N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eborg

#1576 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ozbiljno? Znači i njega smo nekad iz TOŠK-a zbavili, ima finih igrača tamo.
Mustang1

#1577 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Koja je seljacina ovaj Culov u pm :D pa ovo ne moze biti igrac da ga jebes :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Eborg

#1578 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Malo ljudi u Zenici to zna ali on je u nekakvom play-offu ili tako nešto igrao za Goražde a bio je igrač neke sasvim druge ekipe. Ofarbane kose, pod legitimacijom drugog igrača. Bio suspendovan nekoliko mjeseci od Saveza.

Logično da savršeno odgovara našim lopovima u klubu. :x
sadmire

#1579 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

vidio sam spisak igraca koji su se odazvali pripremama i nekako mi sad ulijevaju vise povjerenja nego ona nazovi zvucna, a ustvari istrosena imena. Samo jednog dobrog veznjaka naci i moglo bi se nesto napraviti, prije svega izbaciti par igraca u prvi plan! A uz malo srece ostvariti i dobar plasman!
Mustang1

#1580 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Samo sto ce puno tih imena zbog kojih ti spisak izgleda obecavajuci otici na posudbu :D :lol: :lol:
Mustang1

#1581 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Eborg wrote:Malo ljudi u Zenici to zna ali on je u nekakvom play-offu ili tako nešto igrao za Goražde a bio je igrač neke sasvim druge ekipe. Ofarbane kose, pod legitimacijom drugog igrača. Bio suspendovan nekoliko mjeseci od Saveza.

Logično da savršeno odgovara našim lopovima u klubu. :x
Jebiga uklapa se u memoare porodice Sabic :D
Gandalf

#1582 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Danas oko 18 sati ispred istočne tribine stadiona Bilino polje oštećen je automobil direktora NK Čelik, Nermina Šabića, a ovu informaciju za naš portal potvrdila je i glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić.

informacijama do kojih je došao SportSport.ba, a koje su nam potvrđene i od strane MUP-a ZDK, oštećen je automobil direktora zeničkog premijerligaša.

"Danas oko 18 sati oštećen je automobil Nermina Šabića. Počinitelj je uhapšen i u toku je njegovo saslušanje", kratko je za naš portal rekla glasnogovornica MUP-a ZDK Aldina Ahmić.

----------------------------------------------------------------------------------------------
pa kud baš da udare na najpoštenijeg čovjeka u Čeliku :-)
Gandalf

#1583 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Boris Gavran prozvao igrače, Aleksandar Kikić prva prinova

Veznjak Rudara iz Prijedora, veoma je blizu dolaska u Čelik, a klub će angažovati još najmanje tri kvalitetna igrača

Boris Gavran, novi trener Čelika, izvršio je jutros prozivku igrača kojom su počele pripreme Zeničana za narednu sezonu. Prozivka je izvršena na stadionu „Bilino polje“, a na prvom okupljanju pojavilo se 20 fudbalera: Pjanić, Hinović (golmani), Kuduzović, Brković, Nemeljaković, Ćulov, Hadžić, Kapetan, Jusić, Isaković, Horić, Šišić, Smriko, Purić, Dilaver. Arnaut, Alić, Stupar i dva juniora - Selmir Mahmutović i Harun Huseinspahić. Riječ je o igračima koji imaju ugovor sa Čelikom, a još je neizvjesna situacija oko odlaska ili ostanka golmana Luke Bilobrka, kao i sa Mehmedalijom Čovićem sa kojim se obavljaju razgovori.

Aleksandar Kikić, veznjak Rudara iz Prijedora, veoma je blizu dolaska u Čelik, a klub će angažovati još najmanje tri kvalitetna igrača budući da će ove sezone zenička djeca, od kojih čak 15 ima ugovor sa Čelikom, dobit mnogo više prilike nego ranije.

O ambicijama nas je informisao direktor Nermin Šabić:

„Čelik mora uvijeti imati visoke ambicije. Naša želja je plasman na jednu od prve četiri pozicije koje vode u Evropu“, naglasio je Šabić.

Kada je riječ o pripremema, Čelik će 30. juna odigrati prijateljsku utakmicu protiv Podgrmeča iz Sanskog Mosta, a 7. jula uslijedit će odlazak na Pohorje gdje će se ostati desetak dana. Tamo je već ugovorena utakmicaa sa zagrebačkom Lokomotivom, no sigurno je da će biti još nekoliko provjera.

