Nema tu flastera, svako ima svog igrača na određenoj poziciji i ne smije mu pustiti da ima otvoren šut, na njemu su se smjenjivali tudum Bajramović i Varda, još ako se radi o centru sa mekanom rukom to je pravo loše. Pa i kad se radi o najgorem mogućem igraču moraš igrati blizu njega i držati ruke podignute, al' jok, bošnji je to mrsko.jutarnji wrote:E ovo, frajer svaku ubada, ali nije to do igraca, trener je taj koji odredjuje flastera. Uvedi najvecu sirovinuRobben wrote:Opet ono što sam spominjao protiv Ukrajine, dopustiti centru da ti ubaci 5 trica je samoubistvo, nismo ni zaslužili bolje.
i reci mu da se ne odvaja od njega. Stisnes ga tako 5 minuta i svako ce popustiti na zivcima, pa nije Jordan jbm
mater. Ali ne, nema toga, mislim..ko ce to? To je nemoguca misija, neizvodljivo,i jos kad se napenali sa onom
tablom i progovori, usta bi mu je uguro.
Što se tiče toga, stručni štab je kriv, a i savez jer nemamo skauting, Sabe je tek večeras saznao da žućo ima mekanu ruku.
Nezainteresovanost i lijenost su najgore mane, od toga mi upravo najviše patimo, nije bio problem pregledati utakmice Britanije i klubskih utakmica igrača iz prve petorke i skužiti njihove vrline i mane.
Dok u savez ne dođu pravi ljudi koji su spremni raditi, nema nama prvenstava kao prije. Ovim porazom je sahranjena BH košarka imajući u vidu koliko se ulaže u mlađe kategorije.
B-division here we come!