Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lucas Leiva wrote:Gasperini odlican, kao da mene pita kakvu formaciju treba da igra!! Igrao sam ovo na PES-u i ne treba ti nikakav fantazista u ekipi, vec dva trkaca koja mogu da pokrivaju cijeli teren, da djeluju agrasivno i destruktivno, uz eventualnu brzinsku i refleksnu šut reakciju iz drugog plana u napadu, a igra se bazira iskljucivo na napade preko bokova... ova ce formacija biti revolucija u fudbalu u buducnosti!
P.S. Mogao je naci bolje ful vingere od ove dvojice!
Praviš formaciju prema igračima koje imaš, a ne obrnuto. On igra 3-4-3, gdje se ne uklapa npr Sneijder, koji je najbolji Interov igrač. Isto da Barcelona počne igrati bunker i Messija ostavi na klupi jer nije dovoljno jak za duel i skok igru.
Tacno je to sto velis, ali Inter ima jake bocne igrace, mozda ne najbolje, ali dovoljno dobre za ovu formaciju... Gasperini je vizionar, ja uvijek podrzavam ovakve trenere... vidjecemo sta ce biti, zavisno od rezultata, pustite covjeka da vam pokaze sta zna! Snejider se zasitio Intera, ni kod mene nebi bio u prvom planu!
Lucas Leiva wrote:Tacno je to sto velis, ali Inter ima jake bocne igrace, mozda ne najbolje, ali dovoljno dobre za ovu formaciju... Gasperini je vizionar, ja uvijek podrzavam ovakve trenere... vidjecemo sta ce biti, zavisno od rezultata, pustite covjeka da vam pokaze sta zna! Snejider se zasitio Intera, ni kod mene nebi bio u prvom planu!
Vidjet ćemo večeras šta će biti. Hajmo nek neko baci stream ako ima.
Meni ovo vise lici na samoubistvo nego na neki vizionarski rad.
Nije toliko stvar u tome koji igraci igraju, vec u kojoj formaciji igraju. Pa zamisli da izađu ovako protiv Reala, Uniteda ili Bayerna. Ovi timovi igraju izrazito preko krila. Ko ce braniti to? Ovo bi jedino mozda Barcelona mogla odigrati i to iskljucivo zbog nenormalnog posjeda lopte. Mozda nekim cudom ovo uspije Interu, ali ja nimalo ne vjerujem u ovu formaciju.
Evo 2-1. Ne valja mi stream, nisam skontao da li je situacija za penal ili nije. Inače, Inter ne stoji loše na terenu, ali mogao bi se ponoviti neki Schalke i ove sezone. Odbrana je prespora.
Baudelaire wrote:Evo 2-1. Ne valja mi stream, nisam skontao da li je situacija za penal ili nije. Inače, Inter ne stoji loše na terenu, ali mogao bi se ponoviti neki Schalke i ove sezone. Odbrana je prespora.
Baudelaire wrote:Evo 2-1. Ne valja mi stream, nisam skontao da li je situacija za penal ili nije. Inače, Inter ne stoji loše na terenu, ali mogao bi se ponoviti neki Schalke i ove sezone. Odbrana je prespora.