Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kao ja?!?!?!
izvini, jel ti dobro zivis?! jesi li zadovoljan zivotom?!
kazi nam sta ti mislis?! kako ti cijenis letargiju, kukanje na sve strane da se vise ne moze izdrzati i moto "ma, mene se ne tice". a?
skojotovski wrote:ma nista od imagea. vidjeces. stoka ovdje zivi!
i ja sam bio u srijedu. i ne podrzavam nasilje, mada ga ovim vladajucim majmunima treba upriliciti, jer ga zasluzuju, pa sam bio i danas, kao i ostali.
ovo ce biti sve manje i manje. kao i do sada, pod motom: ma pusti budale, oni ce nesto promijeniti. ne tice nas se.
Znachi svi su stoka ko ne misli kao ti ???
Mislim da hoce reci da su stoka oni koji pustaju da glavonje sa fotelja koji samo prosipaju suplje misle za njih....
Samo da se i ja tuspasim. Bila sam tamo, zvizdala (srecom nadjoh pistaljku), nazalost nije bilo toliko ljudi koliko sam se nadala da ce biti. Ali, mogu, u neku ruku i shvatiti da nisu dosli s obzirom na mecavu i hladnocu. Mene, medjutim, ni cuskije da su padale ne bi sprijecile da dodjem, ali eto... Nadam se da cemo se bolje pripremiti, organizovati i obavijestiti ljude za mart! Vazno je da je protest bio mirni protest i da je sve proslo ok...
skojotovski wrote:kao ja?!?!?!
kazi nam sta ti mislis?! kako ti cijenis letargiju, kukanje na sve strane da se vise ne moze izdrzati i moto "ma, mene se ne tice". a?
in33sa wrote:Fakat, gdje je Danis Tanovic??? gdje su glumci, reziseri, umjetnici, gdje je postena inteligencija???
Cak se ni oglasili nisu, da ne govorim o pridruzivanju protestima.
Nevjerovatno kako je niska gradjanska svijest gradjana Sarajeva. Bog te nevidio, vise negodovanja izazove lomljenje par prozora na zgradi jebene kantonalne vlade, nego vec 12-13 godina silovanja gradjana u zdrav mozak od iste te vlade.
Izgleda zaista vecina gradjana u ovoj selendri zvanoj Sarajevo zivi po sistemu "daj sta das, ja sam se snasao, koliko toliko, nije lose, eto daidza mi nas`o poso u firmi, zivi se, eto i onaj stan jest iznajmljen ali hajd, odemo kadkad na cevape, nekad na burek, more i bolje ali ja sam zadovoljan, bitno da ne puca, a i Hare ce uskoro ukinut republiku srpsku pa ce nam svima biti bolje" ojha
josh nije gotovo. sad je potrebno da se oglasimo ponovo i da kazemo da smo pokazali semihi i drugima da nismo rulja. poslati to medijima i pokusati sugerirati da napadnu malo gradjane sto su pomalo nezainteresirani. treba nam text.
ne vrijedi se raspravljat, meni je juce rjedna djevojka rekla kao "PA NIEJ NI OVDJE TOLIKI CRNJAK KO STO GOVORITE, NEKIMA NAM JE FINO!" ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
nasla dijelit cvijece i poljupce i usminkavat situaciju pricom o tome kako svako malo dijete iam mobitel, a barem imamo univerzitete.
skojotovski wrote:jarane, pa zar ovo nije sramota?! svima lose, svi kukaju i hoce na guzove, da neko drugi u njihovo ime nesto pokrene. neka njiiihaa kuci.
ova bagra moze jos gore, moze durati i treba im biti gore!
F U J !!!!
Ljudi koji nisu bili na forumu imaju malo drugaciju sliku od tebe (nas). Nije pitanje da li bi htjeli protestovat, nego da li je ovo njihov protest. A uspješno su ga izjedancili sa predizbornim skupom SDP-a.
Meni je Zvonko smjesan i providan, vecini ljudi on predstavlja neki autoritet od novinara.
Bio sam nedavno u studentskom domu, garantujem da oni najmanje surfaju netom.
Normalno da sam zadovoljan .
Ja samo na ovome forumu vidim nezadovoljstvo .
e, onda ga sa zadovoljstvom glabni!
Znachi to je tvoj nivo gradjanstva sa kojeg me pozivash u bolje sutra ??
iduci put trebamo doci u vecem broju .. mada je i ovo bilo poprilicno dobro
treba obavijestiti medije.. dignuti ostale gradjane.. lijepiti plakate po gradu..pa makar i rucno da je sve napisano ..a ako treba text za medije ..tu sam..samo o cemu da pisem recite
Hajde, ima nas jos kojima i nije tako lose u zivotu, ali nije sve u tome imam li auto, para za kupiti benzina i para za kladionice.
Nismo svi do sredstava za zivot dosli preko amidze i strica, nismo svi dosli iz piz.de sumske materine pa nam je asfalt dobar makar i uzavreo, nismo svi egoisticni i pokvareni, ne vidimo svi glavni problem na Palama i Banjoj Luci, ne imponuje nam svima grad pretvoren u Najnoviji Pazar, ne drkamo svi na Cecu, Daru Bubamaru i Seku Aleksic i ne divimo se svi Fahrinim neboderima.
Ja sam siguran da mnogi ipak pamte sta je ovaj grad bio prije nego su ga u svoje sake uzeli kojekakve Semihe, Samiri, Buljbe i slicne prikaze.
Normalno da sam zadovoljan .
Ja samo na ovome forumu vidim nezadovoljstvo .
Ajde necemo pretjerivati, istina je da se na ovom forumu oko vecine stvari pokazuje samo nezadovoljstvo i da se samo kuka i kritikuje, ali TO NEMA VEZE SA OVOM TEMOM I OVIM PROTESTIMA...
Svaki normalan covjek zna da je stanje u nasem gradu kriticno..., i da saka kriminalaca i lokalnih klosara svima diriguje kuda ce hodati gdje ce auto parkirati u koji ce kafic ulaziti itd.... u sred dana na svakom koraku ti mogu oteti tasnu uzeti mobitel oteti novcanik, izbosti te cakijom, skinutiti tene ukrasti ti automobil, uzeti ti cd player i slicno!!! RECI DA SI SA TIM ZADOVOLJAN je poprilicno VELIKA GLUPOST ili je to neki glupi inat koji se prosipa da bi se eto kontriralo ovdje na forumu...
Hajde, ima nas jos kojima i nije tako lose u zivotu, ali nije sve u tome imam li auto, para za kupiti benzina i para za kladionice.
Nismo svi do sredstava za zivot dosli preko amidze i strica, nismo svi dosli iz piz.de sumske materine pa nam je asfalt dobar makar i uzavreo, nismo svi egoisticni i pokvareni, ne vidimo svi glavni problem na Palama i Banjoj Luci, ne imponuje nam svima grad pretvoren u Najnoviji Pazar, ne drkamo svi na Cecu, Daru Bubamaru i Seku Aleksic i ne divimo se svi Fahrinim neboderima.
Ja sam siguran da mnogi ipak pamte sta je ovaj grad bio prije nego su ga u svoje sake uzeli kojekakve Semihe, Samiri, Buljbe i slicne prikaze.