19.30
Vakcinacija u Zetri
Moderator: O'zone
-
udri me jace
#1577 Re: Vakcinacija u Zetri
kad god dodjes, prvi si u redu 
-
dowydyenya
#1578 Re: Vakcinacija u Zetri
-
vnm
#1579 Re: Vakcinacija u Zetri
Zna li neko kakva je situacija sa revakcinacijom Sinopharm? Roditelji su primili prije 28 dana, nemaju jos nikakvog poziva za drugu dozu, kontam sutra da ih vozim.
-
skafilic
#1580 Re: Vakcinacija u Zetri
Gdje je to pisalo? Registrovao sam se na forum da pitam ima li neko info o Sinopharmu u Zetri za prvu dozu, ja nisam nigdje vidio konkretno da pisu kad ce biti u opticaju.dječak sa šibicama wrote: ↑10/08/2021 11:02 Sto ne citate pazljivo, jos u cetvrtak kad su stigle na SJJ, receno je da sinofarm nece prije kraja ove sedmice u upotrebu.
Nije hljeb da ga iz gajbi odmah bacaju na police.
-
she+
#1581 Re: Vakcinacija u Zetri
Nisam bas u toku i ne da mi se citati stare postove, pa ako kome nije mrsko da mi odgovori na par pitanja.
Je li samo AZ i Sinopharm imaju u Zetri? Mogu li doci bez ikakve najave i trazit AZ? Ako da, do kada se to moze? I ako me odbiju za AZ, mogu li onda dolaziti dok mi ne daju tu ili mi onda nece htjeti nista dati? Jesu guzve, kad je najbolje otic?
I ima li ko da mu se muz/zena neckaju?
Jeste ih uspjeli kako nagovorit da se ipak odu vakcinisati?
Je li samo AZ i Sinopharm imaju u Zetri? Mogu li doci bez ikakve najave i trazit AZ? Ako da, do kada se to moze? I ako me odbiju za AZ, mogu li onda dolaziti dok mi ne daju tu ili mi onda nece htjeti nista dati? Jesu guzve, kad je najbolje otic?
I ima li ko da mu se muz/zena neckaju?
-
udri me jace
#1582 Re: Vakcinacija u Zetri
odi primi prvi ces biti u redu ... ima kod mene zena ne necka se nego joj ja nedamshe+ wrote: ↑11/08/2021 16:11 Nisam bas u toku i ne da mi se citati stare postove, pa ako kome nije mrsko da mi odgovori na par pitanja.
I ima li ko da mu se muz/zena neckaju?Jeste ih uspjeli kako nagovorit da se ipak odu vakcinisati?
- BaDa
#1583 Re: Vakcinacija u Zetri
samo AZ trenutno imaju u zetrishe+ wrote: ↑11/08/2021 16:11 Nisam bas u toku i ne da mi se citati stare postove, pa ako kome nije mrsko da mi odgovori na par pitanja.
I ima li ko da mu se muz/zena neckaju?Jeste ih uspjeli kako nagovorit da se ipak odu vakcinisati?
-
EasyMan
#1584 Re: Vakcinacija u Zetri
Koliko vremena treba proci izmedju prve i druge vakcine kod Astra Zenece i kod Sinopharma?
-
skafilic
-
akcija007
#1588 Re: Vakcinacija u Zetri
Cuo sam od druga rodjak otisao na Zetru sa zenom da pita za Pfizer mogu li dobiti i rekli im da pricekaju ako se skupi dovoljan broj da potrose preporucene doze iz bocice. I pricekali malo doslo jos ljudi za Pfizera i sve ih vakcibisali
-
laik1981
#1589 Re: Vakcinacija u Zetri
Ima fajzera za one koji imaju vezice..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1590 Re: Vakcinacija u Zetri
Tek sad niko nece AZ jer dolaze i ove Fajzerke iz Izraela navodno....
- Nadzornik
#1591 Re: Vakcinacija u Zetri
Kao sto rece kolega Salik rjesavaju se ljudi medicinskog otpada..._BataZiv_0809 wrote: ↑11/08/2021 21:42 Tek sad niko nece AZ jer dolaze i ove Fajzerke iz Izraela navodno....
E da su blize da i mi njima uzvratimo i damo radnu snagu kao Austriji i Njemackoj.
-
smijesni_ste
#1592 Re: Vakcinacija u Zetri
Bojim se da će biti i onih koji će bojkotovati Fajzer iz očiglednih razloga.
Mada sa druge strane, kada je vlastita guzica u pitanju, zaborave se i veće stvari, a kamoli tamo neki Palestinci...
Mada sa druge strane, kada je vlastita guzica u pitanju, zaborave se i veće stvari, a kamoli tamo neki Palestinci...
-
skafilic
#1593 Re: Vakcinacija u Zetri
Ima li kakvih insajderskih informacija o Sinopharmu u Zetri? 
- Thorgerson
#1594 Re: Vakcinacija u Zetri
Ti kad odes kod automehanicara, jel ga poslusas sta ti on kaze. Il mu kazes, ma daj izmisljas gluposti moje auto je ok. To je sve zavjera vas i autokuca i autoindustrije da zaradite vise para. I nastavis voziti, pa se onda zalijepis negdje u zid, jer ti je neki djavo koji si trebao zamjeniti otisao.medo-medo wrote: ↑05/08/2021 10:24 dragi extremni pro-vaxeri (PC babies), vašim komentarima kojima častite neistomišljenike, tipa:
-pekavi
- manje inteligentni
-boje se igle
-nisu bilu kod zubara
-vakcine su super i sigurne
- umanjivanje i ignorisanje nus pojava uključujući smrt
-itd
samo stvarate kontra efekat..
prestanite se ponašati kao kult i kao prvo prihvatite da ima ljudi koi se ne žele vakcinisati ...
mišljenja ljudi se sa vremenom mogu promjeniti, anti vaxer može da postane vaxer (npr neko mu bude teško bolestan u familiji) i obratno, vaxer postane anti vaxer nakon nekih teskih nus pojava...
