Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
folder wrote: ↑31/07/2025 19:50
Pa jesu li krenule uplate na racun na kasi? Trebao bih do Austrije pa da kupim vinjete, da se ne peglam s vpn i asfinag.
ne
procitaj par postova unazad, august uplata/isplata, septembar kartice
malo jest glupo sto ovako testiraju stranicu i app javno. na instagramu i fb ce objavit kad krene
Pa jesu li krenule uplate na racun na kasi? Trebao bih do Austrije pa da kupim vinjete, da se ne peglam s vpn i asfinag.
ne
procitaj par postova unazad, august uplata/isplata, septembar kartice
malo jest glupo sto ovako testiraju stranicu i app javno. na instagramu i fb ce objavit kad krene
Njemacki ADAC online tu kupi vinjete prolazi i Austrija sa našim karticama a i bh table naravno
Njemacki ADAC online tu kupi vinjete prolazi i Austrija sa našim karticama a i bh table naravno
Hvala
Par puta sam, prije Aircasha, kupovao na onom kiosku/automatu na granici. Jednom stoji nekoliko auta, okupili se ko čerga na svim kioscima, nešto petljaju, pokušavaju, dobacuju, hodaju od jednog do drugog... Stojiš i gledaš
f0rest1946 wrote: ↑28/07/2025 21:39
Pozdrav, preko cega je najbolje primati novac iz Hrvatske, radim online tako da ne bih sa bankom da se yebem.
Neko kaze Binace, neko Paysera pa ne znam sta da odaberem. Hvala lp
Mislim da je najlakse Wise ali je velika provizija kod nas kod prebacivanja i podizanja. Najlakse ti je preko crypta (binance) ako druga strana ima tu opciju isto
Preko binace sam primio ali me zanima gdje ima da ste podigne novac u gotovini da li ima neka mjenjacnica u Sarajevu?
f0rest1946 wrote: ↑28/07/2025 21:39
Pozdrav, preko cega je najbolje primati novac iz Hrvatske, radim online tako da ne bih sa bankom da se yebem.
Neko kaze Binace, neko Paysera pa ne znam sta da odaberem. Hvala lp
Mislim da je najlakse Wise ali je velika provizija kod nas kod prebacivanja i podizanja. Najlakse ti je preko crypta (binance) ako druga strana ima tu opciju isto
Preko binace sam primio ali me zanima gdje ima da ste podigne novac u gotovini da li ima neka mjenjacnica u Sarajevu?
edoe52 wrote: ↑28/07/2025 23:01
edoe52 wrote: ↑28/07/2025 23:01
BornInHell wrote: ↑07/08/2025 20:08
U aplikaciji pokazuje opciju uplate gotovine za RS u Nestro pumpama i Brčko gas. Oprobo u obe, kažu nemaju pojma sta je to Aircash
Usluga nije aktivna, rečeno milijun puta. Procitaj na ovoj i prethodnoj stranici. Bit će objavljeno na Instagram i Facebook stranici kada krene, a objavit će i distributeri.
BornInHell wrote: ↑07/08/2025 20:08
U aplikaciji pokazuje opciju uplate gotovine za RS u Nestro pumpama i Brčko gas. Oprobo u obe, kažu nemaju pojma sta je to Aircash
Pa ni u wwin kladionici nisu znali a iznad glave joj bio veliki plakat.
Otvaram novu temu jer nisam mogao pronaci nikakvu postojecu. Potrebna mi je online virtualna kartica koju mogu dopuniti sa svojom BiH karticom. Nesta poput aircasha bi bilo super, ali on nije dostupan u BiH (za sad). Silk pay mi ne radi sa UniCredit karticom.
muki_muky wrote: ↑12/08/2025 15:44
Otvaram novu temu jer nisam mogao pronaci nikakvu postojecu. Potrebna mi je online virtualna kartica koju mogu dopuniti sa svojom BiH karticom. Nesta poput aircasha bi bilo super, ali on nije dostupan u BiH (za sad). Silk pay mi ne radi sa UniCredit karticom.
Nije da imamo nekakvog izbora u BiH.
Imaš Curve (2.9% fee) i Wise kartice (preko 5%), i to uz akrobacije. Curve moraš kupiti fizičku karticu (dostavljaju u BiH ako napišeš svoju adresu i staviš država CRO).
Većina ostalih zahtjeva EU dokumente za registraciju.
Ništa do sad nisam našao da je besplatno kao Aircash, da i placanja i top up ide bez naknade.
Drago mi je da ima informacija sa više strana.
Sad već nude online plaćanja, režijske račune bez provizije i sl.
Sa dopunjivom karticom bi to bilo još ozbiljnije.
Aircash se odužio sa uvodjenjem pa je sad pitanje brzine implementiranja i ko će prije odraditi sve.
dzenanalic22 wrote: ↑12/08/2025 15:52
Imaš Curve (2.9% fee) i Wise kartice (preko 5%), i to uz akrobacije. Curve moraš kupiti fizičku karticu (dostavljaju u BiH ako napišeš svoju adresu i staviš država CRO).
Nemoras imati fizicku karticu za Curve, mozes uzeti ali nemoras jer imas u samoj app podatke kartice za online placanja. Ali aircash ili lova kartice bi bile najbolje kad dodu jer nema provizije