Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euphoria
#1576 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Xavi je našao... Tema se zaključava 
- MarlboroGold
#1577 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Xavi je našao... vas da zajebava.
Ti se dale našao raspravljati sa derištem
Last edited by MarlboroGold on 21/07/2019 22:53, edited 2 times in total.
-
Guadalajara
#1578 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
MarlboroGold wrote:Xavi je našao... vas da zajebava.
- dale cooper
#1579 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imaš pravo.MarlboroGold wrote:Xavi je našao... vas da zajebava.
- pustopoljina
#1580 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad sam ikad rekla
Cuj...VRIJEDNU braka...
Al' ok...ja sam feminista...sve sa oklagijom i usisivacem i priborom za sivenje...
Cuj...VRIJEDNU braka...
Al' ok...ja sam feminista...sve sa oklagijom i usisivacem i priborom za sivenje...
-
Guadalajara
#1581 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Blago tebi kad je tako 
- pustopoljina
#1582 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hbg. Nekom lakse metar u dupe, nego cenat u glavu...
- alibaba_i_30_godina
#1583 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
a šta je našao?Miss Moonlight wrote:Xavi je našao... Tema se zaključava
-
Hakiz
#1584 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Vidiš, zlato, s obzirom na to da je muškarac pokrenuo temu, nije uopšte čudno da pita kako od oko 3,5 milijardi žena na planeti kojih, kao i muškaraca, ima i ovakvih i onakvih, pa i vrijednih i nevrijednih braka, naći onu koja jeste vrijedna.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Čuj kako naći ženu vrijednu braka? Nikako. Kako će žena naći muškarca vrijedna braka? Isti kurac. Samo što ispade da su danas samo žene nevrijedne braka i da je nemoguće naći neku koja vrijedi.
Idi ba...
Na stranu to što je besmisleno uopšte ulaziti u brak, ali ako neko već želi, ima smisla da traži partnera koji je vrijedan te žrtve.
Kada se malo emancipujemo, i kao čopor, a i pojednačno, Xavier će otvoriti temu u kojoj će pitati kako da nađe muškarca vrijednog braka.
Dok smo ovako tradicionalni, situacija u kojoj muškarac traži ženu vrijednu braka je sasvim uobičajena.
P. S.
S obzirom na to da ti se stavovi izrečeni na temi gade, a ovdje si, šta misliš o tome da malo porazgovaraš s nekim?
Naime, kada neka osoba bez prisile radi stvar koja joj nanosi štetu, medicina to zove mazohizmom, i propisuje terapije protiv istog.
Lijep pozdrav i bilježim se s štovanjem
-
Zizi505
#1585 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ekspert za šuknuti 
- Ramzess Veliki
#1586 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jedan nas mudri motomehanicar je jednom prilikom rekao sljedece:
"Zena mora biti sa sela a motor iz Japana. "
Ovo za motor mogu potvrditi iz iskustva, sa zenama sa sela nemam iskustva ali mozda se neko nadje u ovome ...
Ovo za motor mogu potvrditi iz iskustva, sa zenama sa sela nemam iskustva ali mozda se neko nadje u ovome ...
- anchor85
#1587 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samim nazivom teme je pokrenut rat spolova (vjerovatno namjerno, ne bi li se što više na temi pisalo). Sam naziv teme pršti od šovinizma. Ako ti ovo nije šovinizam, kod tebe je granica baš pomjerena i strah me i da pitam šta jeste.Xavier1 wrote:Nikakvog sovinizma nema u prici. Niko tu glupost nije ni izvalio prije njega.dale cooper wrote:Kakav bolan rat spolova.Xavier1 wrote:
Ma okrece pricu na rat spolova. Glupost. Nijedna zena nije krenula sa ovim, a on se nasao. Muski feminista. Nista gore na svijetu nema.Nema ti ovo veze sa feminizmom. Lik govori da ti priča smrdi na šovinizam i potpuno je u pravu. Ako ti
to sam ne kontaš, u što sumnjam, onda je stvar još tragičnija.
Ne da mi se čitati sve, a i nemam vremena, ali sigurna sam da je negdje ranije ovo već rečeno (upratila sam pisanja nekih žena inače, sigurno nisu prešutile).
