Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zoya

#1576 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Zoya »

Jaka ruka moze, ali samo u krevetu :oops: spank spank i ti fazoni :D
Znaci ti mislis da su sve zene iste, odnosno kucke? Imas li sestru/majku/rodicu/... Kakva je to generalizacija ili si samo zajedljiv pa ljutnja iz tebe izgovara?
hocunecu

#1577 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by hocunecu »

ovi jakoruki su naj :-) :D :skoljka:
helpdesk1

#1578 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by helpdesk1 »

preostali, da ti slučajno nisi onaj sa RSG-a :? :-) :run:
Zoya

#1579 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Zoya »

helpdesk1 wrote:preostali, da ti slučajno nisi onaj sa RSG-a :? :-) :run:
Ili on ili Aldino :lol:
malaplavooka

#1580 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

preostali wrote:zato sto sam bio budala i dok su drugi pricali o zenama kao ja sad, ja sam govorio da nije tako nemoj nisu sve iste itd itd i zato sam popusio . Dobro ovo je glupo da raspravljam sa zenskom ali ti znas da je to tako, i zadnja mi je rekla da su sve zene kucke i da njene prijateljice to potvrdjuju i znaju , nemoj ti sad tu majke ti. Nad vama treba samo jaka ruka ocito je ja nisam imao....

"Ali ti znaš da je to tako".....reče on. O zemljo otvori se pa da propadnu svi neandertalci svijeta!

Nekad mi dođe sa opsujem!Naglas!
drekalica28

#1581 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by drekalica28 »

preostali wrote:90% zena moze zaplakati kad god hoce, zensko ili trazi nesto suzama ili samu sebe isplace. Al glupo je da mi pokusavamo njih nesto ubjediti da smo mi bolji jer samo stvaramo svadju, mi znamo ko su one i sta su i to nam ja napameti uvijek. a sve zene su kucke to ce svaka iskrena priznati

o bože :roll:

jesi li to i ti žrtva jedne te iste hajtare koja se izgleda provlači kroz grad od muškarca do muškarca, što za rezultat ima to vjerovanje da su sve žene iste? :roll:
madner

#1582 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by madner »

preostali wrote:zato sto sam bio budala i dok su drugi pricali o zenama kao ja sad, ja sam govorio da nije tako nemoj nisu sve iste itd itd i zato sam popusio . Dobro ovo je glupo da raspravljam sa zenskom ali ti znas da je to tako, i zadnja mi je rekla da su sve zene kucke i da njene prijateljice to potvrdjuju i znaju , nemoj ti sad tu majke ti. Nad vama treba samo jaka ruka ocito je ja nisam imao....
Ne valja dizat ruku.

Nogom je :D
Ghost_Rider_XXX

#1583 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Ghost_Rider_XXX »

drekalica28 wrote:
preostali wrote:90% zena moze zaplakati kad god hoce, zensko ili trazi nesto suzama ili samu sebe isplace. Al glupo je da mi pokusavamo njih nesto ubjediti da smo mi bolji jer samo stvaramo svadju, mi znamo ko su one i sta su i to nam ja napameti uvijek. a sve zene su kucke to ce svaka iskrena priznati

jesi li to i ti žrtva jedne te iste hajtare koja se izgleda provlači kroz grad od muškarca do muškarca, što za rezultat ima to vjerovanje da su sve žene iste? :roll:
Svi smo mi imali, neku kako ti kažeš hajtaru. Neki naučiše iz prve, a nekima je trebalo više komada (da mi se tresnut čekićem u vugla). Helem neko ima traume neko nema.
malaplavooka

#1584 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

Ghost_Rider_XXX wrote:
drekalica28 wrote:

Svi smo mi imali, neku kako ti kažeš hajtaru. Neki naučiše iz prve, a nekima je trebalo više komada (da mi se tresnut čekićem u vugla). Helem neko ima traume neko nema.
Svi imamo traume, svi...Samo neki imaju snage za krenuti dalje, i krenu dalje...i ? Taj drugi isti kao i prvi...Začarani krug...
Ghost_Rider_XXX

