Ocigledno je da je @chuchumbamayumbe bio ironican. Ali kad bi prijedlog stvarno postojao onda bi se nabavio dovoljan broj paketica, tako da bi i ona djeca, ciji roditelji ne zele da vide Djeda Mraza, dobili paketice, pa bilo to na hodniku od vaspitacice ili putem poste.[/quote]Abacija wrote:Pa eto, ako je prijedlog dat u sarkastičnom tonu, hajde de, da ga i ja podržimtranquil wrote:[quote="chuchumbamayumbe"Vidim da jos niko nije odgovorio na moj konstruktivni i nadasve kompromisni prijedlog!
Ovo pogotovu vazi za one koji smatraju da ce njihovo dijete biti "ugrozeno" ili sta vec ne.
chuchumbamayumbe wrote:Po anketi ispada da skoro 90% ljudi nema nista protiv Deda Mraza, prema tome, zasto ne vidim razloga zasto ga protjerivati?
Neka dodje DM u obdaniste, neka obraduje djecu (ciji roditelji to zele), a oni koji misle da to nije za njihovu djecu neka odu u drugu prostoriju dok DM ne odradi sto ima.Isto kao i sa vjeronaukom. Neka razdvoje djecu, kao i za vrijeme vjeronauke, i to je to.
I mirna Bosna.
Ha ja.
Ovim forumom je u zadnje vrijeme prošlo toliko nevjerovatnih postova, od kojih su mnogi dati u sarkastičnom, a mnogi nažalost u ozbiljnom tonu tako da više ne znam šta pisac stvarno misli.
Međutim, ozbiljno govoreći, razdvajanje djece mi je loša ideja pri vjeronauci u javnim vrtićima, i ostaje loša ideja pri primanju poklona u istim.