Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
citroen

#1576 Re: Oprostiti prevaru

Post by citroen »

Raspored wrote:1. Uzalud fetve, proglasi i pokušaj nametanja morala. Ljudi polako ali sigurno uče misliti svojom glavom. Brak je realno gledajući emotivno-sexualno-finansijska zajednica koja ukoliko ne funkcioniše na jednom ili sva tri polja mora propasti jer će partner tražiti drugdje ono što mu nedostaje.
2. Ko je kriv je najmanje bitno. Neka taj razvod obave dalje od javnosti i medija, pošteno, čisto i brzo. Nisu ni prvi ni posljednji.
3. Nataša Bekvalac spava sa Albancem, Severina sa Srbinom pa ako je i Arduana pronašla nekoga ko nije Bošnjak pa šta. Kao što rekoh ljudi sada misle svojom glavom i ne žive u 12 vijeku. Ukoliko sam sretan sa nekim najmanje što me zanima jeste prezime i porijeklo. Ljubav je vjera koja će nadživjeti sve ostale.
4. Za sve stvari u životu vrijedi ona "nikad ne reci nikad" pa tako i za opraštanje prevare. Opraštao sam i bilo mi je opraštano. Ništa strašno ni vrijedno značajne drame.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) Hah kak si ti fin.,to je cudo jedno. Ko da je vazno je li neko Srbin,Musliman ili Hrvat kad te prevari..
PalaSa Marsa

#1577 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Raspored wrote:1. Uzalud fetve, proglasi i pokušaj nametanja morala. Ljudi polako ali sigurno uče misliti svojom glavom. Brak je realno gledajući emotivno-sexualno-finansijska zajednica koja ukoliko ne funkcioniše na jednom ili sva tri polja mora propasti jer će partner tražiti drugdje ono što mu nedostaje.
2. Ko je kriv je najmanje bitno. Neka taj razvod obave dalje od javnosti i medija, pošteno, čisto i brzo. Nisu ni prvi ni posljednji.
3. Nataša Bekvalac spava sa Albancem, Severina sa Srbinom pa ako je i Arduana pronašla nekoga ko nije Bošnjak pa šta. Kao što rekoh ljudi sada misle svojom glavom i ne žive u 12 vijeku. Ukoliko sam sretan sa nekim najmanje što me zanima jeste prezime i porijeklo. Ljubav je vjera koja će nadživjeti sve ostale.
4. Za sve stvari u životu vrijedi ona "nikad ne reci nikad" pa tako i za opraštanje prevare. Opraštao sam i bilo mi je opraštano. Ništa strašno ni vrijedno značajne drame.
Mislim da ce se ovim otvorit' nova epoha stila zivljenja u BiH. :-) :-D :D
Gothic princess

#1578 Re: Oprostiti prevaru

Post by Gothic princess »

leet wrote:
Gothic princess wrote:Ma čovjek ima papansku facu, vidi se iz aviona...
kaze mu gothic princeza :mrgreen:

dio o zlostavljanju ne treba ni komentarisati :-)
Je li to u nedostatku argumenata prelazimo na lično nivo ? :roll: Govori to dosta otebi :roll:
Last edited by Gothic princess on 01/10/2011 08:23, edited 1 time in total.
pustopoljina

#1579 Re: Oprostiti prevaru

Post by pustopoljina »

DaysleepeR wrote:uuuuu sutra je tek frka, sapunica počinje...
Al'Dino otkriva ime osobe zbog koje se odlučio razvesti od Arduane
Al’ Dino nam je ustupio je i ekskluzivne fotografije
Razvod Al'Dina i TV novinarke Arduane Kurić danas je bio top tema u našoj zemlji. “Dnevni avaz” je prvi objavio ovu informaciju, koju su nakon toga prenijeli brojni portali i mediji u BiH. U sutrašnjem broju donosimo nastavak priče i opsežnu ispovijest Al’ Dina koji nam je otkrio i ime osobe zbog koje se odlučio razvesti nakon sedam godina braka.
Naš kantautor nam je ispričao kompletnu priču od momenta kada je počeo da sumnja u Arduanu i način na koji je prikupio brojne dokaze, koje će upotrijebiti prilikom razvoda. Al’ Dino nam je ustupio je i ekskluzivne fotografije koje će sutra biti objavljene u “Dnevom avazu”.
vala i ko ga je grcevito branio, sad moze prestati.
...pa on je ocito pravi glumac...fino, emotivno, i onda ciganija sa imenima, te kako je otkrio...
pa AKO imas dokaze, eto ti suda i razvodi se...razumijem da je lakse i finije njemu da je javno osramoti...ali bolan- svakog cuda tri dana dosta...ni prvi ni zadnji kojima se to desava...nije to nikakva sramota, koja se prekosutra nece zaboraviti...a vi ostajete zbog djece zauvijek u kontaktu.
mislim- ne bi me cudilo ni da djecu zapusti, jer ga je ona, eto, prevarila...ma nezrelo deriste.
ma sad se ne bih ni cudila da je sve montirao za svoje potrebe, da se ne sazna gdje ga je sve mec'o, da pocne pjevati komercijalniju muziku (jer sa pristojnom ne zaradjuje dovoljno)...aaaahhhhh

