English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja.neron

#1576 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

ima ona stara vijetnamska poslovica :"Ko se rano smije kasnije plače za MAN UTD" :D :lol: :P
Trasimaco

#1577 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

ja.neron wrote:ima ona stara vijetnamska poslovica :"Ko se rano smije kasnije plače za MAN UTD" :D :lol: :P
:lol: :lol: :lol:

Vidim da Arsenal ovdje ima jaku podrsku. :D
Aj bas cu pratiti kako ce se ponasati u periodu koji slijedi u Premiershipu. :lol:
ja.neron

#1578 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige

ovaj izbor bi trebao da se svidi cikcangi/hidrantu/do_tokija i dr. :D
cyprus

#1579 Re: English Premier League

Post by cyprus »

ja.neron wrote:PIERS MORGAN izabrao tim dekade(2000-2010)Engleske Premier Lige

Fali Ray Parlour :-)
do_tokija

#1580 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

svidja mi se jos bi samo u sredinu stavio fabregasa i na stoper Campbela i zadovoljan sam...
ja.neron

#1581 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

do_tokija wrote:

svidja mi se jos bi samo u sredinu stavio fabregasa i na stoper Campbela i zadovoljan sam...
campbel može ali fabregasa ubaciti pored Scholesa i Vieire nema šanse možda za par godina jer čitav sadašnji tim arsenala nema utakmica koliko je jedan od ove dvojice odigrao u Premier Ligi
Bordolini

#1582 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Slazem se, iako sam simpatizer Arsenala moram priznati da tu Cesc nema sta traziti pored pirgavog. Frajer je neumoran, svake godine kontam gotov je a on sve bolji. Da ne govorim kako ima uzasan vid ali i pored toga drzi konstantu.
do_tokija

#1583 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
do_tokija

#1584 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

kakavdanakneiskustvu wrote:
do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!

biran je najbolji tim dekade,ne trenutno najbolji ti.
ozbiljno?
Better Man

#1585 Re: English Premier League

Post by Better Man »

do_tokija wrote:fabregas je bolji od smijesnog scholesa a karijera je tek pred njim evo tri sezone najbolji asistent premiershipa sa 21. godinu postaje kapiten, evropski prvak sa spanijom!
kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.
2407

#1586 Re: English Premier League

Post by 2407 »

Better Man wrote:
kakav ba Fabregas! Dobar jeste, ali poredit ga sa Scholesom koji ji više od deceniju igra u Manchesteru i koji je sa Manchesterom osvojio sve što može osvojiti jedan igrač u klupskom nogometu. Samo kad se sjetim njegove bombe preotiv Barcelone u revanšu polufinala LP na Old Trafordu. Trebati će Fabregas još pure da se najede da bi se približio Scholesu po igri i trofejima.
Ne znam zasto se uopste raspravljate s ovim od milvokija, kako je kolega Petit_Beuere napisao na jedan njegov komentar:
Petit_Beurre wrote:
do_tokija wrote:ne zna se sta mi je smijesnije, ova dva jadna kluba ili njihovi navijaci sto se raspravljaju ko je bolji :lol:

kad bolje skontas cijela serija a je kanta od lige...
da si normalan, možda bih i ušao u polemiku stobom, ovako ću se samo nasmijati.
:thumbup:
cyprus

#1587 Re: English Premier League

Post by cyprus »

kakavdanakneiskustvu wrote:najozbiljnije,fabregas je odigrao tek 2 prave sezone u ovoj dekadi,scholes 9
A koliko je "golman decenije" Seaman odigro pravih sezona? :-) :-)
do_tokija

#1588 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

Better Man wrote:
fabregas je po igri miljama ispred scholesa kad je taj bio u najboljim danima tu mi pricas o trofejima to znaci da je bolji scholes od kake jer i od njega ima vise trofeja...a o reprezentativnom fudbalu fabregas je jos prosle godine bio uspjesni od te igracine...
Trasimaco

#1589 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Staviti jednog Seamana, koji jeste bio jako dobar golman, pored Cecha i Van der Sara je smijesno. U ovoj deceniji naravno. A i u prethodnoj deceniji opet ne bi imao sanse jer je Schmeichel bio miljama daleko ispred svih.