Ali treba sve javno iznjeti i diskutovati. Samo što je sada užarena situacija, pa je teško ostati cool..
Pees. medo
Tako i ovdje. Strucnjaci, naucnici, doktori kazu da se vakcinisemo. Vakcina je spasila covjecanstvo toliko puta. Pa sta je sad pobogu problem odjednom?
Hoces da ti ja kazem? Problem je internet, mediji i narod koji ce radije vjerovati nekakvom vracu na youtube, kvazi doktoru nego nekome ko se skolovao 10+ godina.
-
udri me jace
#1595 Re: Vakcinacija u Zetri
upravo ti stručnjaci u velikom broju odbijaju vakcinuThorgerson wrote: ↑12/08/2021 12:46Ti kad odes kod automehanicara, jel ga poslusas sta ti on kaze. Il mu kazes, ma daj izmisljas gluposti moje auto je ok. To je sve zavjera vas i autokuca i autoindustrije da zaradite vise para. I nastavis voziti, pa se onda zalijepis negdje u zid, jer ti je neki djavo koji si trebao zamjeniti otisao.medo-medo wrote: ↑05/08/2021 10:24 dragi extremni pro-vaxeri (PC babies), vašim komentarima kojima častite neistomišljenike, tipa:
-pekavi
- manje inteligentni
-boje se igle
-nisu bilu kod zubara
-vakcine su super i sigurne
- umanjivanje i ignorisanje nus pojava uključujući smrt
-itd
samo stvarate kontra efekat..
prestanite se ponašati kao kult i kao prvo prihvatite da ima ljudi koi se ne žele vakcinisati ...
mišljenja ljudi se sa vremenom mogu promjeniti, anti vaxer može da postane vaxer (npr neko mu bude teško bolestan u familiji) i obratno, vaxer postane anti vaxer nakon nekih teskih nus pojava...
Ali treba sve javno iznjeti i diskutovati. Samo što je sada užarena situacija, pa je teško ostati cool..
Pees. medo
Tako i ovdje. Strucnjaci, naucnici, doktori kazu da se vakcinisemo. Vakcina je spasila covjecanstvo toliko puta. Pa sta je sad pobogu problem odjednom?
Hoces da ti ja kazem? Problem je internet, mediji i narod koji ce radije vjerovati nekakvom vracu na youtube, kvazi doktoru nego nekome ko se skolovao 10+ godina.
u medijima ne vidim stručnjake da pozivaju, objasnjavaju, savjetuju .... taj posao za sada rade pjevači, premijeri, influenseri itd.
-
akcija007
#1596 Re: Vakcinacija u Zetri
Torabijeve seanse u Zetri 2010 godine VS vakcinacija Astra Zenecom 2021 u Zetri. Nebo i zemlja u redovima za cekanje.
Zar je moguce da vise vjerujemo Torabiju i kupovanju vode da prodje kroz njegove ruke nego nauci !?
Zar je moguce da vise vjerujemo Torabiju i kupovanju vode da prodje kroz njegove ruke nego nauci !?
-
Juni
#1597 Re: Vakcinacija u Zetri
zna li iko primaju li bez poziva ljude koji su na redu za drugu dozu AZ, ali im ne salju poziv?
Pitam za mamu, koja je vakcinisana krajem maja.Logicno bi mi bilo da primaju, her imaju viska tih vakcina, her je slab odziv, ali ne bi bas da idemo napamet i da je bezveze izlazem po ovim vrucinama. A htjela bih da to zavrsi prije nego sto krenu guzve kad stignu ove druge vakcine.
Ima li kakav broj da se nazove, ali da se neko javlja na isti?
Pitam za mamu, koja je vakcinisana krajem maja.Logicno bi mi bilo da primaju, her imaju viska tih vakcina, her je slab odziv, ali ne bi bas da idemo napamet i da je bezveze izlazem po ovim vrucinama. A htjela bih da to zavrsi prije nego sto krenu guzve kad stignu ove druge vakcine.
- ultima_palabra
#1598 Re: Vakcinacija u Zetri
Ima na portalu clanak oko toga.Juni wrote: ↑12/08/2021 18:01 zna li iko primaju li bez poziva ljude koji su na redu za drugu dozu AZ, ali im ne salju poziv?
-
akcija007
#1599 Re: Vakcinacija u Zetri
@Juni evo rasporeda za revakcinaciju sa AZ koje je krajem maja primio prvu dozu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /210812114
https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /210812114
-
Aspartan
#1600 Re: Vakcinacija u Zetri
medo-medo wrote: ↑12/08/2021 18:09ne poslušam..Thorgerson wrote: ↑12/08/2021 12:46 Ti kad odes kod automehanicara, jel ga poslusas sta ti on kaze....
ja prije nego ću krenut kad automahinčara ja znam da će pokušat da me zavrne.
i da će pokušat da mi proda ili zamjeni djelove koje ne treba mjenjat
a kad nađe nešto da stvarno treba mjenjat, onda odem kod još 3 druga automehaničara da čujem i njihovo mišljenje i da mi daju ponudu
jel ti imaš uopšte auto ?