dobro jutro :D mene probudili, pa sam sva nekakva... :-)

btw.
mark my words- od ovog momenta bojkotujem ovu temu i njegove izjave.
Gothic princess

#1580 Re: Oprostiti prevaru

@rman wrote:
Gothic princess je napisao/la:Al Dino je seljačina i papčina, koji je svoju bivšu ženu mlatio, kako je stigao, a Arduanu je varao na svakom koraku. Pravi primjer kafanskog čovjeka i vjernika :roll: .
Ja sam na strani Arduane :mrgreen: nek se zna. :mrgreen:
Odakle tebi te informacije? Da ga možda nisi pratila po tim kafanama?
Znam šta sam vidjela.
PalaSa Marsa

#1581 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Sto ovo meni sve nekako nastimano djeluje i (fol) naivno. Sto.. :roll: :mrgreen:
Gothic princess

#1582 Re: Oprostiti prevaru

Malograđanski mentalitet... :-)
PalaSa Marsa

#1583 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

I najbolji nekad "propadnu", a najgori izvedu cirkus od svega, ucine tako da kad slusas 'storiju o zivotima im, prosto da ne povjerujes niti u jednu jedinu rijec. :-)

Mescini moras bit' umjetnik u svemu. :lol: :D
Gothic princess

#1584 Re: Oprostiti prevaru

ma, sve su to seljačka posla ...

ovo može da se dešava samo u krugovima palanačkog intelekta, spalite me slobodno 8-)
PalaSa Marsa

#1585 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Gothic princess wrote:ma, sve su to seljačka posla ...

ovo može da se dešava samo u krugovima palanačkog intelekta, spalite me slobodno 8-)
Ti bi onda pomahnitala prvi dan u Evropi. S'o bi rekli - sve ti je ovo normalno :lol: :D :D

Btw: Podatak - u Italiji svako 4 minute se neko razvodi. :-) :D
Gothic princess

#1586 Re: Oprostiti prevaru

Ne govorim ja o prevarama i razvodima, nego o ovom blaćenju, razapinjanju i razvlačenju po novinama. Neka se razvedu kao ljudi, šta koga boli briga.... Još će objaviti ime ljubavnika u novinama, možda i slike... Papak :roll:
Mr.Penguin

#1587 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mr.Penguin »

Gothic princess wrote:Ne govorim ja o prevarama i razvodima, nego o ovom blaćenju, razapinjanju i razvlačenju po novinama. Neka se razvedu kao ljudi, šta koga boli briga.... Još će objaviti ime ljubavnika u novinama, možda i slike... Papak :roll:
Ti si zena.
Svi koji su za nju su zene, svi koji su za njega su muskarci.
Gothic princess

#1588 Re: Oprostiti prevaru

Mr.Penguin wrote:
Gothic princess wrote:Ne govorim ja o prevarama i razvodima, nego o ovom blaćenju, razapinjanju i razvlačenju po novinama. Neka se razvedu kao ljudi, šta koga boli briga.... Još će objaviti ime ljubavnika u novinama, možda i slike... Papak :roll:
Ti si zena.
Svi koji su za nju su zene, svi koji su za njega su muskarci.

Ne, zaista. Da je on prevario nju, a ona ga blatila po novimana, rekla bih za nju da je primitivna. Govorim o njegovom mentalnom sklopu, o primitivizmu i "mahalštini", a ne o tome ko je koga prevario.
Gothic princess

#1589 Re: Oprostiti prevaru

Raspored wrote:Upravo čitam Avaz. Lik je Amerikanac...ipak su se obistinila predviđanja da nije naš :-D . Objavljene su i poruke koje mu je slala...prilično ozbiljne stvari moram priznati :-?
Nije Musliman. Znači, pravo u džehenem... :mrgreen:

Još i poruke objavio... ma fuj
Mr.Penguin

#1590 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mr.Penguin »

Gothic princess wrote:
Raspored wrote:Upravo čitam Avaz. Lik je Amerikanac...ipak su se obistinila predviđanja da nije naš :-D . Objavljene su i poruke koje mu je slala...prilično ozbiljne stvari moram priznati :-?

