hajde, Mirza, trebas mi. :x Samo neka gube, to je jedini nacin da dobije 10-15 min.
SaPnA

#1579 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SaPnA »

da to je problem, sto na osnovu 5-6 min sudi, a znamo po repci da mirza zna prvo poluvrijeme da stangira a da u drugom poludi i natrpa protivnika
It_is_a_Leclerc

#1580 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

Ima li video s Mirzinim poenima ?
Logovan

#1581 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Logovan »

Nisam gledao Mirzu. :x
Vidim da je opet šicao trice. Dobar mu je učinak. :thumbup: Kada je slijedeća utakmica?
Nota

#1582 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Nota »

Ostao sam budan da ga gledam :D

Fino je odigro.Imao je jedan sut za 2 uz faul dobro je odradio a komentator na FOX-u WOW great for a tall guy :lol:

Pogodio je jednu tricu pa sigurno metar iza linije za tri.Na jednom time outu se nesto raspravljao trenerom

Williams je bio fenomenalan u prvom poluvremenu igro sam sa sobom i imo 100% sut iz igre
Melami

#1583 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Melami »

It_is_a_Leclerc wrote:Ima li video s Mirzinim poenima ?
i ja cekam, pokusao sam naci na yt al nema jos :D
It_is_a_Leclerc

#1584 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

Melami wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ima li video s Mirzinim poenima ?
i ja cekam, pokusao sam naci na yt al nema jos :D
Molio bih, ko nađe taj video, da ga stavi ovdje :) Hvala.
and

#1585 Re: Mirza Teletovic all about

Post by and »

jel ovaj? :mrgreen:
Artest

#1586 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Artest »

Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.

Hoce reci, PJ-u se samo potrefilo da preuzme ekipu kad dolaze slabiji protivnici. Tako da on nije nista unaprijedio, vec dobio manje-vise ocekivane utakmice, a izgubio od jacih.

Nelosa satistika Mirze sinoc. Ali opet ce doci neki strucnjak da kaze kako Evans ne treba zabijat vise od dva poena, jer covjek skace. To je dovoljno.
amoninan

#1587 Re: Mirza Teletovic all about

Post by amoninan »

Artest wrote:Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.

Hoce reci, PJ-u se samo potrefilo da preuzme ekipu kad dolaze slabiji protivnici. Tako da on nije nista unaprijedio, vec dobio manje-vise ocekivane utakmice, a izgubio od jacih.

Nelosa satistika Mirze sinoc. Ali opet ce doci neki strucnjak da kaze kako Evans ne treba zabijat vise od dva poena, jer covjek skace. To je dovoljno.
OD njega, da. No sinoć nije skako. Ašik ih je pojeo sve.
Artest

#1588 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Artest »

amoninan wrote:
Artest wrote:Avery je dobio nogu kad je na red dosla serija laganih utakmica. Pretpostavljalo se da bi s tim utakmicama naredao niz pobjeda, pa bi ga se onda tesko rijesili. Zato su ga presjekli u bas tom momentumu.

Tebi je sasma ok da startna cetvorka ima 4-5 koseva po utakmici za 25-30 min. i 10 skokova, i sve je supać?

U kojoj ti galaksiji zivis.
bachje

#1589 Re: Mirza Teletovic all about

Post by bachje »

zlo87 wrote:Nisam gledao Mirzu. :x
Vidim da je opet šicao trice. Dobar mu je učinak. :thumbup: Kada je slijedeća utakmica?
sto nisi ceko ko sva ostala raja do pola 4 da udje mirza :oops:
amoninan

#1590 Re: Mirza Teletovic all about

Post by amoninan »

Artest wrote:
amoninan wrote:

Tebi je sasma ok da startna cetvorka ima 4-5 koseva po utakmici za 25-30 min. i 10 skokova, i sve je supać?

U kojoj ti galaksiji zivis.
U onoj gdje ljudi znaju pročitati onako kako je napisano. A ne inputirati svoje konstrukcije.
Artest

#1591 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Artest »

amoninan wrote:

U onoj gdje ljudi znaju pročitati onako kako je napisano. A ne inputirati svoje konstrukcije.
Nista je ne inputiram. Tebi je dovoljno da neko igra odbranu, a u napadu ako sta udje, dobro i jest.

Tako da Mirza ne zasluzuje minutazu pored jednog drvosjece, kojeg samo laici mogu pretvarati u odbrambenu zvijer. Gledao sam kad mu je D. West vrsio utovar, i jos par tekmi. Nista vise od prosjecnog defanzivca.

Da te upoznam: Reggie Evans kroz karijeru ima ulogu energenta s klupe, jer za bolje nije, niti zna. Tome svjedoci njegov status u ligi u minulih 12 sezona. Ofanzivno nikad nije isao preko 5 p., a ne vidjoh ga u najboljim defanzivnim petorkama.

Humphries je letva placena 12 mil. godsinje. Ove godine je mizeran. Ako mislis da su dovoljna njihova 4 p. (ili 15 cak) kombinovano, onda svaka cast. Bio bi dobar GM.