A sto se tice napadaca, u ovoj deceniji su Henry i Van Nistelrooy ubjedljivo najbolji napadaci koji su igrali u Premiershipu. Tu dilema ne bi smjelo biti, ali eto lik je stavio Bergkampa. U prethodnoj deceniji bi mogao biti sa Shearerom ili Cantonom, ali u ovoj pored dvojice navedenih nema sanse.
Better Man

#1590 Re: English Premier League

Post by Better Man »

do_tokija wrote:
Better Man wrote:
fabregas je po igri miljama ispred scholesa kad je taj bio u najboljim danima tu mi pricas o trofejima to znaci da je bolji scholes od kake jer i od njega ima vise trofeja...a o reprezentativnom fudbalu fabregas je jos prosle godine bio uspjesni od te igracine...
Vidjeti ćemo gdje će biti Fabrergas za jedno 10 godina i dali će biti top igrač ili ga neće biti ni na mapi.
ja.neron

#1591 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

ovaj je čovjek po svome čejfu birao tim decenije toliko da se zna
EnglishmanInBosnia

#1592 Re: English Premier League

Post by EnglishmanInBosnia »

Trasimaco wrote:Staviti jednog Seamana, koji jeste bio jako dobar golman, pored Cecha i Van der Sara je smijesno. U ovoj deceniji naravno. A i u prethodnoj deceniji opet ne bi imao sanse jer je Schmeichel bio miljama daleko ispred svih.

A sto se tice napadaca, u ovoj deceniji su Henry i Van Nistelrooy ubjedljivo najbolji napadaci koji su igrali u Premiershipu. Tu dilema ne bi smjelo biti, ali eto lik je stavio Bergkampa. U prethodnoj deceniji bi mogao biti sa Shearerom ili Cantonom, ali u ovoj pored dvojice navedenih nema sanse.

Zamolio bih te da vise ne spominjes ime Igraca.
Trasimaco

#1593 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

EnglishmanInBosnia wrote:Zamolio bih te da vise ne spominjes ime Igraca.
Mislis na Bergkampa? OK, necu vise! :lol:
Sir Amel

#1594 Re: English Premier League

Post by Sir Amel »

Čuj Fabregas bolji od Scholesa...
Ja levata majko moja. Paul trenutno igra bolje sa 35 godina nego Fabregas sa 22. A o cijeloj karijeri da ne pričamo. Covjek se mora ibretiti..... :D :D :D
Bordolini

#1595 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Sutra ocekujem gostujuce pobjede Evertona i Aston Ville :D...prekosutra gostima 3 bobe sa Anfielda :wink:
Sir Amel

#1596 Re: English Premier League

Post by Sir Amel »

Bice cupavo sutra protiv Ville, Carrick je stoper uz Vidu. Na drugoj strani Agbonlahor, Carew i Young.

Teams:

Manchester United (from): Kusczak, Foster, Fletcher, Vidic, Carrick, Evra, Park, Nani, Valencia, Obertan, Anderson, Scholes, Gibson, Giggs, Rooney, Berbatov, Owen, Welbeck.

Aston Villa (from): Friedel, L. Young, Dunne, Downing, Warnock, Milner, Petrov, A. Young, Heskey, Agbonlahor, Guzan, Sidwell, Carew, Delph, Reo-Coker, Beye, Clark, Collins.

Nadam se de napad ManUtd neće dati Villi da se razigra.
EnglishmanInBosnia

#1597 Re: English Premier League

Post by EnglishmanInBosnia »

Villa ce smrcit Utd!
Sir Amel

#1598 Re: English Premier League

Post by Sir Amel »

EnglishmanInBosnia wrote:Villa ce smrcit Utd!

Ish tamo.
do_tokija

#1599 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

everton je nadigrao chelsi zasluzili su pobjedu!
Bordolini

#1600 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Chelsea kraj 3:3 protiv prejakog Evertona :lol:. Odlicno, jos da Villa otkine barem bobu na OId Traffordu i to je to. Bolton-M. City 3:3, odlicna tekma. Tottenham kuci zijan 0:1 od strasnih Wolvesa :lol:
Post Reply