Ona je moderna bula :D
snaga_znanja

#1591 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

U kategoriji SELJACINA godine Al'Dino se ozbiljno probio na prvo mjesto!
HomeSweetHome

#1592 Re: Oprostiti prevaru

Post by HomeSweetHome »

Sad kad sam procitala nastavak ove bljuvotine, jos sam sigurnija da se iza svega krije nesto sasvim drugo. I mislim da je Aldin pomno pratio reakcije javnosti, i ovo danas je dobro smisljen i montiran odgovor na sve sto se negativno pisalo o njemu jucer cijeli dan...
Cuj da mu djecu ne odvede u Dohu?! K'o da se udaje za ovog Amera, spakovana ceka da je zovne :-)

Meni je ovo njegovo ponasanje za zatvora, sta god da je u pozadini cijele price...
Gothic princess

#1593 Re: Oprostiti prevaru

čuj boji se da ne odvede djecu, a vamo je tip otkačio nakon 10 dana i prestao se javljati...
snaga_znanja

#1594 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Raspored wrote:
Gothic princess wrote:

Kaufmann...englesko prezime, amerikanac...znači protestant :-D .
Piše mu Arduana kako joj nedostaje njegov dodir, pa kako je pričala prijateljici Ivani da ga voli i slične stvari. Malo previše ličnih stvari za moj ukus ali baš poučno :-D

Amerikanc ju trpa i s Ivanom se druzi. Dovoljno za naslovnu Avaza i bez da je udana!
Gothic princess

#1595 Re: Oprostiti prevaru

free kick wrote:Da li ce zadrzati njegovo prezime :D :oops:
A to mi je najbolje od svega: "Isprljala je moje prezime"... :mrgreen: A kako ga je isprljala ? Postoji neki predmet, koji se zove prezime i onda je ona taj predmet uzela i bacila u blato i mulj, pa ga tako isprljala... :lol: :mrgreen:
Gothic princess

#1596 Re: Oprostiti prevaru

Al eto, ona bar nije licemjer, sve mu je pričala...

A on, papak, snimao svađe... to da može da je danas-sutra ucjenjuje, da pusti snimak djeci i kaže: "Evo, ovo je vaša mama... " Ili još gore:"Eto što je tata morao da se kurva... takve su žene... zato sam onu prvu ženu i udarao... jer su one sve iste... " Pa onda i djeca počnu mlatiti svoje žene... jer je tata tako radio...
Gothic princess

#1597 Re: Oprostiti prevaru

Slijedeća pjesma :" Ostavila meeee žena života mogaaa .... Isprljala jeee našu ljubav, moje prezimeee..."
Ridjobrki

#1598 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Uh, zajebana situacija... Kaufmann nije englesko prezime nego njemačko a njemačka prezimena u Americi su karakteristična za Židove. Ovo sad otvara čitav niz pitanja... :-?

Da li je Al'Dinov istup ustvari motiviran antisemitizmom? Šta Arduana kao muslimanska vjernica ustvari osjeća prema palestinskoj braći i sestrama? Je li vrijeme da Al'Dino uradi novu verziju svoga hita ''Sedam godina''?

Puno je pitanja ali ne treba sumnjati u Avaz i njihove sposobnosti... :wink:
plucna mahramica

#1599 Re: Oprostiti prevaru

Post by plucna mahramica »

Za ove sto brane zene:
:zzzz:

A sad ozbiljno :D daavno nekada sam svjedocio sumnjivom ponasanju doticnog, ali posto nisam mahalac, ne bih znao reci u detalje sta se dogodilo, no nije lik koji odise dobrotom. :D
Gothic princess

#1600 Re: Oprostiti prevaru

a njemačka prezimena u Americi su karakteristična za Židove
Da, zaista :shock:
Da li je Al'Dinov istup ustvari motiviran antisemitizmom?
Možda mu je dedo bio u Handžar diviziji :shock:
Šta Arduana kao muslimanska vjernica ustvari osjeća prema palestinskoj braći i sestrama?
Na bičevanje i kamenovanje :twisted:
Locked