English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ja.neron
#1576 Re: English Premier League
ima ona stara vijetnamska poslovica :"Ko se rano smije kasnije plače za MAN UTD"

- Trasimaco
#1577 Re: English Premier League
ja.neron wrote:ima ona stara vijetnamska poslovica :"Ko se rano smije kasnije plače za MAN UTD"![]()
![]()
Vidim da Arsenal ovdje ima jaku podrsku.
Aj bas cu pratiti kako ce se ponasati u periodu koji slijedi u Premiershipu.
- ja.neron
#1578 Re: English Premier League
PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige
ovaj izbor bi trebao da se svidi cikcangi/hidrantu/do_tokija i dr.
- cyprus
#1579 Re: English Premier League
Fali Ray Parlourja.neron wrote:PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige
- do_tokija
#1580 Re: English Premier League
svidja mi se jos bi samo u sredinu stavio fabregasa i na stoper Campbela i zadovoljan sam...ja.neron wrote:PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige
- ja.neron
#1581 Re: English Premier League
campbel može ali fabregasa ubaciti pored Scholesa i Vieire nema šanse možda za par godina jer čitav sadašnji tim arsenala nema utakmica koliko je jedan od ove dvojice odigrao u Premier Ligido_tokija wrote:svidja mi se jos bi samo u sredinu stavio fabregasa i na stoper Campbela i zadovoljan sam...ja.neron wrote:PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige
-
Bordolini
#1582 Re: English Premier League
Slazem se, iako sam simpatizer Arsenala moram priznati da tu Cesc nema sta traziti pored pirgavog. Frajer je neumoran, svake godine kontam gotov je a on sve bolji. Da ne govorim kako ima uzasan vid ali i pored toga drzi konstantu.
- do_tokija
#1583 Re: English Premier League
fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
- do_tokija
#1584 Re: English Premier League
ozbiljno?kakavdanakneiskustvu wrote:do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
biran je najbolji tim dekade,ne trenutno najbolji ti.
- Better Man
#1585 Re: English Premier League
kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
- 2407
#1586 Re: English Premier League
Ne znam zasto se uopste raspravljate s ovim od milvokija, kako je kolega Petit_Beuere napisao na jedan njegov komentar:Better Man wrote:kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
Petit_Beurre wrote:da si normalan, možda bih i ušao u polemiku stobom, ovako ću se samo nasmijati.do_tokija wrote:ne zna se sta mi je smijesnije, ova dva jadna kluba ili njihovi navijaci sto se raspravljaju ko je bolji
kad bolje skontas cijela serija a je kanta od lige...
- cyprus
#1587 Re: English Premier League
A koliko je "golman decenije" Seaman odigro pravih sezona?kakavdanakneiskustvu wrote:najozbiljnije,fabregas je odigrao tek 2 prave sezone u ovoj dekadi,scholes 9
- do_tokija
#1588 Re: English Premier League
fabregas je po igri miljama ispred scholesa kad je taj bio u najboljim danima tu mi pricas o trofejima to znaci da je bolji scholes od kake jer i od njega ima vise trofeja...a o reprezentativnom fudbalu fabregas je jos prosle godine bio uspjesni od te igracine...Better Man wrote:kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
- Trasimaco
#1589 Re: English Premier League
Staviti jednog Seamana, koji jeste bio jako dobar golman, pored Cecha i Van der Sara je smijesno. U ovoj deceniji naravno. A i u prethodnoj deceniji opet ne bi imao sanse jer je Schmeichel bio miljama daleko ispred svih.
A sto se tice napadaca, u ovoj deceniji su Henry i Van Nistelrooy ubjedljivo najbolji napadaci koji su igrali u Premiershipu. Tu dilema ne bi smjelo biti, ali eto lik je stavio Bergkampa. U prethodnoj deceniji bi mogao biti sa Shearerom ili Cantonom, ali u ovoj pored dvojice navedenih nema sanse.
A sto se tice napadaca, u ovoj deceniji su Henry i Van Nistelrooy ubjedljivo najbolji napadaci koji su igrali u Premiershipu. Tu dilema ne bi smjelo biti, ali eto lik je stavio Bergkampa. U prethodnoj deceniji bi mogao biti sa Shearerom ili Cantonom, ali u ovoj pored dvojice navedenih nema sanse.
