Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

Post by Edin H. »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
zzzzz wrote:Stvarno sta da mu covjek kaze na ovakve nebuloze, kladim se da penala nije ni vidio ali eto prisiva ga FSBiH...da ne bi ispalo da samo Uski i Svinjski namjestaju utakmice...

Svako ko je gledao snimak iz Bihaca zna da penal ne moze biti cistiji od onog koji je dosudjen Sarajevu (podrazumjeva se da bi ta osoba trebala i da zna nesto o fudbalskim pravilima)
Moram priznati da sam pogledao snimak BHT sa utakmice u Bihaću.
Penal je stvarno čist.
I moram da se ispričam , jer iako nisam vido penal tvrdio sam da se radilo o nepostojećem penalu.
8) :-?

Ja bih volioda zadnje kolo odlučuju, S OBZIROM DA CE ZRINJSKI PREGAZITI SARAJEVO U NEDELJU, eto nas na +1.
u svakom slučaju nek bude pravi derby.
Očekujem pun stadion.
i dobru atmosferu

:D

GOTOVI STE
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

miki22 wrote:Jebi ga prije nam ime Torpedo bilo, pa nas komunjare forsirali otimali drugim klubovima dekretom igrače, pa promijenili ime u Sarajevo, za par godina opet ćemo ako bog da mijenjat ime, takvi smo mi neznamo ni sami što smo i šta ćemo, odošmo u Mostar pa šta bude, valjda neće puna mreža biti to nam je najbitnije, sve u svemu jebi ga.
jao ko nam prica o historiji :lol: :lol: :lol: :lol:
zalosno,decko,zalosno
:lol: :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Bl_ManiaC wrote:
PITARKA_SA wrote:suplje u prazno
prazno u suplje
..
:zzzz:

titula dolazi u rajvosa :D

E ovakvi se navijaci postuju
uvjek optimisticni :P

Najbolja je .. PITARKA_SA svaka cast
ja sam samo realna ,a vi niste..to je vec vas problem..nije moj :zzzz:
miki22

Post by miki22 »

Pitarka po običaju lupa valjda navika neka. nije bitno treba i takvih.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

miki22 wrote:Pitarka po običaju lupa valjda navika neka. nije bitno treba i takvih.
Ma ti si strasan... :D
Upalio se ko kutnjak pa dezuraz ovdje,a sve fol nemate komplekse od SARAJEVA :lol:
Vise ovdje pisete nego na vasem forumu,nemate 4 komentara na temi svinje-SARAJEVO :D
Ove godine mozete samo sanjati titulu,zato si se i upalio u ovaj vakat,znas da ce za koje kolo bodovna razlika biti veca pa pozurio da se naserendas gluposti dok je jos minus 4 :)
Jado jadni
amrica

Post by amrica »

KREN'O ZELJO KA EUROPI
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

amrica wrote:KREN'O ZELJO KA EUROPI
Otkud ova naucna fantastika se pojavi sad???
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

GandalfSivi wrote:
amrica wrote:KREN'O ZELJO KA EUROPI
Otkud ova naucna fantastika se pojavi sad???

mislis da je naucna fantastika..
u nasoj ligi je sve moguce :lol:

a sto se tice ovih postova i prepucavanja navijaca svinjskog i
navijaca celinog kluba

lakse malo ljudi,otvorite novu temu zrinjski-sarajevo
vjerujte a nisi ni neki klubovi :lol: :-)
Santos

Post by Santos »

Lakapo.Tek ce se vidjet protiv Jedinstva jel to bas tako ko protiv Posusja.
Ali jebajiga kako god valja uvalit 7 komada pa da je neznam ti ko.Ako nista rekord sezone.Ja vam kazem da je bolje sto je Vladavis otiso jer nije bilo kolektiva i sva se igra tempirala na njega.Naravno da je i do novog trenera.Ipak ovo su isti igraci i tek se sad vidi da je pametno sto se nisu dovodila nekakva pojacanja.Djaba bi bio bacen novac.
karanana

Post by karanana »

miki22 wrote:Mi smo Skorini Skoro je naš dođi dragi Skoro da te vidimo.
ali nije ovo onaj vas Skoro pjevac. ili jest?
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Hej miki, haj da te pitam nesta. Ali ovo fakat, bez ikakvih provokacija. Ja ne kontam neke stvari. Rodis se u Mostaru, odrastes tamo, navijas vecinu svoga zivota za jeednu instituciju kao sto je Velez. Ljudi su toliko voljeli taj klub da su isli pjeske na finale Kupa Marsala Tita u Beograd. Mislim to su price koje nece u ovoj jadnoj ligi biti ispricane 100 godina. I onda ti dodje rat, svasta se ruzno desi i u po frke tebi neko kaze nesta kao "eh, eto vidis, mi smo Hrvati, mi bi trebali navijati za hrvatski klub, evo nam Zrinjski". I ti tu zajebes kompletno djetinstvo, svu svoju ljubav prema Velezu i pocnes ici na utakmice kluba koji vecina pravih Mostaraca (bez obzira na ime) nikad nece zavoljeti. I dodjes na tribine, vidis neke nove face, neke ljude koje vjerovatno u zivotu nikada nebi na ulici pozdravio, ali ipak, jebiga, oni su sada tvoji, takva je "situacija", i ti postanes dio tog novog drustva.
Kako mozes zivjeti tako? To fakat ne kontam, to je kao kad bi meni neko rekao da navijam za Dzerzelez, zato sto FCS nije samo "nas, Bosnjacki" klub, nego i razno raznih "ostalih" ima. Meni je to nepojmljivo...
karanana

