BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burekodsira

#1576 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by burekodsira »

ko? ja, ovaj, onaj? :D :lol:
GeneralBHF

#1577 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by GeneralBHF »

majstor_m wrote:Kolasinac u prvoj postavi u kup utakmici !!!
Odigrao je cijelu utakmicu kao lijevi bek sto mi se svidja. Nadam se brzom razvoju a lijevi bek nam treba prije Brazila.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1578 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

burekodsira wrote:ko? ja, ovaj, onaj? :D :lol:
Ma brate pricamo o njima vec tideset stranica :D
burekodsira

#1579 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by burekodsira »

Slo Burner wrote:
burekodsira wrote:ko? ja, ovaj, onaj? :D :lol:
Ma brate pricamo o njima vec tideset stranica :D
ma vidim ja nesta mi ko poznato ali reko to garant pomjeso radi onog politicara :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1580 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

Jagodić objavio spisak, pozivi za Kolašinca i Halilovića
:thumbup: bravo Vlado

da i jednog ubodemo od ove dvojke biće super
Artest

#1581 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Artest »

cini se da je jagodar pozvao ovu dvojicu samo da skine pritisak sa sebe
a nijedan od njih se nece odazvati...sto zbog papira, sto zbog delikatne situacije...

bosanske sivonje i njihova strategija

zna li iko sta se desava s onim maleticem iz stutgarta? igra li za drugi tim, juniore...?
Point.

#1582 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Point. »

Rece mladi 'alilovic da ce popricati sa starim prije nego se odazove pozivu. Znaci ako ne prihvati poziv stari mu je ckapi. :)
Eborg

#1583 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

Artest wrote:cini se da je jagodar pozvao ovu dvojicu samo da skine pritisak sa sebe
a nijedan od njih se nece odazvati...sto zbog papira, sto zbog delikatne situacije...

bosanske sivonje i njihova strategija

zna li iko sta se desava s onim maleticem iz stutgarta? igra li za drugi tim, juniore...?
Ušao 4 utakmice s klupe za Stuttgart II u 3. ligi. Zašto tako malo ne znam, možda je bio povrijeđen (6. oktobra igrao zadnju, 27. oktobra bio na klupi).
Slo Burner

#1584 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

Ma ja mislim da ceka da predje u neki klub van Hrvatske da bi prihvatio nasu reprezentaciju
GeneralBHF

#1585 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by GeneralBHF »

Kaze Hajrovic:

"Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi".

Prema ovome se da zakljuciti da on uopste nije ni pokusavao da rijesi dokumentaciju "ne znam sta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to zavrsi".
Murat Sabanovic

#1586 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Murat Sabanovic »

GeneralBHF wrote:Kaze Hajrovic:

"Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekujem odavno. Ipak, mislim da su ti neki papiri problem. Ja imam pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali ne znam šta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to završi".

Prema ovome se da zakljuciti da on uopste nije ni pokusavao da rijesi dokumentaciju "ne znam sta je sa papirima i koliko bi trajala procedura da se sve to zavrsi".
covjek ima drzavljanstvo BIH! on jos samo da treba da se izjasni o promjeni sportskog drzavljanstva ,dok je ostalo na savezu. mislim da on susicu nije zanimljiv,jer bi slucaj hajrovic davno bio rijesen !
GeneralBHF

#1587 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by GeneralBHF »

Murat Sabanovic wrote:

covjek ima drzavljanstvo BIH! on jos samo da treba da se izjasni o promjeni sportskog drzavljanstva ,dok je ostalo na savezu. mislim da on susicu nije zanimljiv,jer bi slucaj hajrovic davno bio rijesen !
Pocinjem da sumnjam i u Susiceve namjere i zvanje u repku jednog Vrancica. Imaju agenti mnogo uticaja kao sto je njegov brat.

Ne kazem da je umijesan ali podlegne uticaju.
Djuro

#1588 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Djuro »

ketronsd1 wrote:
DonVito wrote:

Za bh nogometne talente.

Nikica legenda :lol:
:lol: :lol: :lol:
Suze me oblise
:lol: :lol: :lol: :lol:

Je ima Nikića još???
Čovjek mi je popravio dan...
marschall

#1589 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by marschall »

GeneralBHF wrote:
Murat Sabanovic wrote:

Pocinjem da sumnjam i u Susiceve namjere i zvanje u repku jednog Vrancica. Imaju agenti mnogo uticaja kao sto je njegov brat.

Ne kazem da je umijesan ali podlegne uticaju.

Danas u novinama, Hitzfeld zvao Hajrovica protiv Tunsia.
denimb

#1590 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by denimb »

Nakon Sušićeve posjete i razgovora - Izet Hajrović na spisku Švicarske!

Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je fudbalera Grasshoppersa Izeta Hajrovića za prijateljski susret koji njegova selekcija igra 14. novembra protiv Tunisa.

Hajrović, sa kojim je selektor Safet Sušić razgovarao u više navrata u januaru mjesecu, te kojega i posjetio i gledao uživo u Švicarskoj prije odigravanja prijateljske utakmice naše reprezentacije protiv Brazila u St. Gallenu u februaru ove godine, ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da je pozvan u švicarski nacionalni tim.

- Vrlo sam počastvovan i ponosan zbog Hitzfeldovog poziva. Nadam se da ću u meču protiv Tunisa dobiti određenu minutažu da pokažem šta znam. - riječi su Izeta Hajrovića.

Zanimljivo, unatoč kontaktima koje je selektor Safet Sušić imao sa Izetom Hajrovićem, ovaj fudbaler tvrdio je da u posljednje vrijeme nema pozive iz krovne kuće bh. fudbala, te da ne zna dokle se stiglo sa rješavanjem njegove papirologije koja je potrebna za nastup za Bosnu i Hercegovinu obzirom da je Hajrović bivši mladi reprezentativac Švicarske.

Naglašavamo da Hajrović nastupom u prijateljskoj utakmici za Švicarsku neće izgubiti pravo nastupa za Bosnu i Hercegovinu, no definitivno je jasno da se reprezentativni status ovog fudbalera Grasshoppera koji će karijeru vrlo vjerovatno nastaviti u italijanskom Laziju, mora što prije riješiti, nadamo se u korist naše fudbalske reprezentacije.

Ode Izet...
Point.

#1591 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Point. »

Ko ga hebe, izgleda nije bilo kod njega puno dvojbi kad je stigo poziv Hitzfelda. Cuj nezna sta je sa papirima, pa zovi ambasadu, konzula, raspitaj se. Ako mu je gust igrati u reprezentaciji Albanij......ovaj, Svicarske hajde brate.
GeneralBHF

#1592 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by GeneralBHF »

Ma on sada misli napraviti neki veliki transfer preko njihove reprezentacije. Ali fazon je sto je glup mali jer nikada nece dobiti minutazu iz razloga sto samo treba da pogleda ko igra na njegovoj strani. Odigrat ce jednu i to mu je to!

Molim Boga da dodje Svicarska reprezentacija u Zenicu pa kada mu citav stadion hebe mamu!
p206

#1593 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by p206 »

GeneralBHF wrote:Ma on sada misli napraviti neki veliki transfer preko njihove reprezentacije. Ali fazon je sto je glup mali jer nikada nece dobiti minutazu iz razloga sto samo treba da pogleda ko igra na njegovoj strani. Odigrat ce jednu i to mu je to!

Molim Boga da dodje Svicarska reprezentacija u Zenicu pa kada mu citav stadion hebe mamu!
upravo ovo boldano... Xherdan Shaqiri ili Đerdan Šaćiri je sigurno među najboljim mladim igračima na toj poziciji.
GeneralBHF

#1594 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by GeneralBHF »

p206 wrote:
GeneralBHF wrote:Ma on sada misli napraviti neki veliki transfer preko njihove reprezentacije. Ali fazon je sto je glup mali jer nikada nece dobiti minutazu iz razloga sto samo treba da pogleda ko igra na njegovoj strani. Odigrat ce jednu i to mu je to!

upravo ovo boldano... Xherdan Shaqiri ili Đerdan Šaćiri je sigurno među najboljim mladim igračima na toj poziciji.
Htio da se podigne medijska hajka sto je pametan marketing potez. Uci ce par minuta za Svicarsku i onda ce se nasi angazovati da ga dobiju. Ovaj Denial Piric nista ne radi a ni Bakovic nije nista bolji osim sto sluza kao stap gosp. Osima.
kamen

#1595 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by kamen »

dokle vise tog laznog patriotizma?

izjava izeta hajrovica, nakon poziva u ch selekciju:
"«Es freut mich sehr, dass ich ein Aufgebot erhalten habe. Dieses erfüllt mich mit grossem Stolz. Ich hoffe natürlich, ich bekomme gegen Tunesien auch eine Einsatzgelegenheit», sagt Izet Hajrovic auf football.ch."

doticni je htio malo medijske prasine ne bi li zaradio poziv i ta igra mu je uspjela..(ipak, i tu ima jedno "ali": hitzfeld je lukav strucnjak i bice zanimljivo slijediti sta ce se desavati u bliskoj buducnosti)..postoje dokazi i svjedoci kada se familija (kao i sam izet) odredila naspram bih selekcije: izriciti su prije dvije godine bili da za njih bh. reprezentacija ne dolazi u obzir..
bh. kvazinovinari su se utrkivali oko gluposti i pisanjem o hajrovicima - nista slucajno kada je i ta bransa duboko nagrizena korupcijom..znaju se cijene za pojedine "novinare" kao i cijene tekstova o "talentima"..
zaista, za povratiti a ne za pohvaliti..
Generalbih

#1596 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Generalbih »

kamen wrote:dokle vise tog laznog patriotizma?