- Euphoria
#1588 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Što dramite bezveze....
Šta fali nazivu teme? Mozda se mogla preformulisati Kako naci zenu za brak...
Nije šovinistička, zašto bi bila... Pa nije svaka žena vrijedna braka... A isto tako ni ne teži svaka žena da udje u brak niti o tome sanja
Nije šovinistička, zašto bi bila... Pa nije svaka žena vrijedna braka... A isto tako ni ne teži svaka žena da udje u brak niti o tome sanja
-
zposao
#1589 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jos jedan pickopacenik?Hakiz wrote:Vidiš, zlato, s obzirom na to da je muškarac pokrenuo temu, nije uopšte čudno da pita kako od oko 3,5 milijardi žena na planeti kojih, kao i muškaraca, ima i ovakvih i onakvih, pa i vrijednih i nevrijednih braka, naći onu koja jeste vrijedna.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Čuj kako naći ženu vrijednu braka? Nikako. Kako će žena naći muškarca vrijedna braka? Isti kurac. Samo što ispade da su danas samo žene nevrijedne braka i da je nemoguće naći neku koja vrijedi.
Idi ba...
Na stranu to što je besmisleno uopšte ulaziti u brak, ali ako neko već želi, ima smisla da traži partnera koji je vrijedan te žrtve.
Kada se malo emancipujemo, i kao čopor, a i pojednačno, Xavier će otvoriti temu u kojoj će pitati kako da nađe muškarca vrijednog braka.
Dok smo ovako tradicionalni, situacija u kojoj muškarac traži ženu vrijednu braka je sasvim uobičajena.
P. S.
S obzirom na to da ti se stavovi izrečeni na temi gade, a ovdje si, šta misliš o tome da malo porazgovaraš s nekim?
Naime, kada neka osoba bez prisile radi stvar koja joj nanosi štetu, medicina to zove mazohizmom, i propisuje terapije protiv istog.
Lijep pozdrav i bilježim se s štovanjem
Jbt sta vas je.
- cendlerbing
#1590 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zamisli temu "kako naći muškarca vrijednog braka"Miss Moonlight wrote:Što dramite bezveze....
- Euphoria
#1591 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ljubice moja, zar to postoji? Zvuči kao science fiction 
- cendlerbing
#1592 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Uslov No. 1. Da ima puno iskustva sa ženama.
Al da nije ženskaroš.

Al da nije ženskaroš.
- Euphoria
#1593 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Khmm.... zavisi kakvog iskustva 
Ima ona sličica kao imaš 5 $, a svaka osobina muškarca ima cijenu, pa kako bi ih iskoristila
Ima ona sličica kao imaš 5 $, a svaka osobina muškarca ima cijenu, pa kako bi ih iskoristila
- MarlboroGold
#1594 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
"Svi muškarci su isti"
"Sve žene su iste"
qme qme
"Sve žene su iste"
qme qme
- cendlerbing
#1595 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nisam to vidjela.Miss Moonlight wrote:Khmm.... zavisi kakvog iskustva
- annoy
#1596 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne smatram temu sovinistickom samu po sebi. Pa svi mi na kraju krajeva nesto nudimo a nesto trazimo, i imamo nekakvu "vrijednost" za naseg partnera, kao i on za nas. Mozemo mi to romantizirati koliko hocemo, ali to je tako.
Ono sto je meni jedino smijesno je sto autor tako samouvjereno misli da uopce nije problem u njemu sto ne moze nikako naci kvalitetnu partnericu i da je on sasvim neupitno "vrijedan" braka
Ono sto je meni jedino smijesno je sto autor tako samouvjereno misli da uopce nije problem u njemu sto ne moze nikako naci kvalitetnu partnericu i da je on sasvim neupitno "vrijedan" braka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1597 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A motor sa sela, žena iz JapanaRamzess Veliki wrote:Jedan nas mudri motomehanicar je jednom prilikom rekao sljedece:
- Euphoria
#1598 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
cendlerbing wrote:Nisam to vidjela.Miss Moonlight wrote:Khmm.... zavisi kakvog iskustva

- Euphoria
#1600 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mislim da su tačke 5 i 6 pravo podcijenjene, al eto....