- Better Man
#1590 Re: English Premier League
Vidjeti ćemo gdje će biti Fabrergas za jedno 10 godina i dali će biti top igrač ili ga neće biti ni na mapi.do_tokija wrote:fabregas je po igri miljama ispred scholesa kad je taj bio u najboljim danima tu mi pricas o trofejima to znaci da je bolji scholes od kake jer i od njega ima vise trofeja...a o reprezentativnom fudbalu fabregas je jos prosle godine bio uspjesni od te igracine...Better Man wrote:kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
- ja.neron
#1591 Re: English Premier League
ovaj je čovjek po svome čejfu birao tim decenije toliko da se znaja.neron wrote:PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige
-
EnglishmanInBosnia
#1592 Re: English Premier League
Trasimaco wrote:Staviti jednog Seamana, koji jeste bio jako dobar golman, pored Cecha i Van der Sara je smijesno. U ovoj deceniji naravno. A i u prethodnoj deceniji opet ne bi imao sanse jer je Schmeichel bio miljama daleko ispred svih.
Zamolio bih te da vise ne spominjes ime Igraca.
- Trasimaco
#1593 Re: English Premier League
Mislis na Bergkampa? OK, necu vise!EnglishmanInBosnia wrote:Zamolio bih te da vise ne spominjes ime Igraca.
-
Sir Amel
#1594 Re: English Premier League
Čuj Fabregas bolji od Scholesa...
Ja levata majko moja. Paul trenutno igra bolje sa 35 godina nego Fabregas sa 22. A o cijeloj karijeri da ne pričamo. Covjek se mora ibretiti.....

Ja levata majko moja. Paul trenutno igra bolje sa 35 godina nego Fabregas sa 22. A o cijeloj karijeri da ne pričamo. Covjek se mora ibretiti.....
-
Bordolini
#1595 Re: English Premier League
Sutra ocekujem gostujuce pobjede Evertona i Aston Ville
...prekosutra gostima 3 bobe sa Anfielda 
-
Sir Amel
#1596 Re: English Premier League
Bice cupavo sutra protiv Ville, Carrick je stoper uz Vidu. Na drugoj strani Agbonlahor, Carew i Young.
Teams:
Manchester United (from): Kusczak, Foster, Fletcher, Vidic, Carrick, Evra, Park, Nani, Valencia, Obertan, Anderson, Scholes, Gibson, Giggs, Rooney, Berbatov, Owen, Welbeck.
Aston Villa (from): Friedel, L. Young, Dunne, Downing, Warnock, Milner, Petrov, A. Young, Heskey, Agbonlahor, Guzan, Sidwell, Carew, Delph, Reo-Coker, Beye, Clark, Collins.
Nadam se de napad ManUtd neće dati Villi da se razigra.
Teams:
Manchester United (from): Kusczak, Foster, Fletcher, Vidic, Carrick, Evra, Park, Nani, Valencia, Obertan, Anderson, Scholes, Gibson, Giggs, Rooney, Berbatov, Owen, Welbeck.
Aston Villa (from): Friedel, L. Young, Dunne, Downing, Warnock, Milner, Petrov, A. Young, Heskey, Agbonlahor, Guzan, Sidwell, Carew, Delph, Reo-Coker, Beye, Clark, Collins.
Nadam se de napad ManUtd neće dati Villi da se razigra.
-
EnglishmanInBosnia
#1597 Re: English Premier League
Villa ce smrcit Utd!
-
Sir Amel
#1598 Re: English Premier League
EnglishmanInBosnia wrote:Villa ce smrcit Utd!
Ish tamo.
- do_tokija
#1599 Re: English Premier League
everton je nadigrao chelsi zasluzili su pobjedu!
-
Bordolini
#1600 Re: English Premier League
Chelsea kraj 3:3 protiv prejakog Evertona
. Odlicno, jos da Villa otkine barem bobu na OId Traffordu i to je to. Bolton-M. City 3:3, odlicna tekma. Tottenham kuci zijan 0:1 od strasnih Wolvesa