Post by karanana »

Velez Mostar, Velez Mostar, Red Army in my heart, and you'll neeever walk alooone.......
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

GandalfSivi wrote:Hej miki, haj da te pitam nesta. Ali ovo fakat, bez ikakvih provokacija. Ja ne kontam neke stvari. Rodis se u Mostaru, odrastes tamo, navijas vecinu svoga zivota za jeednu instituciju kao sto je Velez. Ljudi su toliko voljeli taj klub da su isli pjeske na finale Kupa Marsala Tita u Beograd. Mislim to su price koje nece u ovoj jadnoj ligi biti ispricane 100 godina. I onda ti dodje rat, svasta se ruzno desi i u po frke tebi neko kaze nesta kao "eh, eto vidis, mi smo Hrvati, mi bi trebali navijati za hrvatski klub, evo nam Zrinjski". I ti tu zajebes kompletno djetinstvo, svu svoju ljubav prema Velezu i pocnes ici na utakmice kluba koji vecina pravih Mostaraca (bez obzira na ime) nikad nece zavoljeti. I dodjes na tribine, vidis neke nove face, neke ljude koje vjerovatno u zivotu nikada nebi na ulici pozdravio, ali ipak, jebiga, oni su sada tvoji, takva je "situacija", i ti postanes dio tog novog drustva.
Kako mozes zivjeti tako? To fakat ne kontam, to je kao kad bi meni neko rekao da navijam za Dzerzelez, zato sto FCS nije samo "nas, Bosnjacki" klub, nego i razno raznih "ostalih" ima. Meni je to nepojmljivo...

Čitav svoj život živiš za Yugoslaviju, navijaš na svakom SP i EP, svim svojim srcem.
Dođe rat i odjednom više na navijaš za Yugoslaviju? :? :?
Već za BiH? :?
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Nema vise Jugoslavije, a Velez je tu, isti, stari Velez, sa zvijezdom na grbu, u istom gradu...
Plus ne mozes drzavu porediti sa klubom, ljubav prema drzavi je vezana za politiku, dok ljubav prema klubu nebi trebala biti. Normalno ako hoces sa "svojima" onda ces uvuci politiku i u ljubav prema klubu...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Skoro, miki22, prleitihi, .... dio postova vam je izbrisan, .... molimo vas da ipak zadrzite dobar ukus.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

pape wrote:Skoro, miki22, prleitihi, .... dio postova vam je izbrisan, .... molimo vas da ipak zadrzite dobar ukus.
Sto si moj posto briso, kad je ero postavio cisto politicko pitanje, a njegov posto stoji neobrisan.
prleitihi

Post by prleitihi »

greška u koracima.. :oops::D:D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

prleitihi wrote:greška u koracima.. :oops::D:D
forumska vertikala ne bi smjela koracati, pogresno :oops:
karanana

Post by karanana »

lagano edu....ne vrijedi diskusija da opet mjenjas nick i pocinjes od 0 a evo te blizu dvije tisucitog vec
prleitihi

Post by prleitihi »

ma hajde..nisu ni oni svi isti.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

karanana wrote:lagano edu....ne vrijedi diskusija da opet mjenjas nick i pocinjes od 0 a evo te blizu dvije tisucitog vec
to je neminovnost.. :D:D ..ovo za "korake" je tako..vidiš da je i mene pape nakačio pa sam ga ja pit'o đe sam zabrlj'o..pa mi on tako odgovorio..eto..još nešto? :oops:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

svak' navija za koga hoce.nema tu nikakve sile i nicega.ja samo znam da sam prohodala na kosevu,jer su me stari i buraz jos kao curicu vodili na tekme redovno..dakle prva rijec je bila mama druga sarajevo..i nema se tu sta objasnjavati..to je za mene logicno,normalno ..kao sto je nekome logicno i normalno da navija za zrinjski,siroki,zelju..njihova stvar,zasto se uopste raspravljate ..stalno iste price..pishaj to...idemo mi titulu uzeti pa onda mjesec dana slaviti i kuci ne ici :D :D
miki22

Post by miki22 »

Respect za pitarku ovo je normalno, nek svatko radi i navija za koga hoće, samo nek ne vrijeđa, ako osvojite titulu slavite, mi se nadamo da ćemo mi i to je to.Pozdrav.
funaki

Post by funaki »

miki22 wrote:Respect za pitarku ovo je normalno, nek svatko radi i navija za koga hoće, samo nek ne vrijeđa, ako osvojite titulu slavite, mi se nadamo da ćemo mi i to je to.Pozdrav.

Nada zadnja umire... :D

ali umire... :lol: :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

Evo kazu da ce mozda Hayat izravno prenositi utakmicu u nedjelju sa okupiranog stadiona Pod Bijelim Brijegom. Cisto sumnjam da ce se to desiti, kao Zrinjski ce odluciti o tome danas, znam sta ce odgovor biti.
Post Reply