Zaista je pravo svetogrdje ocekivati da Mirza ima 10 min. po tekmi, pored ovakvih zvijeri. A to je sve ono sto ja mislim da Mirza, minimum, zasluzuje.
amoninan

#1592 Re: Mirza Teletovic all about

Post by amoninan »

Artest wrote:
amoninan wrote:

Nista je ne inputiram. Tebi je dovoljno da neko igra odbranu, a u napadu ako sta udje, dobro i jest.

Tako da Mirza ne zasluzuje minutazu pored jednog drvosjece, kojeg samo laici mogu pretvarati u odbrambenu zvijer. Gledao sam kad mu je D. West vrsio utovar, i jos par tekmi. Nista vise od prosjecnog defanzivca.

Da te upoznam: Reggie Evans kroz karijeru ima ulogu energenta s klupe, jer za bolje nije, niti zna. Tome svjedoci njegov status u ligi u minulih 12 sezona. Ofanzivno nikad nije isao preko 5 p., a ne vidjoh ga u najboljim defanzivnim petorkama.

Humphries je letva placena 12 mil. godsinje. Ove godine je mizeran. Ako mislis da su dovoljna njihova 4 p. (ili 15 cak) kombinovano, onda svaka cast. Bio bi dobar GM.

Zaista je pravo svetogrdje ocekivati da Mirza ima 10 min. po tekmi, pored ovakvih zvijeri. A to je sve ono sto ja mislim da Mirza, minimum, zasluzuje.
Da, ako mu je to rola u ekipi. I pod uslovom da je dobro obavlja u toku tekme. Što su obojica radili. Koševe je imao ko da postiže. NIje im trebao šuter u tekmama u kojima nije ulazio. Protiv Memphisa je trebao dobiti koji minut.
Mora ba popraviti odbranu, i sinoć je ispadao par puta pred kraj i zato ga je izveo.

Evans je ba dva pud u szoni dosad uhvatio 20 skokova.

Helem, on u ovakvom rosteru, kako je trenutno balansiran se neće naigrati ako ne bude znatno, zznatno popravio skok i odbranu. To se znalo i prije početka sezone. Ako bi uspjeli trejdati Howarda, vjerujem da bi onda dobijao i više od 10eke po tekmi.
hrastov žižak

#1593 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

amoninan wrote:
Da, ako mu je to rola u ekipi. I pod uslovom da je dobro obavlja u toku tekme. Što su obojica radili. Koševe je imao ko da postiže. NIje im trebao šuter u tekmama u kojima nije ulazio. Protiv Memphisa je trebao dobiti koji minut.
Mora ba popraviti odbranu, i sinoć je ispadao par puta pred kraj i zato ga je izveo.

Evans je ba dva pud u szoni dosad uhvatio 20 skokova.

Helem, on u ovakvom rosteru, kako je trenutno balansiran se neće naigrati ako ne bude znatno, zznatno popravio skok i odbranu. To se znalo i prije početka sezone. Ako bi uspjeli trejdati Howarda, vjerujem da bi onda dobijao i više od 10eke po tekmi.
tačno tako. ovo sam ja trubio mjesecima, možda si vidio :mrgreen: nije njihov problem redži evans. svaka ekipa ima nekog specijalca u petorci. pa u majamiju startnog centra igra jebeni džoel entoni koji čak nije ni specijalac. njima treba ol star igrač. u petorci imaju tri odlična ofanzivca, ali ni jedan trenutno nije vrhunski. deronu fali forma i bolji šut, džonsonu mladosti i noge, a lopezu odbrana. zato je hjuston u očajanju dao hardenu sve što se može. ali kad imaš hardena lahko je idućih godina naći ostalo.
uncas

#1594 Re: Mirza Teletovic all about

Post by uncas »

dosta suplje :) ima li ko kakav link da valja? sopcast ili nesto slicno.
imam osjecaj da ce decko igrati veceras
KPNCTNJAH

#1595 Re: Mirza Teletovic all about

Post by KPNCTNJAH »

E'o ga :thumbup:
Koshpa

#1596 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

I to u prvom poluvremenu, mada je Orlando protivnik al bolje ista nego nista
Rob_Atl

#1597 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Rob_Atl »

LJut trener na Mirzu :D
shalla

#1598 Re: Mirza Teletovic all about

Post by shalla »

Glupi koraci, popizdi PJ na njega...
I još jebena trica ispade iz koša
hrastov žižak

#1599 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

Napokon dobre kretnje u odbrani, u napadu još bolje, šteta što ne uđe ona druga. pi džej je popizdio što nije šuto.
Last edited by hrastov žižak on 29/01/2013 02:32, edited 1 time in total.
Koshpa

#1600 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

shalla wrote:Glupi koraci, popizdi PJ na njega...
I još jebena trica ispade iz koša

Ma ljuti se sto nije puco a imao je cistu poziciju
Post Reply