"«Es freut mich sehr, dass ich ein Aufgebot erhalten habe. Dieses erfüllt mich mit grossem Stolz. Ich hoffe natürlich, ich bekomme gegen Tunesien auch eine Einsatzgelegenheit», sagt Izet Hajrovic auf football.ch."

doticni je htio malo medijske prasine ne bi li zaradio poziv i ta igra mu je uspjela..(ipak, i tu ima jedno "ali": hitzfeld je lukav strucnjak i bice zanimljivo slijediti sta ce se desavati u bliskoj buducnosti)..postoje dokazi i svjedoci kada se familija (kao i sam izet) odredila naspram bih selekcije: izriciti su prije dvije godine bili da za njih bh. reprezentacija ne dolazi u obzir..
bh. kvazinovinari su se utrkivali oko gluposti i pisanjem o hajrovicima - nista slucajno kada je i ta bransa duboko nagrizena korupcijom..znaju se cijene za pojedine "novinare" kao i cijene tekstova o "talentima"..
Ovdje na klix-u clanak je 500KM ali ne ulazim u njihove razloge jer zele finansije. Kod drugih je vjerovatno mnogo jeftinije!

Izet je dobio ono sto je zelio a to je besplatna reklama!

Sad je na savezu da to sve rijesi i da momak igra za BiH. Neka pokrenu Bakovic i Piric malo guzicu o odlete kod Hajrovica. Izvesti momka na veceru i popricati fino i to je rijeseno. Ponijeti sve sto je potrebno da on potpise i to je to a ostalo da oni ganjaju po FIFA-i i UEFA-i jer sigurno imaju vise slobodnog vremena.

Da sam ja u savezu kako bih pravio dar-mar!
Slo Burner

#1597 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

http://scsport.ba/vijest/45814

Upravo tako, neko samo treba pokrenuti guzicu i zaraditi taj novac koji prima !
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1598 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Matijevic_Vlado »

Generalbih wrote:

Ovdje na klix-u clanak je 500KM ali ne ulazim u njihove razloge jer zele finansije. Kod drugih je vjerovatno mnogo jeftinije!

Sad je na savezu da to sve rijesi i da momak igra za BiH. Neka pokrenu Bakovic i Piric malo guzicu o odlete kod Hajrovica. Izvesti momka na veceru i popricati fino i to je rijeseno. Ponijeti sve sto je potrebno da on potpise i to je to a ostalo da oni ganjaju po FIFA-i i UEFA-i jer sigurno imaju vise slobodnog vremena.

Munibe jesil to ti ?
Generalbih

#1599 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Generalbih »

Matijevic_Vlado wrote:
Generalbih wrote:

Munibe jesil to ti ?
Nije Munib ali ja brinem da Munib dobije redovno po guzi!

Tako da sam blizak sa Munibom!
DonVito

#1600 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by DonVito »

Eto jedan Mujdza je cekao promj. nogometnog drz. oko 7,8 mj. naravno predao pa cekao. Sta kaze ne zna, pa imas li menadzera, izgleda ga plaho zanima ovo..

A UEFI tj. FIFI se ne zuri kad je rijec o rep. BIH, zasto ? Pa zasto bi oni pojacavali rep. BIH pred Francuskom, Portugalom i slicnim :mrgreen: nije njima u interesu helem vaditi BIH iz govana kad su sami zapeli tj. njihovi talenti i onda razvucu ovu sitnicu, naravno da je rijec o Engleskoj o Njemackoj papiri bi bili gotovi za heftu dana.

Sto se tice Izeta H. on da zeli igrati za BIH, na kulturan nacin bi odbio Svicu..pa ljudi nismo budale, ovaj nam špico ofirno baca price ovo ono, Safet Susic je isao razg. sa njim rekao mu sta treba uciniti a on nista nije poduzeo. Pobogu zar smo toliko ćoravi, jos baca pricu kao nije nista gotovo ovo je prijateljska tekma protiv Tunisa pa znamo i mi da se to ne pika, ali prvom prilikom u offc. pozivu za Svicu poziv sav sretan :roll: abd. jos jedan Jakupovic u Svici.
Post Reply