Čelik će do početka nove sezone učestvovati i na Memorijalu „Galib Mujčić“ u Vitezu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

U nebuloze onog direktorskog ublehaša, ne vjeruju više ni mala djeca, a tek ta tri kvalitetna pojačanja što će dovesti......... ma mogu mislit kakve će samo balvane izvuć iz naftalina :skoljka:
Ajatolah_

#1584 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Smanjili nam se apetiti... Prije smo se uvijek borili za titulu, a evo sad ćemo biti zadovoljni i s Ligom Evrope. :D
Mustang1

#1585 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ajd ovako .. Posto nisu vrijedni price .. Sjecate li se ovoga ? :D 8-)
smoki_choko

#1586 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by smoki_choko »

Bubalo1 wrote:Ajd ovako .. Posto nisu vrijedni price .. Sjecate li se ovoga ? :D 8-)
fakat sto me posjeti na mladost. od kad nisam cuo ovu pjesmu. koje god je objavljena
Co0l

#1587 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

smoki_choko wrote:
Bubalo1 wrote:Ajd ovako .. Posto nisu vrijedni price .. Sjecate li se ovoga ? :D 8-)
fakat sto me posjeti na mladost. od kad nisam cuo ovu pjesmu. koje god je objavljena
''Pjesma nastala u ratu u Zenici...1993-1994 godine...jako tuzna pjesma''
smoki_choko

#1588 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by smoki_choko »

hvala, nasao sam info ranije. pustali su je vjerovatno na radiju pa me odatle podsjetila
Gandalf

#1589 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Službeno: Kikić pojačao Čelik

Srbijanski fudbalski internacionalac Aleksandar Kikić u narednoj sezoni nosit će dres zeničkog Čelika.

Dojučerašnji veznjak prijedorskog Rudara dogovorio je saradnju sa čelnicima zeničkog premijerligaša, a danas će početi trenirati sa svojom novom momčadi.

Ovu informaciju potvrdili su nam i iz Čelika, te su nagovijestili dovođenje još nekoliko provjerenih pojačanja.
Eborg

#1590 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ja pojačanja... :roll: Na Transfermarktu piše da je već igrao kod nas nekad 2005/2006 ali ga se ja nešto ne sjećam. :-)

Ova nekakva "djeca pod ugovorom, njih 15", šta žele reći s time, je li to 13 omladinaca uz ova 2 juniora potpisalo ugovore ili Nemeljakovića, Pjanića ili recimo Jusića ubrajaju u to? :D

BTW, i dalje mislim da je greška pustiti Bilobrka, trebali su mu pojačati ugovor ako je u tome problem. Sada smo spali na Pjanića koji je prije 4-5 godina bio na posudbi u Fojnici i to mu je vrhunac golmanske karijere, ovo ostalo je bio rezerva rezerve. :roll: O Hinoviću ne treba trošiti riječi, sve je to babuka njegov sredio, jadna nam majka ako nam on bude golman jednom. :roll:
Gandalf

#1591 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Gledam nešto statistiku iz protekle sezone našeg prvog "pojačanja" Kikića : utakmica 18 / golovi 0 / asistencije 0 / kakav talenat :-) Bravo Šaba majstore, jesu li se i drugi klubovi krvavo borili da dovedu ovog tzv. veznjaka :lol:
Gandalf

#1592 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

A mogu mislit' tek tih juniora - hinovići, pjanići, dilaveri i sl. babini sinovi - taman se riješimo Adilovića, Huso i Šaba uvale nam u prvih 11 novu petoricu, k'o s njima Čelik ide u Evropu :-) pa ti levati nisu ni za kaveza na Kamberoviću :run:
Ajatolah_

#1593 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Veznjak bez asistencija i golova. :D Haj', za nadat' se da je defanzivni vezni. :D
Ajatolah_

#1594 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Otkud ti pade na pamet? :lol:
Nisam ovo doživio, ali sam je čuo negdje. :-)
Mustang1

#1595 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ma pjesma djetinjstva svih Zenicana iz ratnog perioda...a sinoc vidim i sire :D mislio postaviti tamo na temu o zenici al ne ide tamo niko a svakako nista zanimljivo ovdje nema :D A ima i ova
samo_ti

#1596 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

A "bubalo", da samo znas koliko sam trazio ovaj klip, svaka ti cast ... pogotovo sto je sniman davne 95. , popularne lenonke i to :thumbup:
Co0l

#1597 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Bubalo1 wrote:Ma pjesma djetinjstva svih Zenicana iz ratnog perioda...a sinoc vidim i sire :D mislio postaviti tamo na temu o zenici al ne ide tamo niko a svakako nista zanimljivo ovdje nema :D A ima i ova
:-D :-D :thumbup: :thumbup:
Gandalf

#1598 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Joj đe me nađe s Didom - pa u nas ko nije znao u školi Didu ko hafiz, bila mu je porcija tačeva zagarantovana :mrgreen:
Eborg

#1599 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Klasici! :thumbup: Kad to Zetel zavrti a ti si te sreće da je došla struja, bude ludilo! :D
Eborg

#1600 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

BTW, samo da postavim sliku zeničkih navijača sa priprema za novu sezonu. :roll:

Image
Post Reply