#1585 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Ghost_Rider_XXX »

I šta sad, i ja sam imao prvu, pa drugu ista k'o prava kako ti kažeš, pa treća ista k'o druga...
Na kraju krajeva ne možeš nać biser ako otvoriš samo jednu školjku, za to ti treba plaho puno sreće.
Ako pristupiš svemu, ma jebo to svi su oni/one iste nema tu selameta.
preostali

#1586 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

kada kazem "jaku ruku" mislim na onaj stav tako je i nema eh to nisam imao. Zena ce biti onakva kakav se muskarac postavi prema njoj ako se ne postavi "jake ruke" ode ona u kurvarluk skoro svaka, ama svaka. Svi mi znamo da je to tako i ne prdite
Ma.Le.Na

#1587 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Ma.Le.Na »

:cry:
ja jela grah :cry:
preostali

#1588 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

oprostite na izražavanju :P
madner

#1589 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by madner »

preostali wrote:kada kazem "jaku ruku" mislim na onaj stav tako je i nema eh to nisam imao. Zena ce biti onakva kakav se muskarac postavi prema njoj ako se ne postavi "jake ruke" ode ona u kurvarluk skoro svaka, ama svaka. Svi mi znamo da je to tako i ne prdite
Tako je. Das joj prst hoce... :D
malaplavooka

#1590 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

preostali wrote:kada kazem "jaku ruku" mislim na onaj stav tako je i nema eh to nisam imao. Zena ce biti onakva kakav se muskarac postavi prema njoj ako se ne postavi "jake ruke" ode ona u kurvarluk skoro svaka, ama svaka. Svi mi znamo da je to tako i ne prdite

A ti zbog svog stava, kad ti se rodi nekad žensko dijete, hoćeš li ga "sjargat" u kamenolom???????????
preostali

#1591 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

malaplavooka wrote:

A ti zbog svog stava, kad ti se rodi nekad žensko dijete, hoćeš li ga "sjargat" u kamenolom???????????

sta pricas ba
malaplavooka

#1592 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

preostali wrote:
malaplavooka wrote:

sta pricas ba
De bolan koriguj malo te svoje stavove! Nisu sve žene na svijetu iste, i ne možeš generalizirati. To nije ok!
dječak sa šibicama

#1593 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by dječak sa šibicama »

Mislis, odmah na pocetku joj treba pokazati ko nosi pantole u kuci, preventivno? :D

Dobro te ta tvoja sredila, vidi se da si ogorcen do neba...

Zene vole jake muskarce, mislim bar, ali ne jake ruke vec jakog karaktera, recimo. Ako grijesim, neka me odmah sad zgazi tramvaj :D
malaplavooka

#1594 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

dječak sa šibicama wrote:
Mislis, odmah na pocetku joj treba pokazati ko nosi pantole u kuci, preventivno? :D

Zene vole jake muskarce, mislim bar, ali ne jake ruke vec jakog karaktera, recimo. Ako grijesim, neka me odmah sad zgazi tramvaj :D

Da, ga ja drmnem, bratac!"

Dusko Dugousko i Gremlin, scena kada Dusko Dugousko udara ćekićem po glavi bombe.
preostali

#1595 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

ma ima tu svega
edo_79

#1596 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by edo_79 »

malaplavooka wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Da, ga ja drmnem, bratac!"

Dusko Dugousko i Gremlin, scena kada Dusko Dugousko udara ćekićem po glavi bombe.

Image

:lol:
malaplavooka

#1597 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

Ma gdje ovo nađe????? :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#1598 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by edo_79 »

malaplavooka wrote:Ma gdje ovo nađe????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ih ... ima svašta na ovim internetima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malaplavooka

#1599 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by malaplavooka »

edo_79 wrote:
malaplavooka wrote:Ma gdje ovo nađe????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ih ... ima svašta na ovim internetima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ima ima....;)
preostali

#1600 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by preostali »

malaplavooka najbolje da ja i ti izadjemo mozda me ubjedis u suprotno ;-)
Post Reply